X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به به عجب درگیریی بشه :دی ، هر دوتاشون عالین حالا به کی رای بدم ؟ :(
هی هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.... واقعاً... دمتون گرم رفقا. >:d<
من بی تردید به Joker رای دادم... به دلایل زیر...
1. هرگز Batman رو حتی وقتی 100% می تونست بکشتش... از سر راهش برنداشت... و دلیلش هم این بود که آدم دشمن قوی و باهوش نداشته باشه خوب محک نمی خوره... این یعنی اعتماد به نفس!!! b-) اما Wesker از هر شانسی برای از میان برداشتن دشمن های اصلیش به سادگی رد نمیشه.
2. بسیار باهوش به طوری که یکی از باهوش ترین کارآگاهان جهان رو بارها و بارها دچار مشکل کرده... دیگران که جای خود دارند... خوب باید قبول کنیم Wesker هم باهوش بود اما Joker با اون حس شوخ طبعیش یه چیز دیگست...
3. بدون داشتن هیچ قدرت خارق العاده ای جلوی بسیاری از افراد با قدرت های خارق العاده از جمله Batman جون سالم به در می برد و برده... "البته تا این بازی آخری که این طور که پیداست از دنیا رفته.... :(( البته بعید می دونم!!! " اما Wseker با وجود داشتن قدرت های خارق العاده آخرش به دست Chris و Sheva دار فانی را وداع گفت.
4. قدرت تصمیم گیری بسیار بالا که در لحظه می تونه تصمیم بگیره و یا در لحظه می تونه تصمیمشو با توجه به شرایط عوض کنه...
5. وحشتناک حاضر جواب... اونم چه جواب هایی... ;)
6. توی سری RE افراد زیادی هستند که باعث جذابیت بالای بازی میشن اما فقط و فقط Joker می تونه سری داستان های Batman رو بترکونه. حتی اگر جایی هم توی داستان وجود نداشته باشه... رگه هایی از شیطنت های Joker تو داستان هست.
و در آخر...
7. ظاهر خیلی جالب و خنده همیشگیه فوق العادش...

آخرین ویرایش:
منم به جوکر رای دادم :d
به خاطر اینکه واقعا کاراکتر مرموزیه ، خوده بتمن هم نمیتونه بگه دفعه بعد کجا و چطور باهاش روبرو میشه
یه رفاقت فوق العاده خاله خرسی با بتمن داره لاکردار/:)
یه آدمه خبیثه ترکه ای که همه گنده لاتهای آرخام جلوش کم میارن
اصلا این بازی بدون وجود جوکر نابود میشه
ولی خیلی از کاراکتر های خبیث تو خیلی از بازیها میتونن عوض بشن ولی بازی تغییر نکنه

ببین خودمون بمونه
یا بتمن جوکر رو درست میکنه یا جوکر میره زیره پوست بتمن

منم به جوکر رای دادم :d
به خاطر اینکه واقعا کاراکتر مرموزیه ، خوده بتمن هم نمیتونه بگه دفعه بعد کجا و چطور باهاش روبرو میشه
یه رفاقت فوق العاده خاله خرسی با بتمن داره لاکردار/:)
یه آدمه خبیثه ترکه ای که همه گنده لاتهای آرخام جلوش کم میارن
اصلا این بازی بدون وجود جوکر نابود میشه
ولی خیلی از کاراکتر های خبیث تو خیلی از بازیها میتونن عوض بشن ولی بازی تغییر نکنه

ببین خودمون بمونه
یا بتمن جوکر رو درست میکنه یا جوکر میره زیره پوست بتمن
اینو جداً هستم... با اینکه خیلی نی قلیونه... ولی به قول NINJA همه اوباش ازش حساب می برن...
در مورد درست شدن Joker توسط Batman هم که بعید می دونم... اما اینکه Joker بره زیر پوست یا شنل Batman خیلی محتمله... >:)

وسکر از همون شماره اول یه ابهت و پرستیژ خاصی داشت که ازش خوشم میومد که تو 4 به اوج رسید ولی تو 5 ....... شد بهش و حسابی ناامید شدم:-&:(

عجب؟ میگم رسما گیری دادین به شخصیت‌های ما دیگه ... نه؟ :دی

چرا به وسکر آخه؟ :دی عجب :دی

در باب مقایسه‌ی این 2 تا یه چیزی بگم. جوکر محبوب ترین شخصیت منفی من از دوران کودکیم تا دوره ی نوجوانیم بود. الان هم جزو 3 شخصیت منفی محبوبمه. اما از وقتی که این وسکر اومد کلا نظرم نسبت به یه شخصیت منفی عوض شد. وسکر واسه خودش یه مکتبی هست. بهتره وسکر رو با وسکریسم برسی کنیم ...

بچه ها لطفاً اینم بگید که به کی رای دادید... البته با اجازه ی آقای احد من اینو گفتم.
راستی آمار Joker رو... ;)

خب من دوست ندارم تو این نظر سنجی زیاد اظهارنظر کنم چون اطلاعاتم کامل نیست با این حال از اونجایی که من هیچوقت از بازیهای سری مارول خوشم نمیومده اما جوکر رو خوب میشناسم (البته شناختم بیشتر مربوط به فیلم میشه ) من واقعا از شخصیت جوکر توی فیلم خوشم اومد و شخصیت جالب و منفی داشت طوریکه اصلا دوست نداشتی شکست بخوره !(فکر می کنم شخصیت بازیش هم همینطور باشه)
در مورد وسکر هم که چون من اویل 1 رو بازی نکردم با زهم نمی تونم نظر بدم تنها چیزی که میگم وسکر توی شماره ی 5 بسیار زیرک و باهوش بود و البته یه جورایی به ورجیل خودمون می رفت و خواهان قدرت بود !
به هر حال هوشی هم که جوکر داشت به قول دوستان کس دیگه ای بعید می دونم بزنه رو دستش ! (البته هنوزم بخاطر پیوند قلبی که با بازیهای کاپکوم دارم به وسکر رای دادم):d

خب من دوست ندارم تو این نظر سنجی زیاد اظهارنظر کنم چون اطلاعاتم کامل نیست با این حال از اونجایی که من هیچوقت از بازیهای سری مارول خوشم نمیومده اما جوکر رو خوب میشناسم (البته شناختم بیشتر مربوط به فیلم میشه ) من واقعا از شخصیت جوکر توی فیلم خوشم اومد و شخصیت جالب و منفی داشت طوریکه اصلا دوست نداشتی شکست بخوره !(فکر می کنم شخصیت بازیش هم همینطور باشه)
در مورد وسکر هم که چون من اویل 1 رو بازی نکردم با زهم نمی تونم نظر بدم تنها چیزی که میگم وسکر توی شماره ی 5 بسیار زیرک و باهوش بود و البته یه جورایی به ورجیل خودمون می رفت و خواهان قدرت بود !
به هر حال هوشی هم که جوکر داشت به قول دوستان کس دیگه ای بعید می دونم بزنه رو دستش ! (البته هنوزم بخاطر پیوند قلبی که با بازیهای کاپکوم دارم به وسکر رای دادم):d
خوب الان با این اوصاف که همش از Joker تعریف کردی دختر...! پس چرا به Wesker رای دادی...؟؟؟

Jokerواقعا ادم باهوشی بود وازروش های خیلی جالبی استفاده می کرد برای ازبین بردن دشمن هایش واصلا خود را یک ادم کش وخرابکار مخفی نشان نمی داد بر عکس وسکروهمه شخصیت های منفی بازی ها که همیشه مرموزند.

Jokerواقعا ادم باهوشی بود وازروش های خیلی جالبی استفاده می کرد برای ازبین بردن دشمن هایش واصلا خود را یک ادم کش وخرابکار مخفی نشان نمی داد بر عکس وسکروهمه شخصیت های منفی بازی ها که همیشه مرموزند.
ممنون Genesis....

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 PM ارسال شده بود ----------

گفتم که پیوند قلبی داشتم با وسکر :d
بچه ها تو رو خدا به خاطر علاقه به یه چیز دیگه... نه صرفاً نداشتن علاقه به شخص مورد نظر، ارزش های یه کاراکتر رو نبرید زیر سوال...

ممنون Genesis....

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها تو رو خدا به خاطر علاقه به یه چیز دیگه... نه صرفاً نداشتن علاقه به شخص مورد نظر، ارزش های یه کاراکتر رو نبرید زیر سوال...[/QUOTE]
شما اینجا منشی جوکر هستین الان ؟!:d هر کی به جوکر رای داد باید تشکر کنین ؟!
:d

در مورد تیکه ی قرمز هم که : باو خب من از وسکر خوشم میاد کلا (قبلا هم گفتیم که یه نفر که یکی دیگه رو دوست داره دلیل خاصی می تونه نداشته باشه) مثلا من خودم جوکر رو خیلی دوست دارم اما وسکر رو بیشتر دوست دارم چون کت چرمیش خیلی بهش میاد و عینک آفتابیش هم شیکه :d:d
:d:))

این 2 کارکتر رو از نظر جملاتی که گفتن مقایسه کنیم؟ :دی

بچه ها یکی بیاد منو توجیه کنه
چرا اینقدر در مورد کاراکترها با هم بحث میکنید
به کجا میخواید برسید
مثلا این همه در مورد دانته و ورجیل - نوع رابطه اونا باهم - ارتباط کتاب کمدی الهی با این بازی
یا چمیدونم دانته و نرو برادر تنی بودن یا نه ، از پدر جدا از مادر سوا :))
اینا به چه درد میخوره الان ، هیچ کدومتون فکر نمیکنم از موضع خودش پایین اومده باشه

لطفا شروع نکنین به کوبیدن اول یه کم جدی فکر کنین:-/

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or