devil girl
کاربر سایت
انتخاب سخت میشه؟؟؟ مگه میخوایم ...بچه ها خواهشا اینقدر متفاوت نظر ندین انتخاب سخت میشه
کیا میگن Wesker vs. Joker ؟
ای بابا... دوست من... رفیق من... آخه مگه بی CapCom می شه زندگی کرد....میگم تاپیک زیادی رنگ و بوی Capcom گرفته,نه؟ نظرتون در رابطه با Big Boss و Snake چیه؟ از فضای Capcomزده خارج شیم!
آخه توی GoW دو شخصیتی که بخوان با هم رقابتی مثل Leon و Chris یا Dante و Vergil داشته باشند نیست.... منظورم اینه که از نظر محبوبیت و قدرت و خیلی فاکتورهای دیگه اینا به هم نزدیک بودند... توی GoW چه شخصیتی رو می خوای در مقابل Kratus قرار بدی؟بدم نمیومد دو تا از شخصیتهای gow رو رو به روی هم قرار بدم
این هم بد نیست... ولی چون آخرشو خراب کردی... "اردنگی به CapCom" منظورمه.... متاسفم که باید باهات مخالفت کنم... البته من اینجا تصمیم گیرنده نیستما... فقط نظرمو گفتم. باید با Devil رایزنی کنی...Bayonetta vs Jeanne چطوره؟ هم یه جوریایی مثل دانته و ورجیل همگنند و هم ادای دینی به هیدکی کامیا خالق DMC و هم یک اردنگی به کپکام خواهد بود.:d
وحشتناک پایم.بچه ها خواهشا اینقدر متفاوت نظر ندین انتخاب سخت میشه
کیا میگن Wesker vs. Joker ؟
Snake و Big Boss واقعا گزینه های جالبی هستند... اما Wesker و Joker دو تا ضد قهرمان فوق محبونند... مطمئنم می ترکونه...انتخاب سخت میشه؟؟؟ مگه میخوایم ...
جوکر و وسکر از دو دنیای متفاوت هستن.درحالی که ما شخصیت های خیلی بهتر منتها از یک دنیا داریم.مثل همین اسنیک و بیگ باس. به نظرم از یه دنیا باشن بهتره. اینجوری شرایط براشون یکسان میشه.
صبر کن دختر... چی میگی...؟ درسته شما باید تعیین کنی... اما چند نفر اینو قبول یا تایید کردند...؟ پس Wesker و Joker چی شد؟؟؟نظر سنجی تعیین شد :
Snake Vs. Big Boss
Snake و Big Boss واقعا گزینه های جالبی هستند... اما Wesker و Joker دو تا ضد قهرمان فوق محبونند... مطمئنم می ترکونه...
نه رفیق... ادامه نداره... )x بذار صاحب تاپیک بیاد که تصمیم نهایی رو بگیره..... اون بالا هم که هنوز Dante و Vergil نشستن تا Snake و Big Boss.[/COLOR]
[/COLOR]حالا نظرسنجی ادامه داره.مگه نه؟ بهتره کسایی اول بیان که شرایط مشابه و بهتری واسه مقایسه دارن. بعدش میشه نظرسنجی رو به جاهای باریک کشوند:d
ادامه نداره؟ یعنی تاپیک قراره تعطیل شه؟فکر نکنم. نوبت به همه میرسه. گزینه ها زیاده. همین الان که فکر کردم کلی گزینه به ذهنم رسید!نه رفیق... ادامه نداره... )x بذار صاحب تاپیک بیاد که تصمیم نهایی رو بگیره..... اون بالا هم که هنوز Dante و Vergil نشستن تا Snake و Big Boss.
من موندم نظر سنجی به این باحالی... چرا کسی نمیاد چیزی بگه آخه... حیف Joker و Wesker نیست...
"من Snake و Big Boss رو هم عجیب دوست دارما، سوء تفاهم نشه..."
اما احساس می کنم Joker و Wesker واقعا جالب بشه...
اوکی. من کوتاه! میام. جوکر و وسکر رو بذارین.الان که فکر میکنم اونقدرها هم بد نیست.مقایسه ی جالبیه. اسنیک و بیگ باس هم ایشالا تو یه فرصت دیگهنظرسنجی ادامه داره دوستان ! شما خودتون گزینه های مناسب رو تا پایان امروز نام ببرین (نمی خوام خود رای باشم :d)
حالا بین Big boss vs.Snack
و Wesker vs.Joker کدوم رو می پسندین ، تا آخر امروز یکی از این دو تا رو انتخاب می کنیم و به عنوان نظرسنجی قرار می دهیم !
10 امتیاز + احسان....اوکی. من کوتاه! میام. جوکر و وسکر رو بذارین.الان که فکر میکنم اونقدرها هم بد نیست.مقایسه ی جالبیه. اسنیک و بیگ باس هم ایشالا تو یه فرصت دیگه
گزینههای نظر سنجیتون بسیار عالیه، و از همین الآن میشه حدس زد که برنده اصلی کیه.
نظر سنجی بعدی :
VS.