X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
راستش انتخاب بین Big Boss و Solid Snake سخته...
هیچ وقت عملیات Snake Eater ، وقتی که John جوان یا بهتره بگیم Jack، در کنار Eva ماموریت رو به پایان می رسوند... رو نمیشه فراموش کرد... سکانس پایانی بازی... وقتی که Eva بعد از گذروندن یک شب عاشقانه Jack رو ترک می کنه و Jack بعد از اون به لقب BIG BOSS ترفیع پیدا می کنه... یا مبارزه پایانی و وحشیانه زیبا و به یاد موندنی با The Boss...
وای خدای من.... باورم نمیشد که Jack با دستای خودش، استاد، اسطوره، فداکارترین زن روی زمین، مادر تمام کماندوهای وحشی روی زمین و مهمتر از همه قیم خودش رو بخواد بکشه... :((
این جمله تاریخیش به Eva هرگز یادم نمیره...:
Half of me belongs to the Boss
اما خوب... از طرفی هم Solid Snake رو نمیشه فراموش کرد... اسطوره حادثه Shadow Moses، کابوس Ocelot و یه ناجی دنیا به معنای واقعی کلمه...
آخه چرا منو تو این موقعیت قرار می دید...؟
اما چاره ای نیست...
ONLY the Soldier of the Universe… the KING SOLID SNAKE

---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:58 AM ارسال شده بود ----------

فک نکنم هنوز هیچ قسمتی از هیچ بازیی تونسته باشه اندازه اون قسمتی بر می گردی به shadow moses تو شماره 4 روم تاثیر گذاشته باشه مخصوصا با اون موزیک متن
اصن گریه ام گرفته بود یه وضی
آخ آخ آخ... عجب صحنه ای بود، مخصوصا اونجایی که بازی بر میگرده به گرافیک شماره یکش و بعد از اون Snake از خواب بیدار میشه ... و ....
وای ی ی ی ی
این کوجیما یه نابغه ی معرکست....

آخرین ویرایش:
من metal Gear Solid بازی نکردم پس رای نمی دم
اگه کسی بیاد بگه چون بازی نکردی نصف عمرت یا کل عمرت بر فناس شدیدا شدیدا ازش ناراحت میشم=((:d)x

اگه کسی بیاد بگه چون بازی نکردی نصف عمرت یا کل عمرت بر فناس شدیدا شدیدا ازش ناراحت میشم=((:d)x
چون بازی نکردی، دمت گرم... هیچی از عمرت بر فنا نیست... :d آخه پسر خوب... بازی به این......... :-s

من metal Gear Solid بازی نکردم پس رای نمی دم
دل به دل راه داره.....
منم رای نمیدم چون نمیشناسمشون.....

ای وای بر من... آخه این چه وضعیه...؟
خود کاپیتان که بازی نکرده، امیر هم همینطور... فقط مونده بودی تو Safe... یعنی چی آخه؟
چه میشه کرد!!! بازیش انحصاری هست.... ما بدبختا هم (البته خوشبخت!!!) که فقط PC یار و یاورمونه....
البته من فقط به یه CPU احتیاج دارم تا بتونم شماره 3 رو بازی کنم...
ناگفته نماند Leon.Fox جان که بدجوری تو کفشم!!!!:d

چه میشه کرد!!! بازیش انحصاری هست.... ما بدبختا هم (البته خوشبخت!!!) که فقط PC یار و یاورمونه....
البته من فقط به یه CPU احتیاج دارم تا بتونم شماره 3 رو بازی کنم...
ناگفته نماند Leon.Fox جان که بدجوری تو کفشم!!!!:d
بابا رفیق من... شماره 1 و 2 رو که حداقل می تونی بازی کنی... بقیش هم من نوکرتم... تو جون بخواه... یه اشاره کن من کنسول ها رو بیارم برات با بازی های MGS... برو حالشو ببر.
ولی انصافاً برید بازی کنید. حیف این عنوان نیست...؟؟؟؟

بابا رفیق من... شماره 1 و 2 رو که حداقل می تونی بازی کنی... بقیش هم من نوکرتم... تو جون بخواه... یه اشاره کن من کنسول ها رو بیارم برات با بازی های MGS... برو حالشو ببر.
ولی انصافاً برید بازی کنید. حیف این عنوان نیست...؟؟؟؟
اخه من هر وقت اومدم شماره 2 رو بازی کنم،یه اتفاق بد افتاده!!! اخرین بار CPU-م سوخت!!! باورت میشه؟
ولی یه ذره اسنیک رو میشناسم!!! چون قیافش تو MGS4 خیلی شبیه بابامه!!!:d
حالا اینا به کنار.ولی حقیقتا اونجور که باید بشناسمشون،نمیشناسم.به خاطر همین شرکت کردن توی نظر سنجی بدون پیش شناخت فرد بیهوده هست...;)

آخرین ویرایش:
Big Bossـی ها چرا چیزی نمیگن که دوباره نظرات هم دیگه رو به چالش بکشیم >:)
اینو باید زد تو سردر تاپیک
ولی حقیقتا اونجور که باید بشناسمشون،نمیشناسن.به خاطر همین شرکت کردن توی نظر سنجی بدون پیش شناخت فرد بیهوده هست...;)

نمیشناسن
اون نون رو بکن میم!!!:d
الان استاد من میام میگم اسنیک!!! تو میگی چرا؟ من میگم چون چ چسبیده به را !!! خوب این که نشد دلیل.
من همون رای ندم بهتره.چون اینجوری ارزش نظر سنجی و درستیش بالاتره.;)

فکر کنم چند بار گفتم بیوگرافی شخصیتهارو بزاین نگفتم
من هم موافقم بزارین تا کسایی که آشنایی ندارن آشنایی پیدا کنن (منظورم کسایی هستن که دوست دارن در نظر سنجی شرکت کنن ولی آشنایی ندارن!)

خب تصمیم گیری خیلی سخته :-s اومدم بگم Big boss چون کلی سختی کشیده.دیدم Solid هم کم سرویس نشده.اومدم بگم Solid چون بیشتر سختی کشیده،دیدم عوضش Big boss از نظر روحی بیشتر آسیب دیده (The boss) اومدم بگم Solid چون یه جورایی حق انتخاب نداشته و سرباز به دنیا اومده،دیدم عوضش Big boss به اندازه Solid امکانات و دکتر اتاکان رو نداشته.در آخر شرمنده ی Solid ام چون به Big boss رای میدم(عذاب وجدان به خاطر The boss و این که توسط آدمای پستی هم چون Majorzero به بازی گرفته شد هر چند از خجالتش در اومد و این که Solid تو آرامش می میره و طرفداراش بیشترن:d)

اون قسمت شماره 4 که سالید مریل و دید و تو بحثش با مریل
مریل بهش گفت پیر خیلی ناراحت کننده بود کلا سالید از هر لحاظ از بیگ باس بیشتر آسیب دیده و ضربه خورده

هر کی آخر MGS3 بغضش نگرفت معلومه دلش از سنگه! وقتی بیگ باش میره سر قبر The Boss. خداااااااااااااااااااااااا. این بازی چی بود؟ چرا اینقدر تونست تاثیرگذار باشه؟ اما...
هر کی آخر MGS4 بغضش نگرفت اصلا سخته بشه بهش گفت آدم!!! :(( Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaake.
...War never changes

• Like
Reactions: Elika_gamer
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or