X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
دوستان یه چندتا سؤاله مسخره دارم! البته واسه خودم اینطور نیست! اگه صاب تاپیک که خودش هم این نظرسنجی رو گذاشته جواب بده ممنونتر میشم :دی
الان جوکری که تو این نظرسنجی هست، دقیقاً منظور کدوم جوکره؟ جوکر فیلم؟ جوکر بازی؟ جوکر کدوم شماره (چه فیلم چه بازی)؟ :-/
چرا میپرسم؟! چون شخصیت پردازی این کارکتر تو فیلم و بازی و تو هر شماره از زمین تا زیرزمین فرق داره...

سلام
دوستان یه چندتا سؤاله مسخره دارم! البته واسه خودم اینطور نیست! اگه صاب تاپیک که خودش هم این نظرسنجی رو گذاشته جواب بده ممنونتر میشم :دی
الان جوکری که تو این نظرسنجی هست، دقیقاً منظور کدوم جوکره؟ جوکر فیلم؟ جوکر بازی؟ جوکر کدوم شماره (چه فیلم چه بازی)؟ :-/
چرا میپرسم؟! چون شخصیت پردازی این کارکتر تو فیلم و بازی و تو هر شماره از زمین تا زیرزمین فرق داره...
والاه من تو این نظر سنجی فقط وسکر رو می شناسم و جوکر رو خودم همون جوکر فیلم رو می شناسم که به نظرم شخصیتش جالب بود ولی جوکر بازی رو آشنایی باهاش ندارم کلا از شخصیتها و بازی های مارول متنفرم ! :d

نگو احمقانه ! اختیار دارین شما دانشمند این تاپیک هستین ! :d

---------- نوشته در 06:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:38 PM ارسال شده بود ----------

در مورد بحث قبلی هم دوستانی که نقل قول کردن بگم که به زودی تاپیکی زده میشه در مورد شخصیت پردازی تا بیشتر اونجا بحث کنیم راجبش و تاپیک به بیراهه نره.
خوبه این شما بود که تاپیک رو منحرف کردی (یعنی اینجا قانونش اینجوریه ؟!!که یک نفر که یه کاره ای هست میاد یه تاپیک رو بهم می ریزه به بچه ها توهین می کنه ، به یه عده بیگناه که فقط نظرشون رو گفتن تخلف میده و بعدش هم جواب حق و درست می شنوه بر می گرده می گه بسه دیگه تاپیک رو منحرف نکنین !!! )

D
والاه من تو این نظر سنجی فقط وسکر رو می شناسم و جوکر رو خودم همون جوکر فیلم رو می شناسم که به نظرم شخصیتش جالب بود ولی جوکر بازی رو آشنایی باهاش ندارم کلا از شخصیتها و بازی های مارول متنفرم !
DC:d

مارول میشه هالک و 4 شگفت انگیز و Xmen و........:d

والاه من تو این نظر سنجی فقط وسکر رو می شناسم و جوکر رو خودم همون جوکر فیلم رو می شناسم که به نظرم شخصیتش جالب بود ولی جوکر بازی رو آشنایی باهاش ندارم کلا از شخصیتها و بازی های مارول متنفرم ! :d
نگو احمقانه ! اختیار دارین شما دانشمند این تاپیک هستین ! :d
ممنونم از جواب صادقانتون! ;)
خب بعد از اینکه صاب تاپیک با این راهنمایی پرفکت بنده رو به سمت دیوار هدایت کرد :دی پس برداشت شخصیه خودم رو دخیل میکنم... >:)
برداشت شخصیم هم اینه که بنده همیشه از استاد آلبرت وسکر همه جا گفتم و تعریف کردم و تقریباً واسم صحبت دربارش کلیشه شده! اما جوکر اونم فقط و فقط جوکر تو فیلم Batman: Dark Knight رو واسه نظرسنجی در نظر میگیرم :x (البته مطمئن باشید که بجز این جوکر هر جوکره دیگه ای رو در نظر میگرفتم رأیم وسکر بود ;) )
اولاً خطاب به صاب تاپیک هم بگم که منم از شخصیت هایه DC بدم میاد (ینی اصن این کمپانی رو قبول ندارما، ینی اسم بتمن که میادو... :-&)، ولی جوکر... آخ آخ... چرا؟! چون از نظر من بدون هیچ شک و تردیدی میگم که بی نقص ترین و خداترین کارکتر تو کل ادوار تاریخ رسانه هاست!!!!!!!!!!!!! اصن... ولش کن! حیف که اینجا جاش نیست بخوام بگم، فقط اینو بدونید که جوکر یه فیلسوفه جامعه شناسه روانشناسه آنارشیسم بود که از بس که میفهمه و میبینه که بقیه اونو نمیفهمن به جنون کشیده شده!!!!
جوکر خطاب به بتمن:
Why? Why I must killing you? you complete me!!!! ^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^

جوکر خطاب به بتمن:
Why? Why I must killing you? you complete me!!!! ^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^[/SPOILER]

کار رو به جملات نکشین :دی

I will use one pawn to eliminate the other, and emerge with the spoils for myself.

در ضمن یه بحثی شد تو زمینه‌ی شخصیت‌پردازی. من با نتیجه‌ای که از خوندن پست‌ها بدستم اومد میتونم بگم که بهتره یه ذره با هم این مقوله رو کار کنیم :دی حس میکنم واسه تعریف کردن شخصیت و شخصیت‌پردازی از بد جاهایی شروع میکنید :دی

کار رو به جملات نکشین :دی

I will use one pawn to eliminate the other, and emerge with the spoils for myself.
خب وقتی میگی من نمیتونم جلو خودمو بگیرم دیگه :دی ;)
قبلش یه چیز رو بگم، جوکر هدفش برعکس وسکره! وسکر دنباله قدرت و فرمانروایه با این فکر که میخواد نسل بشر رو ارتقا بده، اما جوکر اینطوری نیست و فقط سعی داره تا یه حقایق (Sad But True) رو به مردم بگه!
مثلاً همین دیالوگ وسکر که گفتی، ببین وسکر مغروره و از خودش میگه و خودش رو قبول داره (کاری هم به درست یا غلط بودنش ندارم)! اما جوکر با یه سؤال کل عقاید طرف رو به چالش میکشه! مثله همون دیالوگ قبلیش یا
بقول یکی از بچه ها، من هروقت این دیالوگ جوکر رو میشنوم، بال در میارم: !? Why so serious

خب وقتی میگی من نمیتونم جلو خودمو بگیرم دیگه :دی ;)
قبلش یه چیز رو بگم، جوکر هدفش برعکس وسکره! وسکر دنباله قدرت و فرمانروایه با این فکر که میخواد نسل بشر رو ارتقا بده، اما جوکر اینطوری نیست و فقط سعی داره تا یه حقایق (Sad But True) رو به مردم بگه!
مثلاً همین دیالوگ وسکر که گفتی، ببین وسکر مغروره و از خودش میگه و خودش رو قبول داره (کاری هم به درست یا غلط بودنش ندارم)! اما جوکر با یه سؤال کل عقاید طرف رو به چالش میکشه! مثله همون دیالوگ قبلیش یا
بقول یکی از بچه ها، من هروقت این دیالوگ جوکر رو میشنوم، بال در میارم: !? Why so serious

مهمترین حقیقت کل دنیا رو وسکر میگه :دی یعنی من شرط میبندم این جمله یکی از 5 جمله‌ی برتر کل بازی‌های رایانه‌ای باشه.

every day humans come one step closer to self destruction. I'm not destroying the world, I'm saving it

به نظرت میشه همچین کار هولناکی رو با چنین استدلال زیبایی توجیح کرد؟ الان تو این جمله چیزی جز حقیقت میبینی؟ آیا انسان خودش رو با دستای خودش قربانی نمیکنه؟

به نظر خود من بهتر نیست به وسکر بگیم مغرور. وسکر اعتماد به نفسش بالاست چون تو کاری که انجام میده احاطه‌ی بالایی داره. وسکر هم وضعیت کنونی جهان رو به زیبایی تشریح میکنه. فکر کنم باید دیالوگ‌های وسکر بیشتر بررسی بشه.

مهمترین حقیقت کل دنیا رو وسکر میگه :دی یعنی من شرط میبندم این جمله یکی از 5 جمله‌ی برتر کل بازی‌های رایانه‌ای باشه.

every day humans come one step closer to self destruction. I'm not destroying the world, I'm saving it

به نظرت میشه همچین کار هولناکی رو با چنین استدلال زیبایی توجیح کرد؟ الان تو این جمله چیزی جز حقیقت میبینی؟ آیا انسان خودش رو با دستای خودش قربانی نمیکنه؟

به نظر خود من بهتر نیست به وسکر بگیم مغرور. وسکر اعتماد به نفسش بالاست چون تو کاری که انجام میده احاطه‌ی بالایی داره. وسکر هم وضعیت کنونی جهان رو به زیبایی تشریح میکنه. فکر کنم باید دیالوگ‌های وسکر بیشتر بررسی بشه.
درباره جمله! بله این جمله دقیقاً داره وضع دنیا رو تشریح میکنه و جوکر هم مترادف همین جمله رو داره و به بت من میگه (اگه درست یادم باشه)
I'll show u these people have no mercy for themselves in chaos
و اینم بدون که من منکر وسکر نیستم و تو همه کارکترهایه بازی ایشون یه جایگاه دیگه ای داره واسه من! اما نسبت به جوکر... :دی
منظورم از مغرور هم همون اعتماد بنفس بالاش بود که 100البته هم حق داره، چون صاحب یه فکر برتره! اما مسئله اینجاست که داره از این فکر به نفع خودش استفاده میکنه و مثلاً نمیاد بگه که: "مردم شما اینطوری هستید، بفهمید اینو!" ولی جوکر تموم سعیش همینه که به مردم بفهمونه که دارن اشتباه میکنن...

درباره جمله! بله این جمله دقیقاً داره وضع دنیا رو تشریح میکنه و جوکر هم مترادف همین جمله رو داره و به بت من میگه (اگه درست یادم باشه)
I'll show u these people have no mercy for themselves in chaos
و اینم بدون که من منکر وسکر نیستم و تو همه کارکترهایه بازی ایشون یه جایگاه دیگه ای داره واسه من! اما نسبت به جوکر... :دی
منظورم از مغرور هم همون اعتماد بنفس بالاش بود که 100البته هم حق داره، چون صاحب یه فکر برتره! اما مسئله اینجاست که داره از این فکر به نفع خودش استفاده میکنه و مثلاً نمیاد بگه که: "مردم شما اینطوری هستید، بفهمید اینو!" ولی جوکر تموم سعیش همینه که به مردم بفهمونه که دارن اشتباه میکنن...

یعنی این جمله رو با جمله‌ی وسکر مقایسه میکنی؟ جوکر منظورش اینه که انسان‌ها در مواقع خطر میوفتن به جون هم. وسکر میگه بشر داره خودش رو به دست خودش از بین میبره. جوکر یه حرفی رو زده که شاید یه نوجوان تو استدلالات خودش توسنته به اون نتیجه برسه. اما وسکر یه چیزی گفته که هنوز هم که هنوزه خیلی‌ها نفهمیدن :دی
حرف جوکر مثل این میمونه که بگی بعد چند سال منابع که تموم میشه و اون ملت میوفتن به جون هم. اما وسکر میگه از همین الان نسل انسان‌ها در خطره. وسکر نمیگه نشان خواهم داد. میگه همین الا ببین‌!! در ضمن حرف وسکر خیلی خیلی خیلی خیلیلایه‌ای تر از اینی هست که شنیدی. وسکر میگه که Only those with superior DNA will be chosen by Uroboros. از اون طرف میگه که Natural selection leave the survivors stronger and better
خوب؟ و اما یه نکته؟ وسکر میگه که انتخاب طبیعی باعث میشه که نژاد برتر زنده بمونه. خوب انتخاب طبیعی چیه؟ خیلی ساده میگم. یعنی این که طبیعت انتخاب میکنه که کدوم موجود قویتر هست. مثلا جایی که شیر، سگ و گربه هستند اون شیر هست که زنده میمونه. از اون طرف میگه که ژن برتر توسط اروبوروس انتخاب میشه. آخه وقتی میخوان ویروسی به به یکی تزریق کنن بر حساب ساختار بدنی که شخص مورد آزمایش داره نسبت به ویروس مقاومت نشون میده. وسکر میگه اونی که ژنش برتر هست میتونه اوروبروس رو متحمل بشه و با اون کنار بیاد.

خوب الان اینارو میذاریم کنار هم.

1- ژن برتر توسط اوروبوروس انتخاب میشه.
2- انسان‌ها خودشون نسل انسان رو منقرض میکنن.
3- انتخاب طبیعی بهترین رو زنده نگه میداره.

نتیجه‌گیری من از این3 بند. این کار وسکر باعث میشه که حداقل نژاد برتر انسان زنده بمونه.

نتیجه‌گیری خود وسکر: I'm not destroying the world. I'm saving it

هر چند مطمئنم هیشکی تا این مرحله شخصیت و دیالوگ‌های وسکر رو آنالیز نکرده واسه خودش!

باز میرسیم به همون مطلب. تا حالا شده یکی به این زیبایی یه کار وحشتناکی رو واست توجیح کنه؟ اینی که وسکر میگه جز حقیقت محض هست؟

و اما یک جوابی به این حرفت. :دی

و اینم بدون که من منکر وسکر نیستم و تو همه کارکترهایه بازی ایشون یه جایگاه دیگه ای داره واسه من! اما نسبت به جوکر... :biggrin1:

من خودم جوکری بودم ولی وقتی وسکر رو دیدم ... این میدونی یعنی چی؟ یعنی هزار تا دلیل واسه برتر بودن جوکر تو ذهنم داشتم اما کسی به لیستم اضافه شد که هزار و چند تا دلیل واسش دارم :دی

و در نهایت

چون صاحب یه فکر برتره! اما مسئله اینجاست که داره از این فکر به نفع خودش استفاده میکنه و مثلاً نمیاد بگه که: "مردم شما اینطوری هستید، بفهمید اینو!" ولی جوکر تموم سعیش همینه که به مردم بفهمونه که دارن اشتباه میکنن...

هر شخصیت منفی یا مثبت اون موقع وارد عمل میشه که حس میکنه روال دنیا به این فرمی که داره پیش میره درست نیست. جوکر میگه راهتون اشتباه و وسکر هم میگه راهتون اشتباهه. ولی روشی که واسه رسیدن به هدف رو انتخاب میشه باعث ایجاد 2 نوع شخصیت میشه .این وسط یکی میشه پروتاگونیست و اونی که جلوش می‌ایسته میشه آنتاگونیست.

خوبه بچه ها ! تاپیک خیلی غنی شده و من که دارم لذت می برم و استفاده می برم از هر دو طرف !
ادامه بدین لطفا !

یعنی این جمله رو با جمله‌ی وسکر مقایسه میکنی؟ جوکر منظورش اینه که انسان‌ها در مواقع خطر میوفتن به جون هم. وسکر میگه بشر داره خودش رو به دست خودش از بین میبره. جوکر یه حرفی رو زده که شاید یه نوجوان تو استدلالات خودش توسنته به اون نتیجه برسه. اما وسکر یه چیزی گفته که هنوز هم که هنوزه خیلی‌ها نفهمیدن :دی
حرف جوکر مثل این میمونه که بگی بعد چند سال منابع که تموم میشه و اون ملت میوفتن به جون هم. اما وسکر میگه از همین الان نسل انسان‌ها در خطره. وسکر نمیگه نشان خواهم داد. میگه همین الا ببین‌!! در ضمن حرف وسکر خیلی خیلی خیلی خیلیلایه‌ای تر از اینی هست که شنیدی. وسکر میگه که Only those with superior DNA will be chosen by Uroboros. از اون طرف میگه که Natural selection leave the survivors stronger and better
خوب؟ و اما یه نکته؟ وسکر میگه که انتخاب طبیعی باعث میشه که نژاد برتر زنده بمونه. خوب انتخاب طبیعی چیه؟ خیلی ساده میگم. یعنی این که طبیعت انتخاب میکنه که کدوم موجود قویتر هست. مثلا جایی که شیر، سگ و گربه هستند اون شیر هست که زنده میمونه. از اون طرف میگه که ژن برتر توسط اروبوروس انتخاب میشه. آخه وقتی میخوان ویروسی به به یکی تزریق کنن بر حساب ساختار بدنی که شخص مورد آزمایش داره نسبت به ویروس مقاومت نشون میده. وسکر میگه اونی که ژنش برتر هست میتونه اوروبروس رو متحمل بشه و با اون کنار بیاد.

نتیجه‌گیری من از این3 بند. این کار وسکر باعث میشه که حداقل نژاد برتر انسان زنده بمونه.

هر چند مطمئنم هیشکی تا این مرحله شخصیت و دیالوگ‌های وسکر رو آنالیز نکرده واسه خودش!

باز میرسیم به همون مطلب. تا حالا شده یکی به این زیبایی یه کار وحشتناکی رو واست توجیح کنه؟ اینی که وسکر میگه جز حقیقت محض هست؟
من خودم جوکری بودم ولی وقتی وسکر رو دیدم ... این میدونی یعنی چی؟ یعنی هزار تا دلیل واسه برتر بودن جوکر تو ذهنم داشتم اما کسی به لیستم اضافه شد که هزار و چند تا دلیل واسش دارم :دی
و در نهایت
هر شخصیت منفی یا مثبت اون موقع وارد عمل میشه که حس میکنه روال دنیا به این فرمی که داره پیش میره درست نیست. جوکر میگه راهتون اشتباه و وسکر هم میگه راهتون اشتباهه. ولی روشی که واسه رسیدن به هدف رو انتخاب میشه باعث ایجاد 2 نوع شخصیت میشه .این وسط یکی میشه پروتاگونیست و اونی که جلوش می‌ایسته میشه آنتاگونیست.
احد عزیز درست زدی تو خال
دقیق مثل همیشه
هدفی که وسکر داشت خیلی بزرگتر از هدف جوکر بود
هدف وسکر کل دنیا بود ولی هدف جوکر یه شهر بود که توش پر از سرمایه دار و دزد بود

احد عزیز درست زدی تو خال
دقیق مثل همیشه
:d
چقدر هم تو کارش موفق بود. خوب آخه دوستای خوب من... قدیمیا یه چیزی می دونستن که می گفتن سنگ بزرگ علامته نزدنه...
حالا به جای ترکوندنه دنیا بیاین دست بزنیم برای THE JOKER با اون آمار توپش... =d>=d>=d>^:)^^:)^^:)^^:)^

---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:21 PM ارسال شده بود ----------

به قول معروف...
همیشه یک رود کوچک باش، اما جاری...

احد عزیز درست زدی تو خال
دقیق مثل همیشه
عه نگو این حرفو شهر یه نماده برای دنیایی که درون داریم زندگی می کنیم !

حرف جوکر مثل این میمونه که بگی بعد چند سال منابع که تموم میشه و اون ملت میوفتن به جون هم. اما وسکر میگه از همین الان نسل انسان‌ها در خطره. وسکر نمیگه نشان خواهم داد.
خب بازم سلام
اول عذرخواهی میکنم که دیشب نموندم تا به ادامه بحث جوکرلوژی و وسکرلوژی مون ادامه بدیم :دی
اما درباره مقایسه حرف جوکر: زیاد باهات موافق نیستم چون شالوده این فیلم رو همین دیالوگ بنا شده و اونقدر هم که فکر میکنی سطحی نیست! چرا که این فکر جوکر غلط از آب درمیاد و مردمی که تو کشتی هستن هیچ کدوم حاضر به کشتن اون یکی نمیشن (دیدی استدلالت غلط بود!) اما جوکر قصدش از این حرف اینه که به بتمن میگه چنین آدمایی ارزش ندارن که نجاتشون بدی و دفاع کنی ازشون! چون اگه اینکار هم انجام بدی بالاخره یه جایی میشه که مردم ضد خودت میشن (نتیجه ای که آخر فیلم گرفته شد و بتمن از نظر مردم شد آدم بده و جوکر برنده شد!!!!! انصافاً کاری به نوجوون ندارم ولی هیچکی انتظار نداشت که همچین پایانی رقم بخوره!!!)
میگه همین الا ببین‌!! در ضمن حرف وسکر خیلی خیلی خیلی خیلیلایه‌ای تر از اینی هست که شنیدی. وسکر میگه که Only those with superior DNA will be chosen by Uroboros. از اون طرف میگه که Natural selection leave the survivors stronger and better
ببین داری تند میریا :دی
درباره انتخاب طبیعی که میدونستم چیه، چون رشتم تجربی بود، اما باز دمت گرم چون با این حرفت من یاده معلم زیستم افتادم که خیلی آدم باحالی بود :d
من هیچ جوابی درباره این حرفات ندارم! چون وقتی میگم که سوپر فن وسکر هستم مطمئن باش بخاطره اینکه خوشگله نمیگم (نگو نیستا، خوشگلترین کارکتر مرد بازیه :دی) و خودم هم با دلیل و مدرک سوپر فنش هستم!
اما بحث اصلیم سر جوکر و وسکر روش اوناست!
نه عزیزم ولی هر کدوم از این 2 تا کاراشون رو به روش خودشون و کاملاً بی نقص توجیه میکنن، اما مهم روششونه!
ای خائن! :دی
اما یه نکته هم بگم (البته نشنیده بگیر :دی)؛ نمیخوام از این حرفت سوءاستفاده کنما اما وسکر بنظرم نوعی جوکر هست تو بازی اویل!!!
و در نهایت
آهااااااااان!!!!! همینه! بینگو!!!!!!!!!!!
این شد چیزی که من میخوام >:)
در اصل جوکر آنتاگونیست نیست!!! جوکر یکی هست که با هرکی مثه خودش برخورد میکنه! با خلافکارا مثه خودشون (یادت میاد چطور پولا رو جلو چششون آتیش زد؟ خوب این یعنی چی؟!) با بتمن همینطور و...
و دقیقاً جوکر سعی داره حقیقت رو نشون بده با کمترین خسارت!!! واسه همینه آنتاگونیست نیست!
اما وسکر اول کارش رو میکنه و بعد که مورد بازخاست قرار میگیره شروع میکنه به جواب دادن! یعنی از اول آنتاگونیست میشه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or