X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
WOW WOW WOW

دیگه زیادی دارید تند می رید. من به کسی توهین کردم؟! کجای حرف من توهین بود؟ یه مدت هست توی سایت جوی حاکم شده مبنی بر اطلاهات اشتباه در مورد شخصیت پردازی و ... من خدا نکرده گفتم شماها احمقید یا هیچی حالیتون نیست؟ من قصدم تصحیح یه اشتباه آموزشی هست. اینکه وقتی یه نفر به شما میگه اطلاع ندارید از یه موضوع بهتون بر میخوره و توهین محسوب میشه؟ اگر اینطوری ه که مشکل از خودتون هست. برید خودتون رو اصلاح کنید و انتقاد پذیر باشید.

ماکان جان شخصیت پردازی رو در چی معنی می کنی؟ در این که یه شخصیت یا کاراکتر به محبوبیت بالایی برسه یا چی؟

شخصیت پردازی یه کاراکتر یعنی شناخت تمام و کمال اون شخص و معرفی اون شخص توسط خالقش به ما از هر نظر. یعنی از نظر مثلا اعتقادات، روحیات، اخلاقیات، گذشته کامل و ... که مهمترینشون اعتقادات و تفکرات ذهنی اون فرد هست. به طوری که مثلا شخصی به حدی شناخت پیدا میکنه روی کاراکترش که خودش رو با اون همزاد می دونه و فکر میکنه که خود اون شخص رو طراحی کردن. احد مثال جالبی در مورد یه شخصیت میزنه. John Lock رو یادتونه توی لاست؟ شخصیت پردازی به اون میگن با اون دایالوگ ها و اعتقادات خاصش که هر بیننده ای رو مجذوب خودش میکرد. نه به کسی که با موهای زرد روی پیشونی ریخته که به طرز جالبی خوشتیپ به نظر میاد و بدونه هیچ گونه شخصیت پردازی کاملی فقط به جنگ زامبی ها میره و اینکه اصلا به طور کامل در سری رزیدنت اویل هم نباشه بازم برای بازی مشکلی پیش نمیاد.
آقای ناظم اینجا همه انتقاد پذیرن... ولی با اجازه ی شما...
این مطالب نظرات شخصی هستند.
اگر توهینی که صد البته ناخودآگاهه به کسی میشه، از همه عذر می خوام.
این دفاعیه برای طرفداری از دوستانمه که ممکنه پست آقای ناظم یه کوچکولو ناراحتشون کرده باشه... نه فقط دوستداران Leon بلکه همه دوستای خوبم توی Bazi Center

فاکتورهای مهم برای شخصیت پردازی در کارکترها "صرفاً GAME"

1- آرمان و هدف:

هر چیزی توی این دنیا برای یه هدف خاص به وجود اومده... داشتن هدف به طور کلی یکی از بایدهاست. رباتی رو تصور کنید که هر کاری رو که براش برنامه ریزی شده رو باید انجام بده.... و بی هدف فقط و فقط به انجام کارهاش می پردازه. اگه بخوام راجع به هدف صحبت کنم ساعت ها طول می کشه... و از بحث گمراه می شم... بنابراین سریعاً ربطش می دم به کاراکترهای داخل بازی...
سعی می کنم شخصیت هایی رو مثال بزنم که تقریباً همه باهاش آشنا باشن و باهاش بیگانه نباشیم...
Prince تو سری بازی های Prince of Persia
Dante تو سری بازی های Devil May Cry
Snake تو سری بازی های Metal Gear Solid
Leon، Chris، Jill، Kratus، Johnny Garland، Agent 47، Shania، Lightening، Max و .. و .. و... و خیلی های دیگه...
Prince رو یادتونه با چنگ و دندون مقابل Dahaka و خیلی چیزای دیگه ایستاد صرفاً به خاطر هدفی که داشت...؟
Dante چطور...؟ با اون شخصیت Care Free ش باز هم به خاطر هدفی که داشت تا مرز بیدار کردن وجهه ی شیطانیش پیش رفت و این کا رو کرد...
Kratus... به خاطر هدفش خدایان الیمپوس رو به زیر کشید...
Snake... بهتره اصلاً راجع به این شخصیت افسانه ای حرف نزنم چون در جایگاهش نیستم .... فقط اکتفا می کنم به شکنجه شدنش زیر دست استاد خودش و نیومدن کلامی بر زبانش به خاطر هدفش...
Shania که به خاطر همه گیر شدن Malice از خانواده، دهکده و حتی نامزدش هم گذشت و راهی سفری پر مخاطره شد...
و Chris که تا نابودی Wesker آروم نگرفت.
و باز هم و ... و... و...
اینها همه شخصیت های به یاد موندنی بازی های محبوبمون هستند...
حالا با این اوصاف آیا واقعاً Leon هدفی نداشت...؟ بی خیال آقای ناظم... یه ذره بیشتر فکر کن.

2- Background

کاراکتری که Background مناسبی نداشته باشه هرگز خوب از آب در نخواهد اومد... دیگه نمی خوام مثال بزنم که پستم طولانی و کسل کننده بشه... اما آیا تمام کاراکترهای ذکر شده دارای یه Background قوی نبودند که تو ذهن همه ماندگار شدند... آیا واقعاً Leon از این قاعده مستثناست؟

3- قابل درک بودن کاراکتر و اشتباهات و عکس العمل های متفاوت در شرایط مختلف...

با یه مثال شروع می کنم...
Kratus به خاطر یک اشتباه همیشه خودشو سرزنش می کرد.... و این قضیه بارها برای همه ماها پیش اومده که خودمونو به خاطر کاری سرزنش کردیم و این یعنی باورپذیرتر بودن شخصیت...
یه کاراکتر باید باورپذیر باشه... مثل درگیر شدن در عواطف و احساسات، جنگیدن به خاطر زنده موندن، اشتباه کردن، فداکاری، ترسیدن، گمراه شدن، خندیدن، شاد شدن و ....
آیا Leon دچار و درگیر عواطف و احساسات نشد؟ آیا اشتباهاتی نکرد؟ آیا درصدد جبران بر نیومد و آیا نجنگید برای دیگران و خودش و آیاهای دیگه...
خیلی حرف های دیگه هست که اگر آقای ناظم قانع نشد خوشحال می شم تا بیشتر این قضیه رو باز کنم... ولی باز هم می گم،
به خاطر طولانی و کسل کننده نشدن پستم... زیاد نمی نویسم...

• Like
Reactions: devil girl
من به کسی توهین کردم؟! کجای حرف من توهین بود؟ یه مدت هست توی سایت جوی حاکم شده مبنی بر اطلاهات اشتباه در مورد شخصیت پردازی و ... من خدا نکرده گفتم شماها احمقید یا هیچی حالیتون نیست؟ من قصدم تصحیح یه اشتباه آموزشی هست. اینکه وقتی یه نفر به شما میگه اطلاع ندارید از یه موضوع بهتون بر میخوره و توهین محسوب میشه؟ اگر اینطوری ه که مشکل از خودتون هست. برید خودتون رو اصلاح کنید و انتقاد پذیر باشید.
اینطوریا هم نیس آقای ناظم.
اگر به پست های داده شده یه نگاه اجمالی کرده بودید می دیدید که کیا انتقاد پذیرن و هر کسی هم می تونه نظر و رأی خودشو داشته باشه

• Like
Reactions: Leon.Fox
اینطوریا هم نیس آقای ناظم.
اگر به پست های داده شده یه نگاه اجمالی کرده بودید می دیدید که کیا انتقاد پذیرن و هر کسی هم می تونه نظر و رأی خودشو داشته باشه
اولا اینقدر آقای ناظم ناظم نکنید. انگار مدرسه است اینجا :دی

دوما نظر و رای شخصی با اینکه اطلاعات ناقص داشته باشید فرق دارید. الان مثلا من میام میگم به نظر من Skyrim بازی آشغالی ـه. این دیگه نشد نظر شخصی چون میانگین امتیازای این بازی 96 هست و نامزد بازی سال. اون زمانی میشه نظر شخصی که بگم من از Skyrim خوشم نمیاد. گرفتید مسئله رو؟

Leon.Fox عزیز، جواب پست شما رو هم میدم و بحث رو ادامه میدم. چون فقط یکم زیادی نوشتید باید من زیاد بنویسم :دی

دوما نظر و رای شخصی با اینکه اطلاعات ناقص داشته باشید فرق دارید. الان مثلا من میام میگم به نظر من Skyrim بازی آشغالی ـه. این دیگه نشد نظر شخصی چون میانگین امتیازای این بازی 96 هست و نامزد بازی سال. اون زمانی میشه نظر شخصی که بگم من از Skyrim خوشم نمیاد. گرفتید مسئله رو؟

Leon.Fox عزیز، جواب پست شما رو هم میدم و بحث رو ادامه میدم. چون فقط یکم زیادی نوشتید باید من زیاد بنویسم :دی

خوشحال می شم. ولی یه ذره از مطلب اصلیه تاپیک دور نمی شیم؟ شما هم جوابت رو بنویسید و بعدش اگه بحثی موند... بهتره خارج از تاپیک انجامش بدیم که تاپیک به هم نریزه...
اگر هم بچه ها مشکلی نداشتند... همینجا می جنگیم... ;)

Leon.Fox
اینجا مدرسه نیس ولی شما ناظمی!!!!!!!!!!
با توجه به زحمات دوستان تو تایپیک های مربوطه کسی نمیذاره اطلاعاتش ناقص بمونه. اینجا جایی بود که راحت تر می خواستن انتخاب کنن وگرنه اینگونه نظرسنجی ها قبلا تو تایپیک اصلیش انجام داده شده بود.
ما مسئله چیز دیگه ای رو گرفتیم ولی .............

بچه ها.... آهای ی ی ی ی )x
Wesker و Joker ول شده ها.... نظرسنجی رو بی خیال شدین ها... اینو به حساب اسپم نذارید... نظر سنجی به این باحالی داره حیف میشه...
:(

WOW WOW WOW

شخصیت پردازی یه کاراکتر یعنی شناخت تمام و کمال اون شخص و معرفی اون شخص توسط خالقش به ما از هر نظر. یعنی از نظر مثلا اعتقادات، روحیات، اخلاقیات، گذشته کامل و ... که مهمترینشون اعتقادات و تفکرات ذهنی اون فرد هست. به طوری که مثلا شخصی به حدی شناخت پیدا میکنه روی کاراکترش که خودش رو با اون همزاد می دونه و فکر میکنه که خود اون شخص رو طراحی کردن. احد مثال جالبی در مورد یه شخصیت میزنه. John Lock رو یادتونه توی لاست؟ شخصیت پردازی به اون میگن با اون دایالوگ ها و اعتقادات خاصش که هر بیننده ای رو مجذوب خودش میکرد. نه به کسی که با موهای زرد روی پیشونی ریخته که به طرز جالبی خوشتیپ به نظر میاد و بدونه هیچ گونه شخصیت پردازی کاملی فقط به جنگ زامبی ها میره و اینکه اصلا به طور کامل در سری رزیدنت اویل هم نباشه بازم برای بازی مشکلی پیش نمیاد.

شما اومدین بدون اینکه پستها رو درست و حسابی بخونین یه برچسب چسبوندین رو پشونی ما که شما هیچی از شخصیت پردازی حالیتون نیست ! اشتباه می گم ؟!! (آیا قصدتون غیر از این بود ؟!)
ببینین من خودم نویسنده ام می دونم که شخصیت پردازی باید چحور باشه و یا تفاوت شخصیت پردازی در رمان یا فیلم و بازی با هم فرق می کنه پس اجازه بدین نظرم رو بگم :
در رمان زمانیکه می خوایم شخصیتی رو به وجود بیاریم و اونو به اصطلاح پرورشش بدیم و به خواننده نشون بدیم مجبور می شیم هم حالات درونی و هم حالات بیرونی اونو نقل کنیم ، گاهی اوقات رمان اول شخص نوشته میشه به این صورت که خود فرد طی روند داستان عقاید افکار حالات درونی و بیرونی خودش رو توصیف می کنه
شخصیت پردازی در سینما : بر خلاف رمان که در آن ، شخصیت ها را هم درونی و هم بیرونی می توان تشریح کرد ، در سینما شخصیت پردازی ، به تصویر کردن حضور ، گفت و گو و کنش ها و واکنش ها محدود می شود ، به این ترتیب شخصیت پردازی در سینما سخت تر از رمان است.(شخصیت پردازی سینمایی مشابه شخصیت پردازی در بازی های کامپیوتری است )
کلا چند نوع شخصیت در روند یک داستان و نقل اون به نحو احسن نقش دارن : اشخاص ساده: كه یك یا دو خصیصه اخلاقی بیشتر ندارندو واكنش آنها قابل پیش بینی است.
اشخاص جامع : «یا پیچیده كه نمی توان آنها را درست شناخت و برخورد آنها با حوادث معلوم نیست.
اشخاص قرار دادی یا كلیشه ای : این نوع شخصیتها در داستانهای قدیمی بیشتر وجود داشته اندو همواره به یك شكل ظاهر می شده اندبه طور مثال یك دزد دریایی كه با یك چشم و یك پای چوبی در داستان ترسیم شده است .
خب بیاین اینا رو با مثال در بازی مشخص کنیم ( من Resident evil 2,4 ) رو مثال می زنم :
شخصیت ساده در این بازی رو میشه اشلی گراهام گفت ویژگی هاش مشخصه و شناختن اون کار راحتیه ! از سر و وضع ساده ش گرفته تا اخلاق تند و گاهی اوقات آرومش (که نشون دهنده ی پارادوکس های رفتاری در نوجوانان هست)
شخصیت جامع: درست مثل آیدا وانگ یا لویس در یازی رزیدنت اویل 4 افرادی که مشکوکند و چیز زیادی در مورد گذشته شون نمی دونیم !
اشخاص قراردادی : هم که مشخصه اکثر شخصیتهای منفی داستانها جز این رده قرار می گیرند حتی وسکر هم همینطوره ، اکثر شخصیتهای منفی که در داستانها و فیلمنامه های جدید حاضر می شوند به دنبال قدرت و تسلط به دنیا هستن

حالا این تعریف در مورد لئون صدق می کنه :
شخصیت پردازی با آوردن و معرفی شخصیت در داستان کامل نمی شود بلکه نویسنده باید شخصیت را از آغاز داستان تا پایان به آگاهی و شناختی تازه برساند. شخصیت باید در پایان داستان با شخصیت آغاز آن تفاوت داشته باشد، زیرا تجربه ای را گذرانده است و پس از این تجربه باید به نوعی بینش و شناخت دست یافته باشد. (اما در مورد کریس چی ؟!!! کریس هر چند شخصیت پردازی پیچیده ای داشت ولی کامل نبود ! و نشون دهنده ی ضعف نویسنده در توصیف این شخصیت بوده !)
شخصیت داستانی موقع ورود به داستان از خود هویتی مشخص نشان نمی دهد با پیشرفت داستان شخصیت در حوادث شرکت می کند و در طول زمان دگرگون می شود. فرد با پیشرفت قصه از دودلی ها، نقیضه بافی ها، رنگ به رنگ شدنها، ابهام و تیرگی نجات می یابد و به صورت فردی که هویت خود را به عنوان موجودی بی نظیر یافته است و موقعیتش روشن و انتخاب شده است، در می آید.
این هم از تعریف شخصیت پردازی کامل !

• Like
Reactions: Leon.Fox
من نميدونم آخه وسكر چه ربطي به جوكر داره؟

اين همه شخصيت وجود داشت از دنياههاي موازي بعد رفتين وسكر و گذاشتين جلوي جوكر؟

3 تا تناسب بين جوكر و وسكر رو لطفا يكي بگه تا من هم تو اين نظر سنجي شركت كنم.

من نميدونم آخه وسكر چه ربطي به جوكر داره؟

اين همه شخصيت وجود داشت از دنياههاي موازي بعد رفتين وسكر و گذاشتين جلوي جوكر؟

3 تا تناسب بين جوكر و وسكر رو لطفا يكي بگه تا من هم تو اين نظر سنجي شركت كنم.

1- هوش بالا
2- ضد قهرمان های داستان
3- فوق العاده محبوب
..........
بیشتر هم بخوای هست رفیق من....

واقا چرا این وسکر با این عظمتش با هوشش چرا این قدر کم رای اورده
هی می خوام چیزی نگم تا بی احترامی نشه باز نمیشه
جوکر یه دیوانه بود
اخه من نمی دونم این جوکر چه کار شاخی نسبت به وسکری که می خواست تمام دنیارو ویروسی کنه انجام داد
ایا واقا جوکر این قدر جذابه
اگه جذابه من چیزی نمی گم

جوکر یه دیوانه بود
اخه من نمی دونم این جوکر چه کار شاخی نسبت به وسکری که می خواست تمام دنیارو ویروسی کنه انجام داد
اگه جذابه من چیزی نمی گم
دقیقا. من خودم همیشه عاشق جوکر بودم و هستم اما نکته ای که هست اینه که جوکر صرفا یه دیوانه روانیه نه یه انسان با هوش و ذکاوت.

در مورد بحث قبلی هم دوستانی که نقل قول کردن بگم که به زودی تاپیکی زده میشه در مورد شخصیت پردازی تا بیشتر اونجا بحث کنیم راجبش و تاپیک به بیراهه نره.

دقیقا. من خودم همیشه عاشق جوکر بودم و هستم اما نکته ای که هست اینه که جوکر صرفا یه دیوانه روانیه نه یه انسان با هوش و ذکاوت.

در مورد بحث قبلی هم دوستانی که نقل قول کردن بگم که به زودی تاپیکی زده میشه در مورد شخصیت پردازی تا بیشتر اونجا بحث کنیم راجبش و تاپیک به بیراهه نره.

نظر خیلی خوبیه

جوکر یه دیوانه بود
اگه جذابه من چیزی نمی گم
امیر از تو واقعاً بعیده... :-??
در ضمن آدمی که می خواد به قول تو کل دنیا رو ویروسی کنه... آیا دیوانه نیست...؟ :scare:
راجع به هوش Joker هم باید بگم... من چون از بچگی کمیک های Batman رو می خوندم... یادمه چقدر با زیرکی خاص خودش همیشه از چنگ دیگران در می رفت... تو شرایطی که فکر می کردی کارش تمومه، یه آس رو می کرد و دهن همه رو هم از تعجب باز می گذاشت.
در ضمن نمی دونم این بازی آخر Batman: Arkham City رو بازی کردی یا نه... ولی توی اون بازی ندیدی با چه هوشیاری ای خون مسموم خودش رو به Batman تزریق کرد.... و جایی که دید خودش نمیتونه آنتی ویروس رو گیر بیاره... Batman رو مجبور به این کار کرد.... با زیرکی خاص خودش...
تو بازی قبلی هم، " Batman: Arkham Asylum " منظورمه... چقدر با هوشیاری Batman رو دچار دردسر می کرد...

وسکر رو نصف بچه‌های سایت نمیشناسن و از بین کسایی هم که میشناسن 10 درصدش هم شناخت جامعی ازش ندارن.

وسکر رو نصف بچه‌های سایت نمیشناسن و از بین کسایی هم که میشناسن 10 درصدش هم شناخت جامعی ازش ندارن.
احد جان با این حرفت کاراکتر Joker رو می بری زیر سوال... اگه Wesker با اون محبوبیت و نام آشنایی رو دوستانِ اندکی بشناسن، چه برسه به Joker.
در ضمن این تاپیک هم به همین خاطر ایجاد شده... شما لطف کن یه توصیف اجمالی از Wesker ارائه بده تا بقیه هم بهتر بشناسنش و هم تو دادن رای دقت بیشتری کنند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or