X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من به ایدا رای دادم چون فکر میکنم جزء کسانی که واسه خودش کار میکنه.
در واقع بازی نمی خوره و خیلی راحت دیگرانو بازی میده و به سود خودش از اونا سوء استفاده میکنه.
کلا به نظرم شخصیت محکمتری نسبت به جیل داره.

ممنون که care free رو برام ترجمه کردی ! اما خودت هنوز درست نمی دونی معنیش چیه ؟!
ایدا هدف داشت و برای هدفش آزاد اندیش نبود !
care free یکی مثه دانته تو دویل 3 رو می گن

یعنی دیواری کوتاه‌تر از این RE نیست :دی من که موفق به ملی کردن بازی شدم حالا ببینم شماها هم کارکترها رو ملی میکنید یا نه :دی

خوب من چند بار گفتم که پدر جیل همچین کاره‌ای نبوده و اونی که نوشتی مربوط به رمان‌های رزیدنت ایول هست. گذشته‌ی جیل نامشخصه.
اما ایدا هم به وسکر خیانت نمیکنه چون در نهایت لاس پلاگاس رو از طریق بازار سیاه به دست اروینگ و در نهایت به وسکر میرسونه.
خواستم ننویسم ولی دیدم اون دوست نویسندت قبلا نوشته بود گفتم منم بنویسم .
الانم اگه به کسی اطلاعات غلط دادم معذرت میخوام , ببخشید , دیگه تکرار نمیشه .

من به جیل رای میدم چون اصلا قابل مقایسه با ایدا نیست. جزو شخصیت های اصلی رزیدنت اویل از اول بوده و خواهد بود.

ایدا هدف داشت و برای هدفش آزاد اندیش نبود !
خواستم خودتون برید با گوگل ترنسلیت آشنا بشید :دی

بیخیال باو... همه میدونن که ایدا مامور 2جانبه ست، بعد شما میگی آزاد اندیش نیست... تازه ایدا هر کار که دلش میخواد میکنه، حتی میره جلو کروزر که باید لیون میکشت میگیره، هر وقت بخواد به لیان حال میده هر وقتم نخواست اصلا حسابش نمیکنه... بازم بگو آزاد اندیش نیست...

خواستم خودتون برید با گوگل ترنسلیت آشنا بشید :دی

بیخیال باو... همه میدونن که ایدا مامور 2جانبه ست، بعد شما میگی آزاد اندیش نیست... تازه ایدا هر کار که دلش میخواد میکنه، حتی میره جلو کروزر که باید لیون میکشت میگیره، هر وقت بخواد به لیان حال میده هر وقتم نخواست اصلا حسابش نمیکنه... بازم بگو آزاد اندیش نیست...
اینا چه ربطی داره ؟!!!!!!
lol what ever it's not that important to put time on this

به Jill راي دادم چون دوست دارم به اون راي بدم:d

دیگه این مشکل من نیست شما نمیتونی رابطه ای برقرار کنی :دی
فکر نکنم همچین حرف عمیقی زده باشم :دی
شما راست می گین من مغزم نمی کشه :d

بچه ها بریزین تو دیگه این موضوع درخواستی بودا :d

من به ایدا رای دادم چون فکر میکنم جزء کسانی که واسه خودش کار میکنه.
در واقع بازی نمی خوره و خیلی راحت دیگرانو بازی میده و به سود خودش از اونا سوء استفاده میکنه.
کلا به نظرم شخصیت محکمتری نسبت به جیل داره.

هاه نمیدونم چرا بعضی ها ملاکشون کلاه برداریو سو استفادهو مردم آزاریه.. خوششون میاد و شخصیتای منفی و مرموز رو میپسندن این همه شخصیتای خوب که برای زندگی و نجات مردم خودشونو فدا میکنن. جیل به این دلسوزی و خوشگلی و زیرکی ادا پیشش پشه کورس الانم که میبینین رایش بیشتره. اصلا این دو تا قابل مقایسه ان:-/؟؟؟؟؟؟؟؟... اینطور بهتره------>3:-oada vs nemesis:(|) و :xjill vs alice or claire@};-

آخرین ویرایش:
من اومدم
بچه ها حد اقل میزاشتین عاشورا و تاسورا تموم بشه مردم از هیئت برگردن بعد نظرسنجی راه مینداختین
2 صفحه قبل رو خوندم دیدم بچه ها کلی دلیل خوب برای ایدا خانم :x اوردن ولی خانم جیل بیشتر رای اورده
(همیشه این جوری بوده توی نظر سنجی از کارکتری که کمتر رای اورده بهتر دفاع شده)
این دلایلی که من به ایدا خانم رای دادم
ایدا خانم مرموزه ،باهوش،هرکاری دلش بخواد میکنه ،وسکر رو میپیچونه:))و.....
و
جیل هم خوبه ولی به دل نمیشینه

انتخاب سختیه ولی من به آیدا رای میدم . از مرموز بودن و زیر و رو کشیش خوشم میاد

چقدر این تایک کارش جالبه :دی کلا کارکترها افسانه‌ای میشن اینجا :دی اون از جوکر که شده بود فیلسوف و جامعه شناس و اینم از ایدا که شده آزاد اندیش :دی چقدر شما از این کلمات راحت استفاده میکنید :دی من با ترس و لرز این کلمات رو بکار میگیرم :دی درود بر شما :دی

چقدر این تایک کارش جالبه :دی کلا کارکترها افسانه‌ای میشن اینجا :دی اون از جوکر که شده بود فیلسوف و جامعه شناس و اینم از ایدا که شده آزاد اندیش :دی چقدر شما از این کلمات راحت استفاده میکنید :دی من با ترس و لرز این کلمات رو بکار میگیرم :دی درود بر شما :دی
Agreed Sir:d

What Ever You Said :d

بچه ها که از این کلمات استفاده می کنن حتما مطالعاتی داشتن و می دونن چی دارن می گن ! مثلا شما خوده من رو حساب کن چون چیزی از فلسفه نمی دونم پس زیاد هم داخلش نمی شم من سعی می کنم شخصیتها رو روانکاوری کنم :d

راست میگید
یا بچه ها سوادشون خیلی بالاست و ما دست کم گرفتیمشون
یا دارن محض خنده از این کلمات استفاده میکنند:d
یکی گفت ایدا ازاد اندیشه میتونه معنی همین کلمه رو به من بگه :-/:))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or