devil girl
کاربر سایت
خب می گید چیکار کنم ، جمع بندی نکنم ؟! :dاز نظر من نتیجهی این نظر سنجی مردود هست. چون خیلی از طرفداران جوکر وسکر رو نمیشناختند! الان مثلا نمیتونی بگی شخصیتپردازی جوکر بهتر بود. فکر کنم حرفم رو قبول کنید![]()
خب می گید چیکار کنم ، جمع بندی نکنم ؟! :dاز نظر من نتیجهی این نظر سنجی مردود هست. چون خیلی از طرفداران جوکر وسکر رو نمیشناختند! الان مثلا نمیتونی بگی شخصیتپردازی جوکر بهتر بود. فکر کنم حرفم رو قبول کنید![]()
از نظر من نتیجهی این نظر سنجی مردود هست. چون خیلی از طرفداران جوکر وسکر رو نمیشناختند! الان مثلا نمیتونی بگی شخصیتپردازی جوکر بهتر بود. فکر کنم حرفم رو قبول کنید![]()
:biggrin1:
دیگه مجبورم کردی خودم تیر خلاص رو به یکی از کارکترایه مورد علاقم (وسکر) بزنمهرکی خواست بخونه:
جوکر یه جامعه شناس بود و فهمید مریضی جامعه چیه و راه درمان هم ارائه داد، چون چیزه خوب رو واسه همه میخواد!!!
وسکر یه دانشمند بود که فهمید مشکل چیه اما بجایه ارائه راه حل، صورت سؤال رو پاک کرد!!!!
__________یعنی چی که بشر داره خود تخریبی میکنه باید نسل بشر رو تغییر داداین آخرین راه حله!
اگه راست میگفت مثه جوکر مرد و مردونه میومد به بقیه ثابت میکرد که دارن این کارو میکنن و اینکارشون هم غلطه و باید دست بکشن اگه قبول نمیکردن بعد...!!! اما میاد از همون اول میگه که نع، باید کلاً بشر رو متحول کرد! این بنظر من یعنی صورت مسئله رو پاک کردن
جوکر در عین عادی بودن و سادگی و بی پالایشی به هدفش رسید!
وسکر در عین داشتن قدرت هایه خارق العاده تا به اینجا مغلوب شد!
__________تازه رقیباشون رو در نظر نمیگیریم که بت من با اون همه تشکیلات کجا و کریس و بازویه گندش کجا
جوکر، اول یه شهر (چه آدمایه خوبش مثه بت من و دنت و گاردون؛ چه آدمایه بدش مثه همون خلافکارا) کاملاً دشمنش بودن ولی همشون رو رام کرد
وسکر از پس کریس و شوا برنیومد
__________بماند که اصلاً نباید شوا رو حساب کرد
جوکر فکر همه جا رو کرده و همه چی رو پیش بینی کرده (گیر افتادنش و حتی مرگ خودش) و هیچ چیز نمیتونه غافل گیرش کنه!
جوکر خودش به سراغ دشمناش رفت و به دلشون زد (چون 100% به عقیدش ایمان داشت)!
جوکر کاریزماش بیداد میکنه تو همه جا و رو همه کس!
جوکر کاملاً رفتار Reflectionـی قابل انعطاف داره!
جوکر حتی تو اسم و ظاهرش فلسفه نهفته!
و وسکر فاقد تمام این موارد بود!!!
و در نهایت:
================جوکر در اصل هم خدایی کرد و هم پیغمبری!!! که بالاخره هم موفق شد...
اما وسکر فقط میخواست خدایی کنه!!! که تا به اینجا و به احتمال 90% واسه همیشه شکست خورده!
جداً وسکر یکی از کارکترایه مورد علاقه منه! حتی اگه دقت کنید میبینید که من هنوز تو نظرسنجی شرکت نکردم! اما بارها گفتم و بازم میگم که: دلیل نمیشه که از یه کارکتر که خوشم میاد ایراداش رو نبینم!!!!!!
Sad But True
ممنون که بازم پست منو قابل دونستی واسه بحث؛ قبول دارم، از اونجایی که هیچکس نمیاد تو بحث و فقط خودم و خودت هستیم شاید یه کم خوشایند نباشهمن این بحث رو ول کرده بودم اما ...
اول اینکه داری کلی گویی میکنی. جامعه شناس کسی نیست که درد مردم بدونه. اگه این طور باشه من و همه ی بچههای ایران زمین جامعه شناس هستیمچون انواع راه درمان رو هم پیشنهاد میدیم
جوکر میخواست یه حقیقتی رو بیان کنه. از این جهت این 2 تا شخصیت هیچ فرقی با هم ندارن چون میخواستن دنیا دقیقا همون شکلی باشه که اونات میخوان.
وسکر در عین اینکه دانشمند بزرگی بود؛ افکار بلند مدتی هم توی ذهنش داشت. افکارش این بود که وضعیت کنونی جهان کاملا بحرانی هست. جوکر نگرشش محدودتر از وسکر بود واسه همین هنجارهای جامعه رو مشکل اصلی عنوان میکرد. وسکر 10 قدم جلوتر از جوکر بود و نسل انسانها رو به عنوان عامل بینظمی مورد حمله قرار داده بود. وسکر فکر میکرد که انسان فعلی نمیتونه لایق حضور در چنین دنیایی بشه. از طرفی وسکر نمیخواست دنیا رو از بین ببره بلکه میخواست دنیا رو با دورهی جدیدی روبرو کنه.
من یه بار گفتم که علاقهی شدیدت نسبت به جوکر، شخصیت رو داره واست حماسی میکنه. جوکر حماسی نیست. یه آدمی بود که فکر میکرد با افکار ناقص خودش میتونه در دنیا تغییر ایجاد کنه. تجربه نشون داده که انسان از چنین کارهایی درس نمیگیره و همیشه دوست داره تا گذشته رو تکرار بکنه. واسه همین دیگه وسکر به دنبال سخنرانی و دیوانهبازی نبود. چون میدونست ذات انسان مشکل داره و هر مشکلی که جامعهی امروزی داره از ذات انسان هست. واسه همین تصمیم میگیره که کلا نسل بشر رو بهبود ببخشه چون میدونه مشکل اصلی خود بشر هست نا هنجارهای جامعه!
من قبلا یک سری توضیحاتی در بارهی شخصیت وسکر دادم که گفتههای تو رو در مورد آنچه که توی وسکر نیست(فلسفه و انعطاف پذیری و ...) به طور کامل رد میکنهدر ضمن همچنان خیلی زوده که در مورد شخصیت وسکر نتیجهگیری کنی و اونو شکست خورده نشون بدی
کارهای یک شخص در در مدت زمان اثر خودش رو نشون میده نه در یک دورهی کوتاه. دکتر مارکوس کشته شد اما ویروسش چندین سال عامل اصلی حکومت آمبرلا بود.
وسکر نمیخواست در دنیای جدیدش شریکی داشته باشه چون ریشهی برخی از مشکلات رو دخالتهای بیمورد یکسری افراد میدونست.
در نهایت اینکه فکر نکنم تیر خلاصیت به اندازهی تغییر موضع من از جوکر به وسکر منهدم کنندهتر باشه.چون اکثر استدلالتی رو که الان در مورد جوکر داری من چندین سال پیش واسه خودم داشتم. اما وسکر همهی اونها رو کنار زد و شد محبوبترین شخصیت منفی من
![]()
می خواهمت شدید...دوستان عزیزی که درباره لیون صحبت میکنید
مراقب صحبتهاتون باشیدا من یه چند روزی دپرس بودم ولی الان قویتر از قبلم
من حضور دارم داشتم خواهم داشت و...
احد جان... با تمام احترامی که برات قائلم... ولی وا بده رفیق... نظر سنجی هم تموم شد... تازه، فرض کن ماها Wesker رو نمیشناختیم...من این بحث رو ول کرده بودم اما ...
اول اینکه داری کلی گویی میکنی. جامعه شناس کسی نیست که درد مردم بدونه. اگه این طور باشه من و همه ی بچههای ایران زمین جامعه شناس هستیمچون انواع راه درمان رو هم پیشنهاد میدیم
جوکر میخواست یه حقیقتی رو بیان کنه. از این جهت این 2 تا شخصیت هیچ فرقی با هم ندارن چون میخواستن دنیا دقیقا همون شکلی باشه که اونات میخوان.
وسکر در عین اینکه دانشمند بزرگی بود؛ افکار بلند مدتی هم توی ذهنش داشت. افکارش این بود که وضعیت کنونی جهان کاملا بحرانی هست. جوکر نگرشش محدودتر از وسکر بود واسه همین هنجارهای جامعه رو مشکل اصلی عنوان میکرد. وسکر 10 قدم جلوتر از جوکر بود و نسل انسانها رو به عنوان عامل بینظمی مورد حمله قرار داده بود. وسکر فکر میکرد که انسان فعلی نمیتونه لایق حضور در چنین دنیایی بشه. از طرفی وسکر نمیخواست دنیا رو از بین ببره بلکه میخواست دنیا رو با دورهی جدیدی روبرو کنه.
من یه بار گفتم که علاقهی شدیدت نسبت به جوکر، شخصیت رو داره واست حماسی میکنه. جوکر حماسی نیست. یه آدمی بود که فکر میکرد با افکار ناقص خودش میتونه در دنیا تغییر ایجاد کنه. تجربه نشون داده که انسان از چنین کارهایی درس نمیگیره و همیشه دوست داره تا گذشته رو تکرار بکنه. واسه همین دیگه وسکر به دنبال سخنرانی و دیوانهبازی نبود. چون میدونست ذات انسان مشکل داره و هر مشکلی که جامعهی امروزی داره از ذات انسان هست. واسه همین تصمیم میگیره که کلا نسل بشر رو بهبود ببخشه چون میدونه مشکل اصلی خود بشر هست نا هنجارهای جامعه!
من قبلا یک سری توضیحاتی در بارهی شخصیت وسکر دادم که گفتههای تو رو در مورد آنچه که توی وسکر نیست(فلسفه و انعطاف پذیری و ...) به طور کامل رد میکنهدر ضمن همچنان خیلی زوده که در مورد شخصیت وسکر نتیجهگیری کنی و اونو شکست خورده نشون بدی
کارهای یک شخص در در مدت زمان اثر خودش رو نشون میده نه در یک دورهی کوتاه. دکتر مارکوس کشته شد اما ویروسش چندین سال عامل اصلی حکومت آمبرلا بود.
وسکر نمیخواست در دنیای جدیدش شریکی داشته باشه چون ریشهی برخی از مشکلات رو دخالتهای بیمورد یکسری افراد میدونست.
در نهایت اینکه فکر نکنم تیر خلاصیت به اندازهی تغییر موضع من از جوکر به وسکر منهدم کنندهتر باشه.چون اکثر استدلالتی رو که الان در مورد جوکر داری من چندین سال پیش واسه خودم داشتم. اما وسکر همهی اونها رو کنار زد و شد محبوبترین شخصیت منفی من
![]()
کاپیتان، بزن جمع بندی رو برو سراغ Snake vs. Big Boss81 نفر در نظر سنجی هفته ای که در حال اتمامه شر کت کردن :d
با حضور دو کاراکتر : جوکر و آلبرت وسکر
جوکر بیشترین رای آوردآیا برای جمع بندی آماده اید ؟!:d
ممنون که بازم پست منو قابل دونستی واسه بحث؛ قبول دارم، از اونجایی که هیچکس نمیاد تو بحث و فقط خودم و خودت هستیم شاید یه کم خوشایند نباشه
به هرحال
ببین، حتی اگه گفته هایه بالات هم قبول کنم، باز 5تا مورد هست که جوکر توش از وسکر جلوتره:
پیشاپیش هم بگم که:جوکر یه جامعه شناس بود و فهمید مریضی جامعه چیه و راه درمان هم ارائه داد، چون چیزه خوب رو واسه همه میخواد!!!
وسکر یه دانشمند بود که فهمید مشکل چیه اما بجایه ارائه راه حل، صورت سؤال رو پاک کرد!!!!
__________یعنی چی که بشر داره خود تخریبی میکنه باید نسل بشر رو تغییر داداین آخرین راه حله!
اگه راست میگفت مثه جوکر مرد و مردونه میومد به بقیه ثابت میکرد که دارن این کارو میکنن و اینکارشون هم غلطه و باید دست بکشن اگه قبول نمیکردن بعد...!!! اما میاد از همون اول میگه که نع، باید کلاً بشر رو متحول کرد! این بنظر من یعنی صورت مسئله رو پاک کردن
جوکر در عین عادی بودن و سادگی و بی پالایشی به هدفش رسید!
وسکر در عین داشتن قدرت هایه خارق العاده تا به اینجا مغلوب شد!
__________تازه رقیباشون رو در نظر نمیگیریم که بت من با اون همه تشکیلات کجا و کریس و بازویه گندش کجا
جوکر، اول یه شهر (چه آدمایه خوبش مثه بت من و دنت و گاردون؛ چه آدمایه بدش مثه همون خلافکارا) کاملاً دشمنش بودن ولی همشون رو رام کرد
وسکر از پس کریس و شوا برنیومد
__________بماند که اصلاً نباید شوا رو حساب کرد
جوکر فکر همه جا رو کرده و همه چی رو پیش بینی کرده (گیر افتادنش و حتی مرگ خودش) و هیچ چیز نمیتونه غافل گیرش کنه!
جوکر خودش به سراغ دشمناش رفت و به دلشون زد (چون 100% به عقیدش ایمان داشت)!
در مورد جامعه شناس: بله، من و شما و خیلیایه دیگه میدونیم درد جامعه چیه و راه حل هم چیه! اما طریقه ارائه کردنش هم مهمه! و این در اصل جامعه شناس بودن رو نشون میده که چجوری باید ارائه بشه و مهمتر اینکه ارائه بشه!!!
در مورد اینکه وسکر از جوکر جلوتره: بنظرم اینطوری گفتن اشتباهه! چون خودمم گفتم که وسکر دانشمنده!!!! به هرحال کارش تحقیقات علمی هست و قربونش برم بچم کم امکاناتی هم نداره دیگه! اما آیا اینکه فلسفه فکریش درست بوده یا نه خودش یه بحث جداست و ربطی به 10قدم جلوتر بودن نداره!!!! کما اینکه اینم به برداشتایه شخصیمون برمیگرده؛ چون من فکرم به جوکر نزدیکتره و شما هم به وسکر! من مثه جوکر به بشر امیدوارم شما هم مثه وسکر میگی نه، تاریخ نشون داده که مردم درست بشو نیستن! (همینجا جواب همینم جسارتاً بگم که: تاریخ اینم ثابت کرده که بد بره بدتر میاد!!!!) اوکی؟! پس به برداشتایه شخصیمون مربوطه (راستش نمیدونم که درسته بحث کنیم دربارش یا نه، هر جور که خودت طلبه ـیی منم باهاتم)
د همین دیگه رفیق... آخه اگه این آقای Wesker نقطه ضعفی نداشت که ما هم می گفتیم... با همین سرم و اینجور چیزا خودشو سر پا نگه داشته بود دیگه. در ضمن هر چقدر هم که Chris و Sheva غیر مستقیم شکستش نداده باشن... (که مستقیم تر از این نمیشد) اما باز هم اینکارو کردند... اما Joker چی؟ بدون هیچی همچنان داره خدایی میکنه.من تو پست قبلی قشنگ توضیح دادم که چرا وسکر میگه که بشر داره خودش رو نابود میکنه. وسکر مشکل اصلی رو خود بشر میدونه و واسه همین میخواد نسل بشر رو تغییر بده. همون طور که گفتم وسکر میدونست که همچین کارهایی که چندین بار در طول تاریخ انجام دادن نمیتونه مشکلات رو حل کنه. پس دیگه نیومد گذشته رو تکرار بکنه و کارهایی که یکسری قبلا کرده بودن رو از نو شروع کنه. پس رفت سراغ عامل اصلی. عامل اصلی رو هم خود انسان میدونست. وقتی میگم وسکر جند قدم از جوکر جلوتر بود دلیلش اینه
وسکر رو کرس و شوا مستقیما شکست ندادن. اون سرم رو زدن بهش. همون بود که وسکر رو به شدت ضعیف میکرد. اگه میخوای قدرت اصلی وسکر رو بدونی بهتره با میزبانیش به ویروس اوروبوروس به این مهم برسی. همچنان میگم که زوده در مورد وسکر نتیجهگیری کنی.
وسکر همه جا رو با منطق و هوش خودش میبرد جلو م مثل جوکر دل به دریا نمیزد. وسکر هرکاری که میکرد با محاسبات و کاملا دقیق بود.
رسماً همش قبوله و 100% مورد تأیید من هستن! چون اینا دقیقاً دلایلی هست که من از وسکر خوشم میاد و توش هیچ بحثی نیست بجز اون 2تا تیکه که متمایز کردم:من تو پست قبلی قشنگ توضیح دادم که چرا وسکر میگه که بشر داره خودش رو نابود میکنه. وسکر مشکل اصلی رو خود بشر میدونه و واسه همین میخواد نسل بشر رو تغییر بده. همون طور که گفتم وسکر میدونست که همچین کارهایی که چندین بار در طول تاریخ انجام دادن نمیتونه مشکلات رو حل کنه. پس دیگه نیومد گذشته رو تکرار بکنه و کارهایی که یکسری قبلا کرده بودن رو از نو شروع کنه. پس رفت سراغ عامل اصلی. عامل اصلی رو هم خود انسان میدونست. وقتی میگم وسکر جند قدم از جوکر جلوتر بود دلیلش اینه
وسکر رو کرس و شوا مستقیما شکست ندادن. اون سرم رو زدن بهش. همون بود که وسکر رو به شدت ضعیف میکرد. اگه میخوای قدرت اصلی وسکر رو بدونی بهتره با میزبانیش به ویروس اوروبوروس به این مهم برسی. همچنان میگم که زوده در مورد وسکر نتیجهگیری کنی.
وسکر همه جا رو با منطق و هوش خودش میبرد جلو م مثل جوکر دل به دریا نمیزد. وسکر هرکاری که میکرد با محاسبات و کاملا دقیق بود.
Snake vs. Big Bossرسماً همش قبوله و 100% مورد تأیید من هستن! چون اینا دقیقاً دلایلی هست که من از وسکر خوشم میاد و توش هیچ بحثی نیست بجز اون 2تا تیکه که متمایز کردم:
قرمز: بازم میگم اینا جفتشون 2تا راه حله متفاوت ارائه کردن! دلیل نمیشه که کار وسکر چون علمی تر و تکنولوژیک تره بگیم از جوکر جلوتره؛ چون کاره جوکر هم روانشناسانه تر و جامعه شناسانه تره!
سبز: عمراً منکر این قسمت بتونی بشی! جوکر دل به دریا زد چون به جنون فکری رسید چون میدونه که به فکر درستی رسیده ولی در عین حال کاملاً دقیق بود! و واسه همه یه پلان مخصوص داشت؛ و حتی واسه مرگ خودش! اما متأسفانه وسکر اینطور نیست؛ و حتی واسه کریس هم نقشه خاصی نداره؛ دقیقاً محاسبه دقیق وسکر کجاست
======================
گویا صاب تاپیک امشب نمیتونه بیاد؛ و ازم خواست که بگم با مقایسه بین Snake vs Big Boss موافق هستید یا نه؟!
قرار شد که جوکر هم جمع بندی کنیم دیگه و پیشاپیش بگم که جمع بندی جوکر فقط منوط به اینه که جوکر واقعاً اونطوری بوده یا نه؛ نه اینکه وسکر هم اینطوری هست یا نه! اوکی؟!
دقیقا باید همینو بگیم. کار وسکر چون محاسبه شده تر هست در نتیجه از مال جوکر بهتر هست. ما اهدافمون رو با چه چبزهایی به نتیجه میرسونیم؟ قطعا با روش ها و برناممون. اینجا کدومش یک از اهداف بختر به نتیجه میرسن؟ اونی که برنامهریزی شدهتر باشه. جوکر اگه محاسبهگر بود قطعا این رو میدونست که کارهاش در کل نتیجهی خاصی برای نتجات بشر نداشت و آخر سر باز مردم برمیگشتن سر جای اولشون.رسماً همش قبوله و 100% مورد تأیید من هستن! چون اینا دقیقاً دلایلی هست که من از وسکر خوشم میاد و توش هیچ بحثی نیست بجز اون 2تا تیکه که متمایز کردم:
قرمز: بازم میگم اینا جفتشون 2تا راه حله متفاوت ارائه کردن! دلیل نمیشه که کار وسکر چون علمی تر و تکنولوژیک تره بگیم از جوکر جلوتره؛ چون کاره جوکر هم روانشناسانه تر و جامعه شناسانه تره!
سبز: عمراً منکر این قسمت بتونی بشی! جوکر دل به دریا زد چون به جنون فکری رسید چون میدونه که به فکر درستی رسیده ولی در عین حال کاملاً دقیق بود! و واسه همه یه پلان مخصوص داشت؛ و حتی واسه مرگ خودش! اما متأسفانه وسکر اینطور نیست؛ و حتی واسه کریس هم نقشه خاصی نداره؛ دقیقاً محاسبه دقیق وسکر کجاست![]()
دقیقا باید همینو بگیم. کار وسکر چون محاسبه شده تر هست در نتیجه از مال جوکر بهتر هست. ما اهدافمون رو با چه چبزهایی به نتیجه میرسونیم؟ قطعا با روش ها و برناممون. اینجا کدومش یک از اهداف بختر به نتیجه میرسن؟ اونی که برنامهریزی شدهتر باشه. جوکر اگه محاسبهگر بود قطعا این رو میدونست که کارهاش در کل نتیجهی خاصی برای نتجات بشر نداشت و آخر سر باز مردم برمیگشتن سر جای اولشون.اما وسکر بینشش عمیق بود و میدونست کارهایی مثل کارهای جوکر نتیجه بخش نیست و واسه همین میخواست کلا خود انسان رو به همراه باورهاش تغییر بده. پس خیلی واضح هست که وسکر جلوتر از جوکر هست. جوکر در شناسایی عامل اصلی مشکلات سطحی نگاه کرده اما وسکر عامل اصلی رو درست پیدا کرده و دقیقا به بهترین روش میخواد این عامل رو بهبود ببخشه. Clear؟
امثال کرس برای وسکر مزاحمی بیش نیستن. وسکر نمیاد واسه یه نفر برنامهریزی کنه. وسکر نقشه و الگوی اداره ی دنیای جدید رو نوشته بوده و کرس هم جزو همون دنیای وسکر بوده. دیگه لازم نیست واسه هریک از کارکترهای دنیای خودش یه بیوگرافی بنویسهفرمول واحد رو وسکر در دستش داشته.A new genesis is at hand and i will be the creator
وسکر همانند جوکر به جنون فکری نرسید و تا آخرین لحظه هوشیاری خودش رو حفظ کرد.(البته محبوبیت جوکر به خاطر همین جنونش هست) البته برای بار چندم میگم که هنوز نتیجهگیری کردت در مورد وسکر زوده.
خطاب به بقیه:
چرا فقط منو احد داریم بحث میکنیم؟! یعنی شما به همین سادگی تونستید از کنار این 2تا کارکتر بگذرید؟! حتی فکر کردن به این مسئله هم واسم خوشایند نیست... و فقط تأسف؛ نمیدونم شاید منو احد فقط وقتمون رو هدر دادیم که انقدر رو این کارکترا و شناختنشون وقت گذاشتیم