خب بازم سلام
اول عذرخواهی میکنم که دیشب نموندم تا به ادامه بحث جوکرلوژی و وسکرلوژی مون ادامه بدیم :biggrin1:
اما درباره مقایسه حرف جوکر: زیاد باهات موافق نیستم چون شالوده این فیلم رو همین دیالوگ بنا شده و اونقدر هم که فکر میکنی سطحی نیست! چرا که این فکر جوکر غلط از آب درمیاد و مردمی که تو کشتی هستن هیچ کدوم حاضر به کشتن اون یکی نمیشن (دیدی استدلالت غلط بود!) اما جوکر قصدش از این حرف اینه که به بتمن میگه چنین آدمایی ارزش ندارن که نجاتشون بدی و دفاع کنی ازشون! چون اگه اینکار هم انجام بدی بالاخره یه جایی میشه که مردم ضد خودت میشن (نتیجه ای که آخر فیلم گرفته شد و بتمن از نظر مردم شد آدم بده و جوکر برنده شد!!!!! انصافاً کاری به نوجوون ندارم ولی هیچکی انتظار نداشت که همچین پایانی رقم بخوره!!!)
ی خائن! :biggrin1:
اما یه نکته هم بگم (البته نشنیده بگیر :biggrin1؛ نمیخوام از این حرفت سوءاستفاده کنما اما وسکر بنظرم نوعی جوکر هست تو بازی اویل!!!
آهااااااااان!!!!! همینه! بینگو!!!!!!!!!!!
این شد چیزی که من میخوام
در اصل جوکر آنتاگونیست نیست!!! جوکر یکی هست که با هرکی مثه خودش برخورد میکنه! با خلافکارا مثه خودشون (یادت میاد چطور پولا رو جلو چششون آتیش زد؟ خوب این یعنی چی؟!) با بتمن همینطور و...
و دقیقاً جوکر سعی داره حقیقت رو نشون بده با کمترین خسارت!!! واسه همینه آنتاگونیست نیست!
اما وسکر اول کارش رو میکنه و بعد که مورد بازخاست قرار میگیره شروع میکنه به جواب دادن! یعنی از اول آنتاگونیست میشه!
هواسم به این نبودعه نگو این حرفو شهر یه نماده برای دنیایی که درون داریم زندگی می کنیم !
اینکه موفق شد یا نه مهم نیست اصل وسعت فکر یه فرده:d
چقدر هم تو کارش موفق بود. خوب آخه دوستای خوب من... قدیمیا یه چیزی می دونستن که می گفتن سنگ بزرگ علامته نزدنه...
حالا به جای ترکوندنه دنیا بیاین دست بزنیم برای THE JOKER با اون آمار توپش... =d>=d>=d>
---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:21 PM ارسال شده بود ----------
به قول معروف...
همیشه یک رود کوچک باش، اما جاری...
خب جوکر هم داره همین حقیقت رو میگه! این بُعد فکریه این بشر (جوکر) رو میرسونه... جوکر یه حرف میزنه، تو نگاه اول ساده ولی عمیق، این دیالوگش هم اصلاً ربطی به اینکه کشتی غرق میشه یا نه نداره! هدفش مهمه که آخر فیلم بهش می رسیم!حرف خودت رو با استدلال خودت نقض میکنم
اگه تو اون کشتی که میگی بر اثر وزن زیاد کشتی در حال غرق شدن باشه باز مردم شاد و شنگول دور هم میگن و میخندن؟ و یا تو به آب انداختن هم از همدیگه سبقت میگیرن؟
از طرفی این رو قبول کن حرفی که از جوکر نقل قول کردی درکش خیلی راحته. جوکر میگه تو لحظات سخت چهرهی واقعی انسان شناخته میشه. این واقعا درکش خیلی راحته. اما همون طور که گفتم وسکر یه حرفی میزنه که هنوز خیلیها درکش نکردن.
وسکر دیوانه نیست و همه کارهاش رو مطابق برنامه انجام میده. افکار وسکر اون رو دیوونه نمیکنه افکار جوکر آخر سر دیووونش کرده ولی وسکر تا آخرین لحظه هوشیاری خودش رو از دست نمیده. کلا این 2 تا خیلی با هم فرق دارن روششون هم با هم فرق داره. پس هیچ کدوم از اینا زیر مجموعهی اون یکی نیست.
کماکان منکرت نیستم، باور کن منم معنی آنتاگونیست و پروتاگونیست رو میدونم (شاید نه در حد شما ) اما گاماس گاماس!!!هر کی جلوی پروتاگونیست قرار بگیره میشه آنتاگونیست حالا این چه وسکر باشه، چه جوکر و چه یه بچه بچهی معصوم معمولا چنین استدلالاتی زمانی بروز میکنه که یه نفر غرق چیزی بشه. چون سعی میکنه اون شخص رو بیگناه نشون بده در ضمن جوکر با همه مثل خودش برخورد نمیکنه. بلکه با افکار دیوانهوارش داره با بقیه برخورد میکنه. چون ما که بتمن رو که به عنوان یه شخصیت خوب میشناسیم برخوردی در شان یه آدم خوب رو از جوکر نمیبینیم. یه جمله ی معروف داریم که میگه با خوبان خوب باش و با بدان بد. جوکر با بدان بد هست ولی با خوبان هم بد هست.
جوکر چیزایی رو می دونست که واقعا وجود داشتن و دنیا رو اونطور که واقعا هست می دید ومی خواست به مردم هم بگه دنیا همین طوره ولی مردم اکثرا دوست دارن خودشون رو گول بزنن و حقیقت رو نبینن ! جوکر از اینکه بین چنین مردم کودن و احمقی زندگی می کرد و نتونست بهشون حالی کنه به جنون کشیده شد و همین باعث شد تا از راههای دیگه بخواد حقیقت رو به مردم بفهمونه ! ممکنه وسکر یه شخصیت منفی باشه ولی جوکر فرق داشت ! (منفی نبود بلکه می خواست با هر کس به زبون خودش بفهمونه که حقیقت غیر از اینه !)واقا جالبه این بحث وسکرو جوکر دوتا شخصیت منفی رو طوری تحلیل میکنند که انگار دو تا فرشته نجاتن
ولی فراموش شده که برای این دو نفر جون انسانها اهمیت نداشت
برای جوکر که هیچ چیز اهمیت نداشت
من هدف اصلی جوکر رو متوجه نشدم.
چی شد چی شد؟! امیر واقعاً از تو بعیده!!!!!واقا جالبه این بحث وسکرو جوکر دوتا شخصیت منفی رو طوری تحلیل میکنند که انگار دو تا فرشته نجاتن
ولی فراموش شده که برای این دو نفر جون انسانها اهمیت نداشت
برای جوکر که هیچ چیز اهمیت نداشت
من هدف اصلی جوکر رو متوجه نشدم.
ببخشید ببخشید من کجا گفتم این جوکر هدف نداشت من گفتم هدف اصلیش رومتوجه نشدم باز شما ببخشیدچی شد چی شد؟! امیر واقعاً از تو بعیده!!!!!:-o
جوکر هدف نداشت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o
پس معنیه این دیالوگ رو که گوردون (GORDON) آخر فیلم میگه رو میتونی واسم معنی کنی: جوکر برنده شد!!!!
عزیزم اگه هدف نداشت چیو برنده شد؟!
در مورد وسکر هم که بابا ایشون کلاً قصدش نجات بشریته ولی به روش خودش! نجات بشریت کاری شیطانیه یا خدا گونه اونوقت؟!
چییییی؟! این 2نفر برای جون انسانا اهمیت نداشتن؟! اتفاقاً اصلاً بر عکس اینه! این 2تا انقدر به بشریت اهمیت میدن که دارن روش کار میکنن تا بهتر زندگی کنه!!!! و شما سالم ترین عقیده ها هم بیاری باز مخالف دارن و هر جنگی هم تلفات داره!!!
دمت گرم من و آقا احد این همه تایپ کردیم که آخرش شما کلاً جفتمون رو زیر سؤال ببری؟! بابا ایول! حالا من خودم هیچی، ولی احد...
ببخشید ببخشید من کجا گفتم این جوکر هدف نداشت من گفتم هدف اصلیش رومتوجه نشدم باز شما ببخشید
راسته که جوکر برنده شد اما چرا چون اومد بهترین شخص رو انتخاب کرد و تا حد خودش اونو پایین کشید این تنها دلیلییه که باعث میشه تا بگن اون برنده شد.(اگه همین کارو وسکر هم میکرد برنده میشد یعنی به هدفش میرسید)
من الان نمیدونم این دونفر می خواستن واقعا با کشتن چی رو نجات بدن
ادمای خوبو یا کره زمینو
وسکر میگفت تنها کسانی زنده میمونن که دی ان ای برتر داشته باشن چند نفر توی دنیا این ویژگی رو دارن خیلی کم
تنها دلیلی که من گفتم برای جون ادما اهمیت قائل نبودن کارای که کرده بودن بود مثل ازمایشهایی که وسکر رو ادما انجام میداد
یا اون حرکت جوکر رو یادته که گفت میخوام قلم رو ناپدید کنم بعد اون ادمرو کشت یا زندانیهاشو گذاشت توی محیط بازو لباس افراد خودشو به اونا پوشوند تا مامورا اونارو بکشن
یادته چقدر راحت پولارو اتیش زد(کلا من نتونستم این بشرو درک کنم)
ببخشید اگه صحبت های شمارو بردم زیر سوال ولی خوب طرز فکر هممون یکی نیستاز چند وقت پیش که یه بلایی سرم اومدو یه چند وقت زیر منگنه بودم چند وقت پست ندادم الان روپستام بیشتر دقت دارم باز ببخشید شاید درست کلماتو انتخاب نکردم
سلام عزیزببخشید ببخشید من کجا گفتم این جوکر هدف نداشت من گفتم هدف اصلیش رومتوجه نشدم باز شما ببخشید
راسته که جوکر برنده شد اما چرا چون اومد بهترین شخص رو انتخاب کرد و تا حد خودش اونو پایین کشید این تنها دلیلییه که باعث میشه تا بگن اون برنده شد.(اگه همین کارو وسکر هم میکرد برنده میشد یعنی به هدفش میرسید)
من الان نمیدونم این دونفر می خواستن واقعا با کشتن چی رو نجات بدن
ادمای خوبو یا کره زمینو
وسکر میگفت تنها کسانی زنده میمونن که دی ان ای برتر داشته باشن چند نفر توی دنیا این ویژگی رو دارن خیلی کم
تنها دلیلی که من گفتم برای جون ادما اهمیت قائل نبودن کارای که کرده بودن بود مثل ازمایشهایی که وسکر رو ادما انجام میداد
یا اون حرکت جوکر رو یادته که گفت میخوام قلم رو ناپدید کنم بعد اون ادمرو کشت یا زندانیهاشو گذاشت توی محیط بازو لباس افراد خودشو به اونا پوشوند تا مامورا اونارو بکشن
یادته چقدر راحت پولارو اتیش زد(کلا من نتونستم این بشرو درک کنم)
ببخشید اگه صحبت های شمارو بردم زیر سوال ولی خوب طرز فکر هممون یکی نیستاز چند وقت پیش که یه بلایی سرم اومدو یه چند وقت زیر منگنه بودم چند وقت پست ندادم الان روپستام بیشتر دقت دارم باز ببخشید شاید درست کلماتو انتخاب نکردم
اولا این مربوط به یه پست دیگه میشههدف :anarchy
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
میدونم منظورت چیه ولی فارسی تایپ کنThis city needs a better class of criminals
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk