اگه بگیم وسکر و ورجیل چی میگید ؟! :d
متشکرم از آتوسا بابت طرفداری از جیل.ببخشید !!!!! یعنی توهین بارز به ورجیل بزرگ !!! می خواین بگم طرفدارای ورجیل بریزن تو... نمی بینم دیگه...:d
بیخیال شید بابا وسکر رو با کارکتر دیگه مقایسه میکنید؟
آدم 10 تومنی رو با تراول مقایسه میکنه؟
می بینم که طرفدارای کریس چش منو دور دیدن
بگم ؟؟؟؟ نه بگممممممم!!!!!!!؟؟؟
احد جون این چه حرفیه به جیل من گفتی آدم 10 تومنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین شروع میکنم درباره جیل .................مینویسما!!!!!!!!!!!!!!!
ببین تو LIN همین جیل بود که وسکر رو پرت کرد پایین.نه؟
پس من یه عذر خواهی بهت بدهکارممنظور ایشون ورجیل بود نه جیل. ورجیل داداش دوقلوی دانته هست
وسکر واسه خودش یه ئیسم هست.
نظر سنجی بعدی این باشه.
محبوب ترین شخصیت زن بازی
جیل
کلیر
ایدا
آها .خب اینجا یه سو تفاهم حاد ایجاد شده !!! عه اوهو ایهی ...صبر کنین صدام رو صاف کنم
:d
اوکی خب من گفتم بیایم Wesker رو با Vergil مقایسه کنیم ! بعله نه خانم جیل هر چند جیل جونم هم خیلی می خوامش اما کلا نمیشه Jill و وسکر رو رو به روی هم قرار داد آخه یکی + هست یکی - برا همینه که میگم نمی شه
اما Vergil و Wesker هر دو منفی هستن و میشه از نظر محبوبیت مقایسه شون کرد :d
خوشتیپ!برو صفحات قبلیو بخون...!رای بیشتر معنیش این نیست که طرفدارای کرس ضایع شدن!مهم اینه که هیروی بازی کرسه!حالا تو برو 1میلیون رای برای لیون جمع کن!مهم اینه که همین لیون گزارششو به کرس میده!حالا برو2میلیون رای جمع کن!مهم تاثیر شخصیته نه رای!!!حالا برو3میلیون رای دیگه اضافه کن به3میلیون رای قبلی!اصلا ما برجکمون ترکید!لیون خوبه!!!خب در اینجا طرفدارای کریس ضایع میشن چون امار لیان بدجور زد تو برجکشون!!!:d
واقعا این دلایل منم قانع کرد که کرس خیلی بده!و لیون خوب میباشد!لیون چون شجاع تره
مدل موهاشم بهتره
مقایسه کنید!
چیزی راجع به تواضع شنیدی رفیق من...؟خوشتیپ!برو صفحات قبلیو بخون...!رای بیشتر معنیش این نیست که طرفدارای کرس ضایع شدن!مهم اینه که هیروی بازی کرسه!حالا تو برو 1میلیون رای برای لیون جمع کن!مهم اینه که همین لیون گزارششو به کرس میده!حالا برو2میلیون رای جمع کن!مهم تاثیر شخصیته نه رای!!!حالا برو3میلیون رای دیگه اضافه کن به3میلیون رای قبلی!اصلا ما برجکمون ترکید!لیون خوبه!!!
---------- نوشته در 03:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:37 AM ارسال شده بود ----------
واقعا این دلایل منم قانع کرد که کرس خیلی بده!و لیون خوب میباشد!
به کسی برنخوره!من واقعا نمیخواستم که دیگه بیام تو این موضو.خداشاهده امروزم به بچه ها گفتم ولی واقعا مثل بعضی حرفارو نمیشه ندیده گرفت!ما به توافق رسیده بودیم که محبوبیت دلیل مهم بودن نیست ولی بعضیا هنوز روشن نشدن و گفتم شاید اینجوری روشن بشن!
نه،نشنیده بودم تاحالا!از وقتی با شما و دیگر دوستان هم صحبت شدم دارم کم کم تواضع رو یاد میگیرم!!!yo yo yo yo yo yo
هووووووووووووووو هاااااااااااااااااا
چه خطره اینجا.... منو باش که این تاپیکو ندیده بودم.... چرا نظر سنجی بسته شده ....؟؟؟
فقط Sir Leon S. Kennedy ....
هر کی هم بخواد مخالفت کنه.... با اینکه من پسر مؤدبی هستم... ولی حاظرم سر Leon با هر کی شده بجنگم....
مشخصات Leon:
قیافه ی وحشی....
وحشیانه باهوش....
Gentle Man به طرز وحشتناک
برخورد وحشیانه با اتیکت با Ladies
یک وحشی تمام عیار برای هر نوع زامبی....
و
با تمام احترامی که برای Chris قائلم...
وحشیانه سرتر از Chris....
حرفی... حدیثی... چیزی مونده آیا....؟
---------- نوشته در 10:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 AM ارسال شده بود ----------
چیزی راجع به تواضع شنیدی رفیق من...؟