X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه خوب هدف من همچین مقایسه‌ای نیست. من یکسری مطالب رو مطرح میکنم که دوست دارم آخرش از اون یه نتیجه گیری کنیم. نتیجه گیری پست قبلی من این نبود که لیان دست و پ چلفتی هست. نتیجه این بود که لیان و ایدا در کنار هم هستند و هیچ کدوم مستقل نیستند. به عبارتی برای برسی هر یک از این 2 نفر باید اون یکی رو هم کنارش اورد :دی
خوب در نتیجه اگه لیان رو حذف کنیم حداقل ایدا هست که نثف کارهای اون رو انجام بده.
نمی دونم چی بگم ، شما استادی و حق با شماست !!!!
حالا به نظر شما اگه در نهایت بخوام یه جمع بندی از نظرات طرفداران لئون بکنم چی باید بگم
به نظرتون چرا اینقدر لئون رای اورده ؟
یعنی فقط بخاطر همون کت خوشگله لئون ؟!!!!!!!!
یعنی اویل بازها تا اینقدر سطحی فکر می کنن؟

کریس :
استایلش رو بیشتر دوست دارم مخصوصا استایل اسلحه گرفتنش !
یاد آور روز های اوج re سورویوال هست ( برای من شماره ی 5 وجود خارجی نداره ، فقط شماره هایی که در کلوپ بازی می کردم رو قبول دارم ) .
از مدل موی لئون بدم میاد !!!!!!!!!:d

• Like
Reactions: devil girl
نه خوب هدف من همچین مقایسه‌ای نیست. من یکسری مطالب رو مطرح میکنم که دوست دارم آخرش از اون یه نتیجه گیری کنیم. نتیجه گیری پست قبلی من این نبود که لیان دست و پ چلفتی هست. نتیجه این بود که لیان و ایدا در کنار هم هستند و هیچ کدوم مستقل نیستند. به عبارتی برای برسی هر یک از این 2 نفر باید اون یکی رو هم کنارش اورد :دی
خوب در نتیجه اگه لیان رو حذف کنیم حداقل ایدا هست که نثف کارهای اون رو انجام بده.
اقا احد من نمیدونم شما چطور مقایسه میکنی
شما یه مسئله ای رو مطرح میکنی بعد دیگه دنبالشو نمی گیری یا به عبارتی جنگ میندازی و میری
و یه چیز دیگه نویسنده های اویل نمیان دو شخصیت یه جور توی اویل بزارن یه چیز به این میدن یه چیز دیگه به اون دو نفرو در همه حال کنار هم هستند
دو نفر دنبال هم یکی از دست میره و دوباره برمیگرده مثالاشون هم خودتون میدونید.
پس ایدا رو هی وسط نیارین
حالا شما از این همه پستی که بچه ها دادن چه نتیجه ای میگیرین
نصف کار هم به درد وسکر نمیخوره

واقعاً دارم جدی عرض میکنم!!!! پشیمون شدم که به لیان رأی دادم!!!! نه بخاطر گفته هایه آقا احد (چون ما این بحث رو تو تاپیک اویل هم انجام دادیم)
در مورد حذف کریس از بازی این حرف رو مطرح میکنم که: تو شماره یک هیچ وقت اون مأموریت کذایی کامل نمیشد و وسکر همونجا به اهدافش میرسید! اون وقت تو شماره 2 کلیری هم وجود نداره که به دنبال کریس بگرده و اون قطار رو آخره بازی واسه لیان به حرکت در بیاره و لیان همونجا به فنا میرفت؛ و الی آخر... پس وجود کریس از همون اول لازم بوده... شما میتونی نقصش کنی؟! نقصش کن...
اما الان فن هایه لیان مشکلشون چیه؟! من خودم دارم میگم به لیان رأی دادم چون شخصیت پردازیش بهتره؛ آدم راحتتر میتونه پیشه خودش باهاش ارتباط برقرار کنه و نزدیکه به واقعیت ساختنش (از اونجا که نقطه ضعف هایی داره که با ایدا پوشیده میشه و نقاط قوت هم داره؛ مثه زرنگی و فرز بودن و...)!!! کریسی ها میتونن نقصش کنن؟! نقصش کنن؟!
ولی شمایی که داری همه رقمه از لیان دفاع میکنی: لیان از چه رازی پرده برداری کرده؟! لیان تا حالا داوطلبانه به جنگ با عناصر آمبرلا رفته؟! لیان تا حالا خواب وسکر اعظم رو دیده؟!

بابا منطق هم خوب چیزیه!!! جداً پشیمونم کردید که به لیان رأی دادم! آقا یکی از رأی هایه لیان رو کم کنید به کریس اضافه کنید...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Safety & Peace
اقا احد من نمیدونم شما چطور مقایسه میکنی
شما یه مسئله ای رو مطرح میکنی بعد دیگه دنبالشو نمی گیری یا به عبارتی جنگ میندازی و میری
و یه چیز دیگه نویسنده های اویل نمیان دو شخصیت یه جور توی اویل بزارن یه چیز به این میدن یه چیز دیگه به اون دو نفرو در همه حال کنار هم هستند
دو نفر دنبال هم یکی از دست میره و دوباره برمیگرده مثالاشون هم خودتون میدونید.
پس ایدا رو هی وسط نیارین
حالا شما از این همه پستی که بچه ها دادن چه نتیجه ای میگیرین
نصف کار هم به درد وسکر نمیخوره

خوب من یه موضوعی رو مطرح میکنم تا شما در موردش جواب بدین. میدونید چرا؟ چون واسه من جوابش مشخصه. من بیشتر میخوام خودتون به این نتیجه برسید. پس اونی که باید پیگیرش باید بشه شمائید نه من. بگذریم ...
خوب الان سوال اینه که کدوم یک از این کارکترها مهم تر هستند. اینجا ما کاری به نویسنده ها نداریم. ما به ماحصل قضیه نگاه میکنیم. سوالمون در مورد کارهایی هست که یک کارکتر در طول بازی انجام داده. تو این بخش خیلی راحت میشه به این نتیجه رسید که کرس مهمتره. این رو الان فن‌های لیان هم اقرار میکنند. من واسه اینکه بفهمیم کدوم کارکتر مهمتره گفتم هر کدوم رو حذف کنیم. الان با حذف کرس کلا بازی زیر و رو میشه. البته این نتیجه خیلی خیلی واضحه که کرس مهمتره. چون از اولین شماره‌ی RE تا آخرین شمارش اهداف وسکر رو دنبال کردیم. کسی که جلوی وسکر بوده کرس بوده. پس خیلی راحت میشه فهمید کی مهمه این وسط.

آخرین ویرایش:
واقعاً دارم جدی عرض میکنم!!!! پشیمون شدم که به لیان رأی دادم!!!! نه بخاطر گفته هایه آقا احد (چون ما این بحث رو تو تاپیک اویل هم انجام دادیم)
در مورد حذف کریس از بازی این حرف رو مطرح میکنم که: تو شماره یک هیچ وقت اون مأموریت کذایی کامل نمیشد و وسکر همونجا به اهدافش میرسید! اون وقت تو شماره 2 کلیری هم وجود نداره که به دنبال کریس بگرده و اون قطار رو آخره بازی واسه لیان به حرکت در بیاره و لیان همونجا به فنا میرفت؛ و الی آخر... پس وجود کریس از همون اول لازم بوده... شما میتونی نقصش کنی؟! نقصش کن...
اما الان فن هایه لیان مشکلشون چیه؟! من خودم دارم میگم به لیان رأی دادم چون شخصیت پردازیش بهتره؛ آدم راحتتر میتونه پیشه خودش باهاش ارتباط برقرار کنه و نزدیکه به واقعیت ساختنش (از اونجا که نقطه ضعف هایی داره که با ایدا پوشیده میشه و نقاط قوت هم داره؛ مثه زرنگی و فرز بودن و...)!!! کریسی ها میتونن نقصش کنن؟! نقصش کنن؟!
ولی شمایی که داری همه رقمه از لیان دفاع میکنی: لیان از چه رازی پرده برداری کرده؟! لیان تا حالا داوطلبانه به جنگ با عناصر آمبرلا رفته؟! لیان تا حالا خواب وسکر اعظم رو دیده؟!

بابا منطق هم خوب چیزیه!!! جداً پشیمونم کردید که به لیان رأی دادم! آقا یکی از رأی هایه لیان رو کم کنید به کریس اضافه کنید...
سلام Arth@s عزیز هر کس به یه دلیل به لیان رای داده یکی به خاطر قیافه ،یکی برای حرکاتش ، یکی برای ...
این کریسی ها اگه این کلمه سوپر هیرو رو از کریس بردارن منم کوتاه میام
راست میگی اگه کریس نبود قسمت 2 وجود نداشت و ....
اگه من همه جوره از لیان دفاع میکنم می خوام بگم نقش لیان هم کم چیزی نبود
نجات دختر رئیس جمهور یه حاشیه بیشتر نیست لیون جلوی سدلر رو گرفت

خوب الان سوال اینه که کدوم یک از این کارکترها مهم تر هستند. اینجا ما کاری به نویسنده ها نداریم. ما به ماه عسل قضیه نگاه میکنیم. سوالمون در مورد کارهایی هست که یک کارکتر در طول بازی انجام داده. تو این بخش خیلی راحت میشه به این نتیجه رسید که کرس مهمتره. این رو الان فن‌های لیان هم اقرار میکنند. من واسه اینکه بفهمیم کدوم کارکتر مهمتره گفتم هر کدوم رو حذف کنیم. الان با حذف کرس کلا بازی زیر و رو میشه. البته این نتیجه خیلی خیلی واضحه که کرس مهمتره. چون از اولین شماره‌ی RE تا آخرین شمارش اهداف وسکر رو دنبال کردیم. کسی که جلوی وسکر بوده کرس بوده. پس خیلی راحت میشه فهمید کی مهمه این وسط.
سلام
بعنوان یه فن لیان دارم میگم که اگه اون قسمت قرمز رنگ رو فاکتور بگیریم؛ بله!!! کریس بی شک مهمترینه (البته مهمتر از ایشون هم وسکر اعظم هست که ما اویل بازا هرچه داریم از او داریم :دی)
ولی در مورد قسمت قرمز: من فکر نمیکنم منظور نظرسنجی مهمتر بودن باشه! کلاً ملاک انتخاب از نظر خودمون هست!!! ببینید این بنظر من نکته مهمی هست؛ و خیلی رو اینکه بر فرض مثال من از یه کارکتر خوشم بیاد تأثیر گذاره؛ مثلاً آواتاره خودم و امضای خودت رو میگم :دی آرتاس تو بازی ورد آف وارکرفت منفی ترین کارکتره؛ اما نویسنده هایه لامذهب انقدر این کارکتر رو منحصر به فرد و یونیک بهش پرداخت کردن که هر پلیری که یه ذره آشنایی با وارکرفت داشته باشه محاله ممکنه خوشش نیاد یا تعداد محدودی هستن (من خودم تو بازی ورد آف وار کرفت DK موندم و هیچ وقت آرتاس رو نکشتم :(( :دی) یا همین وسکر خودمون تو اویل... و صحبتم همینه که این ارتباطی که بین پلیرها و لیان بوجود میاد تو بازی با کریس تکرار نشدنی هست، و معمولاً شما وقتی با یه کارکتر بهتر ارتباط بر قرار کنید اون رو به باقی ترجیح میدید!!! حالا اصلاً گیریم کارکتر منفی باشه (وسکر) کارکتر فرعی باشه (کارلوس) کارکتر اصلی باشه (مثال نمیزنم اینو دیگه :دی)...

سلام
بعنوان یه فن لیان دارم میگم که اگه اون قسمت قرمز رنگ رو فاکتور بگیریم؛ بله!!! کریس بی شک مهمترینه (البته مهمتر از ایشون هم وسکر اعظم هست که ما اویل بازا هرچه داریم از او داریم :دی)
ولی در مورد قسمت قرمز: من فکر نمیکنم منظور نظرسنجی مهمتر بودن باشه! کلاً ملاک انتخاب از نظر خودمون هست!!! ببینید این بنظر من نکته مهمی هست؛ و خیلی رو اینکه بر فرض مثال من از یه کارکتر خوشم بیاد تأثیر گذاره؛ مثلاً آواتاره خودم و امضای خودت رو میگم :دی آرتاس تو بازی ورد آف وارکرفت منفی ترین کارکتره؛ اما نویسنده هایه لامذهب انقدر این کارکتر رو منحصر به فرد و یونیک بهش پرداخت کردن که هر پلیری که یه ذره آشنایی با وارکرفت داشته باشه محاله ممکنه خوشش نیاد یا تعداد محدودی هستن (من خودم تو بازی ورد آف وار کرفت DK موندم و هیچ وقت آرتاس رو نکشتم :(( :دی) یا همین وسکر خودمون تو اویل... و صحبتم همینه که این ارتباطی که بین پلیرها و لیان بوجود میاد تو بازی با کریس تکرار نشدنی هست، و معمولاً شما وقتی با یه کارکتر بهتر ارتباط بر قرار کنید اون رو به باقی ترجیح میدید!!! حالا اصلاً گیریم کارکتر منفی باشه (وسکر) کارکتر فرعی باشه (کارلوس) کارکتر اصلی باشه (مثال نمیزنم اینو دیگه :دی)...
حرف حق جواب نداره ، بعله همونطور که آرتاس هم گفت ملاک این نظر سنجی علاقه س ، حالا علاقه به هر چی... ، به قول آقا احد هم کسی که چیزی یا کسی رو دوست داره دیگه دوست داره و دوست داشتنش دلیلی هم می تونه نداشته باشه
ممنون که روشنش کردین پس دیگه بحثی نیست o:-)

سلام خدمت دوستان عزیز من چون دیدم دوستان از دلیل رای آوردن لیان پرسیدن و همچنین رای های کریس کم تعداد هستند باید چند تا نکته رو خدمت شما عزیزان مطح کنم.
اولا من اول صحبتم بگم من استارزیم به طبع اون هم به کریس رای دادم ولی قول میدم بی طرف حرف بزنم
دوما من لیون رو هم دوست دارم واز لیون بدم نمیاد.
با این پیش فرض شروع می کنم به شروعه بحثم
همه دوستان حتما میدونن (من خدمت عزیزان درس پس میدم) ولی برای یادآوری میگم:
دوست داشتن علاقه داشتن فن بودن وهمه این ها چند نوع داره که هر نوع به چند دلیل به وجود میاد.
1_دوست داشتن از روی حالت ظاهری :
در این حالت افراد به دلیل گیرایی چشمی و یه جورایی بدونه دلیله مشخص از یکی خوششون میاد.
من میدونم که اکثر دوستانی که به لیون رای دادند به همین دلیل بوده.
2-دوست داشتن از روی باطن و مرام و معرفت و کلا میشه در یک کلمه به نام روحیات این حالت رو خلاصه کرد.
که حالات متفاوتی رو شامل میشه.
شما وقتی از اخلاق یه نفر خوشتون میاد شامل این حالت میشه.چون واضحه دیگه الکی توضیح نمیدم.
حالا با این توصیفات دلال های خودم رو میگم برای این که چرا کریس رو بیشتر دوست دارم.
1-خوب مثل هر فن دیگه 100 درصد یکی از دلیل های من برای دوست داشتن کریس هیکل و قیافش هست ولی این آخرین دلیله که من اول گفتم.
2-ماجرای رزیدنت اویل از کریس شروع شد و در طول داستان کریس به عنوان یکی از اعضای گروه استارز معرفی میشه.
همون طور که میدونید اعضای گروه استارز برای انجام کارهای سخت که از دست پلیس آر پی دی بر نمیومد در شهر راکون سیتی تعلیم داده شدن.
و هر کدوم از اعضای گروه استارز توانایی خاصی داشتند.
فکر کنم تو دمو و گیم پلیه LIn RE5 در مبارزه کریس و جیل با وسکر این توانایی ها کاملا مشهوده.
2-در کل بازی ها ودر طول داستان رزیدنت اویل تنها کسانی که واقعا به فکر مردم بودن و پیگیر کارهای آمبرلا بودند همین کریس و جیل بودند
حتی با این که کارهاشون خیلی خطرناک بوده و کاری نبوده که یه نفر به تنهایی از پس کار بر بیاد بعد از اویل1 کریس همچنان به دنبال پیدا کردن مدرک برای محکوم کردن آمبرلا است و خیلی هم جیل رو سعی میکنه داخل قضیه نکنه تا جیل آسیبی از این قضیه نخوره.
3-کریس و جیل تنها کسانی بودند که تونستن با وسکر بجنگن و شاید نابودش کرده باشن.
خداییش تو LIN دیدی جیل چجوری پرید وسکر رو انداخت و کریس رو نجات داد؟:x

همچنین دوست دارم دلایلم رو برای انتخاب نکردنه لیون بگم:
1-همون طور که میدونید لیون تو هیچ کدوم از رزیدنت اویلا با قصد نجات مردم ونجات دنیا و کلا این که داره میدونه داره میره تو دهن شیر میاد تو ماجرا
گفتم بازم میگم:
تو 2 که داشت یه زندانی رو جابجا میکرد که به راکون سیتس رسید و ..............و یهو قاطیه ماجرا شد
تو 4 هم که فقط به خاطر نجات دختر رئیس جمهور بود که اومده بود اصلا قصد نجات مردم ویا نجات شهر نیومده بود.و اونایی هم که لیون رو به این ماموریت فرستاده بودن چون خودشون جزییات دقیق از قضیه نداشتن بهش نگفته بودن که قراره با نیمه زامبی ها و سدلر و .............بجنگه یه جورایی لیون اومده بوده دنبال اشلی بگرده و احتمالا فکر میکرده یا گمشده یا دست یه گروه خلافکار افتاده.

2-خیلی بچه هست که جلو ایدا کم میاره.

3-اسمش بود که لیون اومده اشلی رو نجات بده ولی فکر کنم بهتره اسم بازی رو میزاشتن نجات لیون .
دیگه نمیخوام بشمرم کجاها وچطوری و کیا در طول بازی لیون رو نجات دادند.
بارز ترینش این که ایدا حرف وسکر مبنی بر نابود کردنه لیون قبول نکرد.
4-یه پلیسه ساده آر پی دیه .

...........
..........
با این اوصاف من از لیون بدم نمیاد که هیچ ازش خوشم میاد چون در کل شخصیته بزرگیه ولی اصلا مقایسه کریس با لیان غلطه
یعنی خداییش جای برخوردن داره این مقایسه.
چاکر تمام طرفدارای لیون.
امیدوارم ناراحت نشده باشید من منطقی صحبت کردم

---------- نوشته در 05:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:37 PM ارسال شده بود ----------

با این حرفت کاملا موافقم برای مثال همون جایی که توی قلعه زیر پاش خالی شد سریع یه سیم دراورد پرت کرد کرد و جون خودشو نجات داد ولی کریس مطمئنا نمیتونست اینکارو بکنه
یه اعتبار برای همین سخن گرانبهات
میشه بگی از کجا به این نتیجه رسیدی؟

---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:07 PM ارسال شده بود ----------

حقیقت امر همینه دوست عزیز ، تازه به نظر من هوش لئون خیلی بیشتر از کریس بود و تو شرایط خاص و اضطراری کریس هول میشد و اگه پارتنر نداشت صد درصد تا حالا مرده بود ! اما لئون در شرایط خاص اعتماد به نفس داره و روی مسائل متمرکز میشه !
میشه یه نمونه از هول شدنه کریس رو برای ما هم بگی؟
اگه میشه یکی از جاهایی که اگر پارتنر نداشت میمرد رو هم نام ببری؟

آخرین ویرایش:
نه اینجا نمی خواستیم لئون و کریس رو مقایسه کنیم ، می خواستیم ببینیم بین لئون و کریس کی بیشتر رای میاره و طرفداره و دلایل بچه ها برای انتخاب اون چیه !
به هر حال ممنون که نظرتون رو بیان کردین ولی آخرش نگفتین که جدا از داستان و این حرفا دلتون با کدومشونه بیشتر ، کدوم رو می پسندی و دلیلت چیه برای طرفداری ازش
ممنونم

---------- نوشته در 05:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

میشه یه نمونه از هول شدنه کریس رو برای ما هم بگی؟
اگه میشه یکی از جاهایی که اگر پارتنر نداشت میمرد رو هم نام ببری؟
من re 1 رو بازی نکردم اما تو re 5 شوا و جاش چندین بار جون کریس رو نجات دادن
و در مورد سوال دوم تو عمارت اسپنسر وقتیکه جیل می دوه و وسکر رو با خودش پایین می اندازه به نوعی جون کریس رو نجات میده
به هر حال دوست عزیز داریم در مورد یه انسان عادی به نام کریس حرف می زنیم که یه سری قابلیتهایی داره دیگه مثلا دانته نیستش که همه فن حریف باشه و به کسی نیاز نداشته باشه

یه سوال از بچه هایی که میگن لیون هیچی نیست
برفرض اینکه داستان لیون یه داستان بیخودیه هیچی نیست حاشیست اصلا بود و نبودش فرقی نمیکنه
چرا وسگر کبیر دستور کشتنش رو داد اگه این همه ادم بیخودی بود
وسگر کی بود وسگر یه ادم باهوش بود که همه چی رو در نظر میگرفت .
دستور کشتنش رو داد چون مزاحم بوده ولی خوب که چی؟
همون وسکری که تو میگی دیگه بچه ها گفتن باید بدونی دشمن اول وآخرش کریسه +جیل
شما چرا یه مگس رو میکشی ؟
چون شخصیته مهم و بزرگی داره؟
نه چون مزاحمته دیگه نه؟
ناراحت نشو قصد توهین ندارم اگه ناراحت شدی؟عذزخواهی

---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:28 PM ارسال شده بود ----------

نه اینجا نمی خواستیم لئون و کریس رو مقایسه کنیم ، می خواستیم ببینیم بین لئون و کریس کی بیشتر رای میاره و طرفداره و دلایل بچه ها برای انتخاب اون چیه !
به هر حال ممنون که نظرتون رو بیان کردین ولی آخرش نگفتین که جدا از داستان و این حرفا دلتون با کدومشونه بیشتر ، کدوم رو می پسندی و دلیلت چیه برای طرفداری ازش
ممنونم

---------- نوشته در 05:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

و در مورد سوال دوم تو عمارت اسپنسر وقتیکه جیل می دوه و وسکر رو با خودش پایین می اندازه به نوعی جون کریس رو نجات میده
به هر حال دوست عزیز داریم در مورد یه انسان عادی به نام کریس حرف می زنیم که یه سری قابلیتهایی داره دیگه مثلا دانته نیستش که همه فن حریف باشه و به کسی نیاز نداشته باشه
من خودم طرفدار دانته هستم یعنی عشقمه.
ولی کریسم دست کمی از دانته نداره.:d

---------- نوشته در 05:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

خوب مشابه همچین حالتی تو کرس هم بود. جیل اسی وسکر بود. اما کار احمقانه‌ای نکرد واسه نجات دادنش :دی

QUOTE]
مشکل همینه دیگه :biggrin1: لیان همیشه یکی بالاسرش بوده :biggrin1: هیچ وقت تنها نبوده. کرس بیچاره توی عمارت اسپنسر با اون اتمسفرش تنها بود :( هیچ کس هم نیومد کمکش!

معمولا لیان به عنوان یک بازیچه مطرح بوده :دی ایدا که هیچی وسکر هم بعد اینکه کرازور میمیره به ایدا میگه که ...
That's fine. We can use him to clean up Saddler for us. When they fight it out, neither one of them will manage to come out unharmed

زدی تو خال.
دوست دارم طرفدارای لیون اون جمله انگلیسیه آخر رو بخونن:))

---------- نوشته در 05:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------

عه...خب...حال... یه چیزی....
جلوی حرف حق نمیشه حرف زد :d
آمااااااا قبول حالا که شما می گین کریس فلان ، کریس بهمان کریس خدا ! خداییش لئون هم آچار فرانسه بود یه جورایی دیگه یعنی واسه هر ماموریت سختی می فرستادنش اگه ضعیف و شل و ول و دستاپاچلفتی بود که می گفتن تو همون پلیس راهنمایی رانندگی بمون نمی خواد بری مبارزه !!!
تازه هنوز هم کسی نتونسته اون نظر من در مورد اینکه لئون پشتکار داره رو به چالش بکشه :d

آچار فرانسه؟لیون؟
آها یعنی باهاش پیچ باز میکنن؟=))

---------- نوشته در 05:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:39 PM ارسال شده بود ----------

بر عکس من به عقل تو شک کردم!!!:p تمام کائنات جمع شدن و با تمام نیرو و قدرت مواظبن که لیان با شاهکارهاش باعث نابودی دنیا نشه!!!=))
داداش دمت گرم خوب در به داغون میکنیا!!!!!!

---------- نوشته در 05:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:43 PM ارسال شده بود ----------

به به واقعا بچه ها دارن این دو شخصیت رو مقایسه میکنن
من گفتم که بچه ها بیاین واقعا این دو نفرو مقایسه کنیم
اول ماموریتشون
بچه ها جدی اینو میگم هردو برای کار دیگه ای رفتن وقتی رسیدن دیدن قضیه یه چیز دیگست
لیون برای پیدا کردن دختر رئیس جمهور رفت فهمید که سدلر چه نقشه ای داره و جلوی سدلر رو گرفت
کریس برای بررسی اتفاقات به افریقا رفت یه رد از وسگر و جیل گرفت رفتو وسگر رو کشت یک برای انتقام شخصی دو برای نجات بشریت
نقشه سدلر هم دسته کمی از نقشه وسگر نداشت یا بهتر بگم هردو یه نقشه داشتند دنیارو به کنترل خودشون دربیارن
من کوچیک شمام .
امیدوارم ناراحت نشی ولی ظاهرا اطلاعات اویل شما کم باشه
اولا کریس کاملا خودآگاه دنبال جیل میگشت.
دوما کریس از اولای رزیدنت اویله 1 که به ماهیت وشخصیت وسکر پی برد به دنبال مدارک برای اثبات فسادهای آمبرلا بود و همچنین کریس از اول میدونست داره به جنگ کی و چی میره.
آیا اولین باری که کریس تو اویل 5 وسکر رو دید شما کوچک ترین تعجبی تو چشماش دیدی؟

هنوز کسی دلیل محکمی نیاورده که بتونه منو قانع کنه داستان لیون کم ارزش بوده
و تنها دلیلی که وسکر دشمن اصلیش رو کرس میدونست قضیه جیل بود کرس به خاطر جیل با وسکر دشمنی خونی داشت
من دارم میرم تا فردا

موافقم کلا اگه هر مرد دیگه ای بود ویروس به دست وسکر میوفتاد ولی اگه یه شیر زن مثه جیل اونجا بود.... اوه اوه چه حالی می گرفت از این ایدا ...:d:d
به به چه جمله ای
باید طلا گرفت.
جیل:x

---------- نوشته در 06:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

سلام Arth@s عزیز هر کس به یه دلیل به لیان رای داده یکی به خاطر قیافه ،یکی برای حرکاتش ، یکی برای ...
این کریسی ها اگه این کلمه سوپر هیرو رو از کریس بردارن منم کوتاه میام
راست میگی اگه کریس نبود قسمت 2 وجود نداشت و ....
اگه من همه جوره از لیان دفاع میکنم می خوام بگم نقش لیان هم کم چیزی نبود
نجات دختر رئیس جمهور یه حاشیه بیشتر نیست لیون جلوی سدلر رو گرفت

همینجا صبر کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی گفتی؟
نجات دختر رویس جمهور یه حاشیه بیشتر نبود...........
ببین خودت گفتی من نگفتم اینو یه فن لیون داره میگه
پس این یعنی لیون از یه حاشیه بی ارزش وارد داستان شده (ناخودآگاه)

---------- نوشته در 06:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 PM ارسال شده بود ----------

ممنونم

من هنوز جوابم رو نگرفتم.نگفتی کریس کجای بازی هول شد؟
در ضمن جنگ جیل و کریس با وسکر رو دیدی؟
خوب چند جا هم کریس جونه جیلو نجات میده (اما نه به این شدت)
بابا بی انصاف طرف مقابل وسکره .وسکر.!!!!!!!!!!میدونی یعنی چی؟
به خدا یکی از آرزو هام اینه که لیون مقابله وسکر قرار بگیره ببینیم چی کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کجایند اویل بازان قدر؟ که لیون شده در نظر سنجی سر (شعر از استاد مجید)

آخرین ویرایش:
جمع کنید که کابوس لیان اومد!!!
اما خب من هنوز سرماجرای کلیر قانع نشدم اگه لئون نبود پس کلیر هم سلاحی نداشت که از خودش دفع کنه ، کی بود که کلیر رو سوار ماشینش کرد و یه اسلحه کمری بهش داد ؟!!!!!!!!!
؟؟؟؟ چی؟؟؟؟ سوار ماشینش کرد؟ ماشین لیان چی بود؟ اره یه جیپ!!! بعد لیان و کلیر سوار چی شدن؟ افرین!!! سوار یه ماشین پلیس!!!
؟؟؟؟ چی؟؟؟؟ اسلحه کمری بهش داد؟ فکر کنم کلیر از تو داشبورد ماشین یه کلت برداشت!!!
رفقا برین به سایت http://www.residentevil.ir تا توجیه بشید و بعد بیان با اطلاعات کامل بحث کنین.....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or