X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ای علی دانته عزیز!!! بدین وسیله خواهشمندم از زیر جواب دادن به سؤال در نفرماییدl-) :دی
گفتم یک کلام! بلی یا خیر؟!
سوالت جوابش بله یا خیر نیست خب چکار کنم :دی

در مورد ورجیل قبلا هم گفتم آره الهام گرفته ( فقط اسمش رو )
اما وقتی خود کمدی الهی سربروس رو از اساطیر یونان الهام گرفته دیگه میخوای چه جوابی بهت بدم ؟! اگه اشتباه نکنم سربروس ( سگ های سه سر ) توی GOW هم بود(ند) ، حالا تو جواب من رو بده : پس GOW هم از کمدی الهی الهام گرفته ؟!

سوالت جوابش بله یا خیر نیست خب چکار کنم :دی
در مورد ورجیل قبلا هم گفتم آره الهام گرفته ( فقط اسمش رو )
اما وقتی خود کمدی الهی سربروس رو از اساطیر یونان الهام گرفته دیگه میخوای چه جوابی بهت بدم ؟! اگه اشتباه نکنم سربروس ( سگ های سه سر ) توی GOW هم بود(ند) ، حالا تو جواب من رو بده : پس GOW هم از کمدی الهی الهام گرفته ؟!
خب اگه اینطوری باشه میشه گفت اسم ورجیل رو از جایی الهام نگرفتن دیگه! چون اسم اسمه دیگه! چه نیازی به الهام گرفتن داره؟!
درباره سربروس=> عزیزم دانته اومد سربروس رو تو کمدی الهی دوباره تعریفش کرد و بهش شخصیتی جهنمی داد و واسه این میگم سربروس دویل از سربروس کمدی الهی الهام گرفته که: ایشون (همین آقا سگه(ا) :دی) تو کمدی الهی دقیقاً محفل سوم جهنم ظاهر میشن، و در بازی هم در شماره 3 و مرحله سوم ظاهر میشن، اونجا هم ایشون محافظ دروازه ورود به جهنم هستن و تو بازی هم همینطور... آیا سربروس GOW هم همینطوره؟! :-/
پس دوباره برمیگردیم سر سؤال اصلی :دی
شما میگی تصادفیه این همه وجه تشابه؟! :دی
ببین قصدم این نیست که مجبورت کنم که حتماً جواب بدی به این سؤال ;) دوست دارم فکر کنی به این قضیه و سوپرفن وار از دانته دفاع نکنی (ولی منکر این نمیشم که حق داری از دانته دفاع کنیا و کارت هم درسته;) )
اما جدا از این حرفا، من وقتی بازی رو از این دید میبینم نه تنها خدشه ای به بازی وارد نمیشه بلکه واقعاً واسم بازی جذابیتش چند برابر میشه... و صد البته که ارزش ورجیل هم واسم چند برابر میشه و پیش خودم هم نقدش میکنم و هم نتیجه گیری میکنم! به شخصه فکر میکنم واسه این دویل 3 رو ساختن که بگن دانته چجوری دانته شد و با اشراف به این موضوع که این شماره قرار داستان قبل از شماره یک رو روایت کنه، برای ایجاد نشدن تناقض باز سراغ همون رفرنس یعنی کمدی الهی رفتن!!!
تازه من وارد این نمیشم که فلان دیالوگ ورجیل از چه کسی نقل شده، چون واقعاً باعث درهم ریختگی قضیه میشه و من به دم دست ترین چیز اکتفا میکنم!!!
در نهایت همه انتخاب با خودشونه... و مطمئن باش که اگه نظرسنجی درمورد دانته همه شمارها و ورجیل بود، ورجیل الان 10%هم رأی نداشت... ;)

خب اگه اینطوری باشه میشه گفت اسم ورجیل رو از جایی الهام نگرفتن دیگه! چون اسم اسمه دیگه! چه نیازی به الهام گرفتن داره؟!
درباره سربروس=> عزیزم دانته اومد سربروس رو تو کمدی الهی دوباره تعریفش کرد و بهش شخصیتی جهنمی داد و واسه این میگم سربروس دویل از سربروس کمدی الهی الهام گرفته که: ایشون (همین آقا سگه(ا) :دی) تو کمدی الهی دقیقاً محفل سوم جهنم ظاهر میشن، و در بازی هم در شماره 3 و مرحله سوم ظاهر میشن، اونجا هم ایشون محافظ دروازه ورود به جهنم هستن و تو بازی هم همینطور... آیا سربروس GOW هم همینطوره؟! :-/
پس دوباره برمیگردیم سر سؤال اصلی :دی
شما میگی تصادفیه این همه وجه تشابه؟! :دی
ببین قصدم این نیست که مجبورت کنم که حتماً جواب بدی به این سؤال ;) دوست دارم فکر کنی به این قضیه و سوپرفن وار از دانته دفاع نکنی (ولی منکر این نمیشم که حق داری از دانته دفاع کنیا و کارت هم درسته;) )
اما جدا از این حرفا، من وقتی بازی رو از این دید میبینم نه تنها خدشه ای به بازی وارد نمیشه بلکه واقعاً واسم بازی جذابیتش چند برابر میشه... و صد البته که ارزش ورجیل هم واسم چند برابر میشه و پیش خودم هم نقدش میکنم و هم نتیجه گیری میکنم! به شخصه فکر میکنم واسه این دویل 3 رو ساختن که بگن دانته چجوری دانته شد و با اشراف به این موضوع که این شماره قرار داستان قبل از شماره یک رو روایت کنه، برای ایجاد نشدن تناقض باز سراغ همون رفرنس یعنی کمدی الهی رفتن!!!
تازه من وارد این نمیشم که فلان دیالوگ ورجیل از چه کسی نقل شده، چون واقعاً باعث درهم ریختگی قضیه میشه و من به دم دست ترین چیز اکتفا میکنم!!!
در نهایت همه انتخاب با خودشونه... و مطمئن باش که اگه نظرسنجی درمورد دانته همه شمارها و ورجیل بود، ورجیل الان 10%هم رأی نداشت... ;)
خب الان بعد از خوندن این بخش از حرفت قبول دارم که سربروس از کمدی الهی الهام گرفته شده ولی به هیچ عنوان نمیتونم اون فرضیه ات در مورد ورجیل رو قبول کنم ( ربطی به فن دانته بودن نداره ، اصلا قابل هضم نیست ) باید قبول کنی ورجیل فقط دنبال هدف خودش بود و ناخواسته باعث قویتر شدن و بیدار شدن دانته شد

سربروس مگه یه جورایی نگهبان Underworld نبود؟ ( Hades )
من فقط یادمه تو Dante's Inferno هم یه همچین حالتی منتها کرم مانند بودش. البته من اطلاعات دقیق ندارم که کدوم از کدوم الهام گرفته.

@ دویل گرل
اولاً بدان و آگاه باش که بنده پوستم کلفتر از این حرفاست که بخوام ناراحت بشم یا قهر کنم! ثانیاً تو اون کامنتم فقط به این نتیجه رسیدم که مغزم الکی هایپر شده!!!! همین... ثالثاً چون دیدم من یه نفری دارم از ورجیل دفاع میکنم (یک به بینهایت :دی) و تازه هم از یه بحث یک به بینهایت دیگه فارغ شدم :دی (تاپیک جیمز ساندرلند >:) ) و باید به همه پاسخ بدم! اون کامنت ورجیل و کمدی الهی رو مطرح کردم تا به خیلی از سؤالات جواب داده باشم...

@علی دانته
اوکی تمام حرفات قبول! فقط شما لطفاً به همین یدونه سؤال من اونم با آره یا نه، جواب بده تا بعد! پس شما نظرت اینه که این وجه تشابهات (سربروس، ورجیل، و یه مورد دیگه که بعداً تو تاپیک میگم) نسخه سوم با کمدی الهی تصادفی هست دیگه؟!!!

@آرمین :دی
بیا یه سؤال آف تاپیکی ازت بپرسم، بحثی هم باهات ندارما، فقط همینجوری :دی
شما بین دانته سه و نیرو کدوم رو انتخاب میکنی :-/ :دی
برادر... با اینکه من Dante رو در کل بیشتر دوست دارم... اما تو این نظر سنجی و تو شماره 3 بازی طرفدار Vergil هستم... اما از اونجایی که یه کله داری دلیل های درست و حسابی میاری زیاد نمی حرفم... در ضمن زیاد بخوام حرف بزنم تابلو میشه که من .... :">
بنابراین، نتیجه گیری...:
هر جا دیگه دیدی کم آوردی "که بعید می دونم"... بوگو... Leon هست رفیق...
Loyalty، اصالت، فداکاری و ناجی بودن Leon رو دست کم نگیر.

خب این هفته هم کم کم داره میگذره و فقط دو روز دیگه تا بسته شدن نظر سنجی باقی است تا اینجا که تعداد شرکت کنندگان در نظر سنجی 42 نفر بود که خب نسبت به نظر سنجی قبلی تعداد کمی هست ! پس از حالا می خوام خودم یه نظر سنجی ازتون بگیرم دوست دارین دو شرکت کننده ی بعدی در این تاپیک از چه بازی باشه :
GoW
CoD
Silent hill

بچه ها یه فکت ارائه میدم :دی
ورجیل کلا از دانته شماره 3 بهتر است
---------------------------------------------
یه خواهشی هم داشتم از صاحب تاپیک امیدوارم روی منو زمین نندازن
اجازه دارم بگم ؟؟؟؟؟؟؟
ینی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا که
این تاپیک بی صاحاب مونده ینی؟!!!!!!!!!!!!

ینی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا که
این تاپیک بی صاحاب مونده ینی؟!!!!!!!!!!!!
من خواستم امضای یکی از دوستانو ببینم , گفتم جواب شما رو هم بدم ...
تاپیک مال خودته , بزن حرفتو راحت باش ... :d فرض کن من تاپیکو زدم !

من خواستم امضای یکی از دوستانو ببینم , گفتم جواب شما رو هم بدم ...
تاپیک مال خودته , بزن حرفتو راحت باش ... :d فرض کن من تاپیکو زدم !

آقا ببخشید من حواسم نبود
تاپیک مال خودتونه بفرمایید

ا شرمنده یه موقعه سو برداشت نشه نمی خواستم توهین کنم
می خواستم بگم برای نظر سنجی بعدی وسکر رو بندازید به جون جوکر
چون اینا شخصیتایی هستن که تو خود سری بازی ها بی رقیبن و جفتشونم پرطرفدارن
ولی اینجوری می تونن تو رقابت قرار بگیرن
Wesker versus Joker
به نظرم عالی می تونه باشه

Wesker versus Joker
خوب این خوبه اما مثله اینکه دوستان گفتن از یه بازی باشه بهتره!!!
حالا باز ببنیم بقیه بچه ها چی می گن

Wesker versus Joker
ٌWesker vs. Joker‌ رو به شدت پايم....
از همين حالا هم معلومه كي برندست....
The one who is ........ is the winner

میگم تاپیک زیادی رنگ و بوی Capcom گرفته,نه؟ نظرتون در رابطه با Big Boss و Snake چیه؟ از فضای Capcomزده خارج شیم!

Bayonetta vs Jeanne چطوره؟ هم یه جوریایی مثل دانته و ورجیل همگنند و هم ادای دینی به هیدکی کامیا خالق DMC و هم یک اردنگی به کپکام خواهد بود.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or