X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
گلد اُرب!!! :دی
چرا پا؟! آقاجون نکنه شما هم بین دانته شماره 3 و ورجیل نظرت با دانته ست؟! :-/ :دی
نه بابا دانته تو شماره 3 خوب بود ولی عمرا به ابهت شماره 1 نبود ورجیل اصولا یچی دیگس ولی بین این دوتا برادر نمی تونستم یکی رو انتخاب کنم که کردم :دی

نه بابا دانته تو شماره 3 خوب بود ولی عمرا به ابهت شماره 1 نبود ورجیل اصولا یچی دیگس ولی بین این دوتا برادر نمی تونستم یکی رو انتخاب کنم که کردم :دی
آهان! این شد! ولی بدون که باید دانته شماره 3 رو با ورجیل مقایسه کنیا...
من اصلاً نمیدونم چرا ملت شک میکنن تو برتری ورجیل به دانته شماره 3 :( بابا دانته تو شماره 3 نصف ورجیل هم نمیفهمه :دی
اما نتیجه نظرسنجی :((
البته یه چیزی هستا!!! اصولاً من سلیقه ـم با پاپولار نیست! شاید اینم از اون کیس هاست... ولی آخه تابلوئه که... :((

خب اینی که خودت گفتی یعنی ولگرد دیگه... هدف کسب و کار؟! پس در اصل ایشون مبارز نیستن دیگه؟!!! نخیر! اگه طرف مبارز باشه و علاف نباشه، خودش میره دنبال دشمن و میزنه تو دل دشمن، نه اینکه منتظر وایسته تا دشمن بیاد سراغش (دانته تو 1 و 4 رو که یادت نرفته؟!)
نخیر این ولگردی نیست ! دانته تو شماره ی 3 (قبل از شماره ی 1) اصلا خودش رو مبارز نمی دونه و اصلا از این نوع زندگی و قدرت و شیطان و این حرفا خوشش نمیاد و فقط می خواد خوش باشه یادت نیست دانته به ورجیل چی گفت:
Father?!! I dont have a father, I just dont like u
بعله !! اینه !!!

چرا من فک کردم ورجیل VS وسکر هست!؟2 ساعته دارم دنبال سخنان وسکر میگردم! خوب دانته و ورجیل واسم فرقی نمی کنه،اما از اونجایی که نژادپرستم به دانته رای میدم:d

چرا من فک کردم ورجیل VS وسکر هست!؟2 ساعته دارم دنبال سخنان وسکر میگردم! خوب دانته و ورجیل واسم فرقی نمی کنه،اما از اونجایی که نژادپرستم به دانته رای میدم:d
برای طرفداری دلیل بیارین لطفا ! :)

آهان! این شد! ولی بدون که باید دانته شماره 3 رو با ورجیل مقایسه کنیا...
من اصلاً نمیدونم چرا ملت شک میکنن تو برتری ورجیل به دانته شماره 3 :( بابا دانته تو شماره 3 نصف ورجیل هم نمیفهمه :دی
اما نتیجه نظرسنجی :((
البته یه چیزی هستا!!! اصولاً من سلیقه ـم با پاپولار نیست! شاید اینم از اون کیس هاست... ولی آخه تابلوئه که... :((
در نهایت دانته واسه من تو شماره 3 خوب بود ولی تاثیری روم نذاشت ورجیل خیلی منطقی تر و صد البته کاریزما داشت خیلی دوس دارم ورجیل ماچوِر رو ببینم
به نظرم nero بهتره واسه مقایسه شدن با دانته تا ورجیل

نخیر این ولگردی نیست ! دانته تو شماره ی 3 (قبل از شماره ی 1) اصلا خودش رو مبارز نمی دونه و اصلا از این نوع زندگی و قدرت و شیطان و این حرفا خوشش نمیاد و فقط می خواد خوش باشه یادت نیست دانته به ورجیل چی گفت:
Father?!! I dont have a father, I just dont like u
بعله !! اینه !!!
ببخشیدا! اونوقت ایشون یه روز داشته از جلو پاساژ تندیس رد میشده، گفته اَه، عجب شمشیری! برم بخرم؟! تفنگا هم از لپ لپ پیدا کرده!!!
نه بابا!!! دانته رسماً مبارزگر به دنیا اوومده! اما اون هیچ وقت از این خاصیتش استفاده نمیکنه! (در اصل بی خاصیت میشه:دی) تا اینکه به ضرب و زور ورجیل یه ذره به خودش میاد (این نکته رو یادت باشه که میخوام تو تاپیک یه چیزه جالب دربارش بگم ;) ) و همیشه علاف بوده (ولگرد)... اصلاً ببینم خوده شما بگو ایشون نصف ورجیل هم میفهمه؟! تنها برتری دانته نسبت به ورجیل همینه که تو مبارزه ها از ورجیل بهتره (تازه اونم خیلی خیلی خیلی کم! نه فاحش!!!) اما ورجیل از همون کاریزماش بگیر برو تا ته از دانته شماره 3 سر تره...
گفتم که ورجیل یه کم سبزه س ولی دانته سفیده:d
گرچه اینم درست نیست ولی قانع شدم، چون خودم فاشیستم :دی =))
در نهایت دانته واسه من تو شماره 3 خوب بود ولی تاثیری روم نذاشت ورجیل خیلی منطقی تر و صد البته کاریزما داشت خیلی دوس دارم ورجیل ماچوِر رو ببینم
به نظرم nero بهتره واسه مقایسه شدن با دانته تا ورجیل
ایول! این شد... حالا شدی فن ورجیل ای گلد اورب :دی ;)

Last edited by a moderator:
ببخشیدا! اونوقت ایشون یه روز داشته از جلو پاساژ تندیس رد میشده، گفته اَه، عجب شمشیری! برم بخرم؟! تفنگا هم از لپ لپ پیدا کرده!!!
نه بابا!!! دانته رسماً مبارزگر به دنیا اوومده! اما اون هیچ وقت از این خاصیتش استفاده نمیکنه! (در اصل بی خاصیت میشه:biggrin1:) تا اینکه به ضرب و زور ورجیل یه ذره به خودش میاد (این نکته رو یادت باشه که میخوام تو تاپیک یه چیزه جالب دربارش بگم ;) ) و همیشه علاف بوده (ولگرد)... اصلاً ببینم خوده شما بگو ایشون نصف ورجیل هم میفهمه؟! تنها برتری دانته نسبت به ورجیل همینه که تو مبارزه ها از ورجیل بهتره (تازه اونم خیلی خیلی خیلی کم! نه فاحش!!!) اما ورجیل از همون کاریزماش بگیر برو تا ته از دانته شماره 3 سر تره...
قرمز : خیر ، شمشیر رو که از پدرش به ارث برده بود و تو اون وضع آشوب تو شهر هم به این نتیجه رسیده بود که برای اینکه زنده بمونه باید یه نوع سلاح گرم داشته باشه که خودش ساختشون !!(حالا اینکه علم ساخت اسلحه رو از کجا آورده ، دیگه خدا داند !!) :d
آبی: ممکنه مبارز باشه اما (مبارزگر؟!! =)) WTF) آمااااا خودش همچین زندگی سختی رو نمی خواسته ، از کجا می دونی شاید دانته هم می خواسته درس بخونه بره دانشگاه مهندس شه!! :d
بنفش : نه دانته به اندازه یه پسر 20-25 ساله می فهمه :d و همین هم اصلشه اما ورجیل خیلی بزرگتر از سنش رفتار می کنه و مثه بابابزرگاس :d
تازه از نظر گیم پلی هم کار با دانته راحتتر بود ، ورجیل فقط بلد بود شمشیرش رو ببره بالا ببره پایین ، همین :d

این یعنی چی آخه....!!! :-o
باید چند تا دلیل اساسی برای Vergil یافت...

آخرین ویرایش:
قرمز : خیر ، شمشیر رو که از پدرش به ارث برده بود و تو اون وضع آشوب تو شهر هم به این نتیجه رسیده بود که برای اینکه زنده بمونه باید یه نوع سلاح گرم داشته باشه که خودش ساختشون !!(حالا اینکه علم ساخت اسلحه رو از کجا آورده ، دیگه خدا داند !!) :d
آبی: ممکنه مبارز باشه اما (مبارزگر؟!! =)) WTF) آمااااا خودش همچین زندگی سختی رو نمی خواسته ، از کجا می دونی شاید دانته هم می خواسته درس بخونه بره دانشگاه مهندس شه!! :d
بنفش : نه دانته به اندازه یه پسر 20-25 ساله می فهمه :d و همین هم اصلشه اما ورجیل خیلی بزرگتر از سنش رفتار می کنه و مثه بابابزرگاس :d
تازه از نظر گیم پلی هم کار با دانته راحتتر بود ، ورجیل فقط بلد بود شمشیرش رو ببره بالا ببره پایین ، همین :d
جوابهایه قسمت قرمز و ابی که دقیقاً ضعف دانته رو رسوند! چون به هرحال پشت میکنه و اونچه که واسش ساخته شده... اما ورجیل نه تنها پشت نمیکنه، بلکه سعی تو پرورش دادنش داره... این 2 نفر با هم تفاوت ندارن؟!
قسمت بنفش: WTF!!!! دانته که به اندازه همون پسر 18ساله هم چیزی از زندگی حالیش نیست... خیلی خنده داره، ورجیل برمیگرده به دانته میگه که چرا از بدست آوردن قدرت خود داری میکنی؟ قدرت پدرمون اسپاردا! و دانته فقط میگه من پدری ندارم =)) =)) =)) اصلاً نمیفهمه که ورجیل داره از چی صحبت میکنه، و فقط صورت مسئله رو پاک میکنه... آره از زیر بوته به عمل اوومده... خب حداقل میتونست به ورجیل بگه من قدرتایه خودم رو دارم (سطحی ترین جواب)
شما چرا گیم پلی رو معیار قرار میدی؟! کلاً دانته و ورجیل تو مبارزاتشون 3بار با هم روبرو میشن که ورجیل در مجموع حتی بهتر از دانته هست! چرا؟! تو مبارزه اول که قشنگ همون Foolishness دانته رو واسه دانته معنی میکنه و هیچ وقت یادم نمیره باره اول چقدر راحت شمشیر دانته رو زد کنار بعد با دسته یاماتو گذاشت تو شیکمه دانته و دانته رو پرت کرد و ایشون هم اعلامیه شدن رو ستون و تفنگش رو کشید بیرون که ورجیل هم با اون حرکات ضایعش کرد :دی و بعد هم 2باره میوفته به جون دانته و بچه رو میترکونه! تو مبارزه دوم که تو قسمتی که Gate هست شکل میگیره جفتشون هم دیگرو شرحه شرحه میکنن اگه درست یادت باشه دانته تو همون جا یه ضربه کاری به ورجیل میزنه و ورجیل هم سریعاً بعدش همون ضربه رو به دانته میزنه و جفتشون میشینن رو زمین که لیدی میاد تو و... و درنهایت تو مبارزه سوم و آخر که دانته دیگه پخته و هدفمند شده تو اون دوئل ورجیل رو زخمی میکنه (که البته فکر میکنم ورجیل تو اون سکانس از عمد ضربه ای به دانته وارد نمیکنه، دلیل دارم) و ورجیل هم که میبینه دانته دیگه سد راهش شده خودش رو از اون بالا پرت میکنه و کمک دانته هم رد میکنه و به جنگ با شاهزاده تاریکی میره...

جوابهایه قسمت قرمز و ابی که دقیقاً ضعف دانته رو رسوند! چون به هرحال پشت میکنه و اونچه که واسش ساخته شده... اما ورجیل نه تنها پشت نمیکنه، بلکه سعی تو پرورش دادنش داره... این 2 نفر با هم تفاوت ندارن؟!
قسمت بنفش: WTF!!!! دانته که به اندازه همون پسر 18ساله هم چیزی از زندگی حالیش نیست... خیلی خنده داره، ورجیل برمیگرده به دانته میگه که چرا از بدست آوردن قدرت خود داری میکنی؟ قدرت پدرمون اسپاردا! و دانته فقط میگه من پدری ندارم =)) =)) =)) اصلاً نمیفهمه که ورجیل داره از چی صحبت میکنه، و فقط صورت مسئله رو پاک میکنه... آره از زیر بوته به عمل اوومده... خب حداقل میتونست به ورجیل بگه من قدرتایه خودم رو دارم (سطحی ترین جواب)
شما چرا گیم پلی رو معیار قرار میدی؟! کلاً دانته و ورجیل تو مبارزاتشون 3بار با هم روبرو میشن که ورجیل در مجموع حتی بهتر از دانته هست! چرا؟! تو مبارزه اول که قشنگ همون Foolishness دانته رو واسه دانته معنی میکنه و هیچ وقت یادم نمیره باره اول چقدر راحت شمشیر دانته رو زد کنار بعد با دسته یاماتو گذاشت تو شیکمه دانته و دانته رو پرت کرد و ایشون هم اعلامیه شدن رو ستون و تفنگش رو کشید بیرون که ورجیل هم با اون حرکات ضایعش کرد :دی و بعد هم 2باره میوفته به جون دانته و بچه رو میترکونه! تو مبارزه دوم که تو قسمتی که Gate هست شکل میگیره جفتشون هم دیگرو شرحه شرحه میکنن اگه درست یادت باشه دانته تو همون جا یه ضربه کاری به ورجیل میزنه و ورجیل هم سریعاً بعدش همون ضربه رو به دانته میزنه و جفتشون میشینن رو زمین که لیدی میاد تو و... و درنهایت تو مبارزه سوم و آخر که دانته دیگه پخته و هدفمند شده تو اون دوئل ورجیل رو زخمی میکنه (که البته فکر میکنم ورجیل تو اون سکانس از عمد ضربه ای به دانته وارد نمیکنه، دلیل دارم) و ورجیل هم که میبینه دانته دیگه سد راهش شده خودش رو از اون بالا پرت میکنه و کمک دانته هم رد میکنه و به جنگ با شاهزاده تاریکی میره...
دانته هیچوقت به قدرتایی که داره پشت نمیکنه بلکه دوست نداره همیشه ازشون استفاده کنه ! یعنی اینکه دانته تا مجبور نباشه از خشونت و شمشیرش استفاده نمیکنه اما ورجیل نسخه ی مغز دار کریتوسه ! :d هرکی رو میبینه سر راهش میخواد بزنه حتی اگه برادرش باشه اما دانته شخصیتی داره که حاضر نیست روی برادرش شمشیر بکشه مگه اینکه مجبور باشه ! ورجیل حرف هیچکس جز خودشو قبول نداره اما دانته بعضی وقتا از حرف دیگران تاثیر میگیره . کلا شاید تو ظاهر ورجیل خیلی باهوش تر و پخته تر به نظر بیاد و دانته فقط به شخصیتی شبیه باشه که لودگی رو خوب بلده فقط , اما در حقیقت شخصیت ورجیل کاملا با دانته فرق میکنه . جایی که دانته بزرگ شده متفاوته از جایی که ورجیل بوده . سلاحاشون با هم متفاوته . هدفشون فرق داره و دیدشون نسبت به هم کاملا فرق داره . دانته ای که همیشه مجبور بوده از خودش محافظت کنه و تو اون فضا بزرگ شده دید منفاوتی نسبت به ورجیل داره .
دانته فلسفه ی خودشو داره . اینکه تو جواب میگه من پدری ندارم خیلی جواب خوب و کار شده ایه اتفاقا ! دانته فکر میکنه نیازی به قدرت اسپاردا نداره و خودش به اندازه ی کافی قدرت داره و واقعا هم نیازی به قدرت اسپاردا نداره !
دانته برای هدفی که فکر میکنه درسته میجنگه اما نه به هر قیمتی و حاضره بعضی جاها هدفش رو فدا کنه اما ورجیل هر کاری برای رسیدن به هدف میکنه . به نظرم دانته بیشتر به یه شخصیت شبیه تا ورجیل . دانته سعی میکنه مثل یه آدم واقعی زندگی کنه , تفریح میکنه , کار میکنه (!) , شیطونی میکنه (!) , با دیگران صحبت میکنه و کلا بیشتر شبیه به آدمه ولی ورجیل مثل یه روبات میمونه که یه هدف داره ! البته همونجور که قبلا گفتم اینقدر ورجیل و هدفش و رابطش با دانته مبهم تعریف میشه که شاید از 100 % ما 0.001 % از شخصیت ورجیل بدونیم ! باید نسخه ی بعدی (DMC5) دوباره حول محور دانته و ورجیل بچرخه چون من مطمئنم ورجیل اون چیزی که نشون میده نیست !

حقیقتا برام جالبه که چطور یه بازی و شخصیتاش اینقدر عمق دارن که ما رو اینطوری به بحث وادار میکنن !!! :d انگار که اینا شخصیتایی هستن که هرروز میبینمشون و کنارمون زندگی میکنیم ! شاید مهمترین عامل محبوبیت DMC هم همین باشه !

راستی چرا دانته و ورجیل رو کلا مقایسه نکنیم و فقط DMC3 رو در نظر بگیریم ؟!!؟

• Like
Reactions: devil girl
منم کاملا با آرف موافقم ، این دیالوگ ها هم کاملا نشون میدن دانته شخصیت کامل تر و هدفمند تری نسبت به ورجیل داشت

d22da4bd124d.jpg

Dante : What are gonna do with all that power , huh ? No matter how hard you try , you're never gonna be like father
Vergil : You're wasting time !
Dante : We are the sons of Sparad ! Within each of us flows his blood . but more importantly , his soul ! And now my soul is saying it wants to stop you !
Vergil : Unfortunately , our souls are at odds brother . I NEED MORE POWER !
Dante : And we're supposed to be twins .
Vergil : Twins ... right

سلام منم اومدم به بحث:d
مقایسه جالبی کردی که به نظرم خیلی جالبه. من دو تا شخصیت رو بررسی میکنم و نتیجه رو میگم:
دانته: بحث هارو خوندم اما اصلا از بعضی حرف ها خوشم نیومد. از نظر من دانته سه و دانته یک یکی از بهترین طراحی های این کاراکتر در طول سری دویل می کرای بودن که هیچ بروبرگشتی نداشتن. البته عده ای که بازی رو از دویل یک شروع کردن میگن دانته یک بهتره اما از نظر من دانته یک و دانته سه هرو شخصیت پردازی خیلی خوبی رو داشتن. دانته با اینکه سن و سال کمی رو داشت نوعی حس اعتماد به نفسی رو در ادم زنده میکرد. از نظر من یک کاراکتر اصلی همیشه نباید خیلی کامل و پخته باشه چون داستان یبس میشه. الان انیمه رو چند قسمت اولی رو دیدین اونقدر دانته رو قدرتمند جلوه دادن که داستان هیچ هیجانی به خود نمیگیره غیر قسمت یازدهم و نهمه که گفتم دانته مرد؟ نمیگم کاراکتر قوی بده اما کاراکتر یه سری ضعف جزئی رو باید در خودش بپذیره. من شخصیت دانته و ورجیل هر دو رو دوست دارم.
ورجیل با اینکه خیلی عمل شده کار میکنه و مرتبا کتاب میخونه و شخصیت خیلی جدی و سنگینی رو داره
اما
دانته خیلی بی حساب و سریع عمل میکنه این طبیعیه چون خیلی جووونه و خیلی شوخ طبع و با مزه هست
من هردو رو دوست دارم و ازشون حمایت میکم
اما اول دانته و بعد ورجیل

منم کاملا با آرف موافقم ، این دیالوگ ها هم کاملا نشون میدن دانته شخصیت کامل تر و هدفمند تری نسبت به ورجیل داشت

d22da4bd124d.jpg

Dante : What are gonna do with all that power , huh ? No matter how hard you try , you're never gonna be like father
Vergil : You're wasting time !
Dante : We are the sons of Sparad ! Within each of us flows his blood . but more importantly , his soul ! And now my soul is saying it wants to stop you !
Vergil : Unfortunately , our souls are at odds brother . I NEED MORE POWER !
Dante : And we're supposed to be twins .
Vergil : Twins ... right
بی خیال رفیق... دانته ای که تو شماره 3 بود کجاش هدفمندتر از Vergil بود.... نمی گم که خیلی خام بود ... ولی واقعا Vergil یه سر و گردن ازش بالاتر بود... مصمم تر ... حاضر بود به خاطر هدفش هر کاری کنه...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or