Leon.Fox
کاربر سایت
آقای ناظم اینجا همه انتقاد پذیرن... ولی با اجازه ی شما...WOW WOW WOW
دیگه زیادی دارید تند می رید. من به کسی توهین کردم؟! کجای حرف من توهین بود؟ یه مدت هست توی سایت جوی حاکم شده مبنی بر اطلاهات اشتباه در مورد شخصیت پردازی و ... من خدا نکرده گفتم شماها احمقید یا هیچی حالیتون نیست؟ من قصدم تصحیح یه اشتباه آموزشی هست. اینکه وقتی یه نفر به شما میگه اطلاع ندارید از یه موضوع بهتون بر میخوره و توهین محسوب میشه؟ اگر اینطوری ه که مشکل از خودتون هست. برید خودتون رو اصلاح کنید و انتقاد پذیر باشید.
ماکان جان شخصیت پردازی رو در چی معنی می کنی؟ در این که یه شخصیت یا کاراکتر به محبوبیت بالایی برسه یا چی؟
شخصیت پردازی یه کاراکتر یعنی شناخت تمام و کمال اون شخص و معرفی اون شخص توسط خالقش به ما از هر نظر. یعنی از نظر مثلا اعتقادات، روحیات، اخلاقیات، گذشته کامل و ... که مهمترینشون اعتقادات و تفکرات ذهنی اون فرد هست. به طوری که مثلا شخصی به حدی شناخت پیدا میکنه روی کاراکترش که خودش رو با اون همزاد می دونه و فکر میکنه که خود اون شخص رو طراحی کردن. احد مثال جالبی در مورد یه شخصیت میزنه. John Lock رو یادتونه توی لاست؟ شخصیت پردازی به اون میگن با اون دایالوگ ها و اعتقادات خاصش که هر بیننده ای رو مجذوب خودش میکرد. نه به کسی که با موهای زرد روی پیشونی ریخته که به طرز جالبی خوشتیپ به نظر میاد و بدونه هیچ گونه شخصیت پردازی کاملی فقط به جنگ زامبی ها میره و اینکه اصلا به طور کامل در سری رزیدنت اویل هم نباشه بازم برای بازی مشکلی پیش نمیاد.
این مطالب نظرات شخصی هستند.
اگر توهینی که صد البته ناخودآگاهه به کسی میشه، از همه عذر می خوام.
این دفاعیه برای طرفداری از دوستانمه که ممکنه پست آقای ناظم یه کوچکولو ناراحتشون کرده باشه... نه فقط دوستداران Leon بلکه همه دوستای خوبم توی Bazi Center
فاکتورهای مهم برای شخصیت پردازی در کارکترها "صرفاً GAME"
1- آرمان و هدف:
هر چیزی توی این دنیا برای یه هدف خاص به وجود اومده... داشتن هدف به طور کلی یکی از بایدهاست. رباتی رو تصور کنید که هر کاری رو که براش برنامه ریزی شده رو باید انجام بده.... و بی هدف فقط و فقط به انجام کارهاش می پردازه. اگه بخوام راجع به هدف صحبت کنم ساعت ها طول می کشه... و از بحث گمراه می شم... بنابراین سریعاً ربطش می دم به کاراکترهای داخل بازی...
سعی می کنم شخصیت هایی رو مثال بزنم که تقریباً همه باهاش آشنا باشن و باهاش بیگانه نباشیم...
Prince تو سری بازی های Prince of Persia
Dante تو سری بازی های Devil May Cry
Snake تو سری بازی های Metal Gear Solid
Leon، Chris، Jill، Kratus، Johnny Garland، Agent 47، Shania، Lightening، Max و .. و .. و... و خیلی های دیگه...
Prince رو یادتونه با چنگ و دندون مقابل Dahaka و خیلی چیزای دیگه ایستاد صرفاً به خاطر هدفی که داشت...؟
Dante چطور...؟ با اون شخصیت Care Free ش باز هم به خاطر هدفی که داشت تا مرز بیدار کردن وجهه ی شیطانیش پیش رفت و این کا رو کرد...
Kratus... به خاطر هدفش خدایان الیمپوس رو به زیر کشید...
Snake... بهتره اصلاً راجع به این شخصیت افسانه ای حرف نزنم چون در جایگاهش نیستم .... فقط اکتفا می کنم به شکنجه شدنش زیر دست استاد خودش و نیومدن کلامی بر زبانش به خاطر هدفش...
Shania که به خاطر همه گیر شدن Malice از خانواده، دهکده و حتی نامزدش هم گذشت و راهی سفری پر مخاطره شد...
و Chris که تا نابودی Wesker آروم نگرفت.
و باز هم و ... و... و...
اینها همه شخصیت های به یاد موندنی بازی های محبوبمون هستند...
حالا با این اوصاف آیا واقعاً Leon هدفی نداشت...؟ بی خیال آقای ناظم... یه ذره بیشتر فکر کن.
2- Background
کاراکتری که Background مناسبی نداشته باشه هرگز خوب از آب در نخواهد اومد... دیگه نمی خوام مثال بزنم که پستم طولانی و کسل کننده بشه... اما آیا تمام کاراکترهای ذکر شده دارای یه Background قوی نبودند که تو ذهن همه ماندگار شدند... آیا واقعاً Leon از این قاعده مستثناست؟
3- قابل درک بودن کاراکتر و اشتباهات و عکس العمل های متفاوت در شرایط مختلف...
با یه مثال شروع می کنم...
Kratus به خاطر یک اشتباه همیشه خودشو سرزنش می کرد.... و این قضیه بارها برای همه ماها پیش اومده که خودمونو به خاطر کاری سرزنش کردیم و این یعنی باورپذیرتر بودن شخصیت...
یه کاراکتر باید باورپذیر باشه... مثل درگیر شدن در عواطف و احساسات، جنگیدن به خاطر زنده موندن، اشتباه کردن، فداکاری، ترسیدن، گمراه شدن، خندیدن، شاد شدن و ....
آیا Leon دچار و درگیر عواطف و احساسات نشد؟ آیا اشتباهاتی نکرد؟ آیا درصدد جبران بر نیومد و آیا نجنگید برای دیگران و خودش و آیاهای دیگه...
خیلی حرف های دیگه هست که اگر آقای ناظم قانع نشد خوشحال می شم تا بیشتر این قضیه رو باز کنم... ولی باز هم می گم،
به خاطر طولانی و کسل کننده نشدن پستم... زیاد نمی نویسم...