X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جداً فکر میکنی که من دوست دارم وسکر تموم شده باشه؟! روزی که اون سکانس آخر RE5 رو دیدم؛ جداً اگه خونمون نزدیک کپکام بود میرفتم جلو درش اعتراض میکردم! کاملاً دارم جدی حرف میزنم! آخه یعنی چی که میان یه کارکتر رو انقدر نامبر وان نشون میدن (یکی از دلایل اینکه از وسکر خوشم میاد همین تک بودنه)؛ بعد 2 نفر میان انقدر ساده حالشو میگیرن؟! واقعاً الانم که فکر میکنم خونم به جوش میاد! ما اویل بازا هرچه داریم از وسکر داریم
به هر حال ما داریم تا اینجا رو در نظر میگیرم و متأسفانه تا اینجا وسکر شکست خوردست!!!
کملاً واضحه! منتها فراموش نکن که جوکر اومد تا حقیقت رو به بشر نشون بده چون بشر رو دوست داره (من جایی نگفتم اومده واسه نجات بشریت) و حقیقتش هم اینه که انسان ها با همه هوش و دک و پوزشون خیلی زیاد از انسانیت فاصله گرفتن و اینجاست که باید آشوب به پا کرد؛ یادته تو بیمارستان چقدر قشنگ خودش رو مأمور آشوب میخوونه و قبلترش چه قدر بی نقص انسان هایه باهوش که نقشه میکشن رو زیر سؤال میبره:
Do I really look like a guy with a plan? u know what I am? I'm a dog chasing cars
I just do things. The mob has a plans, the cop have plans
I just did what I do best. I took your little plan and I turned it on itself
Introduce a little anarchy
جوکر همیــــــــــــــنه!!! پس نمیشه منکر دقیق بودن این عجوبه شد!!!!
گویا برداشت من از "محاسبات و کاملاً دقیق" اشتباه بوده! و منظور شما آینده نگر بودنه! 100% جوکر آینده نگر نیست و حتی مخالفه با آینده نگری! پس Why so serious چه معنی داره؟! یا همین آنارچ بودن :-/
در مورد برنامه ریزی وسکر: خب معلومه ایشون گفتم که اوومده صورت مسئله رو پاک کرده (همیشه این اساسی ترین ایرادی هست که به وسکر میگیرم) و وقتی میخواد با بمب ملت رو به قول خودش دگر گون کنه؛ دیگه برنامه ریزی نمیخواد؛ آسونترین کاره دیگه... و سلاحش هم واسه اینکار ویروس ـشه دیگه! اما جوکر خودش ویروسه! جوکر حتی میخواد بت من هم مثه خودش بشه (آنارچ)
کماکان من نه میگم برداشتایه شما اشتباهه نه برداشتایه خودم؛ چون اینا همش برداشتایه شخصیه خودمون 2تاست از این 2 کارکتر!
فقط واسه خوده احد
نظرتم درباره نظرسنجی بعدی بگو دیگه؛ Snake vs Big boss خوبه؟! ;)
خطاب به بقیه:
چرا فقط منو احد داریم بحث میکنیم؟! یعنی شما به همین سادگی تونستید از کنار این 2تا کارکتر بگذرید؟! حتی فکر کردن به این مسئله هم واسم خوشایند نیست... و فقط تأسف؛ نمیدونم شاید منو احد فقط وقتمون رو هدر دادیم که انقدر رو این کارکترا و شناختنشون وقت گذاشتیم :-/

از نظر من جوکر شکست خوردست چون در اصل کسی با چنین افکاری به سختی میتونه کاری به به سرانجام برسونه. اما اگه به فرض امثال وسکر هم نباشه آخر سر پروژه‌ی انسان‌های برتر به سرانجام میرسه. (منظورم در دنیای واقعی هست) پس اینجا افرادی مثل وسکر تاثیر گذار هستن نا افرادی مثل جوکر. یک بار هم گفتم برای نتیجه گیری از کارهای یک شخص به زمان نیاز داریم. :دی پس برنده‌ی اصلی افرادی مثل وسکر هستند که با شناخت بیشتری نسبت به مسائل نگاه میکنن نه افراد سطحی نگری مثل جوکر. وقتی کسی آینده نگر نیست یعنی افکارش محدوده. واسه همین امثال جوکر هیچ وقت موفق نمیشن. چون برای برنامه ریزی برای انسان‌ها آینده نگری لازمه نه دیوونه بازی. من این رو تاکید میکنم که علت محبوبیت جوکر واسه من همین ایرادات و نواقصش هستند و اگه این ایراداتش حل بشن دیگه شخصیت جوکر واسم ارزش نداره. اما وقتی دو کارکتر رو از جهت علمی بودن بخوایم مقایسه کنیم اینجا وسکر خیلی جلوتر از امثال جوکر هست.

در مورد برنامه ریزی وسکر: خب معلومه ایشون گفتم که اوومده صورت مسئله رو پاک کرده (همیشه این اساسی ترین ایرادی هست که به وسکر میگیرم) و وقتی میخواد با بمب ملت رو به قول خودش دگر گون کنه؛ دیگه برنامه ریزی نمیخواد؛ آسونترین کاره دیگه... و سلاحش هم واسه اینکار ویروس ـشه دیگه! اما جوکر خودش ویروسه! جوکر حتی میخواد بت من هم مثه خودش بشه (آنارچ)

عجب :دی این یعنی چی آخه :دی خوب این طوری که میگی نیست. وسکر کار راحتی انجام نداده :دی اوروبوروس نتایج مطالعات و آزمایشات وسکر در طول بیش از 30 سال تحقیقاتش هست :دی الان این راحته به نظرت؟ :دی این آسون ترین راهه؟ 30 سال کمه؟ :دی الان ما چند سالمونه؟ :دی

نظر سنجی هم خوبه
biggrin1.gif

من که سوادم قد نمیده...
yahoo_3.gif

حالا بی شوخی.... آخه من Wesker رو در حد معمولی می شناسمش و کلاً دارم استفاده می کنم...
در ضمن... به احد جان توهین نشه ها... ولی جایی که دیگران و Arth@s خیلی بی طرفانه بحث می کنند... این رفیقمون حاضر نیست هیچ رقمه از موضعش پا پس بکشه. تو این نوشته ها چندین بار Arth@s گفت که من Wesker رو هم قبول دارم یا این جنبشو می پذیرم یا این خصوصیتشو قبول دارم... اما آقای احد چی؟
خود من وقتی در مورد Leon فهمیدم در مورد مسائلی اشتباه می کنم... با وجود بیشتر شدن علاقم به Leon اما به حرف دیگران احترام گذاشتم و قبول کردم. دیگه هم یه دندگی و لجبازی نکردم. علاقم موند برای خودم و به دیگران احترام گذاشتم، اما...

من فکر کنم چندین بار گفتم که قبلا شخصیت محبوبم جوکر بود نه وسکر. یعنی شناخت کامل و جامعی از شخصیتش دارم :دی

من فکر کنم چندین بار گفتم که قبلا شخصیت محبوبم جوکر بود نه وسکر. یعنی شناخت کامل و جامعی از شخصیتش دارم :دی
خب رفیق من پس وا بده دیگه...
Wesker vs. Joker are the old news... stick to F*&^ing SNAKE vs. Big Boss
yo yo buddy

ارتاس عزیز شما و اقا احد اونقدر خوب بحث رو موشکافی میکنید که حرفی برای گقتن نمیمونه.
به نظر من اقا احد راست میگه جوکر با این جور نقشه ها نمی تونست توی واقعیت به هدفش برسه درسته جوکر برنده شد. ولی این پیروزی دوام زیادی نداره و مردم دوباره رفتار خودشونو تکرار میکنند یا به عبارت دیگه جوکر بتمن رو شکست داد .
راستی در مورد اون حرفم که گفتم این دو نفر برای جون ادما اهمیت قائل نبودن یه مثال بهتر برای کارای جوکر . جوکر توی بدن ادما بمب میزاشت اگه یادت باشه.
دوستان نظر سنجی رو بین هرکی میزارید بزارید ولی حتما بیوگرافی اون فرد رو هم بزارید تا مشکل جوکر و وسکر پیش نیاد چون خیلی از کسایی که رای دادن وسکر رو نمیشناختن
و راستی فقط محبوبیت نباشه برتری فکر و هدف رو در نظر بگیرید

از نظر من جوکر شکست خوردست چون در اصل کسی با چنین افکاری به سختی میتونه کاری به به سرانجام برسونه. اما اگه به فرض امثال وسکر هم نباشه آخر سر پروژه‌ی انسان‌های برتر به سرانجام میرسه. (منظورم در دنیای واقعی هست) پس اینجا افرادی مثل وسکر تاثیر گذار هستن نا افرادی مثل جوکر. یک بار هم گفتم برای نتیجه گیری از کارهای یک شخص به زمان نیاز داریم. :دی پس برنده‌ی اصلی افرادی مثل وسکر هستند که با شناخت بیشتری نسبت به مسائل نگاه میکنن نه افراد سطحی نگری مثل جوکر. وقتی کسی آینده نگر نیست یعنی افکارش محدوده. واسه همین امثال جوکر هیچ وقت موفق نمیشن. چون برای برنامه ریزی برای انسان‌ها آینده نگری لازمه نه دیوونه بازی. من این رو تاکید میکنم که علت محبوبیت جوکر واسه من همین ایرادات و نواقصش هستند و اگه این ایراداتش حل بشن دیگه شخصیت جوکر واسم ارزش نداره. اما وقتی دو کارکتر رو از جهت علمی بودن بخوایم مقایسه کنیم اینجا وسکر خیلی جلوتر از امثال جوکر هست.
عجب :دی این یعنی چی آخه :دی خوب این طوری که میگی نیست. وسکر کار راحتی انجام نداده :دی اوروبوروس نتایج مطالعات و آزمایشات وسکر در طول بیش از 30 سال تحقیقاتش هست :دی الان این راحته به نظرت؟ :دی این آسون ترین راهه؟ 30 سال کمه؟ :دی الان ما چند سالمونه؟ :دی
نظر سنجی هم خوبه :biggrin1:
:-/ :دی
Joker has no rules >:)
اولاً که دمت گرم گفتی از نظر خودت جوکر شکست خوردست :دی چون تو فیلم بالاخره جوکر حرفش رو ثابت کرد :دی به هرحال نظر شخصیت بود و محترم!
اما یه سؤال: جداً خودت قبول داری جوکر سطحی نگره؟! دلیل نمیشه که چون آینده نگر نیست بگیم سطحی گراست! چون این آینده نگری و نقشه کشیدن و مهمتر از همه قانون مند بودن رو زیر سؤال میبره!

منظورم این بود که شما با یه بمب بخوای مردم رو عوض کنی خیلی راحت تر از اینه که خودت رو مثه بمب تو مردم منفجر کنی (جوکر) و بقول جوکر: چیزی که باعث سادگی نشه؛ باعث میشه ناشناخته تر بمونی ;)
===============
خلاصه اینکه احد جون میبینم که بحثمون داره از حوصله تاپیک خارج میشه! من که لذت بردم و حداقلش اینه که باعث شدی من 2باره فیلم رو برم ببینم به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم! راستی اگه از وسکر مجموعه دیالوگی داری با من شر کنی ممنون میشم :دی
بهر حال تصمیم به جمع بندی جوکر دارم؛ اگه مخالفتی با این پست نداری جمع بندیش کنیم تموم بشه (قسمتایه وسکرش هم حذف میکنم;) )

اقایون و خانوما!!! لیدیز اند جنتلمن!!!
دقیقا با حرف بروبچ موافقم!!! یه بیوگرافی حتما ضمیمه کاراتون کنید!!! اره!!!

:-/ :دی
Joker has no rules >:)
اولاً که دمت گرم گفتی از نظر خودت جوکر شکست خوردست :دی چون تو فیلم بالاخره جوکر حرفش رو ثابت کرد :دی به هرحال نظر شخصیت بود و محترم!
اما یه سؤال: جداً خودت قبول داری جوکر سطحی نگره؟! دلیل نمیشه که چون آینده نگر نیست بگیم سطحی گراست! چون این آینده نگری و نقشه کشیدن و مهمتر از همه قانون مند بودن رو زیر سؤال میبره!

منظورم این بود که شما با یه بمب بخوای مردم رو عوض کنی خیلی راحت تر از اینه که خودت رو مثه بمب تو مردم منفجر کنی (جوکر) و بقول جوکر: چیزی که باعث سادگی نشه؛ باعث میشه ناشناخته تر بمونی ;)
===============
خلاصه اینکه احد جون میبینم که بحثمون داره از حوصله تاپیک خارج میشه! من که لذت بردم و حداقلش اینه که باعث شدی من 2باره فیلم رو برم ببینم به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم! راستی اگه از وسکر مجموعه دیالوگی داری با من شر کنی ممنون میشم :دی
بهر حال تصمیم به جمع بندی جوکر دارم؛ اگه مخالفتی با این پست نداری جمع بندیش کنیم تموم بشه (قسمتایه وسکرش هم حذف میکنم;) )

جوکر امروز رو میبینه. اگه به فردا برسیم افکار جوکر به درد بخور نیست :دی واسه همین گذشت زمان جوکر رو شکست خورده میکنه. اما امثال وسکر در طول زمان ثابت میشن :دی
وقتی کسی به یه بعد از قضیه و به یک بعد از تاریخ نکاه کنه میشه سطحی نگر. سطحی نکری جوکر از اونجایی شروع میشه که فقط زمان حال رو میبینه. :دی

-----

در ضمن من حدود 12-13 میشه که با شخصیت جوکر از کمک‌های DC آشنا هستم. واسه همین فیلمش برای من سند و مدرک نیست. هرچند که فیلمش هم شاهکار بود از نظر من :دی پیشنهاد من هم این هست که به علت علاقه‌ای که جوکر داری شخصیتش رو از درون همون کیم‌ها استخراج کنی. چون متوجه میشی که فیلسوف و جامعه شناس نبوده!

من قبلا همچین کاری رو اینجا انجام دادم :دی

ویرایش:
اگه میخواین نتیجه گیری کنید بهتره ویژگی‌های دو نفر رو توی یک جدول مشخص کنید. مثلا ...

مشخصات جوکر

1-
2-
3-

...

مشخصات وسکر

1-
2-
3-
...

فکر کنم در مورد وسکر به اندازه‌ی کافی توضیح دادم :دی از بین اینهایی که گفتم شخصیت وسکر رو دسته‌ندی کن.

آخرین ویرایش:
من قبلا همچین کاری رو اینجا انجام دادم :biggrin1:
خوب باشه بابا!!! چرا میزنی؟ خورد تو صورتم!!!:d
اتفاقا اونو کامل و جامع خوندم و اخرش بود!!! چی فکر میکنین با خودتون؟ هرکی طرفدار وسکر باشه همه جا دنبال نشانه ای ازش میگرده!!!
من منظورم از نظر سنجی بعدی بود!!! اره این شد!!!

راستی در مورد اون حرفم که گفتم این دو نفر برای جون ادما اهمیت قائل نبودن یه مثال بهتر برای کارای جوکر . جوکر توی بدن ادما بمب میزاشت اگه یادت باشه.
دوستان نظر سنجی رو بین هرکی میزارید بزارید ولی حتما بیوگرافی اون فرد رو هم بزارید تا مشکل جوکر و وسکر پیش نیاد چون خیلی از کسایی که رای دادن وسکر رو نمیشناختن
و راستی فقط محبوبیت نباشه برتری فکر و هدف رو در نظر بگیرید
اولاً که اوشون که جوکر جون منفجرش کرد یه گناهکار بود؛ دویومن؛ شما قبول داری هر جنگی تلفات داره یا نه؟! ;)
آخه دوستان شرکت تو نظرسنجی که اجباری نیست! :دی
هرکسی هم که اطلاعاتی نداره خب باید اول بیاد بحثا رو بخوونه بعد تو نظرسنجی شرکت کنه ;)
درضمن مطمئن باشید که وقتی 2تا بیوگرافی رو قرار بدیم؛ سر همون بیوگرافی هم کلی حرف و حدیث بوجود میاد...
به حرکتی که بنده سر مقایسه ورجیل و دانته زدم تو نظرسنجی قبلی مراجعه کنید
yahoo_3.gif

در ضمن من حدود 12-13 میشه که با شخصیت جوکر از کمک‌های DC آشنا هستم. واسه همین فیلمش برای من سند و مدرک نیست. هرچند که فیلمش هم شاهکار بود از نظر من :دی پیشنهاد من هم این هست که به علت علاقه‌ای که جوکر داری شخصیتش رو از درون همون کیم‌ها استخراج کنی. چون متوجه میشی که فیلسوف و جامعه شناس نبوده!

ویرایش:
اگه میخواین نتیجه گیری کنید بهتره ویژگی‌های دو نفر رو توی یک جدول مشخص کنید. مثلا ...

مشخصات جوکر

1-
2-
3-

...

مشخصات وسکر

1-
2-
3-
...

فکر کنم در مورد وسکر به اندازه‌ی کافی توضیح دادم :دی از بین اینهایی که گفتم شخصیت وسکر رو دسته‌ندی کن.
:دی
اول بگم که پ این همه مدت سرکار بودیم دیگه :دی من همون اولم گفتم که فقط و فقط و فقط بحثم درباره جوکر تو فیلم Batman: Dark Knight ـه و بقیه جوکرا جلو وسکر شکست خوردن :دی
درباره نتیجه گیری هم، بله، حق با شماست؛ درستشم همینه؛ منتها از اونجا که همین کار باعث کش دار شدن بحث میشه بهتره صرفنظر کنیم و فقط برنده برجستگیاش معلوم بشه...
===========
ساعت 11.5 میام واسه جمع بندی ;)

آخه دوستان شرکت تو نظرسنجی که اجباری نیست! :biggrin1:
هرکسی هم که اطلاعاتی نداره خب باید اول بیاد بحثا رو بخوونه بعد تو نظرسنجی شرکت کنه ;)
درضمن مطمئن باشید که وقتی 2تا بیوگرافی رو قرار بدیم؛ سر همون بیوگرافی هم کلی حرف و حدیث بوجود میاد...
الان منو میگی؟ اگر بله که باید بگم دستت درد نکنه!!! یعنی من از وسکر و جوکر هیچی نمیدونم؟:((
اگر خیر،که حرف منم همین هست باید بگم که من داشتم در مورد نظر سنجی بعدی میگفتم!!! هر دوتایی رو که روبروی هم میذارین همون اول یه بیوگرافی کوچک هم بذارین که کسایی که نمیشناسنشون یه ذره اطلاعاتشون بیشتر بشه.
الان کدوم شد؟
گزینه یک
گزینه دو

دقیقا 4 ساعته نشستم اینجا و دریغ از اینکه یه نفر بیاد!!!
الان مشخص کنین:
SNAKE vs BIG BOSS
SCORPION vs SUBZERO

سریع باشین تا اون روی من ......................:d)x

اول بگم که پ این همه مدت سرکار بودیم دیگه :دی من همون اولم گفتم که فقط و فقط و فقط بحثم درباره جوکر تو فیلم Batman: Dark Knight ـه و بقیه جوکرا جلو وسکر شکست خوردن :دی
درباره نتیجه گیری هم، بله، حق با شماست؛ درستشم همینه؛ منتها از اونجا که همین کار باعث کش دار شدن بحث میشه بهتره صرفنظر کنیم و فقط برنده برجستگیاش معلوم بشه...
===========
ساعت 11.5 میام واسه جمع بندی ;)

کلا این بحث جمع بندی نمیخواد. همون اول کاری هم گفتم اون جایی که از طرفین شناخت کافی نداریم نمیشه نتیجه گیری کنیم. الان شمایی که از جوکر حمایت میکنی منبعت فیلمه. در صورتی منبعت باید کمیک‌های بتمن باشه. همین هم باعث میشه تا در قبال یک سری از خصوصیات جوکر تغییر جبهه بدی. خیلی راحت میتونی با مقایسه‌ی صحبت‌هایی که اول تاپیک مطرح میکردی با صحبت‌های اخیرت متوجه این حرفم بشی. الان به نظرت میشه نتیجه گیری منطقی داشته باشیم؟ :دی الان هر چی از جوکر بنویسی حاصل برداشتت از فیلم شوالیه‌ی تاریکی هست. در صورتی که جوکر واقعی توی کمیک‌های DC هست.

من کلا واسه همین هست که میگم تا مقایسه باید بین شخصیت‌های یک بازی باشه تا همه‌ی شرکت کننده‌ها حداقل بر اساس یک سری اطلاعات اولیه کارکتر خودشون رو انتخاب کنند. مثلا ورجیل و دانته قشنگ بودند چون اونی که تو نظرسنجی شرکت میکنه یه جورایی فن DMC هست. واسه همین هر 2 تا کارکتر رو میشناسه. مقایسه‌ی 2 تا کارکتر تو این سطح کار درستی نیست. ببینین توی لیان و کرس چند نفر اومدن سر بحث و توی جوکر و وسکر چند نفر اومدن !

اقا من تصمیممو گرفتم....
جیل vs ایدا
اره همینو بذارین..... چون تحقیقات نشون میده شخصیت های اویل بهترین موضوع برای بحث کردنن.... .

• Like
Reactions: Leon.Fox
خب دوستان من همه بحثها رو میخونم و باید بگم که با احد کاملا موافقم . وسکر VS جوکر با هم زیاد جور در نمیومدن .
شاید اگر وسکر VS لیکوئید بود بهتر میشد .
چند صفحه پیش خوندم که شاید اسنیک VS بیگ باس رو بخواین بزارید , بنظرم دوتا کاراکتر از یه بازی زیاد جالب نیست .
اسنیک VS سم فیشر میتونه یه بحث جنجالی راه بندازه >:)
به هر حال منتظر نظرسنجی هستیم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or