X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Only BigBoss :d

بزرگترین جنگجوی قرن بیستم ! البته Solid Snake هم جای خود داره ولی وقتی اخر MGS 4 بیگ باس رو دیدم اشکم در اومد حرف هاش خیلی قشنگ بود .

دل به دل راه داره.....
منم رای نمیدم چون نمیشناسمشون.....

فکر کنم چند بار گفتم بیوگرافی شخصیتهارو بزاین نگفتم

من هم موافقم بزارین تا کسایی که آشنایی ندارن آشنایی پیدا کنن (منظورم کسایی هستن که دوست دارن در نظر سنجی شرکت کنن ولی آشنایی ندارن!)
خوب... با توجه به این که بعضی از دوستای خوبم این بازی رو انجام ندادند و یه توضیح کوتاه در مورد این دو شخصیت خواستند، من تا اونجایی که از بازی متوجه شدم، توضیح کوتاهی راجع به هر دو شخصیت می دم... البته با توجه به اینکه شماره های اولیه ی این بازی رو سال ها پیش انجام دادم، بسیاری از مطالب برگرفته از MGS WIKI می باشد...

Solid Snake

با نام واقعی David، (در پایان بازی شماره یک وقتی که با Myrel از جزیره فرار میکنن Snake اسم اصلی خودش رو اونجا فاش می کنه) متولد سال 1972، Solid Snake یکی از محبوبترین و زبده ترین شخصیت بازی های رایانه ای تاریخ به حساب میاد. Solid Snake در واقع پسر Big Boss و Eva به حساب میاد و دو برادر کلون شده به نام های Solidus Snake و Liquid Snake داره. Snake با دارا بودن IQ 180 و مسلط بودن به 6 زبان زنده دنیا به عنوان شخصی شناخته شده که "غیر ممکن ها رو ممکن می کنه" و در میان تمام کسانی که میشناسنش به یک اسطوره تبدیل شده. "یادمه وقتی تو بازی شماره یک Myrel و Snake با هم صحبت می کردند، و Myrel چهره اش رو به Snake نشون نداده بود، بلافاصله بعد از اینکه میفهمه شخصی که داره باهاش صحبت می کنه کسی نیست جزء Solid Snake، بلافاصله کلاهش رو بر می داره و به تته پته میافته و اینو میگه":
Who? Snake? The legendary Snake? I can't believe that I'm talking to you
Snake در تمام ماموریت های مختلف به موفقیت رسیده و از همشون سربلند بیرون اومده. وقتی میگم ماموریت های مختلف... منظورم ماموریت های سخت و غیر ممکنه...

Big Boss

اسم واقعی Big Boss، جان بوده که به اسم Jack هم میشناسنش. متولد سال 1938 و پدر 3 برادر (Liquid, Solidus & KING SOLID SNAKE) که هر 3 پسر از ژن پر قدرت پدر بهره مند هستند. بنیان گذار گروه Fox Hound و همچنین فرمانده گروه سربازان بی مرز که منجر به بوجود آمدن Outer Heaven شد، لقب بزرگترین جنگجوی قرن بیستم رو به خودش اختصاص داده. بعد از اتفاقات ماموریت Snake Eater به Jack لقب Big Boss رو دادن... که یکی از دلایلش از میون برداشتن The Boss بود. همچنین زیر نظر خود The Boss تعلیم دیده و به همراه هم فنون CQC "Close Quick Combat" (فکر کنم مخفف همین باشه) رو ابداع کرده و گشترش دادند.

بچه ها می دونم که ممکنه این توضیحات خیلی ناقص باشه... ولی باور کنید به غیر از MGS4 که دو سال پیش بازی کردم، بقیه سری هارو مدت ها پیش بازی کردم و با وجود داستان خیلی کامل، طولانی و 100 البته بسیار پیچیده این بازی، فقط این چیزا یادم مونده بود...
:sorry::oops::stupids:

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها راستی ذکر کردن دلیل انتخاب کاراکتر مورد علاقتون یادتون نره... آخرش قراره از روی همین دلایل شما این نظر سنجی جمع بندی بشه...
:thanks:

آخرین ویرایش:
داداش Leon.Fox دمت گرم.....
تو یکی به دادمون رسیدی.....>:d<
خب الان یه ذره بهتر این کرکترها رو شناختیم،گرچه کافی نیست برای رای دادن ولی جهت اطلاع عمومی خوبه;)

خب آقای Leon.Fox که زحمت کشیدی و یه بیوگرافی کوچیک گذاشتی . تو بیوگرافی Solid Snake یه جا رو اشتباه نوشتی .
از بدن بیگ باس 2 بار ژنش رو میکشن بیرون . دفعه اول 2 برادر دوقولو که میشن Solid و Liquid اسنیک متولد میشن و دفعه دوم هم که ژنش رو میکشن بیرون Solidus بوجود میاد . تمام این کارها رو هم زمانی انجام میدن که بیگ باس بیهوش بود( تو کما بود )

خب آقای Leon.Fox که زحمت کشیدی و یه بیوگرافی کوچیک گذاشتی . تو بیوگرافی Solid Snake یه جا رو اشتباه نوشتی .
از بدن بیگ باس 2 بار ژنش رو میکشن بیرون . دفعه اول 2 برادر دوقولو که میشن Solid و Liquid اسنیک متولد میشن و دفعه دوم هم که ژنش رو میکشن بیرون Solidus بوجود میاد . تمام این کارها رو هم زمانی انجام میدن که بیگ باس بیهوش بود( تو کما بود )
این نکته ای رو که گفتی... من هیچوقت متوجه اش نشدم... البته قبول دارم درسته چون یه بار با یکی از سوپر فن های MGS که صحبت می کردم... اون هم همینو گفت.
این قضیه تو کدوم بازی و کجاش مطرح میشه...
این کوجیمای لعنتی نابغست... نابغه.

خب تو MGS ای که تو PS1 اومد و وقایع اون تو Shadow Mosses اتفاق میفتاد چندین بار Liquid میگه که برادر Solid هست و تو MGS های بعد به غیر از MGS3 گفته میشه این دو برادرن . قبل از MGS ای که برای PS1 بیاد 2 نسخه از این بازی برای کنسول نسل قبلش اومدن که داستان Gray Fox و Solid Snake و metal Gear ها بود و پی بردن به اینکه Big Boss پشت این قضایا بود و اونجا هم بیگ باس میگه که تو پسر منی .
تو MGS2 Sons Of liberty هم سالیدوس میگه که من برادرت بزرگت هستم ( هیچ وقت تو داستان گفته نشد که چرا سالیدوس برادر بزرگ هست چون کلون سازی دوم بود و باید سومین برادر و کوچکترین برادر باشه )

خب تو MGS ای که تو PS1 اومد و وقایع اون تو Shadow Mosses اتفاق میفتاد چندین بار Liquid میگه که برادر Solid هست و تو MGS های بعد به غیر از MGS3 گفته میشه این دو برادرن . قبل از MGS ای که برای PS1 بیاد 2 نسخه از این بازی برای کنسول نسل قبلش اومدن که داستان Gray Fox و Solid Snake و metal Gear ها بود و پی بردن به اینکه Big Boss پشت این قضایا بود و اونجا هم بیگ باس میگه که تو پسر منی .
تو MGS2 Sons Of liberty هم سالیدوس میگه که من برادرت بزرگت هستم ( هیچ وقت تو داستان گفته نشد که چرا سالیدوس برادر بزرگ هست چون کلون سازی دوم بود و باید سومین برادر و کوچکترین برادر باشه )
اوهوم.... پس اینجوریه...
ببینم دادا.... راهی نداره که بازی هایی رو که قبل از MGS1 اومدن بشه بازی کرد... خیلی دلم می خواد راجع به Gray Fox بیشتر بدونم....
لعنتی این بازی طوریه که همه قهرمانان و ضد قهرمانای بازی.... همشون محبوبند و برای کارای خودشون دلایل محکم و قابل قبولی دارند... حتی آنتاگونیست های بازی...
بازم میگم... این کوجیما معرکست...

اگه انگلیسیت خوبه برو تو اینترنت بگرد و داستانش رو بخون . اگه PS3 داری برو Metal Gear Solid Collection رو که تو همین ماه اومده بگیر توش MGS 2 و MGS 3 و MGS Peace Walker و اون 2 شماره اول رو داره .
اگر هم میخوای من تو پروفایلت میتونم اطلاعاتی راجع بهش بهت بدم .

اگه انگلیسیت خوبه برو تو اینترنت بگرد و داستانش رو بخون . اگه PS3 داری برو Metal Gear Solid Collection رو که تو همین ماه اومده بگیر توش MGS 2 و MGS 3 و MGS Peace Walker و اون 2 شماره اول رو داره .
انگلیسیم در حد I am a Blackboard خوبه... ;) ممنون رفیق... خودم میرم تو اینترنت می خونم. در ضمن داستانش رو تا حدود زیادی از خود بازی گرفتم چی بوده...
اگه می دونستم توی Collection، اون دو تا بازی اول اومده... معطلش نمی کردم...
راستش امروز می خواستم اینترنتم رو بشارژم.... ولی MGS Collection ارجحیت داره...
من که تو این مدت افتادم به جون بازی های قدیمی... این همه هم بازی جدید اومده... نمی دونم چه کار کنم.... MGS Collection هم که اضافه شد... تازه SH1 تموم شده بود می خواستم برم سراغ RE: Zero و DMC: Dante's Awakening....

البته با شبیه ساز NES بازی هاش رو میتونن بگیرن، کلا سه مگ میشه.

بچه ها اگه میشه دیگه تا وقتی بازی های مولتی کاراکتراش هستن رو به انحصاریا نیاریم،آدم شرمش میشه می بینه این دو ابرکاراکتر این طور مورد کم لطفی قرار گرفتند بعد 2 تا بچه قرتی مورد استقبال.(کریس و لیانو میگم:d)

آدم شرمش میشه می بینه این دو ابرکاراکتر این طور مورد کم لطفی قرار گرفتند بعد 2 تا بچه قرتی مورد استقبال.(کریس و لیانو میگم:d)
اوه اوه ... فکرشو بکن این حرف رو تو تاپیک بقلی بزنی.... ;)
در مورد Leon هم .... )x

---------- نوشته در 08:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 AM ارسال شده بود ----------

آدم شرمش میشه می بینه این دو ابرکاراکتر این طور مورد کم لطفی قرار گرفتند
ولی اینو راست میگی... اصلاً فکرشو نمی کردم با Snake و Big Boos چنین برخوردی بشه... من می گفتم با این نظر سنجی تاپیک می ره رو هوا....

بچه ها به زودی جمع بندی این دو کاراکتر رو هم انجام می دیم
فردا هم دو کاراکتر بعدی رو رو به روی هم قرار می دیم
این یکی سوپرایزه :d

-ولی اینو راست میگی... اصلاً فکرشو نمی کردم با Snake و Big Boos چنین برخوردی بشه... من می گفتم با این نظر سنجی تاپیک می ره رو هوا....
به خاطر اينه كه من تو نظرسنجي شركت نكردم وگرنه الان رفته بود هوا:d

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 PM ارسال شده بود ----------

این یکی سوپرایزه :d
دانته و ورجيل؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or