X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها خواهشا اینقدر متفاوت نظر ندین انتخاب سخت میشه
کیا میگن Wesker vs. Joker ؟

انتخاب سخت میشه؟؟؟ مگه میخوایم ...
جوکر و وسکر از دو دنیای متفاوت هستن.درحالی که ما شخصیت های خیلی بهتر منتها از یک دنیا داریم.مثل همین اسنیک و بیگ باس. به نظرم از یه دنیا باشن بهتره. اینجوری شرایط براشون یکسان میشه.

میگم تاپیک زیادی رنگ و بوی Capcom گرفته,نه؟ نظرتون در رابطه با Big Boss و Snake چیه؟ از فضای Capcomزده خارج شیم!
ای بابا... دوست من... رفیق من... آخه مگه بی CapCom می شه زندگی کرد....

---------- نوشته در 08:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 AM ارسال شده بود ----------

بدم نمیومد دو تا از شخصیتهای gow رو رو به روی هم قرار بدم
آخه توی GoW دو شخصیتی که بخوان با هم رقابتی مثل Leon و Chris یا Dante و Vergil داشته باشند نیست.... منظورم اینه که از نظر محبوبیت و قدرت و خیلی فاکتورهای دیگه اینا به هم نزدیک بودند... توی GoW چه شخصیتی رو می خوای در مقابل Kratus قرار بدی؟

---------- نوشته در 08:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:47 AM ارسال شده بود ----------

Bayonetta vs Jeanne چطوره؟ هم یه جوریایی مثل دانته و ورجیل همگنند و هم ادای دینی به هیدکی کامیا خالق DMC و هم یک اردنگی به کپکام خواهد بود.:d
این هم بد نیست... ولی چون آخرشو خراب کردی... "اردنگی به CapCom" منظورمه.... متاسفم که باید باهات مخالفت کنم... البته من اینجا تصمیم گیرنده نیستما... فقط نظرمو گفتم. باید با Devil رایزنی کنی...
دیگه هم به CapCom بدوبیراه نگو... )x

---------- نوشته در 08:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:50 AM ارسال شده بود ----------

وحشتناک پایم.

---------- نوشته در 08:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 AM ارسال شده بود ----------

انتخاب سخت میشه؟؟؟ مگه میخوایم ...
جوکر و وسکر از دو دنیای متفاوت هستن.درحالی که ما شخصیت های خیلی بهتر منتها از یک دنیا داریم.مثل همین اسنیک و بیگ باس. به نظرم از یه دنیا باشن بهتره. اینجوری شرایط براشون یکسان میشه.
Snake و Big Boss واقعا گزینه های جالبی هستند... اما Wesker و Joker دو تا ضد قهرمان فوق محبونند... مطمئنم می ترکونه...

---------- نوشته در 08:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:54 AM ارسال شده بود ----------

نظر سنجی تعیین شد :
Snake Vs. Big Boss
صبر کن دختر... چی میگی...؟ درسته شما باید تعیین کنی... اما چند نفر اینو قبول یا تایید کردند...؟ پس Wesker و Joker چی شد؟؟؟

Snake و Big Boss واقعا گزینه های جالبی هستند... اما Wesker و Joker دو تا ضد قهرمان فوق محبونند... مطمئنم می ترکونه...

حالا نظرسنجی ادامه داره.مگه نه؟ بهتره کسایی اول بیان که شرایط مشابه و بهتری واسه مقایسه دارن. بعدش میشه نظرسنجی رو به جاهای باریک کشوند:d

[/COLOR]
[/COLOR]حالا نظرسنجی ادامه داره.مگه نه؟ بهتره کسایی اول بیان که شرایط مشابه و بهتری واسه مقایسه دارن. بعدش میشه نظرسنجی رو به جاهای باریک کشوند:d
نه رفیق... ادامه نداره... )x بذار صاحب تاپیک بیاد که تصمیم نهایی رو بگیره..... اون بالا هم که هنوز Dante و Vergil نشستن تا Snake و Big Boss.
من موندم نظر سنجی به این باحالی... چرا کسی نمیاد چیزی بگه آخه... حیف Joker و Wesker نیست...
"من Snake و Big Boss رو هم عجیب دوست دارما، سوء تفاهم نشه..."
اما احساس می کنم Joker و Wesker واقعا جالب بشه...

نه رفیق... ادامه نداره... )x بذار صاحب تاپیک بیاد که تصمیم نهایی رو بگیره..... اون بالا هم که هنوز Dante و Vergil نشستن تا Snake و Big Boss.
من موندم نظر سنجی به این باحالی... چرا کسی نمیاد چیزی بگه آخه... حیف Joker و Wesker نیست...
"من Snake و Big Boss رو هم عجیب دوست دارما، سوء تفاهم نشه..."
اما احساس می کنم Joker و Wesker واقعا جالب بشه...
ادامه نداره؟ یعنی تاپیک قراره تعطیل شه؟فکر نکنم. نوبت به همه میرسه. گزینه ها زیاده. همین الان که فکر کردم کلی گزینه به ذهنم رسید!

نظرسنجی ادامه داره دوستان ! شما خودتون گزینه های مناسب رو تا پایان امروز نام ببرین (نمی خوام خود رای باشم :d)
حالا بین Big boss vs.Snack
و Wesker vs.Joker کدوم رو می پسندین ، تا آخر امروز یکی از این دو تا رو انتخاب می کنیم و به عنوان نظرسنجی قرار می دهیم !

نظرسنجی ادامه داره دوستان ! شما خودتون گزینه های مناسب رو تا پایان امروز نام ببرین (نمی خوام خود رای باشم :d)
حالا بین Big boss vs.Snack
و Wesker vs.Joker کدوم رو می پسندین ، تا آخر امروز یکی از این دو تا رو انتخاب می کنیم و به عنوان نظرسنجی قرار می دهیم !
اوکی. من کوتاه! میام. جوکر و وسکر رو بذارین.الان که فکر میکنم اونقدرها هم بد نیست.مقایسه ی جالبیه. اسنیک و بیگ باس هم ایشالا تو یه فرصت دیگه;)

اوکی. من کوتاه! میام. جوکر و وسکر رو بذارین.الان که فکر میکنم اونقدرها هم بد نیست.مقایسه ی جالبیه. اسنیک و بیگ باس هم ایشالا تو یه فرصت دیگه;)
10 امتیاز + احسان....
ولی من اصلاً نمی خوام اینجوری باشه.... راستشو بخوای فقط الان 2 - 3 نفرند که نظر دادن تا نظر سنجی چی باشه... اما این چیزی از 10 امتیاز مثبتت کم نمی کنه.... ;)

مرسی
بچه ها اجرتون با نمیسیس :دی
منتظر مناظره جوکر و وسکر هستیم >:)

خب جمع بندی دلایل نظر سنجی هفته ی گذشته که مربوط به دانته میشد(Dante Vs.Vergil)
کلا 53 نفر در نظر سنجی هفته ی گذشته با حضور دو کاراکتر از سری Devil May Cry
شرکت کردن که 38 نفر به دانته (کاراکتر اصلی سری dmc) و 15 نفر به ورجیل (کاراکتر منفی در DMC3 رای دادن )
دانته بیشتر رای آورد چون از نظر طرفداراش:
1. یکی از بیخیال ترین و در عین حال قویترین شخصیت هاییه که توی دنیای گیم دیدم
2. شخصیت پردازی فوق العاده که بدون شک هر کسی رو توی اولین برخورد به خودش جذب میکنه
3. به جز مسائل خانوادگی ( اونم با ورجیل ) هیچ چیزی رو جدی نمیگره و همه رو سرکار میزاره
4. از لحاظ تیپ و ظاهر هم که اصلا احتیاج به تعریف نداره ( چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است )
5. نیمه انسانیش رو به نیمه شیطانیش ترجیح میده و سعی میکنه از بخش شیطانیش دوری کنه
6. هرگز حاظر نیست آدم بکشه هرچند قبول داره بعضی وقت ها آدم ها از شیاطین هم بدترند

---------- نوشته در 08:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

نظر سنجی بعدی :
478402-the_mercenaries_by_kagosama_medium.jpg

VS.
703539-joker_medium.jpg

آتوسا جان خیلی خیلی ممنون که پیشنهاد منو پذیرفتی هر ووقت نظرسنجی رو قرار دادی شروع می کنیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or