X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ورجیل که رو دست دانته بود تو شماره 3!!! نه =((
عهه ! پدر ورجیل سر جاش ولی دانته چیزه دیگه ای !!!
تازه در جواب علی دانته هم باید بگم کی گفته وسکر از ورجیل محبوبتر؟!!! حالا چون قدیمیتره میشه محبوب تر ؟!!! نه من که به شخصه شخصیت ورجیل رو خیلی منطقی و فلسفی و خاص و ویژه می دونم که کاراکترهای دیگه (البته غیر از دانته) باید بیان جلوش بوق بزنن >:)

• Like
Reactions: Muse
تصمیم سختی بود ولی به دانته رای دادم

دلیل هم میخواد ؟! خب بزار ببینم چه دلایلی دارم :

1. یکی از بیخیال ترین و در عین حال قویترین شخصیت هاییه که توی دنیای گیم دیدم
2. شخصیت پردازی فوق العاده که بدون شک هر کسی رو توی اولین برخورد به خودش جذب میکنه
3. به جز مسائل خانوادگی ( اونم با ورجیل ) هیچ چیزی رو جدی نمیگره و همه رو سرکار میزاره
4. از لحاظ تیپ و ظاهر هم که اصلا احتیاج به تعریف نداره ( چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است )
5. نیمه انسانیش رو به نیمه شیطانیش ترجیح میده و سعی میکنه از بخش شیطانیش دوری کنه
6. هرگز حاظر نیست آدم بکشه هرچند قبول داره بعضی وقت ها آدم ها از شیاطین هم بدترند
7. Rebellion
مورد یک و مورد 2 و مورد 3 و مورد 4! مگه ورجیل هم اینطوری نبود؟! تازه اون مزیتایی که خودت هم گفتی رو به اینا اضافه کن...

---------- نوشته در 06:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 PM ارسال شده بود ----------

خب اول دلایل خودم :
من به دانته رای دادم (هر چند ورجیل هم برام مورد احترامه) اما :
1- ما دانته رو تو شماره 1 شناخیتم و در شماره ی 3 در مقابل ورجیل یه بعد دیگه ای از این کاراکتر محبوب رو دیدیم که برام خیلی جالب بود
2- شخصیت پردازی عالی (از نظر ظاهر استایل ، قیافه ، تیپ همه چی عالی)
3- شخصیت Care Free داشته و با بی تفاوتی و فان به همه چی نگاه می کنه
4- شوخ و بی نهایت جسور و عاشق دردسر
5- خانواده دوست و عاشق برادرش!
مورد دو و سه مگه درباره ورجیل هم صدق نمیکنه؟!
-----------------------------------
به این موراد اون مزیت هایی که Dante Never Cry هم گفت اصافه کن...
بابا دانته 3 و ورجیل!!! نه دانته یک و ورجیل، ای صاب تاپیک :p

مورد یک و مورد 2 و مورد 3 و مورد 4! مگه ورجیل هم اینطوری نبود؟! تازه اون مزیتایی که خودت هم گفتی رو به اینا اضافه کن...

---------- نوشته در 06:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 PM ارسال شده بود ----------

مورد دو و سه مگه درباره ورجیل هم صدق نمیکنه؟!
-----------------------------------
به این موراد اون مزیت هایی که Dante Never Cry هم گفت اصافه کن...
بابا دانته 3 و ورجیل!!! نه دانته یک و ورجیل، ای صاب تاپیک :p

کفتم که دانته 3 !!! ببخشید ورجیل کجاش بیخیال بود ؟!!!!
بعدشم ورجیل بار اول منو جذب نکرد چون شخصیتش به درک عمیق و تفکر احتیاج داشت ! دانته یهویی منو جذب کرد شدید !!!
ورجیل همه چیو جدی می گیره ! غد!!! مغرور!
خب از لحاظ تیپ هم عی بدک نیست !

سخته !
من سالهاست که دانته رو دوست دارم ولی بازم سخته که بخوام ورجیل رو کنار بذارم !
ولی به هر حال به دانته رای دادم ! دلیلشم مشخصه ! به نظرم بهترین شخصیتی هست که تا به امروز تو دنیای گیم بوجود اومده !
شخصیتی که به شعور گیمر توهین نمیکنه , ادا در نمیاره , سعی نمیکنه هرجوری شده خودشو تو دل مخاطب جا کنه ...
اول ظاهرش ! لباسی که تن میکنه دقیقا مخالف با برادرشه ! ورجیل لباس آبی میپوشه که معمولا به رنگ خیر و خوبی شباهت داره (در صورتی که ورجیل بیشتر به خوی شیطانیش توجه میکنه) اما دانته علی رغم اینکه مقابل خوی شیطانیش قرار میگیره همیشه ولی لباس قرمزی تنش میکنه که بیشتر به خوی شیطانی نزدیکه تا انسانی و این یه جورایی رنگ بندی و قضاوت در مورد شخصیتا رو تغییر میده ...
بعد میرسیم به رفتار و حرکاتش ! دانته شمشیر بزرگی تو دستش میگیره که هر رقیبی رو از پا در میاره (Rebellion) و دو تا کلت با قدرت و سرعت بالا داره که معمولا برای زدن تیر خلاص ازش استفاده میکنه (Ebony and Ivory) و وقتی به طرز مبارزه کردنش نگاه بشه , آدم فکر میکنه با یه آدم بی مغز مثل کریتوس طرفه که فقط میخواد دشمناشو از پا در بیاره اما هیچ گیمری وقتی DMC رو بازی میکنه چنین احساسی در مورد دانته نداره و بر عکس به چشم یه آدم خیلی مثبت بهش نگاه میکنه ! این بر میگرده به هنر شخصیت پردازی که چقدر دانته و هدفش از مبارزه عالی پرداخت میشه و مخاطب به راحتی باهاش ارتباط برقرار میکنه !
به هر حال من به دانته رای میدم چون پرداختی که در مورد شخصیت دانته انجام شده توی هیچ شخصیت دیگه ای ندیدم ! از شیطونی کردناش (:d) گرفته تا نحوه ی مبارزش و مسخره بازیاش و طرز صحبت کردنش و گذشتش و انسان بودنش در حالی که نواده ی انسان نیست (نیمه شیطانی) و ... همه و همه نشون میده با یه شخصیت طرفیم نه با چیزی که ادای شخصیت رو در میاره !
متاسفانه مثل دانته توی دنیای گیم وجود نداره و شخصیتایی هم که نزدیک بهش هستن در زمینه ی پرداخت خیلی انگشت شمارن ...

• Like
Reactions: Dante Never Cry
کفتم که دانته 3 !!! ببخشید ورجیل کجاش بیخیال بود ؟!!!!
بعدشم ورجیل بار اول منو جذب نکرد چون شخصیتش به درک عمیق و تفکر احتیاج داشت ! دانته یهویی منو جذب کرد شدید !!!
ورجیل همه چیو جدی می گیره ! غد!!! مغرور!
خب از لحاظ تیپ هم عی بدک نیست !
اول ورجیل اگه بیخیال نبود تو اون قسمت که اون سگ بال داره رو میبینه دستش نمیندازه :دی
مورد 2وم هم که خب مشکل از ورجیل که نبوده! من همون اول که دیدم اون شامان رو نصف کرد باهاش حال کردم و درکش کردم... :دی :p
مورجیل هدفش رو جدی میگیره! و مثه دانته شماره 3 لوس بازی در نمیاره... حق هم داره مغرور باشه چون کسی حریفش نیست... دانته غد نبود اونوقت؟! خیلی سر به زیر و فروتن واسه خودش قدم میزد؟! (ولگردی بیش نبود :دی)

لباسی که تن میکنه دقیقا مخالف با برادرشه ! ورجیل لباس آبی میپوشه که معمولا به رنگ خیر و خوبی شباهت داره (در صورتی که ورجیل بیشتر به خوی شیطانیش توجه میکنه) اما دانته علی رغم اینکه مقابل خوی شیطانیش قرار میگیره همیشه ولی لباس قرمزی تنش میکنه که بیشتر به خوی شیطانی نزدیکه تا انسانی و این یه جورایی رنگ بندی و قضاوت در مورد شخصیتا رو تغییر میده ...
با همه حرفات موافقم اما این... یه ذره ایراد داره ، رنگ آبی رنگ سردی ، نفرت و کینه و خشکی هست !!! رنگی که نشونه ی مرگه وبعضی جاها هم گفته شده نشونه ی شیطانه !
اما رنگ قرمز رنگ حرارت ، زندگی ، شور ، هیجان و در روانشناسی برانگیزاننده ی احساسات عمیق آدمی و حس شادی هست و بعضی جا ها هم گفته شده مخالف رنگ شیطان هست !
متاسفانه مثل دانته توی دنیای گیم وجود نداره و شخصیتایی هم که نزدیک بهش هستن در زمینه ی پرداخت خیلی انگشت شمارن ...
خب اینکه تاسف نداره :d افتخار داره این جوری دانته تکه و بی نظیره !! :x

---------- نوشته در 06:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:47 PM ارسال شده بود ----------

اول ورجیل اگه بیخیال نبود تو اون قسمت که اون سگ بال داره رو میبینه دستش نمیندازه :biggrin1:
نگوووووووووووووووووو من یادم نمیااااااااااااد (پس این کالکشن کی میاد ؟!!!!!!!!):((
مثه دانته شماره 3 لوس بازی در نمیاره... حق هم داره مغرور باشه چون کسی حریفش نیست... دانته غد نبود اونوقت؟! خیلی سر به زیر و فروتن واسه خودش قدم میزد؟! (ولگردی بیش نبود :biggrin1:)
غرور دانته کسی رو آزار نمی داد ! ورجیل قلبش از سنگ بود ! چی ولگرد؟!!! :| این چه حرفیه دانته یه جوون بی خیال بود و به هیچی اهمیت نمی داد ، خب معلومه هدفی جز اینکه یه کسب و کاری هم داشته باشه و یه موزیک متالی هم گوش بده نداشت :d (این هدف خیلی از جوونای دنیاس!!!) اشتباه می گم؟!!! :d

اول ظاهرش ! لباسی که تن میکنه دقیقا مخالف با برادرشه ! ورجیل لباس آبی میپوشه که معمولا به رنگ خیر و خوبی شباهت داره (در صورتی که ورجیل بیشتر به خوی شیطانیش توجه میکنه) اما دانته علی رغم اینکه مقابل خوی شیطانیش قرار میگیره همیشه ولی لباس قرمزی تنش میکنه که بیشتر به خوی شیطانی نزدیکه تا انسانی و این یه جورایی رنگ بندی و قضاوت در مورد شخصیتا رو تغییر میده ...
بعد میرسیم به رفتار و حرکاتش ! دانته شمشیر بزرگی تو دستش میگیره که هر رقیبی رو از پا در میاره (Rebellion) و دو تا کلت با قدرت و سرعت بالا داره که معمولا برای زدن تیر خلاص ازش استفاده میکنه (Ebony and Ivory) و وقتی به طرز مبارزه کردنش نگاه بشه , آدم فکر میکنه با یه آدم بی مغز مثل کریتوس طرفه که فقط میخواد دشمناشو از پا در بیاره اما هیچ گیمری وقتی DMC رو بازی میکنه چنین احساسی در مورد دانته نداره و بر عکس به چشم یه آدم خیلی مثبت بهش نگاه میکنه ! این بر میگرده به هنر شخصیت پردازی که چقدر دانته و هدفش از مبارزه عالی پرداخت میشه و مخاطب به راحتی باهاش ارتباط برقرار میکنه !
قبول دانته بی نقص!!! ولی ورجیل رو چرا در نظر نگرفتی؟! ورجیل چی کم داره؟! از نظر داستانی که آخرشه! قدرت داره یه خروار، ولی بازم ارضاش نمیکنه...
یاماتوش هم که دیگه بماند!!! و اون بقیه سلاحاش!!! در ضمن از نظر گیم پلی هم ورجیل میتونه همه سلاحهاش رو با خودش حمل کنه! ولی دانته فقط 2تاشون رو میتونه با خودش ببره...

---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:52 PM ارسال شده بود ----------

نگوووووووووووووووووو من یادم نمیااااااااااااد (پس این کالکشن کی میاد ؟!!!!!!!!):((
آهان! ببین!!! پس یادت رفته ورجیل چطور سلاح Beowulf رو بدست میاره؟!
غرور دانته کسی رو آزار نمی داد ! ورجیل قلبش از سنگ بود ! چی ولگرد؟!!! :| این چه حرفیه دانته یه جوون بی خیال بود و به هیچی اهمیت نمی داد ، خب معلومه هدفی جز اینکه یه کسب و کاری هم داشته باشه و یه موزیک متالی هم گوش بده نداشت :d (این هدف خیلی از جوونای دنیاس!!!) اشتباه می گم؟!!! :d
دانته تو شماره 3 غرور نداره و لوس هم هست، مخصوصاً نسبت به لیدی... منکرش میشی؟!
اما ورجیل غرورش کیو آزار داد؟! غرور داشت خیلی زیاد هم داشت و هر کسی که واسش شاخ میشد رو درجا خلاصش میکرد که این غرور آفرین هم هست...
خب اینی که خودت گفتی یعنی ولگرد دیگه... هدف کسب و کار؟! پس در اصل ایشون مبارز نیستن دیگه؟!!! نخیر! اگه طرف مبارز باشه و علاف نباشه، خودش میره دنبال دشمن و میزنه تو دل دشمن، نه اینکه منتظر وایسته تا دشمن بیاد سراغش (دانته تو 1 و 4 رو که یادت نرفته؟!)

قبول دانته بی نقص!!! ولی ورجیل رو چرا در نظر نگرفتی؟! ورجیل چی کم داره؟! از نظر داستانی که آخرشه! قدرت داره یه خروار، ولی بازم ارضاش نمیکنه...
یاماتوش هم که دیگه بماند!!! و اون بقیه سلاحاش!!! در ضمن از نظر گیم پلی هم ورجیل میتونه همه سلاحهاش رو با خودش حمل کنه! ولی دانته فقط 2تاشون رو میتونه با خودش ببره...
من فقط نظرم راجع به دانته رو گفتم و دوست نداشتم راجع به ورجیل نظر بدم چون شخصیت ورجیل خیلی مرموزه و خیلی چیزا هست که راجع بهش نمیدونیم ...
ورجیل چندان کم از دانته نداره ولی من دانته رو به خاطر این ترجیح میدم که دیالوگاش واقعا کار شدست و هرکدوم به تنهایی عالیه ! آدم شوخ و شنگی که در عین اینکه یه آدم با مزه و دلقک به نظر میاد تو مبارزه کم نمیاره !

آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به عنوان یک red orb نمی تونم بین اینا یکی رو انتخاب کنم

• Like
من فقط نظرم راجع به دانته رو گفتم و دوست نداشتم راجع به ورجیل نظر بدم چون شخصیت ورجیل خیلی مرموزه و خیلی چیزا هست که راجه بهش نمیدونیم ...
ورجیل چندان کم از دانته نداره ولی من دانته رو به خاطر این ترجیح میدم که دیالوگاش واقعا کار شدست و هرکدوم به تنهایی عالیه ! آدم شوخ و شنگی که در عین اینکه یه آدم با مزه و دلقک به نظر میاد تو مبارزه کم نمیاره !
ای بابا!!!! خب چرا فقط دانته رو میبینی شما؟!
پس ورجیل چی؟! بابا ورجیل یه مبارز فیلسوف بود! بعد شما میگی که رو دیالوگایه دانته بیشتر کار شده بود؟! یه تیکه از یه دیالوگ ورجیل رو یاد آور میشم:
Foolishness dante, Foolishness, Might controls everything and with out power you can't protect any thing
این دیالوگ خدرت طلبی ورجیل رو تأیید میکنه...
ولی شما یه دیالوگ درست حسابی از این دانته شماره 3 ارائه بده...

ای بابا!!!! خب چرا فقط دانته رو میبینی شما؟!
پس ورجیل چی؟! بابا ورجیل یه مبارز فیلسوف بود! بعد شما میگی که رو دیالوگایه دانته بیشتر کار شده بود؟! یه تیکه از یه دیالوگ ورجیل رو یاد آور میشم:
Foolishness dante, Foolishness, Might controls everything and with out power you can't protect any thing
این دیالوگ خدرت طلبی ورجیل رو تأیید میکنه...
ولی شما یه دیالوگ درست حسابی از این دانته شماره 3 ارائه بده...

دانته به ورجیل :
? It's been a year since we last met. Where does the time go
? No doubt you've got some fun planned for me. Right, Vergil
------------------------------------------------------------------------------------
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]! Damn it ! You guys totally wrecked my shop and I haven't even named it yet[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]------------------------------------------------------------------------------------------------------
You're a customer too ?! well , if you want to use bathroom , help yourself .
! the toilet is at the back
[/FONT]----------------------------------------------------------------------------------
اینم که به نظرم یکی از بهترین دیالوگ های تاریخ بازیای رایانه ای هست !

? Lady : Are u crying

Dante : It's only Rain
. Lady : The rain already stopped
. Dante : devil's never cry

سلوووووم :-j
من افتخار دادم اومدم نظر دادم... و اون کسی نیست جز...... دانته :x
آی لاو هیز استایل :d
آی دُنت هَو اِنی آیدیا اِباوت ورجیل :d
با این اوصاف موندوس آخر از همه میره سراغ دانته چون دوسش داره میخواد بیشتر زجر کشیدنشو ببینه >:) :d

خب حالا که دارین نقل قول هایی رو از دو شخصیت میزارین منم نقل قول محبوبم رو میزارم

Dante : "You sure know how to throw a party! No food, no drinks, and the only B.A.B.E just left."

Vergil : My sincerest apology brother. I was so eager to see you, I couldn't concentrate on preparations for the bash

• Like
دانته به ورجیل :
? It's been a year since we last met. Where does the time go
? No doubt you've got some fun planned for me. Right, Vergil
------------------------------------------------------------------------------------
! Damn it ! You guys totally wrecked my shop and I haven't even named it yet
------------------------------------------------------------------------------------------------------
You're a customer too ?! well , if you want to use bathroom , help yourself .
! the toilet is at the back
----------------------------------------------------------------------------------
اینم که به نظرم یکی از بهترین دیالوگ های تاریخ بازیای رایانه ای هست !

? Lady : Are u crying

Dante : It's only Rain
. Lady : The rain already stopped
. Dante : devil's never cry
اول دستت درد نکنه بابت دیالوگا، اصلاً منو برد تو اون دوران...دیالوگ اول بازی بعد از کشتن اون شامان ـه؛ 2تا دیالوگ بعد هم که اول بازی هست...
اما ببین این دیالوگا فقط Care Free بودن دانته رو میرسونه...
اما اون آخری که من میمیرم براش... اینجا تازه نشون میده که دانته فهمیده باید خودش رو جمع و جور کنه و نشون به اون نشون که آخرش به لیدی میگه: ممکنه الان بشه استراحت کرد ولی اونا زود برمیگردن، خیلی زود؛ اوکی؟! اینجا تازه دانته بی هدف و آواره تازه متوجه شده که باید جلو بعضی چیزا ایستاد و از قدرتاش استفاده کنه؛ جزو محدود جاهایی هست که تو شماره 3 از دانته خوشم اوومد... چون تازه داره پخته میشه...
خب حالا که دارین نقل قول هایی رو از دو شخصیت میزارین منم نقل قول محبوبم رو میزارم
Dante : "You sure know how to throw a party! No food, no drinks, and the only B.A.B.E just left."
Vergil : My sincerest apology brother. I was so eager to see you, I couldn't concentrate on preparations for the bash
ای علی دانته!!!! تو یه ـکی رو که من مگه اینکه نبینما!!! :دی =))
اینم که اولین دیالوگ برخورد ورجیل و دانته با هم ـه
بیا! به همین سادگی... اینم از جوابایه ورجیل به دانته... باز بگید که ورجیل Care free نیست... لامذهب با همه جدی بودنش باز جلو دانته کم نمیاره...
من پا رو دلم گذاشتمو به ورجیل رای دادم
گلد اُرب!!! :دی
چرا پا؟! آقاجون نکنه شما هم بین دانته شماره 3 و ورجیل نظرت با دانته ست؟! :-/ :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or