خب اگه اینطوری باشه میشه گفت اسم ورجیل رو از جایی الهام نگرفتن دیگه! چون اسم اسمه دیگه! چه نیازی به الهام گرفتن داره؟!
درباره سربروس=> عزیزم دانته اومد سربروس رو تو کمدی الهی دوباره تعریفش کرد و بهش شخصیتی جهنمی داد و واسه این میگم سربروس دویل از سربروس کمدی الهی الهام گرفته که: ایشون (همین آقا سگه(ا)
) تو کمدی الهی دقیقاً
محفل سوم جهنم ظاهر میشن، و در بازی هم در
شماره 3 و مرحله سوم ظاهر میشن، اونجا هم ایشون
محافظ دروازه ورود به جهنم هستن و تو بازی هم همینطور... آیا سربروس GOW هم همینطوره؟!
پس دوباره برمیگردیم سر سؤال اصلی
شما میگی تصادفیه این همه وجه تشابه؟!
ببین قصدم این نیست که مجبورت کنم که حتماً جواب بدی به این سؤال
دوست دارم فکر کنی به این قضیه و سوپرفن وار از دانته دفاع نکنی (ولی منکر این نمیشم که حق داری از دانته دفاع کنیا و کارت هم درسته
)
اما جدا از این حرفا، من وقتی بازی رو از این دید میبینم نه تنها خدشه ای به بازی وارد نمیشه بلکه واقعاً واسم بازی جذابیتش چند برابر میشه... و صد البته که ارزش ورجیل هم واسم چند برابر میشه و پیش خودم هم نقدش میکنم و هم نتیجه گیری میکنم! به شخصه فکر میکنم واسه این دویل 3 رو ساختن که بگن دانته چجوری دانته شد و با اشراف به این موضوع که این شماره قرار داستان قبل از شماره یک رو روایت کنه، برای ایجاد نشدن تناقض باز سراغ همون رفرنس یعنی کمدی الهی رفتن!!!
تازه من وارد این نمیشم که فلان دیالوگ ورجیل از چه کسی نقل شده، چون واقعاً باعث درهم ریختگی قضیه میشه و من به دم دست ترین چیز اکتفا میکنم!!!
در نهایت همه انتخاب با خودشونه... و مطمئن باش که اگه نظرسنجی درمورد دانته همه شمارها و ورجیل بود، ورجیل الان 10%هم رأی نداشت...