X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب گفتم که لئون باعث شد ویروس دست وسکر بیفته پس یه جورایی لئون خرابکاری کرد ، نه ؟!(البته خب اگه لئون اشتباه نمی کرد پس آفریقایی هم در کار نبود!)
خب اگه خوب به اخر داستان لیون نگاه کنیم حتی اگه کرس هم اونجا بود ایدا بازم همون کارو میکرد و ویروس به دست وسکر میافتاد
پس دیگه نگیم که لیون با خرابکاریاش ویروس به وسکر رسوند
این ویروس باید یه جوری به دست وسکر میرسید تا داستان ادامه پیدا کنه

خب اگه خوب به اخر داستان لیون نگاه کنیم حتی اگه کرس هم اونجا بود ایدا بازم همون کارو میکرد و ویروس به دست وسکر میافتاد
موافقم کلا اگه هر مرد دیگه ای بود ویروس به دست وسکر میوفتاد ولی اگه یه شیر زن مثه جیل اونجا بود.... اوه اوه چه حالی می گرفت از این ایدا ...:d:d

منظور اینه که ایدا از طریق لیان به لاس پلاگاس رسید و اون اتفاقات رخ داد :دی

در ضمن قضیخ ی دست کرازور در هاله‌ای از ابهام قرار داره و با قطعیت نمیشه گفت جریانش از چه قرار بوده :دی

در نتیجه من از همین پست اعلام میکنم که لیان به هیچ وجه داستان کم رنگتری نسبت به کریس نداره
فکر نکنم پست بیشتری بدم ولی اگه دیدم کسی بیراره رفت میام و از لیان دفاع میکنم

---------- نوشته در 09:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 AM ارسال شده بود ----------

منظور اینه که ایدا از طریق لیان به لاس پلاگاس رسید و اون اتفاقات رخ داد :دی

در ضمن قضیخ ی دست کرازور در هاله‌ای از ابهام قرار داره و با قطعیت نمیشه گفت جریانش از چه قرار بوده :دی
ایدا مگه از راه دیگه ای به لاس پلاگاس رسید
قضیه دست جک رو هم توی ویکی خوندم

فکر نکنم پست بیشتری بدم ولی اگه دیدم کسی بیراره رفت میام و از لیان دفاع میکنم
خواهشا 5 روز دیگه هم تحمل کنین ، نظر سنجی جدیدی با دو شخصیت جدید میزاریم
نمی دونستم که این مسئله اینقدر باعث آزرده خاطری دوستان میشه
بابا بالاخره که باید یه جایی این جنگ خاندان لئون و کریس تموم بشه ، نه ؟!

خوب واسه اینکه بفهمید یه لیان مهمتر هست یا کرس بهتره هر کدوم رو از داستان حذف کنید :دی ببینید چه اتفاقاتی میوفته :دی

طرفداران لیان بیان شخصیت لیان رو حذف کنند ببینند در بودن یا نبودنش چه تغییراتی ممکنه اعمال بشه :دی

خوب واسه اینکه بفهمید یه لیان مهمتر هست یا کرس بهتره هر کدوم رو از داستان حذف کنید :دی ببینید چه اتفاقاتی میوفته :دی

طرفداران لیان بیان شخصیت لیان رو حذف کنند ببینند در بودن یا نبودنش چه تغییراتی ممکنه اعمال بشه :دی
در داستان وسکر و نجات دنیا تغییری ایجاد نمیشه اما.... تغییراتی که در نبود لئون ایجاد میشه:
1- کلیر در کافه ی ابتدای بازی توسط یه زامبی کشته میشه
2- در نبود کلیر اطلاعات لازم به کریس فرستاده نمیشه
3- دختر رئیس جمهور نجات داده نمیشه
4- سدلر با ویروسی کردن دختر رئیس جمهور و برگردوندون اون به خونه مشکلات کریس رو برای نجات دنیا چند برابر می کنه
و....
پس ببینین لئون هم در کنار کریس نقش مهمی داره

سادست سدلر دختر رئیس جمهور رو برمیگردوند با انگل لاس پلاگاس بعد بقیرو الوده میکرد و دین خودشو گسترش میداد
بعدشم خدا میدونست

---------- نوشته در 09:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 AM ارسال شده بود ----------

طرفدارای کرس نمی خوان اونو حذف کنن ببینن چی میشه

در داستان وسکر و نجات دنیا تغییری ایجاد نمیشه اما.... تغییراتی که در نبود لئون ایجاد میشه:
1- کلیر در کافه ی ابتدای بازی توسط یه زامبی کشته میشه
2- در نبود کلیر اطلاعات لازم به کریس فرستاده نمیشه
3- دختر رئیس جمهور نجات داده نمیشه
4- سدلر با ویروسی کردن دختر رئیس جمهور و برگردوندون اون به خونه مشکلات کریس رو برای نجات دنیا چند برابر می کنه
و....
پس ببینین لئون هم در کنار کریس نقش مهمی داره

تو اون رستوران کلیر داشت از اونجا خراج میشد. اگه لیان حذف بشه دیگه هیچ زامبی لیان رو تعقیب نمیکرد و کلیر خیلی راحت میتونست از اونجا فرار کنه. علت اینکه اونجا کلیر ایست میکنه این هست که لیان سر راهش سبز میشه. اگه لیان حذف بشه کسی جلوی کلیر نیست که موقع باز کردن در متوقفش کنه.
ایدا و کراوزر موظف به اوردن نمونه‌ی انگل بودن. اگه لیان هم سدلر رو نمیکشت ممکن بود ایدا و کراوزر این کار رو بکنن.
در ضمن نجات اشلی درسته توسط لیان شکل میگیره اما اونی که دستگاه کشنده ی انگل رو به لیان معرفی میکنه ایدا بود نه خود لیان :دی پس دی نتیجه ایدا مجددا لیان رو نجات میده :دی

سادست سدلر دختر رئیس جمهور رو برمیگردوند با انگل لاس پلاگاس بعد بقیرو الوده میکرد و دین خودشو گسترش میداد
بعدشم خدا میدونست

---------- نوشته در 09:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 AM ارسال شده بود ----------

طرفدارای کرس نمی خوان اونو حذف کنن ببینن چی میشه

کلا نقش لیان رو قرار بود کراوزر بازی کنه. یعنی بدست آوردن نمونه واسه وسکر. اگه لیان هم نبوید باز همچین اتفاقی میوفتاد. چون که این لیان بود که کراوزر رو کشت.

خداییش الان کرس رو حذف کنید :دی خیلی سادست :دی وسکر دنیا رو تصاحب میکرد :دی بعدش بیبان نقشش رو با لیان مقایسه کنید. انصافه لیان در برابر کرس مهم محسوب بشه؟ :دی

انصافا ;کریس مهمتره!!!!!!!!!!!!!
اما خب من هنوز سرماجرای کلیر قانع نشدم اگه لئون نبود پس کلیر هم سلاحی نداشت که از خودش دفع کنه ، کی بود که کلیر رو سوار ماشینش کرد و یه اسلحه کمری بهش داد ؟!!!!!!!!!

تو اون رستوران کلیر داشت از اونجا خراج میشد. اگه لیان حذف بشه دیگه هیچ زامبی لیان رو تعقیب نمیکرد و کلیر خیلی راحت میتونست از اونجا فرار کنه. علت اینکه اونجا کلیر ایست میکنه این هست که لیان سر راهش سبز میشه. اگه لیان حذف بشه کسی جلوی کلیر نیست که موقع باز کردن در متوقفش کنه.
ایدا و کراوزر موظف به اوردن نمونه‌ی انگل بودن. اگه لیان هم سدلر رو نمیکشت ممکن بود ایدا و کراوزر این کار رو بکنن.
در ضمن نجات اشلی درسته توسط لیان شکل میگیره اما اونی که دستگاه کشنده ی انگل رو به لیان معرفی میکنه ایدا بود نه خود لیان
biggrin1.gif
پس دی نتیجه ایدا مجددا لیان رو نجات میده
biggrin1.gif

کلا نقش لیان رو قرار بود کراوزر بازی کنه. یعنی بدست آوردن نمونه واسه وسکر. اگه لیان هم نبوید باز همچین اتفاقی میوفتاد. چون که این لیان بود که کراوزر رو کشت.

خداییش الان کرس رو حذف کنید
biggrin1.gif
خیلی سادست
biggrin1.gif
وسکر دنیا رو تصاحب میکرد
biggrin1.gif
بعدش بیبان نقشش رو با لیان مقایسه کنید. انصافه لیان در برابر کرس مهم محسوب بشه؟
biggrin1.gif
یه نکته کوچیک رو یادت رفت بازم جک انگل رو نمیخواست بده به وسکر
اگه می خواست بده اونو به خودش تزریق نمیکرد
و به ایدا نمی گفت که م به تو اعتماد ندارم انگل رو یا خودش یا از طریق ایدا به وسکر میداد
ایدا هم از سدلر شکست خورد
پس وسکر از طریق ایدا نمی تونست به انگل دست پیدا کنه
اگه لیان رو حذف و اون جوری که من گفتم میشد
وسکر باید خودش برای بدست اوردن انگل میرفت
در مورد نجات لیون از انگل
ایدا وقتی دید لیان کنترل خودشو از دست داده مجبور بود به لیان کمک کنه
چون میدونست بدون اون به نتیجه نمیرسه

آخرین ویرایش:
یه نکته کوچیک رو یادت رفت بازم جک انگل رو نمیخواست بده به وسکر
اگه می خواست بده اونو به خودش تزریق نمیکرد
و به ایدا نمی گفت که م به تو اعتماد ندارم انگل رو یا خودش یا از طریق ایدا به وسکر میداد
ایدا هم از سدلر شکست خورد
پس وسکر از طریق ایدا نمی تونست به انگل دست پیدا کنه
اگه لیان رو حذف و اون جوری که من گفتم میشد
وسکر باید خودش برای بدست اوردن انگل میرفت

اول باز تکرار این جمله لازمه که قضیه ی دست کراوزر نامشخصه. هر کس هر چیزی و هر کجا نوشته باشه نظر و عقیده‌ی خودشه و یه فیکشن محسوب میشه نه فکت :دی
دوم اینکه کراوزر به وسکر خیانت نمیکرد چون خودش میره به وسکر ملحق میشه. چون از شخصیتش خیلی خوشش میاد. اگه کروازر نمیمرد قطعا کراوزر نمونه رو میبرد به دست وسکر میداد. قارر به اوردن نمونه بود نه کشتن سدلر. اصلا همچین چیزی لازم نبود.
لیان یه مهمون ناخونده بود.
وسکر دستور قتل لیان رو به کراوزر رو میده اما با مداخله‌ی ایدا کراوزر موفق به اتمام کار لیان نمیشه. باز ایدا میاد. عجبا؟... چقدر آخه میان کمک یه نفر ؟ :دی کلا اینکه شخصیت لیان کاملا وابسته به ایدا هست و بدون ایدا و به تنهایی هیچ مفهومی نداره.

اول باز تکرار این جمله لازمه که قضیه ی دست کراوزر نامشخصه. هر کس هر چیزی و هر کجا نوشته باشه نظر و عقیده‌ی خودشه و یه فیکشن محسوب میشه نه فکت :دی
دوم اینکه کراوزر به وسکر خیانت نمیکرد چون خودش میره به وسکر ملحق میشه. چون از شخصیتش خیلی خوشش میاد. اگه کروازر نمیمرد قطعا کراوزر نمونه رو میبرد به دست وسکر میداد. قارر به اوردن نمونه بود نه کشتن سدلر. اصلا همچین چیزی لازم نبود.
لیان یه مهمون ناخونده بود.
وسکر دستور قتل لیان رو به کراوزر رو میده اما با مداخله‌ی ایدا کراوزر موفق به اتمام کار لیان نمیشه. باز ایدا میاد. عجبا؟... چقدر آخه میان کمک یه نفر ؟ :دی کلا اینکه شخصیت لیان کاملا وابسته به ایدا هست و بدون ایدا و به تنهایی هیچ مفهومی نداره.
اقا احد از شما دیگه انتظار نداشتم
اول قضیه دست کرازر رو باشه توی یه جای دیگه باید دربارش بحث کنیم
دوم کمک ایدا بچه ها گفتن اینطور بحث کردن سطحش پایینه منم دیگه چیزی نگفتم
گفتم بیاید این دو نفرو واقعا مقایسه کنیم
شما گفتید بیاید این دو نفرو از داستان حذف کنیم ببینیم چی میشه لیان رو ما حذف کردیم از نظر ما اتفاقات خیلی مهم افتاد
ولی شما نیومدید کرس رو حذف کنید دوباره اومدید گفتید ایدا به لیان کمک میکرد وقتی لیان نباشه ایدا به کی کمک کنه
انگار کسی به حرف من گوش نمیکنه
شایدم درست من درست بحث نمیکنم

شما گفتید بیاید این دو نفرو از داستان حذف کنیم ببینیم چی میشه لیان رو ما حذف کردیم از نظر ما اتفاقات خیلی مهم افتاد
ولی شما نیومدید کرس رو حذف کنید دوباره اومدید گفتید ایدا به لیان کمک میکرد وقتی لیان نباشه ایدا به کی کمک کنه
نه شما درست بحث می کنین
من هم فعلا با نظرات هر دو طرف موافقم ، هر دوتون منطقی حرف می زنین
البته نباید فراموش کرد که لئون و آیدا مکمل هم هستند و یکی نباشه اون یکی در خطره !

نه خوب هدف من همچین مقایسه‌ای نیست. من یکسری مطالب رو مطرح میکنم که دوست دارم آخرش از اون یه نتیجه گیری کنیم. نتیجه گیری پست قبلی من این نبود که لیان دست و پ چلفتی هست. نتیجه این بود که لیان و ایدا در کنار هم هستند و هیچ کدوم مستقل نیستند. به عبارتی برای برسی هر یک از این 2 نفر باید اون یکی رو هم کنارش اورد :دی
خوب در نتیجه اگه لیان رو حذف کنیم حداقل ایدا هست که نثف کارهای اون رو انجام بده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or