یعنی این جمله رو با جملهی وسکر مقایسه میکنی؟ جوکر منظورش اینه که انسانها در مواقع خطر میوفتن به جون هم. وسکر میگه بشر داره خودش رو به دست خودش از بین میبره. جوکر یه حرفی رو زده که شاید یه نوجوان تو استدلالات خودش توسنته به اون نتیجه برسه. اما وسکر یه چیزی گفته که هنوز هم که هنوزه خیلیها نفهمیدن
حرف جوکر مثل این میمونه که بگی بعد چند سال منابع که تموم میشه و اون ملت میوفتن به جون هم. اما وسکر میگه از همین الان نسل انسانها در خطره. وسکر نمیگه نشان خواهم داد. میگه همین الا ببین!! در ضمن حرف وسکر خیلی خیلی خیلی خیلیلایهای تر از اینی هست که شنیدی. وسکر میگه که Only those with superior DNA will be chosen by Uroboros. از اون طرف میگه که Natural selection leave the survivors stronger and better
خوب؟ و اما یه نکته؟ وسکر میگه که انتخاب طبیعی باعث میشه که نژاد برتر زنده بمونه. خوب انتخاب طبیعی چیه؟ خیلی ساده میگم. یعنی این که طبیعت انتخاب میکنه که کدوم موجود قویتر هست. مثلا جایی که شیر، سگ و گربه هستند اون شیر هست که زنده میمونه. از اون طرف میگه که ژن برتر توسط اروبوروس انتخاب میشه. آخه وقتی میخوان ویروسی به به یکی تزریق کنن بر حساب ساختار بدنی که شخص مورد آزمایش داره نسبت به ویروس مقاومت نشون میده. وسکر میگه اونی که ژنش برتر هست میتونه اوروبروس رو متحمل بشه و با اون کنار بیاد.
خوب الان اینارو میذاریم کنار هم.
1- ژن برتر توسط اوروبوروس انتخاب میشه.
2- انسانها خودشون نسل انسان رو منقرض میکنن.
3- انتخاب طبیعی بهترین رو زنده نگه میداره.
نتیجهگیری من از این3 بند. این کار وسکر باعث میشه که حداقل نژاد برتر انسان زنده بمونه.
نتیجهگیری خود وسکر: I'm not destroying the world. I'm saving it
هر چند مطمئنم هیشکی تا این مرحله شخصیت و دیالوگهای وسکر رو آنالیز نکرده واسه خودش!
باز میرسیم به همون مطلب. تا حالا شده یکی به این زیبایی یه کار وحشتناکی رو واست توجیح کنه؟ اینی که وسکر میگه جز حقیقت محض هست؟
و اما یک جوابی به این حرفت.
من خودم جوکری بودم ولی وقتی وسکر رو دیدم ... این میدونی یعنی چی؟ یعنی هزار تا دلیل واسه برتر بودن جوکر تو ذهنم داشتم اما کسی به لیستم اضافه شد که هزار و چند تا دلیل واسش دارم
و در نهایت
هر شخصیت منفی یا مثبت اون موقع وارد عمل میشه که حس میکنه روال دنیا به این فرمی که داره پیش میره درست نیست. جوکر میگه راهتون اشتباه و وسکر هم میگه راهتون اشتباهه. ولی روشی که واسه رسیدن به هدف رو انتخاب میشه باعث ایجاد 2 نوع شخصیت میشه .این وسط یکی میشه پروتاگونیست و اونی که جلوش میایسته میشه آنتاگونیست.