X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها یکی بیاد منو توجیه کنه
چرا اینقدر در مورد کاراکترها با هم بحث میکنید
به کجا میخواید برسید
مثلا این همه در مورد دانته و ورجیل - نوع رابطه اونا باهم - ارتباط کتاب کمدی الهی با این بازی
یا چمیدونم دانته و نرو برادر تنی بودن یا نه ، از پدر جدا از مادر سوا :))
اینا به چه درد میخوره الان ، هیچ کدومتون فکر نمیکنم از موضع خودش پایین اومده باشه

لطفا شروع نکنین به کوبیدن اول یه کم جدی فکر کنین:-/
اصلا ما اینجا جمع شدیم که بکوبیم ! :d
بسی خوش می گذرد :d

شما هم بکوب ! :d

بچه ها یکی بیاد منو توجیه کنه
چرا اینقدر در مورد کاراکترها با هم بحث میکنید
به کجا میخواید برسید
مثلا این همه در مورد دانته و ورجیل - نوع رابطه اونا باهم - ارتباط کتاب کمدی الهی با این بازی
یا چمیدونم دانته و نرو برادر تنی بودن یا نه ، از پدر جدا از مادر سوا :))
اینا به چه درد میخوره الان ، هیچ کدومتون فکر نمیکنم از موضع خودش پایین اومده باشه

لطفا شروع نکنین به کوبیدن اول یه کم جدی فکر کنین:-/

خوب منم از شما یه سوال دارم. شما چرا بازی میکنی آخه؟ مگه از این کارت درآمد داری؟ اصلا چرا میای تو بازیسنتر پست میدی و در مورد بازی‌ها اظهار نظر میکنی؟ حیف نیست وقتت رو به خاطر همچین چیزایی تلف میکنی؟ اگه یه روزی به جواب این سوال رسیدی راحت‌تر میشه به سوالات خودت هم جواب بدی :دی

بدون شرح ;)
اصلا ما اینجا جمع شدیم که بکوبیم ! :d
بسی خوش می گذرد :d

شما هم بکوب ! :d
بدون شرح تر :d
قوانین هم که مشخصه :
به همین توهین نکنین
در کمال احترام نظرات هم رو به چالش بکشین:d
راستی تو به وسکر رای دادی ؟ :-o واقعا چطور دلت راضی شد در مقابل جوکر به وسکر رای بدی ؟ l-)

آقایون و خانوما من تسلیمم
فقط رحم کنید
نکشید .... :-s

این 2 کارکتر رو از نظر جملاتی که گفتن مقایسه کنیم؟ :دی
احد یادته یه بار داشتیم سر villain ها صحبت می کردم
قبلام گفتم کلا جوکر الهام بخش همه بوده برای گقتن جملات قصار :دی
برای همینم وسکر هم زیر سایه جوکر قرار میگیره ولی حالا که تو به آلبرت رای دادیو من به جوکر بیا شروع کنیم :دی
تو از وسکر شروع کن :دی

احد یادته یه بار داشتیم سر villain ها صحبت می کردم
قبلام گفتم کلا جوکر الهام بخش همه بوده برای گقتن جملات قصار :دی
برای همینم وسکر هم زیر سایه جوکر قرار میگیره ولی حالا که تو به آلبرت رای دادیو من به جوکر بیا شروع کنیم :دی
تو از وسکر شروع کن :دی

خوب اول اینکه گفتن جملات قصار چیزی نیست که مثلا بگیم مختص فلانی بوده. چون همه‌ی اشخاص بزرگ همچین جملاتی واسه خودشون دارن و این قضیه خیلی دیرینه هست. اگه تاریخ رو مرور کنیم خیلی خیلی از اینا داریم. با این حسابی که تو میگی جوکر هم میشه زیر مجموعه ی اسکنذر مقدونی :دی
خوب واما اینکه من وسکر رو بیشتر از جوکر دوست دارم. (جوکر دومین شخصیت منفی محبوب من هست) علتش رو فکر کنم قبلا توضیح دادم. وسکر شخصیتی هست که به مرور زمان تکامل پیدا میکنه. واسه خودش ایدولوژی داره. این ایدولوِژی باعث میشه که واسه خودش یه معیارهایی داشته باشه. خودش میاد این معیار رو تعریف میکنه و بعدش متوجه میشی که حق هم با اون بوده. با همین معیارها میخواد دنیا رو عوض کنه. وسکر شخصیتش تکراری نیست. :دی شاید بعضی‌ها هم مثل اون از طریق سلاح‌های بیولوژیکی بخوان به اهدافشون برسن اما تفکرات وسکر و نگرشش نسبت به پدیده‌ها خیلی فرق داره با بقیه. واسه همین شخصیتش رو از بقیه متمایز میکنه.

آقا من نمیخوام جریانات گذشته رو بیارم بالا اما داشتم پست اول تاپیک رو میدیدیم موضوعی برام جالب و خنده دار بود. :دی

که خب یه سری بحثهایی هم در گرفت ولی به هر حال در جنگ بین این دو از نظر طرفداری لئون بیشتر رای آورد بدلیل:
1- شخصیت پردازی کامل و منحصر به فرد در سری Re
2- ظاهر و لباس و استایل خوب
3- جسور بودن
4- هوش و ذکاوت
یعنی با این تفاسیر شک دارم اصلا 99% اعضایی که به لیون رای دارن بدونن شخصیت پردازی در معنای واقعی چی هست :دی هوش و ذکاوت و جسور بودن هم که خدا بود :دی واقعا با این دلایل انتخاب میکنید کاراکتر ها رو ؟! واقعا چه نظر سنجی پرباری :دی

آقایون و خانوما من تسلیمم
فقط رحم کنید
نکشید .... :-s
من اصلاً نمی خوام بکوبم... ولی وقتی اینجا راجع به کاراکترا بحث می شه، می تونی زوایای پنهان شخصیتیشون رو بیشتر بشناسی... یا شاید چیزی از چشم شخصی پنهان مونده باشه و دیگری با توضیحی که می ده بتونه مسائل رو بیشتر برات روشن کنه...
تازه می تونی بدون این که بازی کنی شخصیت های توی اون بازی رو خوب بشناسی.... ;)

---------- نوشته در 08:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:30 AM ارسال شده بود ----------

خوب اول اینکه گفتن جملات قصار چیزی نیست که مثلا بگیم مختص فلانی بوده. چون همه‌ی اشخاص بزرگ همچین جملاتی واسه خودشون دارن و این قضیه خیلی دیرینه هست. اگه تاریخ رو مرور کنیم خیلی خیلی از اینا داریم. با این حسابی که تو میگی جوکر هم میشه زیر مجموعه ی اسکنذر مقدونی :دی
خوب واما اینکه من وسکر رو بیشتر از جوکر دوست دارم. (جوکر دومین شخصیت منفی محبوب من هست) علتش رو فکر کنم قبلا توضیح دادم. وسکر شخصیتی هست که به مرور زمان تکامل پیدا میکنه. واسه خودش ایدولوژی داره. این ایدولوِژی باعث میشه که واسه خودش یه معیارهایی داشته باشه. خودش میاد این معیار رو تعریف میکنه و بعدش متوجه میشی که حق هم با اون بوده. با همین معیارها میخواد دنیا رو عوض کنه. وسکر شخصیتش تکراری نیست. :دی شاید بعضی‌ها هم مثل اون از طریق سلاح‌های بیولوژیکی بخوان به اهدافشون برسن اما تفکرات وسکر و نگرشش نسبت به پدیده‌ها خیلی فرق داره با بقیه. واسه همین شخصیتش رو از بقیه متمایز میکنه.
با عذرخواهی فراوان از آقای احد...
ولی فکر می کنم کاراکتر Joker هم به هیچ وجه تکراری نباشه... راستش حتی از Wesker هم بیشتر غیر قابل تکراره... باز تو مایه های جدی بودن و باهوش بودن و به قول خودت استفاده از سلاح های بیولوژیکی... هم جنس شخصیت Wesker هر از گاهی "البته با تخفیف" کاراکتری پیدا میشه... اما انصافاً حتی شبیه Joker هم کسی رو نمیشه پیدا کرد...
در ضمن نه تنها Joker و Wesker بلکه خیلی از شخصیت هایی با قدمت طولانی تو دنیای کمیک استریپ و GAME و غیره... کم کم به تکامل می رسند...

---------- نوشته در 08:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 AM ارسال شده بود ----------

آقا من نمیخوام جریانات گذشته رو بیارم بالا اما داشتم پست اول تاپیک رو میدیدیم موضوعی برام جالب و خنده دار بود. :دی

یعنی با این تفاسیر شک دارم اصلا 99% اعضایی که به لیون رای دارن بدونن شخصیت پردازی در معنای واقعی چی هست :دی هوش و ذکاوت و جسور بودن هم که خدا بود :دی واقعا با این دلایل انتخاب میکنید کاراکتر ها رو ؟! واقعا چه نظر سنجی پرباری :دی
آقای ناظم عذرخواهی میشه.... اما فکر نمیکنی با این پست به بسیاری از هواداران Leon توهین کردی... من خودم شاید چیزی از شخصیت پردازی سرم نشه... ولی بقیه چی؟

با عذرخواهی فراوان از آقای احد...
ولی فکر می کنم کاراکتر Joker هم به هیچ وجه تکراری نباشه... راستش حتی از Wesker هم بیشتر غیر قابل تکراره... باز تو مایه های جدی بودن و باهوش بودن و به قول خودت استفاده از سلاح های بیولوژیکی... هم جنس شخصیت Wesker هر از گاهی "البته با تخفیف" کاراکتری پیدا میشه... اما انصافاً حتی شبیه Joker هم کسی رو نمیشه پیدا کرد...
در ضمن نه تنها Joker و Wesker بلکه خیلی از شخصیت هایی با قدمت طولانی تو دنیای کمیک استریپ و GAME و غیره... کم کم به تکامل می رسند...

نه خوب. من توضیح دادم که چرا از شخصیت وسکر خوشم میاد :دی فعلا کاری با جوکر ندارم :دی

درسته این دو کرکتر مشخصات مشابهی دارن مثلا اینکه هیچ کس نمیدونست حرکت بعدی این دو شخصیت چیه
ولی ابهتی که وسکر
هوش وسکر
قدرت وسکر
اینده نگری وسکر
از اون شخصیت جذابتری میساخت
ولی جوکر ادمی بود ..
نمی خوام بی احترامی کنم پس چیزی نمینویسم

درسته این دو کرکتر مشخصات مشابهی دارن مثلا اینکه هیچ کس نمیدونست حرکت بعدی این دو شخصیت چیه
ولی ابهتی که وسکر
هوش وسکر
قدرت وسکر
اینده نگری وسکر
از اون شخصیت جذابتری میساخت
ولی جوکر ادمی بود ..
نمی خوام بی احترامی کنم پس چیزی نمینویسم
ای بابا امیر... از تو بعیده...!!!:(
حرفتو بزن... لزومی نداره توش بی احترامی باشه... اگه بخوای نکات منفی ذکر کنی... نمیشه اسمشو گذاشت بی احترامی...
راحت باش رفیق. بگو نکات منفی Joker رو تا بقیه هم بدونن.

برای من هم این تردید پیش اومد که آیا کسانی که در مقام ناظم این سایت هستن واقعا می تونن اینقدر راحت به سایر کاربرا توهین کنن ؟!!!! خیلی جالب بود برام که با گذاشتن یه شکلک آخر حرفاتون هر چی دلتون می خواد بگین ! اگه این انتقاد باعث بن شدن من میشه هم بزار بشه ! (فقط این ما نیستیم که حواسمون باید به حرف زدنمون باشه ، نه ؟!!!)

یعنی با این تفاسیر شک دارم اصلا 99% اعضایی که به لیون رای دارن بدونن شخصیت پردازی در معنای واقعی چی هست

از انجایی که من معتقدم لیان پرداخت خیلی مناسبی داره و فردین مخالفی باهاش خیلی خوشحال میشم تعریفت از پرداخت شخصیت رو بشنوم.

البته اینکه پرداخت شخصیت یعنی چی؟ سوالی نیست که هر کس جواب شخصی خودش رو داشته باشه و یک سری المان های مشخص در ان تاثیر گذارن اما با این حال دوست دارم بدونم تو به چه تعریفی میگی پرداخت شخصیتی که لیان فاقد ان هست؟

آقای ناظم عذرخواهی میشه.... اما فکر نمیکنی با این پست به بسیاری از هواداران Leon توهین کردی... من خودم شاید چیزی از شخصیت پردازی سرم نشه... ولی بقیه چی؟

برای من هم این تردید پیش اومد که آیا کسانی که در مقام ناظم این سایت هستن واقعا می تونن اینقدر راحت به سایر کاربرا توهین کنن ؟!!!! خیلی جالب بود برام که با گذاشتن یه شکلک آخر حرفاتون هر چی دلتون می خواد بگین ! اگه این انتقاد باعث بن شدن من میشه هم بزار بشه ! (فقط این ما نیستیم که حواسمون باید به حرف زدنمون باشه ، نه ؟!!!)
WOW WOW WOW

دیگه زیادی دارید تند می رید. من به کسی توهین کردم؟! کجای حرف من توهین بود؟ یه مدت هست توی سایت جوی حاکم شده مبنی بر اطلاهات اشتباه در مورد شخصیت پردازی و ... من خدا نکرده گفتم شماها احمقید یا هیچی حالیتون نیست؟ من قصدم تصحیح یه اشتباه آموزشی هست. اینکه وقتی یه نفر به شما میگه اطلاع ندارید از یه موضوع بهتون بر میخوره و توهین محسوب میشه؟ اگر اینطوری ه که مشکل از خودتون هست. برید خودتون رو اصلاح کنید و انتقاد پذیر باشید.

از انجایی که من معتقدم لیان پرداخت خیلی مناسبی داره و فردین مخالفی باهاش خیلی خوشحال میشم تعریفت از پرداخت شخصیت رو بشنوم.

البته اینکه پرداخت شخصیت یعنی چی؟ سوالی نیست که هر کس جواب شخصی خودش رو داشته باشه و یک سری المان های مشخص در ان تاثیر گذارن اما با این حال دوست دارم بدونم تو به چه تعریفی میگی پرداخت شخصیتی که لیان فاقد ان هست؟
ماکان جان شخصیت پردازی رو در چی معنی می کنی؟ در این که یه شخصیت یا کاراکتر به محبوبیت بالایی برسه یا چی؟

شخصیت پردازی یه کاراکتر یعنی شناخت تمام و کمال اون شخص و معرفی اون شخص توسط خالقش به ما از هر نظر. یعنی از نظر مثلا اعتقادات، روحیات، اخلاقیات، گذشته کامل و ... که مهمترینشون اعتقادات و تفکرات ذهنی اون فرد هست. به طوری که مثلا شخصی به حدی شناخت پیدا میکنه روی کاراکترش که خودش رو با اون همزاد می دونه و فکر میکنه که خود اون شخص رو طراحی کردن. احد مثال جالبی در مورد یه شخصیت میزنه. John Lock رو یادتونه توی لاست؟ شخصیت پردازی به اون میگن با اون دایالوگ ها و اعتقادات خاصش که هر بیننده ای رو مجذوب خودش میکرد. نه به کسی که با موهای زرد روی پیشونی ریخته که به طرز جالبی خوشتیپ به نظر میاد و بدونه هیچ گونه شخصیت پردازی کاملی فقط به جنگ زامبی ها میره و اینکه اصلا به طور کامل در سری رزیدنت اویل هم نباشه بازم برای بازی مشکلی پیش نمیاد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or