X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
@Dante DMC

دانته هیچوقت به قدرتایی که داره پشت نمیکنه بلکه دوست نداره همیشه ازشون استفاده کنه ! یعنی اینکه دانته تا مجبور نباشه از خشونت و شمشیرش استفاده نمیکنه
دوست نداره همیشه ازشون استفاده کنه؟! ببینم مگه قبلش استفاده کرده! درضمن من صحبتم رو شماره 3 متمرکز هست... دانته یه جورایی انگار مجبوره که مبارزه کنه و با اختیار خودش مبارزه کردن رو انتخاب نمیکنه!!!
گفتید تا مجبور نشه از خشونت و شمشیرش استفاده نمیکنه، ببخشید جایی تو شماره 3 دانته با حرف زدن با کسی کنار اوومد؟! دانته تنها چیزی که تو نسخه شماره 3 داره همین مهارتاش هستن...
اما ورجیل نسخه ی مغز دار کریتوسه ! :d هرکی رو میبینه سر راهش میخواد بزنه حتی اگه برادرش باشه اما دانته شخصیتی داره که حاضر نیست روی برادرش شمشیر بکشه مگه اینکه مجبور باشه !
چی؟! اتفاقاً ورجیل خیلی هم به دانته علاقمند هست!!!! نشون به اون نشون که به دانته هم پیشنهاد قدرت میده... و در مقابل دانته! ایشون در ابتدا ذره ای به ورجیل علاقه نداره! چون همین ایشون جنگ با ورجیل رو شروع میکنه! اگه یادتون باشه دانته به ورجیل میگه که بعد از این همه مدت میخوای برادرت رو ببوسی یا اینو و تفنگش رو به سمت ورجیل نشونه میره! و ورجیل هم شروع میکنه به جنگیدن با دانته و...
ورجیل حرف هیچکس جز خودشو قبول نداره اما دانته بعضی وقتا از حرف دیگران تاثیر میگیره .
خب معلومه! ورجیل تیم داره واسه خودش! درباره پدرش تحقیق کرده و اون کتابخونه به اون بزرگی داره... پس خودش میتونه یه مغز متفکر باشه...
کلا شاید تو ظاهر ورجیل خیلی باهوش تر و پخته تر به نظر بیاد و دانته فقط به شخصیتی شبیه باشه که لودگی رو خوب بلده فقط , اما در حقیقت شخصیت ورجیل کاملا با دانته فرق میکنه . جایی که دانته بزرگ شده متفاوته از جایی که ورجیل بوده . سلاحاشون با هم متفاوته . هدفشون فرق داره و دیدشون نسبت به هم کاملا فرق داره .
تو ظاهر؟! What?! خب حقیقت همینه دیگه... شما طرز برخورد ورجیل رو نگاه کن...
درباره اون تیکه که بولد کردم، ببخشید دانته تو شماره 3 هدف داره؟؟؟؟؟؟!!!!! هدفش چیه؟!!!! منظورم قبل از اینه که ایشون داره جلویه ورجیل مقاومت میکنه...
دانته ای که همیشه مجبور بوده از خودش محافظت کنه و تو اون فضا بزرگ شده دید منفاوتی نسبت به ورجیل داره. دانته فلسفه ی خودشو داره .
دانته اصلاً دید و هدفی نداره نسبت به زندگی!!! ایشون اصلاً اون موقع دویل هانتر نبوده! چون اگه اینطوری بود که قبل از اینکه ورجیل بیاد سراغه دانته، دانته میرفت سراغ ورجیل و از نقشه ورجیل با خبر میشد!!!
درباره قسمت آبی: دانته چه فلسفه ای داره اونوفت؟! :-o شما علافی یه آدم رو از رو فلسفه میدونید ولی کارای ورجیل رو بی فلسفه تر میدونید؟! جدا از اینکه پشت تصمیم بیخیالی (اونم وقتی کاری از دستت بر میاد و انجام ندی) کوچکترین فکر و فلسفه ای نیست!!!
اینکه تو جواب میگه من پدری ندارم خیلی جواب خوب و کار شده ایه اتفاقا ! دانته فکر میکنه نیازی به قدرت اسپاردا نداره و خودش به اندازه ی کافی قدرت داره و واقعا هم نیازی به قدرت اسپاردا نداره !
بله، دیالوگ کار شده ای هست، منتها برای خام نشون دادن دانته!!! چون دانته اصلاً با اون حرف صورت سؤال رو پاک میکنه! حداقل میتونه با اون شوخ طبعیش بگه که من قدرت اون زن زلیل رو میخوام چیکار؟! به درد خودت میخوره، منتها انگار اصلاً چیزی درباره اسپاردا و این قدرتی که ورجیل داره ازش حرف میزنه نمیدونه و مثه این بچه لوسا میگه، نمیخوام من بابایی ندارم، شاید تو ورژن HD تو این سکانس تو چشایه دانته اشکم جمع شده باشه :دی
دانته برای هدفی که فکر میکنه درسته میجنگه اما نه به هر قیمتی و حاضره بعضی جاها هدفش رو فدا کنه
دیگه داره باورم میشه که من خنگم که از این داستان هدف دانته چیزی نمیدونم!!!! بابا دانته چه هدفی داشت قبل از اینکه ورجیل بیاد رو کار؟! حالا گیریم هدفمند هم هستند ایشون (گرچه انگسترمی این حرف رو قبول ندارم) ولی اون قسمت بولد شده رو از کجا به این نتیجه رسیدی؟! :-/ :-o
اما ورجیل هر کاری برای رسیدن به هدف میکنه .
خب معنیه هدفمند بودن چیه؟! من دارم میگم که دانته تو شماره 3 بی هدف بوده ولی تو شماره یک و 4 (و حتی تو شماره2) هدفمند بود و از هرکاری برای رسیدن به هدفش کوتاهی نکردا...
به نظرم دانته بیشتر به یه شخصیت شبیه تا ورجیل . دانته سعی میکنه مثل یه آدم واقعی زندگی کنه , تفریح میکنه , کار میکنه (!) , شیطونی میکنه (!) , با دیگران صحبت میکنه و کلا بیشتر شبیه به آدمه ولی ورجیل مثل یه روبات میمونه که یه هدف داره !
بله! درسته! منتها ناقصه و من با اجازت کاملش میکنم! دانته مثه یه آدم ولگرد علاف میمونه که فقط میخواد تفریح کنه، شیطونی کنه و با دیگران (اکثراً مؤنث) فک بزنه! و کلاً هیچ کاری که باعث اثبات خودش به خودش بشه رو انجام نمیده و میگه برو بابا، کی حاله این صحبتا رو داره... اما ورجیل! تو دنیایه واقعی شبیه کسی ـه که به خودش مطمئنه چون به خودش اثبات شدست! هدفمند و اهل یه جا نشستن و سکون نیست و سرنوشتش رو با دستایه خودش رقم میزنه و...
البته همونجور که قبلا گفتم اینقدر ورجیل و هدفش و رابطش با دانته مبهم تعریف میشه که شاید از 100 % ما 0.001 % از شخصیت ورجیل بدونیم !
من ادعام نمیشه که جزو همون 0.001% هستم! اما بزودی مطلبی رو هم اینجا و هم تو تاپیک خوده بازی عنوان میکنم که کاملاً این قضیه رو واسه همتون روشن میکنه...
راستی شما با این اسم یوزرت و این سوپر فن بودنت چرا تا به حال تو تاپیک بازی رؤیت نشدی :-/
باید نسخه ی بعدی (DMC5) دوباره حول محور دانته و ورجیل بچرخه چون من مطمئنم ورجیل اون چیزی که نشون میده نیست !
اینم یه کم ربط داره به موضوعی که میخوام عنوانش کنم ;)
راستی چرا دانته و ورجیل رو کلا مقایسه نکنیم و فقط DMC3 رو در نظر بگیریم ؟!!
خب از نظر من دانته تو شماره هایه دیگه از این لودگی و بی هدفی در میاد و اون موقع هست که هدفمند میشه و فلسفه خودش رو پیدا میکنه و حداقل چیزی از ورجیل شماره 3 کم نداره... من همینطور که از ورجیل دفاع میکنم از دانته تو شماره هایه دیگه هم دفاع میکنم ;)

---------- نوشته در 06:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

منم کاملا با آرف موافقم ، این دیالوگ ها هم کاملا نشون میدن دانته شخصیت کامل تر و هدفمند تری نسبت به ورجیل داشت
Dante : What are gonna do with all that power , huh ? No matter how hard you try , you're never gonna be like father
Vergil : You're wasting time !
Dante : We are the sons of Sparad ! Within each of us flows his blood . but more importantly , his soul ! And now my soul is saying it wants to stop you !
Vergil : Unfortunately , our souls are at odds brother . I NEED MORE POWER !
Dante : And we're supposed to be twins .
Vergil : Twins ... right

به به! علی دانته! کجایه این حرفا نشون میده که دانته بیشتر از ورجیل درک داره؟! بیخیال بابا... نگاه کن خودت، حتی دانته کاملاً بی منطق وار میخواد جلویه ورجیل رو بگیره! یعنی اصلاً خودش هم نمیدونه که داره چیکار میکنه... درضمن این دیالوگ رو قشنگ زوم کن:
-دانته: و حالا روحم به من میگه که میخواد جلوت رو بگیره -ورجیل: متأسفانه روح هایه ما در تضاد هستن!!! من قدرت بیشتری میخوام...

---------- نوشته در 06:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

سلام منم اومدم به بحث:d
مقایسه جالبی کردی که به نظرم خیلی جالبه. من دو تا شخصیت رو بررسی میکنم و نتیجه رو میگم:
دانته: بحث هارو خوندم اما اصلا از بعضی حرف ها خوشم نیومد. از نظر من دانته سه و دانته یک یکی از بهترین طراحی های این کاراکتر در طول سری دویل می کرای بودن که هیچ بروبرگشتی نداشتن. البته عده ای که بازی رو از دویل یک شروع کردن میگن دانته یک بهتره اما از نظر من دانته یک و دانته سه هرو شخصیت پردازی خیلی خوبی رو داشتن. دانته با اینکه سن و سال کمی رو داشت نوعی حس اعتماد به نفسی رو در ادم زنده میکرد. از نظر من یک کاراکتر اصلی همیشه نباید خیلی کامل و پخته باشه چون داستان یبس میشه. الان انیمه رو چند قسمت اولی رو دیدین اونقدر دانته رو قدرتمند جلوه دادن که داستان هیچ هیجانی به خود نمیگیره غیر قسمت یازدهم و نهمه که گفتم دانته مرد؟ نمیگم کاراکتر قوی بده اما کاراکتر یه سری ضعف جزئی رو باید در خودش بپذیره. من شخصیت دانته و ورجیل هر دو رو دوست دارم.
ورجیل با اینکه خیلی عمل شده کار میکنه و مرتبا کتاب میخونه و شخصیت خیلی جدی و سنگینی رو داره
اما
دانته خیلی بی حساب و سریع عمل میکنه این طبیعیه چون خیلی جووونه و خیلی شوخ طبع و با مزه هست
من هردو رو دوست دارم و ازشون حمایت میکم
اما اول دانته و بعد ورجیل
به به!!! و این بازیکن به طرز ناگهانی همه رو شوکه میکنه :دی
کجایی تو پس؟! :دی
خب ببین این حقیقت! دانته تو شماره 3 هیچ چیزی واسه از دست دادن نداره، یعنی دانته اصلاً چیزی نداره که بخواد از دستش بده!!! اما تو شماره یک اینطور نیست! دانته یک حالا خودش رو بعنوان یه دویل هانتر واقعی قبول داره و تصمیمش بر اینه که هرجایی که شیاطین شاخ شدن بره شاخشون رو بشکونه...

ه به!!! و این بازیکن به طرز ناگهانی همه رو شوکه میکنه :biggrin1:
کجایی تو پس؟! :biggrin1:
خب ببین این حقیقت! دانته تو شماره 3 هیچ چیزی واسه از دست دادن نداره، یعنی دانته اصلاً چیزی نداره که بخواد از دستش بده!!! اما تو شماره یک اینطور نیست! دانته یک حالا خودش رو بعنوان یه دویل هانتر واقعی قبول داره و تصمیمش بر اینه که هرجایی که شیاطین شاخ شدن بره شاخشون رو بشکونه...
همین جا بودم:d
اره خوب من واقع پذیرم و حتی تابیک طرفداران بازی نکته ای رو اشاره کردم:اگه از من میپرسیدند دانته 1 یا نیرو بیشتر قدرت داره مسلما میگفتم دانته و مطمئنم دانته1 از نیرو وحتی ورجیل و اسپاردا قدرتمند تره حتی سازندگان اینو گفتن چون دانته یک تو بهترین سن بود قدرت کافی هم داشت.
اما خوب اونقد بد نیست با اینکه قدرت مثل شماره اول نداره اما با اینحال شخصیت جالب و شیطونش که این شخصیت در هیرو کم یافت میشه خیلی جالبه
دانته برای هدفی که فکر میکنه درسته میجنگه اما نه به هر قیمتی و حاضره بعضی جاها هدفش رو فدا کنه
یه سوال دانته سه چه هدفی داشت؟
حداقل ورجیل هدف معینی داشت و اون حکومت بر جهنم و بازکردن دروازه ججهنم بود و دانته یک هم قصد انتقام داشت اما دانته سه فقط میخواست جلوی برادرشو بگیره همین

بچه ها یه فکت ارائه میدم :دی
ورجیل کلا از دانته شماره 3 بهتر است
---------------------------------------------
یه خواهشی هم داشتم از صاحب تاپیک امیدوارم روی منو زمین نندازن
اجازه دارم بگم ؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
اصولا دوست ندارم پست های خیلی طولانی و کسل کننده بدم ولی برای حمایت از دانته مجبورم این یه بار پست طولانی بدم :دی

@ Arthas

دوست نداره همیشه ازشون استفاده کنه؟! ببینم مگه قبلش استفاده کرده! درضمن من صحبتم رو شماره 3 متمرکز هست... دانته یه جورایی انگار مجبوره که مبارزه کنه و با اختیار خودش مبارزه کردن رو انتخاب نمیکنه!!!
گفتید تا مجبور نشه از خشونت و شمشیرش استفاده نمیکنه، ببخشید جایی تو شماره 3 دانته با حرف زدن با کسی کنار اوومد؟! دانته تنها چیزی که تو نسخه شماره 3 داره همین مهارتاش هستن...
نکنه انتظار داری دانته بیاد با شیاطینی که ورجیل فرستاده تا گردنبند رو ازش بگیرن سمینار برگزار کنه ؟!

چی؟! اتفاقاً ورجیل خیلی هم به دانته علاقمند هست!!!!
دقیقا کی فهمیدی که ورجیل خیلی دانته رو دوست داره اون موقع که آرخام و شیطونا رو میفرسته تا گردنبند رو از دانته بگیرن و بکشنش ؟! یا لحظه ایی که Yamato رو توی شکمش فرو میکنه ؟! یا شاید هم موقعی که با Rebellion دانته رو کشت متوجه این عشقش به دانته شدی ؟!

نشون به اون نشون که به دانته هم پیشنهاد قدرت میده...
دانته میدونه که باز کردن دروازه شیاطین برای بدست آوردن قدرت کار اشتباهیه و به همین دلیله که با ورجیل مخالفه ، در ضمن ورجیل به دانته پیشنهاد قدرت نداد و فقط براش سوال پیش اومده بود که چرا دانته با بدست آوردن قدرت پدرشون مخالفه که دلیلش رو بالاتر گفتم

ایشون در ابتدا ذره ای به ورجیل علاقه نداره! چون همین ایشون جنگ با ورجیل رو شروع میکنه! اگه یادتون باشه دانته به ورجیل میگه که بعد از این همه مدت میخوای برادرت رو ببوسی یا اینو و تفنگش رو به سمت ورجیل نشونه میره! و ورجیل هم شروع میکنه به جنگیدن با دانته و...
یادت نره اول ورجیل بود که آرخام و شیطوناش رو فرستاد سروقت دانته و توی اون درگیری ها مغازه تازه تاسیس دانته رو هم خراب کرد ، پس دانته جنگ رو شروع نکرد ، نکنه انتظار داری بعد از این اتفاقا دانته بیاد روی ورجیل رو ببوسه ؟!

خب معلومه! ورجیل تیم داره واسه خودش! درباره پدرش تحقیق کرده و اون کتابخونه به اون بزرگی داره... پس خودش میتونه یه مغز متفکر باشه...
ورجیل نتونست با تحقیقاتش به جایی برسه و این آرخام بود که کمکش کرد تا برج رو پیدا کنه

درباره اون تیکه که بولد کردم، ببخشید دانته تو شماره 3 هدف داره؟؟؟؟؟؟!!!!! هدفش چیه؟!!!! منظورم قبل از اینه که ایشون داره جلویه ورجیل مقاومت میکنه...
دانته تازه مغازه Devil Hunter ایش رو باز کرده و منتظره تا کارش رو شروع کنه ، مطمئنا هدفش خیلی کامل تر از ورجیله که فقط کورکورانه دنبال قدرته

دانته اصلاً دید و هدفی نداره نسبت به زندگی!!! ایشون اصلاً اون موقع دویل هانتر نبوده! چون اگه اینطوری بود که قبل از اینکه ورجیل بیاد سراغه دانته، دانته میرفت سراغ ورجیل و از نقشه ورجیل با خبر میشد!!!
درباره قسمت آبی: دانته چه فلسفه ای داره اونوفت؟! :-o شما علافی یه آدم رو از رو فلسفه میدونید ولی کارای ورجیل رو بی فلسفه تر میدونید؟! جدا از اینکه پشت تصمیم بیخیالی (اونم وقتی کاری از دستت بر میاد و انجام ندی) کوچکترین فکر و فلسفه ای نیست!!!
همون جواب بالا ، دانته تازه مغازه اش رو باز کرده و فلسفه اش هم حمایت از انسان ها و زندگی کردن و کسب و کار از این راهه

بله، دیالوگ کار شده ای هست، منتها برای خام نشون دادن دانته!!! چون دانته اصلاً با اون حرف صورت سؤال رو پاک میکنه! حداقل میتونه با اون شوخ طبعیش بگه که من قدرت اون زن زلیل رو میخوام چیکار؟! به درد خودت میخوره، منتها انگار اصلاً چیزی درباره اسپاردا و این قدرتی که ورجیل داره ازش حرف میزنه نمیدونه و مثه این بچه لوسا میگه، نمیخوام من بابایی ندارم، شاید تو ورژن HD تو این سکانس تو چشایه دانته اشکم جمع شده باشه :دی
دانته از دست پدرش عصبانیه و اون رو مقصر اتفاقی که برای مادرش افتاد میدونه ( میتونی سرزنشش کنی ؟! ) پس معلومه که میگه پدری ندارم

دیگه داره باورم میشه که من خنگم که از این داستان هدف دانته چیزی نمیدونم!!!! بابا دانته چه هدفی داشت قبل از اینکه ورجیل بیاد رو کار؟! حالا گیریم هدفمند هم هستند ایشون (گرچه انگسترمی این حرف رو قبول ندارم) ولی اون قسمت بولد شده رو از کجا به این نتیجه رسیدی؟! :-/ :-o

خب معنیه هدفمند بودن چیه؟! من دارم میگم که دانته تو شماره 3 بی هدف بوده ولی تو شماره یک و 4 (و حتی تو شماره2) هدفمند بود و از هرکاری برای رسیدن به هدفش کوتاهی نکردا...
بالاتر جواب اینا رو دادم

بله! درسته! منتها ناقصه و من با اجازت کاملش میکنم! دانته مثه یه آدم ولگرد علاف میمونه که فقط میخواد تفریح کنه، شیطونی کنه و با دیگران (اکثراً مؤنث) فک بزنه! و کلاً هیچ کاری که باعث اثبات خودش به خودش بشه رو انجام نمیده و میگه برو بابا، کی حاله این صحبتا رو داره... اما ورجیل! تو دنیایه واقعی شبیه کسی ـه که به خودش مطمئنه چون به خودش اثبات شدست! هدفمند و اهل یه جا نشستن و سکون نیست و سرنوشتش رو با دستایه خودش رقم میزنه و...
دانته داره سعی میکنه زندگی کنه و خوش بگذرونه ( پیتزا بخوره ، بره مهمونی و شیطونا رو بکشه ) ، اتفاقا ورجیل به خودش مطمئن نیست و دلیل اصلیی که دنبال قدرته همینه ، چون احساس ضعف میکنه پس میخواد با استفاده از قدرت پدرش خودش رو کامل کنه

خب از نظر من دانته تو شماره هایه دیگه از این لودگی و بی هدفی در میاد و اون موقع هست که هدفمند میشه و فلسفه خودش رو پیدا میکنه و حداقل چیزی از ورجیل شماره 3 کم نداره... من همینطور که از ورجیل دفاع میکنم از دانته تو شماره هایه دیگه هم دفاع میکنم ;)
دانته توی همه نسخه ها ( بجز 2 ) شوخ طبعه و لودگی میکنه ، توی همه نسخه ها طبق فلسفه اش ( خوش گذروندن و پول در آوردن از طریق شکار شیاطین ) زندگی میکنه

به به! علی دانته! کجایه این حرفا نشون میده که دانته بیشتر از ورجیل درک داره؟! بیخیال بابا... نگاه کن خودت، حتی دانته کاملاً بی منطق وار میخواد جلویه ورجیل رو بگیره! یعنی اصلاً خودش هم نمیدونه که داره چیکار میکنه... درضمن این دیالوگ رو قشنگ زوم کن:
-دانته: و حالا روحم به من میگه که میخواد جلوت رو بگیره -ورجیل: متأسفانه روح هایه ما در تضاد هستن!!! من قدرت بیشتری میخوام...
اتفاقا این دیالوگ ها کاملا نشون میده که دانته میدونه هدفش چیه و این ورجیله که بدون هیچ هدفی فقط دنبال قدرته مثلا وقتی دانته از ورجیل میپرسه : با این همه قدرت میخوای چکار کنی ؟! ورجیل از جواب دادن طفره میره و به طرف دانته حمله میکنه

دانته کاملا هدفش مشخصه و میخواد جلوی نابود شدن دنیای انسان ها توسط ورجیل رو بگیره ( اگه ورجیل این همه قدرتمند میشد ، احتمالا بعدش سعی میکرد دنیای انسان ها رو فتح کنه و دانته نمیتونست یه همچین ریسکی بکنه و اجاره بده برادرش تمام زحمات پدرش رو به باد بده )

در ضمن دوتا موضوع رو یادمون نره ، اول اینکه دانته و ورجیل توی دوران بچگی خیلی به هم نزدیک بودن و بعد از جدایی شون دوباره یکسال قبل از نسخه 3 همدیگه رو ملاقات کردن که معلوم نیست اونجا چه اتفاقی افتاده که این همه مخالف همدیگه شدن و سعی دارن همدیگه رو بکشن

دوم دانته ورجیل رو دوست داره و نمیخواد به برادرش صدمه بزنه و مجبور میشه تا جلوی ورجیل رو بگیره ( حتی توی آخرین لحظات هم دستش رو میاره جلو تا ورجیل رو بگیره اما ورجیل دستش رو میبره ) ، اما ورجیل خیلی راحت دانته رو میکشه و حتی دوباره برمیگرده و اینبار با شمشیر خود دانته کار رو تموم میکنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Biohazard
علی دانته ی عزیز تموم جوابهای لازم رو دادن !!! حالا می خوام ببینم دیگه چی می خوای بگی (آرتاس !!) :>
طبق داستانی که من و NERO TURBO عزیز (آرمین جان) نوشتیم ، خیلی سعی کردیم برداشتهایی رو که از شخصیت دانته و ورجیل داشتیم در داستان به کار ببریم و کلا برداشتمون از ورجیل همون چیزایی بود که الان داداش علی مطرح کرد :
1- ورجیل واقعا احساس ضعف می کنه (شاید در دوران کودکی و بعد از کشته شدن مادرش این حس بر همه ی وجودش غلبه کرده)
2- ورجیل اتفاقا هدفی نداره و واقعا می خواد از به بدست آوردن این همه قدرت ضعفی رو که داره وجودش رو میگیره جبران کنه !!
3- دانته به خودش اعتماد داره ، اما همین دلیل سردی و بد خو بودن ورجیل بخاطره ضعفش هست ولی دانته در خودش ضعفی نمی بینه !

@همه
میدونید که این بازی از کتاب کمدی الهی، اثر دانته آلیگیری تو بعضی جاها الهام گرفته...
پس با دقت بخونید و لذت ببرید
;)
رابطه ورجیل کمدی الهی و ورجیل شماره 3
ورجیل با اینکه در کتاب کمدی الهی بر خلاف دویل می کری 3 شیطانی نیست، اما روحش دانته را در جهنم و برزخ هدایت می کند .
ورجیل هم کسی است که در دویل 3 انتخاب می کند تا در جهنم باقی بماند و به نبرد با خدای زیر زمینی برود .
حالا با توجه به این موضوعات؛ در شماره3 ورجیل باعث آمدن و ورود دانته به دنیایه جهنم می شود، اما نکته ای که وجود دارد اینست که ورجیل در کمدی الهی راهنمایه دانته است! در شماره 3 ورجیل باعث میشود که دانته پا به دنیایه جهنم بگذارد و در طی مبارزات ورجیل موجب میشود که دانته بیشتر و بهتر خود را بشناسد! کشتن دانته در اولین مبارزه باعث برخاستن شیطان درون او میشود و در ادامه انگیزه سد راه شدنه ورجیل در دانته باعث پا گذاشتن او به مکانهایه دیگر این جهنم و هدفمند شدن این دانته می شود و در اصل میتوان گفت که ورجیل باعث دانته شدنه دانته میشود!!! و او در اصل در بازی هم راهنمایه دانته است!!!
این الهام گرفتن تقریبا در همه جای داستان دیده می شه ، البته برای کسانی که دوست داشته باشند به جزئییات دقت کنند .
1مدرک:
آیا جداً فکر کردید که ورجیل در دوئل پایانی نمیتوانست پیروز باشد؟! بنظر شما چرا با شمشیر یاماتو از همان فاصله اسلش نزد؟! جواب اینست که او دانته را به خودش باید بشناساند و دانته با ضربه زدن به ورجیل متوجه میشود که در راهه رسیدن به هدف در صورت لزوم باید با برادر هم مقابله کرد (مبارزه دانته شماره یک با تریش رو یاداور میشم) و در اصل ورجیل خود را فدای بزرگ شدن دانته میکند!!!

بیشتر بدانید:

ورجیل در کتاب کمدی
دانته در سرود اول دوزخ با ویرجیل روبرو میشه (با نام Virgilio و به لاتینVirgilius ) ویرجیل راهنمای دانته در سفر خیالی او به دنیای دیگر است و در حقیقت مظهر عقل انسانی به شمار میرود که از سیطره هوا و هوس های نفسانی آزاد و مجرد شده باشد؛ ویرجیل یکی از بزرگترین شعرای لاتین است که از 71 تا 19 پیش از میلاد میزیست و انئیس از عالیترین آثار او به شمار میاید. دانته به این شاعر ارادت خاصی داشته و به همین جهت او را راهنمای خود در این سفر معرفی میکند.

باوووووووووووووو یه دقه دست نگه دار تو داری ورجیل نویسنده ی قرن 16 رو با این ورجیل شیطونیه پسر اسپاردا طالب قدرت ضعیف و خود کوچک بین مقایسه می کنی ! ممکنه بعضی از ویژگی هاش از کتاب گرفته شده باشه ولی این ورجیل اون ورجیل رو نمی رسونه و برعکس !! تازه تلفظ این ورجیل این طوریه :Virgil یا ویرجیل ولی اون یکی یعنی همون شیطونیه : Vergil یا ورجیل هست !! بعله ! پس خواهشا نخواه آنچه که آشکار هست رو بی خودی بپیچونی و بحثهای عمیق راه بندازی !! >:)

@Dante DMC

چی؟! اتفاقاً ورجیل خیلی هم به دانته علاقمند هست!!!! نشون به اون نشون که به دانته هم پیشنهاد قدرت میده... و در مقابل دانته! ایشون در ابتدا ذره ای به ورجیل علاقه نداره! چون همین ایشون جنگ با ورجیل رو شروع میکنه! اگه یادتون باشه دانته به ورجیل میگه که بعد از این همه مدت میخوای برادرت رو ببوسی یا اینو و تفنگش رو به سمت ورجیل نشونه میره! و ورجیل هم شروع میکنه به جنگیدن با دانته و...

من ادعام نمیشه که جزو همون 0.001% هستم! اما بزودی مطلبی رو هم اینجا و هم تو تاپیک خوده بازی عنوان میکنم که کاملاً این قضیه رو واسه همتون روشن میکنه...
راستی شما با این اسم یوزرت و این سوپر فن بودنت چرا تا به حال تو تاپیک بازی رؤیت نشدی :-/

اینم یه کم ربط داره به موضوعی که میخوام عنوانش کنم ;)

---------- نوشته در 06:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 06:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

به به!!! و این بازیکن به طرز ناگهانی همه رو شوکه میکنه :دی
کجایی تو پس؟! :دی

@همه
میدونید که این بازی از کتاب کمدی الهی، اثر دانته آلیگیری تو بعضی جاها الهام گرفته...
;)
ورجیل با اینکه در کتاب کمدی الهی بر خلاف دویل می کری 3 شیطانی نیست، اما روحش دانته را در جهنم و برزخ هدایت می کند .
ورجیل هم کسی است که در دویل 3 انتخاب می کند تا در جهنم باقی بماند و به نبرد با خدای زیر زمینی برود .
حالا با توجه به این موضوعات؛ در شماره3 ورجیل باعث آمدن و ورود دانته به دنیایه جهنم می شود، اما نکته ای که وجود دارد اینست که ورجیل در کمدی الهی راهنمایه دانته است! در شماره 3 ورجیل باعث میشود که دانته پا به دنیایه جهنم بگذارد و در طی مبارزات ورجیل موجب میشود که دانته بیشتر و بهتر خود را بشناسد! کشتن دانته در اولین مبارزه باعث برخاستن شیطان درون او میشود و در ادامه انگیزه سد راه شدنه ورجیل در دانته باعث پا گذاشتن او به مکانهایه دیگر این جهنم و هدفمند شدن این دانته می شود و در اصل میتوان گفت که ورجیل باعث دانته شدنه دانته میشود!!! و او در اصل در بازی هم راهنمایه دانته است!!!
این الهام گرفتن تقریبا در همه جای داستان دیده می شه ، البته برای کسانی که دوست داشته باشند به جزئییات دقت کنند .
1مدرک:
آیا جداً فکر کردید که ورجیل در دوئل پایانی نمیتوانست پیروز باشد؟! بنظر شما چرا با شمشیر یاماتو از همان فاصله اسلش نزد؟! جواب اینست که او دانته را به خودش باید بشناساند و دانته با ضربه زدن به ورجیل متوجه میشود که در راهه رسیدن به هدف در صورت لزوم باید با برادر هم مقابله کرد (مبارزه دانته شماره یک با تریش رو یاداور میشم) و در اصل ورجیل خود را فدای بزرگ شدن دانته میکند!!!

بیشتر بدانید:

ورجیل در کتاب کمدی
دانته در سرود اول دوزخ با ویرجیل روبرو میشه (با نام Virgilio و به لاتینVirgilius ) ویرجیل راهنمای دانته در سفر خیالی او به دنیای دیگر است و در حقیقت مظهر عقل انسانی به شمار میرود که از سیطره هوا و هوس های نفسانی آزاد و مجرد شده باشد؛ ویرجیل یکی از بزرگترین شعرای لاتین است که از 71 تا 19 پیش از میلاد میزیست و انئیس از عالیترین آثار او به شمار میاید. دانته به این شاعر ارادت خاصی داشته و به همین جهت او را راهنمای خود در این سفر معرفی میکند.

باوووووووووووووو یه دقه دست نگه دار تو داری ورجیل نویسنده ی قرن 16 رو با این ورجیل شیطونیه پسر اسپاردا طالب قدرت ضعیف و خود کوچک بین مقایسه می کنی ! ممکنه بعضی از ویژگی هاش از کتاب گرفته شده باشه ولی این ورجیل اون ورجیل رو نمی رسونه و برعکس !! تازه تلفظ این ورجیل این طوریه :Virgil یا ویرجیل ولی اون یکی یعنی همون شیطونیه : Vergil یا ورجیل هست !! بعله ! پس خواهشا نخواه آنچه که آشکار هست رو بی خودی بپیچونی و بحثهای عمیق راه بندازی !! >:)

خب هرکس برداشت خودشو از داستان داره ! جذابیت DMC به همینه که خیلیا از دانته خوششون میاد , خیلیا از ورجیل و البته بعضیا هم از نیرو ! من برداشت خودم رو از داستان گفتم , نمیدونم درست باشه یا نه چون فقط نویسنده میدونه !
در مورد شخصیت ورجیل و اون 0.001 که گفتم فقط هدفم این بود که بگم خیلی کم راجع به ورجیل گفته میشه و البته مبهم ! نه اینکه بگم شما نمیدونی راجع بهش ! من خودم 1000 تا سوال داشتم اون موقع اما ...
در مورد اینکه تا حالا راجع به DMC بحث نمیکردم برای این بود که خیلی بحث کردن رو دوس ندارم ! عاشق DMC بودم و البته هستم اما معمولا از بحث کردن راجع بهش خودداری میکنم ! البته یادمه 2,3 سال پیش بحث مقایسه ی نینجا گایدن و DMC شد که اون موقع دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم و کلی سر این قضیه اخطار گرفتم و البته بن شدم ! :d آخه DMC کجا و ...
دست رو دلمون گذاشتی ! :d

در مورد دانته الیگیری (dante aligheiri) هم باید بگم داستانی که اون نوشت به خاطر معشوقش بود و ...
در واقع DMC فقط یه reference داشت از داستان دانته و فقط یه سری اسم ها و جزییات رو الهام گرفت نه اینکه داستان رو بر پایه ی اون نوشته باشه ! داستان DMC کاملا متفاوت از داستان دانته هست ...

در آخر هم باید بگم من بعد از دانته , شخصیت مورد علاقم تو دنیای گیم همین ورجیل هست و یه وقت برداشت نکنی که من از ورجیل خوشم نمیاد که برعکس من عاشقشم (البته چند تا شخصیت دیگه هم هستن که دوست دارم!) ولی وقتی اسم دانته میاد نمیتونم ازش دفاع نکنم چون همونجور که گفتم به نظرم بهترین شخصیت تاریخ گیم هست و البته این فقط نظر شخصیمه و اینجوری نیست که بخوام با کسی سر موضوع دعوا یا بحث کنم ...

:-/ :-/ :-/ :-/ :-/
عه! من دلیل اینکه چرا دانته اسم ورجیل رو تو کتاب آورده گفتم! چرا همه چی رو درهم برهم میکنید؟! :(
درضمن یعنی شما میگی تصادفیه این همه وجه تشابه؟! من خودم 4بار این کتاب رو خوندم! وقتی بازی میکنی انگار تصویری این کتابه!!! کی داره آنچه که آشکار هست رو بی خودی میپیچونه و بحثهای عمیق راه میندازه !!
خب شاید هم حق باشماست و واقعاً دویل یه بازی بی سر و تهِ استالیش اکشن بیشتر نیست! :(
بقوله یکی از بچه ها تو یه تاپیک دیگه: آخه مربع زدن هم کاری داره؟! تازه منظورش رو فهمیدم... :(
راست میگفت...

:-/ :-/ :-/ :-/ :-/
عه! من دلیل اینکه چرا دانته اسم ورجیل رو تو کتاب آورده گفتم! چرا همه چی رو درهم برهم میکنید؟! :(
درضمن یعنی شما میگی تصادفیه این همه وجه تشابه؟! من خودم 4بار این کتاب رو خوندم! وقتی بازی میکنی انگار تصویری این کتابه!!! کی داره آنچه که آشکار هست رو بی خودی میپیچونه و بحثهای عمیق راه میندازه !!
خب شاید هم حق باشماست و واقعاً دویل یه بازی بی سر و تهِ استالیش اکشن بیشتر نیست! :(
بقوله یکی از بچه ها تو یه تاپیک دیگه: آخه مربع زدن هم کاری داره؟! تازه منظورش رو فهمیدم... :(
راست میگفت...
عه عه بابا چرا قهر می کنی ! منظورم این نبود که حالا بیا و درستش کن !!!!!!!!!!! :)
مگه من خودم نبودم که سر داستان دویل کلی با بچه ها بحث کردم و گفتم از یه بازی اکشن فراتره و داستانش عمیقه اونوقت چنین حرفی رو به خودم تحویل می دی ! ای بابا

• Like
Reactions: NINJѦ
واقعا جواب های قانع کننده علی جان همین جا کامل تایید میکنم.
تا به حال دقت چندانی به شخصیت ها نداشتم اما با این اشاره واقعا متوجه بعضی چیزها شدم که سرسری ازشون میگذشتم. ممنون
خب هرکس برداشت خودشو از داستان داره ! جذابیت DMC به همینه که خیلیا از دانته خوششون میاد , خیلیا از ورجیل و البته بعضیا هم از نیرو !
ذکی! بابا بحث دانه و ورجیله چرا نیرو رو به چالش میکشید موندم!
خوشم میاد همیشه طرفدارای دانته اسم نیرو رو میارن اما تصور درستی ازش ندارن
خیلیا از دانته خوششون میاد خیلیا از ورجیل و صد البته خلیا از نیرو تاکید زیادی بر روی این جمله دارم چون حتی اگه کمیک های طرفداران بازی رو ببینید شاید بیشتر تصویر دانته و نیرو رو ترسیم کرده باشند پس بی جهت طرفداری نیرو رو کم جلوه ندید اگه م یه چیزی میگ منظورم این سایته نه جای دیگه.

آخرین ویرایش:
@همه
;)
1مدرک:

بیشتر بدانید:

ورجیل در کتاب کمدی
آرتاس جان این نتیجه گیریت میتونست درست باشه ولی نیست ( دلیل دارم )

آرف یه توضیح مختصری داد و گفت که فقط اسم ها از کمدی الهی الهام گرفته شده ولی من سعی میکنم کاملترش کنم

اول بزار یه توضیحی در مورد چگونگی پیدایش سری DMC بدم :

زمانی که شرکت کپکام مشغول کار روی نسخه ی جدیدی از سری بازی های رزیدنت اویل برای کنسول گیم کیوب بود یکی از افراد گروه که به تازگی به شرکت کپکام پیوسته بود و کارگردانی قسمت دوم بازی Resident Evil را هم برعهده داشت، طرح عجیبی را ارایه داد.

این فرد کسی نبود جز هیدکی کامیا(Hidieki Kamiya) ،طراح و برنامه نویسی که به تازگی از طرف شرکت کپکام برای کار روی پروژه ی ساخت بازی استخدام شده بود.کامیا در ان زمان به این فکر افتاد که ادامه ی ساخت نسخه های جدیدی از سری بازی های Resident Evil کارچندان خوشایندی نیست و ممکن است به علت تکراری بودن سوژه در انتها به شکست منجر شود.
نظر کامیا این بود که بهتر است کار روی این پروژه فعلا متوقف شود و به جای آن از طرح جدیدی درساخت بازی استفاده کنند. با مطرح شدن این پیشنهاد از طرف یک کارگردان جوان وتازه کار ، همه ی اعضای به خصوص رییس استودیوی شماره ی 4 کپکام یعنی آقای شینجی میکامی(Shinji Mikami) نسبت به موفقیت طرح پیشنهادی کامیا اظهار ناامیدی کردند و میکامی صراحتا اعلام کرد که این کار به هیچ وجه عملی نخواهد بود.
اما با توجه به اصرار کامیا برای انجام این کار و سابقه ی درخشان او درساخت قسمت دوم بازی Resident Evil ،بالاخره مدیران شرکت کپکام راضی شدند تا اجازه ی ساخت بازی جدید را به او بدهند. کامیا برای اینکه بتواند به این اعتماد پاسخ مثبتی دهد و بازی فوق العاده به وجود بیاورد ، تصمیم گرفت تا تحقیقاتی وسیعی را برای پیدا کردن سوژه ی مناسب انجام دهد . او بعد از چند ماه تحقیق ، بالاخره توانست سوژه ی مورد نظر خودرا پیدا کند.سوژه ی مورد نظر او شخصیت سفید موی یکی از داستان های محبوب کمیک استریپ بود.کامیا تصمیم گرفت تا با الگو برداری از این شخصیت محبوب و تلفیق آن با یک داستان اسطوره ای قدیمی ،بازی جدیدش راخلق کند البته او برای ایجاد بعضی از فراز و نشیب های داستان به سراغ کتاب مورد علاقه اش "کمدی الهی" اثر دانته رفت و با الهام از آن ، داستان بازی را تکمیل کرد.علاقه ی کامیا به کتاب"کمدی الهی" حدی بود که حتی نام شخصیت اصلی بازی را هم ، همنام نویسنده ی این اثر ادبی انتخاب کرد.

پس از موفقیت نسخه اول سری DMC کاپکام تصمیم به ساخت نسخه دوم گرفت ، اما هیدیکی کامیا معتقد بود که برای جاودانه ماندن یک اثر،نباید شماره های زیادی از آن را منتشر نمود و اینطوری بود که نسخه های بعدی DMC بدون کامیا ساخته شد ( البته کامیا جدیدا توی توییتر خودش اعلام کرده که کاپکام به صورت رسمی در مورد نسخه 2 با اون صحبت نکرده و کامیا اصلا از ساخته شدن نسخه دوم خبر نداشته )

همونطوری که بالاتر گفتم خالق اصلی بازی یعنی کامیا کسی بود که از کمدی الهی ( که کتاب محبوبش بوده ) الهام گرفته و بعد از اون توی ساختن هیچکدوم از نسخه ها ( از جمله DMC3 ) دخالت نداشته ، پس نمیشه گفت شخصیت ورجیل توی نسخه 3 با الهام گرفتن از نویسنده معروف قرن 16 ـهم در کتاب کمدی الهی داره دانته رو راهنمایی میکنه چون اصلا کامیا توی ساخت نسخه 3 دخالت نداشته ، آرتاس جان باید قبول کنی که ورجیل دنبال اهداف خودش بود و فلسفه خودش رو داشت و اصلا براش مهم نبود برادرش سر راهش قرار میگیره یا نه ، فقط میخواست به هدفش ( کسب قدرت ) دست پیدا کنه

در مورد استفاده نکردن از یاماتو : آرتاس از تو انتظاتر نداشتم یه همچین نتیجه گیری سطحی ایی انجام بدی ، الان تو به من بگو Force Edge قویتره یا Yamato ؟! در ضمن دانته ورجیل رو شکست داده بود ( ورجیل بعد از مبارزه با دانته روی زانوش افتاد و با تعجب گفت : Am I Being Defeated و در واقع این دانته بود که تشویقش کرد تا دوباره بلند بشه ) و اون دوئل فقط حکم تیر خلاص رو داشت ، در ضمن دانته خیلی راحت میتونه Slash های یاماتو رو دفاع کنه ( توی مبارزات قبلی به راحتی اینکار رو انجام داده )

آخرین ویرایش:
@ دویل گرل
اولاً بدان و آگاه باش که بنده پوستم کلفتر از این حرفاست که بخوام ناراحت بشم یا قهر کنم! ثانیاً تو اون کامنتم فقط به این نتیجه رسیدم که مغزم الکی هایپر شده!!!! همین... ثالثاً چون دیدم من یه نفری دارم از ورجیل دفاع میکنم (یک به بینهایت :دی) و تازه هم از یه بحث یک به بینهایت دیگه فارغ شدم :دی (تاپیک جیمز ساندرلند >:) ) و باید به همه پاسخ بدم! اون کامنت ورجیل و کمدی الهی رو مطرح کردم تا به خیلی از سؤالات جواب داده باشم...

@علی دانته
اوکی تمام حرفات قبول! فقط شما لطفاً به همین یدونه سؤال من اونم با آره یا نه، جواب بده تا بعد! پس شما نظرت اینه که این وجه تشابهات (سربروس، ورجیل، و یه مورد دیگه که بعداً تو تاپیک میگم) نسخه سوم با کمدی الهی تصادفی هست دیگه؟!!!

@آرمین :دی
بیا یه سؤال آف تاپیکی ازت بپرسم، بحثی هم باهات ندارما، فقط همینجوری :دی
شما بین دانته سه و نیرو کدوم رو انتخاب میکنی :-/ :دی

@ دویل گرل
اولاً بدان و آگاه باش که بنده پوستم کلفتر از این حرفاست که بخوام ناراحت بشم یا قهر کنم! ثانیاً تو اون کامنتم فقط به این نتیجه رسیدم که مغزم الکی هایپر شده!!!! همین... ثالثاً چون دیدم من یه نفری دارم از ورجیل دفاع میکنم (یک به بینهایت :دی) و تازه هم از یه بحث یک به بینهایت دیگه فارغ شدم :دی (تاپیک جیمز ساندرلند >:) ) و باید به همه پاسخ بدم! اون کامنت ورجیل و کمدی الهی رو مطرح کردم تا به خیلی از سؤالات جواب داده باشم...

@علی دانته
اوکی تمام حرفات قبول! فقط شما لطفاً به همین یدونه سؤال من اونم با آره یا نه، جواب بده تا بعد! پس شما نظرت اینه که این وجه تشابهات (سربروس، ورجیل، و یه مورد دیگه که بعداً تو تاپیک میگم) نسخه سوم با کمدی الهی تصادفی هست دیگه؟!!!

@آرمین :دی
بیا یه سؤال آف تاپیکی ازت بپرسم، بحثی هم باهات ندارما، فقط همینجوری :دی
شما بین دانته سه و نیرو کدوم رو انتخاب میکنی :-/ :دی
همونطوری که گفتم تنها الهام گیری سری DMC از کمدی الهی انتخاب اسامی از کتابه ، سربروس ( سگ سه سر ) هم یه افسانه خیلی قدیمیه یونانیه و نمیشه استفاده از اون رو به کمدی الهی ربط داد این لینک ویکی در مورد سربروس :

http://fa.wikipedia.org/wiki/سربروس

همونطوری که گفتم تنها الهام گیری سری DMC از کمدی الهی انتخاب اسامی از کتابه ، سربروس ( سگ سه سر ) هم یه افسانه خیلی قدیمیه یونانیه و نمیشه استفاده از اون رو به کمدی الهی ربط داد این لینک ویکی در مورد سربروس :
http://fa.wikipedia.org/wiki/سربروس
ای علی دانته عزیز!!! بدین وسیله خواهشمندم از زیر جواب دادن به سؤال در نفرماییدl-) :دی
گفتم یک کلام! بلی یا خیر؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or