جوابهایه قسمت قرمز و ابی که دقیقاً ضعف دانته رو رسوند! چون به هرحال پشت میکنه و اونچه که واسش ساخته شده... اما ورجیل نه تنها پشت نمیکنه، بلکه سعی تو پرورش دادنش داره... این 2 نفر با هم تفاوت ندارن؟!
قسمت بنفش: WTF!!!! دانته که به اندازه همون پسر 18ساله هم چیزی از زندگی حالیش نیست... خیلی خنده داره، ورجیل برمیگرده به دانته میگه که چرا از بدست آوردن قدرت خود داری میکنی؟ قدرت پدرمون اسپاردا! و دانته فقط میگه من پدری ندارم
اصلاً نمیفهمه که ورجیل داره از چی صحبت میکنه، و فقط صورت مسئله رو پاک میکنه... آره از زیر بوته به عمل اوومده... خب حداقل میتونست به ورجیل بگه من قدرتایه خودم رو دارم (سطحی ترین جواب)
شما چرا گیم پلی رو معیار قرار میدی؟! کلاً دانته و ورجیل تو مبارزاتشون 3بار با هم روبرو میشن که ورجیل در مجموع حتی بهتر از دانته هست! چرا؟! تو مبارزه اول که قشنگ همون Foolishness دانته رو واسه دانته معنی میکنه و هیچ وقت یادم نمیره باره اول چقدر راحت شمشیر دانته رو زد کنار بعد با دسته یاماتو گذاشت تو شیکمه دانته و دانته رو پرت کرد و ایشون هم اعلامیه شدن رو ستون و تفنگش رو کشید بیرون که ورجیل هم با اون حرکات ضایعش کرد
و بعد هم 2باره میوفته به جون دانته و بچه رو میترکونه! تو مبارزه دوم که تو قسمتی که Gate هست شکل میگیره جفتشون هم دیگرو شرحه شرحه میکنن اگه درست یادت باشه دانته تو همون جا یه ضربه کاری به ورجیل میزنه و ورجیل هم سریعاً بعدش همون ضربه رو به دانته میزنه و جفتشون میشینن رو زمین که لیدی میاد تو و... و درنهایت تو مبارزه سوم و آخر که دانته دیگه پخته و هدفمند شده تو اون دوئل ورجیل رو زخمی میکنه (که البته فکر میکنم ورجیل تو اون سکانس از عمد ضربه ای به دانته وارد نمیکنه، دلیل دارم) و ورجیل هم که میبینه دانته دیگه سد راهش شده خودش رو از اون بالا پرت میکنه و کمک دانته هم رد میکنه و به جنگ با شاهزاده تاریکی میره...