X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جمع بندی شمار 3

J0KeR vs WESKER
تعداد شرکت کننده ها: 91 نفر
============
وسکر: 25.27% آرا (23 رأی)

جوکر : 74.73% آرا (68 رأی)

==========
برنده: جوکر

دلایل محبوبیت:

1- جوکر در عین عادی بودن و سادگی و بی پالایشی به میدون جنگ میاد!
2- جوکر خودش به سراغ دشمناش رفت و به دلشون زد!
3- جوکر باهوشه!
4- جوکر کاملاً Care free هست.

آخرین ویرایش:
J0KeR (Dark Knight) vs WESKER
تعداد شرکت کننده ها: 91 نفر
============
وسکر: 25.27% آرا (23 رأی)

جوکر (شوالیه تاریکی): 74.73% آرا (68 رأی)

==========
برنده: جوکر (شوالیه تاریکی)

دلایل محبوبیت:

1- جوکر (شوالیه تاریکی) یه جامعه شناس بود و فهمید مریضی جامعه چیه و راه درمان هم ارائه داد!!!
2- جوکر (شوالیه تاریکی) در عین عادی بودن و سادگی و بی پالایشی به هدفش رسید!
3- جوکر (شوالیه تاریکی)، اول یه شهر (چه آدمایه خوبش مثه بت من و دنت و گاردون؛ چه آدمایه بدش مثه همون لائو و دسته خلافکارا) کاملاً دشمنش بودن ولی همشون رو رام کرد.
4- جوکر (شوالیه تاریکی) فکر همه جا رو کرده و همه چی رو پیش بینی کرده (گیر افتادنش و حتی مرگ خودش) و هیچ چیز نمیتونه غافل گیرش کنه!
5- جوکر (شوالیه تاریکی) خودش به سراغ دشمناش رفت و به دلشون زد (چون 100% به عقیدش ایمان داشت)!
6- جوکر (شوالیه تاریکی) کاریزماش بیداد میکنه تو همه جا و رو همه کس!
7- جوکر (شوالیه تاریکی) یه روانشناسه و کاملاً با هر کس رفتار Reflectionـی قابل انعطاف داره!
8- جوکر (شوالیه تاریکی) یه فیلسوفه و حتی تو اسم و ظاهرش فلسفه نهفته!
9- جوکر (شوالیه تاریکی) کاملاً Care free هست.
10- جوکر (شوالیه تاریکی) تکرار نشدنی ست.

الان این یعنی چی؟ همه‌ی ابنهایی که نوشتی نظر خودت هست نه نظر بقیه. این که نشد نتیجه‌گیری :دی شد نتیجه‌گیری شخصیت. مثلا باید بنویسی "دلایل محبوبیت جوکر برای شخص من" چون دونه به دونشون جملات خودته و هیچ کس هم با چنین استدلالاتی به جوکر رای نداده. هر کی هم به جوکر رای داده دیگه از روی فیلم شخصیتش رو تحلیل نکرده. در ضمن خیلی از این‌ها رو من خلافش رو واست ثابت کردم. الان من هر چی نوشتم یعنی باد هواست دیگه؟ نه؟!
واقعا همچین نتیجه‌گیری کاملا مردوده چون تویی که طرفدارشی رفتی چسبیدی به فیلمش. در صورتی که جوکر متعق به فیلم نیست. الان خداییش به نظر خودت درسته این کار؟ :دی حداقل اینجا فروم بازی هست. در بدترین حالت میومدی از بازی‌های بتمن شخصیتش رو میگفتی :دی

• Like
Reactions: Safety & Peace
الان این یعنی چی؟ همه‌ی ابنهایی که نوشتی نظر خودت هست نه نظر بقیه. این که نشد نتیجه‌گیری :دی شد نتیجه‌گیری شخصیت. مثلا باید بنویسی "دلایل محبوبیت جوکر برای شخص من" چون دونه به دونشون جملات خودته و هیچ کس هم با چنین استدلالاتی به جوکر رای نداده. هر کی هم به جوکر رای داده دیگه از روی فیلم شخصیتش رو تحلیل نکرده. در ضمن خیلی از این‌ها رو من خلافش رو واست ثابت کردم. الان من هر چی نوشتم یعنی باد هواست دیگه؟ نه؟!
واقعا همچین نتیجه‌گیری کاملا مردوده چون تویی که طرفدارشی رفتی چسبیدی به فیلمش. در صورتی که جوکر متعق به فیلم نیست. الان خداییش به نظر خودت درسته این کار؟ :دی حداقل اینجا فروم بازی هست. در بدترین حالت میومدی از بازی‌های بتمن شخصیتش رو میگفتی :دی
:دی
ویرایش شد! ولی بجز من مگه کسه دیگه ای هم از جوکر حرفی زد :-/
مثلاً اگه قرار بود از وسکر برداشت کلی بشه باید به حرفایه شما استناد میشد دیگه! :دی اشتباه میگم، بگید...

فقط و فقط و فقط واسه احد
عزیزم اینکار که پا ـه جوکر تو فیلم شوالیه تاریکی رو آوردم وسط از روی سوپر فن بودنم واسه وسکر بود:دی چون واسه من سخته که ببینم وسکر از جوکر مثلاً تو بازی شکست خورده! چون واقعاً اونا حرفی ندارن جلو وسکر؛ یا همینطور جوکر جک نیکلسون! بهر حال خاستم بگم وسکر جلو قوی ترین جوکر مغلوب شد!!! ولی گویا نشد که بشه :(...

آخرین ویرایش:
ویرایش شد! ولی بجز من مگه کسه دیگه ای هم از جوکر حرفی زد :-/
مثلاً اگه قرار بود از وسکر برداشت کلی بشه باید به حرفایه شما استناد میشد دیگه! :دی اشتباه میگم، بگید...

من هیچ نتیجه‌گیری نمیکردم چون فقط این منم که در مورد وسکر حرف زدم :دی ئاسه همینه که میگم نتیجه گیری درست نیست :دی چون طرف حساب من، فقط تو بودی نه کل تاپیک :دی

من هیچ نتیجه‌گیری نمیکردم چون فقط این منم که در مورد وسکر حرف زدم :دی ئاسه همینه که میگم نتیجه گیری درست نیست :دی چون طرف حساب من، فقط تو بودی نه کل تاپیک :دی
اوکی! ولی تاپیک قانونش اینه که بعد از تبادل نظرات یه جمع بندی کلی از کارکتر کنه!
و نظرایه کسایی که بیان مثه من و خودت بحث کنن تو اون جمع بندی دخیله، غیر منطقیه؟! نمیشه به زور ملت رو خفت کرد بگیم آقا حالا که اوومدی رأی دادی باید پاشم وایستی :دی این به خوده طرف ربط داره دیگه!
گرچه جایه تأسف هم داره که از بین 90تا شرکت کننده فقط منو خودتو 3-4تا دیگه وارد بحث شدیم! اونم سر کارکترایی به این مهمـــــی :(
راستی اون متن پنهانم هم تو پست قبلیه بخون شاید موافق باشی باهاش :دی >:)

اسنیک VS سم فیشر میتونه یه بحث جنجالی راه بندازه >:)
.
ببین شک نکن که تو تاپیک دعوا راه میفته.... اگه میخوایم تاپیک منفجر نشه، باید از انتخاب این دو نفر بر حذر باشیم...

---------- نوشته در 09:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها نظر سنجی رو بزارید دیگه... زمانش هم که دیروز تموم شده...

اولاً که اوشون که جوکر جون منفجرش کرد یه گناهکار بود؛ دویومن؛ شما قبول داری هر جنگی تلفات داره یا نه؟! ;)
ببین دوست من حرف کلی من اینه که جوکر نه دکتره که برای جامعه نسخه تجویض کنه
نه قاضی که برای گناهکارا حکم اعلام کنه
درسته جنگ تلفات داره.
یکم دیره ولی باید میگفتم ;)

درباره نظرسنجی هم فعلا pop vs ac رو بزارید درباره شخصیت های دیگه هم وقت زیاده

ببین دوست من حرف کلی من اینه که جوکر نه دکتره که برای جامعه نسخه تجویض کنه
نه قاضی که برای گناهکارا حکم اعلام کنه
درسته جنگ تلفات داره.
یکم دیره ولی باید میگفتم ;)

درباره نظرسنجی هم فعلا pop vs ac رو بزارید درباره شخصیت های دیگه هم وقت زیاده
به به، امیر خان، هم رزم دیروز "Leon"، دشمن امروز "JOKER"
;)
چطوری رفیق؟
آقا پس این نظرسنجی چی شد؟ من زیاد با PoP vs. AC موافق نیستم. خود Prince رو خیلی دوست دارم و معتقدم که شخصیتش خیلی جای بحث داره، اما از شخصیت AC چیزی نمیدونم. فکر کنم باید بازی خوبی باشه، نه؟ هر 4 شمارش رو هم دارم. اما بازی نکردم.
پس صبر کنید من تموم کنم AC رو، بعد نظر سنجیش رو بذارید... :d
شوخی بود، شوخی بود... خواهشاً آوار نشید رو سرم دوستان... :oops::sorry::stupids:

سلام دوستان
عذر خواهی می کنم که دیشب نبودم البته تاپیک مال خودتونه و می بینم که خودتون پیش بردین حسابی
دست پدر عزیزم (آرتاس بزرگ) هم درد نکنه که جمع بندی رو انجام داد
خب مثل اینکه شرکت کننده های بعدی هم مشخص شدن
راند چهارم مسابقه :( از بازی metal Gear Solid
Snack Vs.Big Boss
.

آخرین ویرایش:
به به، امیر خان، هم رزم دیروز "Leon"، دشمن امروز "JOKER"
;)
چطوری رفیق؟
آقا پس این نظرسنجی چی شد؟ من زیاد با PoP vs. AC موافق نیستم. خود Prince رو خیلی دوست دارم و معتقدم که شخصیتش خیلی جای بحث داره، اما از شخصیت AC چیزی نمیدونم. فکر کنم باید بازی خوبی باشه، نه؟ هر 4 شمارش رو هم دارم. اما بازی نکردم.
پس صبر کنید من تموم کنم AC رو، بعد نظر سنجیش رو بذارید... :d
شوخی بود، شوخی بود... خواهشاً آوار نشید رو سرم دوستان... :oops::sorry::stupids:
دوست خوب و همیشگی من لیون عزیز:x
خوبم ولی هنوز سیستم نگرفتم =(( فقط به خاطر یه قطعه به اسمmainboard:(((بقیه قطعات رو گرفتم )
pop بازی قشنگیه
ac داستان خوب و عمیقی داره
چون فعلا شخصیت خوب قحطیه از اینا استفاده میکنیم:))=)) اقا نزنیدا

سلام دوستان
عذر خواهی می کنم که دیشب نبودم البته تاپیک مال خودتونه و می بینم که خودتون پیش بردین حسابی
دست پدر عزیزم (آرتاس بزرگ) هم درد نکنه که جمع بندی رو انجام داد
خب مثل اینکه شرکت کننده های بعدی هم مشخص شدن
راند چهارم مسابقه :( از بازی Solid Snack)
Snack Vs.Big Boss
konfrontacja-kobiety-i-mezczyzny.jpg
.
کاپیتان، سوتی دادی که... این خانم Big Boss نیستش که... ایشون The Boss هستند....
من که گیج شدم.... الان نظر سنجی بین Snake vs. Big Boss هستش یا Snake vs. The Boss؟؟؟
شک نکن اگه قرار باشه نظرسنجی بین Snake vs. The Boss (یعنی همین خانم، همین افسانه و Legendی که شما عکسشو گذاشتی) باشه، هر متال گیر بازی به استاد خودش یعنی ،The Boss رای میده.

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

دوست خوب و همیشگی من لیون عزیز:x
خوبم ولی هنوز سیستم نگرفتم =(( فقط به خاطر یه قطعه به اسمmainboard:(((بقیه قطعات رو گرفتم )
pop بازی قشنگیه
ac داستان خوب و عمیقی داره
چون فعلا شخصیت خوب قحطیه از اینا استفاده میکنیم:))=)) اقا نزنیدا
ناراحت نباش رفیق، عوض کردن این MainBoard این بلا رو سر همه میاره...
من که کلا با Prince حال می کنم... خیلی اراده ی توپی داشت...

من قبلا خواستم راهنماییم کنید چون متاسفانه من نه این snack رو می شناسم و نه big boss ! و اسم بازی رو هم شنیدم فکر کنم Metal Gear Solid باشه درسته ؟!
لطفا یه توضیحی راجع به شخصیتها بدین چون من هیچی نمی دونم

خب نظرسنجی شروع شد! اولین پست هم خودم میدم :دی
به اسنیک رأی دادم من >:)
چون هیچ وقت حسی که اولین بار باهاش بازی کردم (تو همون متال گیر یک) هیچ کارکتر دیگه ای نتونست بهم القاء کنه... l-)
یادش بخیر! همه بهم میگفتن این چیه که بازی میکنی!!!! بیا 99 بزنیم :( اما بعد جایه خودش رو پیدا کرد این بازی!
فقط استاد کوجیما

چه کسی می تواند خود را فدای دنیا کند
پاسخ : سالید اسنیک

فک نکنم هنوز هیچ قسمتی از هیچ بازیی تونسته باشه اندازه اون قسمتی بر می گردی به shadow moses تو شماره 4 روم تاثیر گذاشته باشه مخصوصا با اون موزیک متن
اصن گریه ام گرفته بود یه وضی

از کوجیما راضیم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or