X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
[فکر کنم این پست خونده نشد!برای همین میارمش اینجا]
من هی نمیخوام دخالت کنم،نمیشه!:dاولا دارید اشتباه بحث میکنید(طرفداران لیون).این روند رو توی تاپیک اویل هم داشتین.با اینکه اونجا هم بهتون تذکر دادم بازم دارید همون کارو میکنید.
این جمله رو قرمز میکنم به امید اینکه ببینیدش!
عزیزان:
برای مقایسه ی این دونفر از نوع ساخت بازی مایه نذارید!اینکه لیون طناب میندازه یا از زیر لیزر در میره یا پشتک وارو میزنه،این چه بحثیه؟این که نشد مقایسه!اینو میسازن که بازی جذاب بشه.نه اینکه بیاییم اینارو ملاک قرار بدیم!

اگه اونجوری باشه منم میتونم بگم کرس صخره رو با مشتش خرد میکنه!ولی این درست نیست که!
عین بچه ها بشینیم بگیم دیدی؟لیون این کارو کرد ولی کرس این کارو نکرد!
بحثتونو ارتقا بدین و به قول خودتون لول بالا بحث کنید.تو داستان بازی کنکاش کنید.ببینید کی تاثیر گذاره.کی چی کار کرده.ملاک ما باید داستان رزیدنت اویل باشه نه گیم پلی اون.

نکته ی بعدی راجع به پارتنره!
بی برو برگرد تمام کسایی که صحبت از پارتنر میکنن اویل رو با4و5 شناختن و تمام قضاوتاشونم رو همین دوتا نسخه است.هیچ نسخه ای دیگه ایی رو نمیبینن!
برای همینه که میگم اویل بازی حرفه ایی از لیون خوشش نمیاد!
وجود پارتنر همیشه برای کرس دردسر بوده!از اویل1تااویل5!
یعنی اون پارتنره بیشتر به زحمتش انداخته تا اینکه کارشو راحت کنه.چه بسا اگه اون پارتنره نباشه کارشو سریعتر انجام میداده.
ولی آیا ایدا برای لیون دردسر بوده یا یه امداد غیبی؟
پس دیگه صحبت پارتنر رو نکنید که مطرح شدن این بحث از طرف شما براتون یه گل به خودی حساب میشه!!!
راجع به اینکه میگید باهوشه و شده مامور فدرال و رفته دختر رئیس جمهورو بیاره و...واقعا خندم میگیره از این حرف!چرا این حرفارو میزنید آخه؟!:))
تو کل رزیدنت اویل لیون2بار اومده تو میدون،هردوبارشم بهش گفتن گروهبان کندی برو فلان جا ماموریت!این بدبختم از همه جا بی خبر رفته اونجا دیده یا پیغمبر!چه خبره اینجا!:))
مخصوصا تو اویل4!که ماموریتش چیز دیگه ایی بودو رفت تو دهکده دید چه شیر تو شیریه اینجا!
جالبه که تو همون اویل4مشاهداتشو به کرس گزارش میده=))

درجواب اون دوستی که پرسید اویل4 رو کی ساخته،باید بگم درسته کپکام ساخته و درسته که شماره داره این بازی ولی اگر حذفش کنیم هیچ تاثیری در روند داستان نخواهد داشت!اینم از اهمیت بالای اویل4!حالا هی از اویل4 مایه بذارید!:))
حالا بازم بگید کرس خرسه گندست و لیون ما مانکنه!واقعا دلایل مستند و محکمی برای اقتدار لیون میارید!:))
و در آخر هم راجع به پشتکار:
همونطور که درچندخط بالاتر اشاره کردم لیون یک ماموره!یعنی بهش میگن برو اینکارو بکن.و اون هم میره که کاری رو که بهش محول کردن انجام بده.تو هر دوتا شماره همینجوریه.

اماکرس یه نیروی وِیژه است،نه یه مامور پلیس!
کرس هدف داره.فرقش با لیون اینه!
برای اون هدف به اروپا میره،به آفریقا میره و...خودش هم میره.یعنی کسی بهش نمیگه اینکارو بکن،اون کارو نکن.
هدف کرس نابودی خطریه که بشریت رو داره تهدید میکنه.
حالا شما خودتون بگید دختر رئیس جمهور مهمتره یا دشمن بشریت؟

با تامل در همین جمله پی به اهمیت افراد میبرین.
کسی که هدفی نداره و فقط دستوراتو اجرا میکنه شما چه جوری پی به پشتکارش میبرید؟
این کرس هستش که پشتکار داره.چون به خاطر هدفش که نجات بشریته همه جا میره و همه کار میکنه.آمبرلا رو نابود کرد.وسکرو نابود کرد.کلا نقش اول مبارزه یا سازمانهای خرابکار رو کرس داره و همه ی زحمتهارو اون داره میکشه.نمیدونم چه فکری میکنید میگید لیون پشتکار داره!!!

• Like
Reactions: {The Phenom}
به به واقعا بچه ها دارن این دو شخصیت رو مقایسه میکنن
من گفتم که بچه ها بیاین واقعا این دو نفرو مقایسه کنیم
اول ماموریتشون
بچه ها جدی اینو میگم هردو برای کار دیگه ای رفتن وقتی رسیدن دیدن قضیه یه چیز دیگست
لیون برای پیدا کردن دختر رئیس جمهور رفت فهمید که سدلر چه نقشه ای داره و جلوی سدلر رو گرفت
کریس برای بررسی اتفاقات به افریقا رفت یه رد از وسگر و جیل گرفت رفتو وسگر رو کشت یک برای انتقام شخصی دو برای نجات بشریت
نقشه سدلر هم دسته کمی از نقشه وسگر نداشت یا بهتر بگم هردو یه نقشه داشتند دنیارو به کنترل خودشون دربیارن

آخرین ویرایش:
از اون تاپیکاست که X و Y ش تبدیل به FIFA VS MW3 میشه:dباور کنین ربطی به بحثتون نداره:d

از اون تاپیکاست که X و Y ش تبدیل به FIFA VS MW3 میشه:dباور کنین ربطی به بحثتون نداره:d
خیر نمیشه ، شما نگران نباش
نقشه سدلر هم دسته کمی از نقشه وسگر نداشت یا بهتر بگم هردو یه نقشه داشتند دنیارو به کنترل خودشون دربیارن
اصلش هم همینه ! قابل توجه اون دوستی که میگه لئون رفت که دختر رئیس جمهور رو نجات بده ، ببین لئون تک و تنها و دست خالی با یه وضعیت پیچیده رو به رو شد ولی کم نیورد و رفت جلو (در حالیکه می تونست بگه به من چه به من گفتن فقط دختر رئیس جمهور رو بیار!)

دوستان دلایل جدید بیارین وسط تا بحث جذاب شه یه ذره !

کم این وسکر رو بکشید به بحثتون :دی Inrage میشم ها :دی

خیر نمیشه ، شما نگران نباش

اصلش هم همینه ! قابل توجه اون دوستی که میگه لئون رفت که دختر رئیس جمهور رو نجات بده ، ببین لئون تک و تنها و دست خالی با یه وضعیت پیچیده رو به رو شد ولی کم نیورد و رفت جلو (در حالیکه می تونست بگه به من چه به من گفتن فقط دختر رئیس جمهور رو بیار!)

دوستان دلایل جدید بیارین وسط تا بحث جذاب شه یه ذره !
:))دلایل جدید؟باشه بازی جدید که اومد،دلیل جدید هم میاریم!
مگه شما خودت دلیل میاری؟ما که همش داریم دلیل میاریم برای شما،ولی شما هی داری مقابله میکنی!خدایی یه نگاه به جوابای خودت بنداز!
گفتم بحثو ارتقا بدین،مثه بچه ها بحث نکنین.آخه اینا چیه میگید!خدایی یه بار دیگه این پستتو که من نقل قول کردم بخون!

:))دلایل جدید؟باشه بازی جدید که اومد،دلیل جدید هم میاریم!
مگه شما خودت دلیل میاری؟ما که همش داریم دلیل میاریم برای شما،ولی شما هی داری مقابله میکنی!خدایی یه نگاه به جوابای خودت بنداز!
گفتم بحثو ارتقا بدین،مثه بچه ها بحث نکنین.آخه اینا چیه میگید!خدایی یه بار یدگه این پستتو که من نقل قول کردم بخون!
آقا شما همون اول که اومد تو بحث با یه حالت تهاجمی حمله کردی به جمع که چی؟ لئون رو ایدا نجات داد و نمی دونم کریس بهتر چون وسکر اونو دشمن خودش می دونه این حرفا ! اینجا یه محیط دوستانه س جنبه نداری برو بیرون ! کسی که واست کارت دعوت نفرستاده که هی میای می پری به این و اون ! همون طوری هم که می بینی حتی طرفداران کریس هم از نظراتت دفاع نمی کنن چون خیلی تهاجمی بحث می کنی !
می خوای بحث قشنگ حرفت رو بزن منتظر جواب باش ، همه که نباید مثه تو فکر کنن

آقا شما همون اول که اومد تو بحث با یه حالت تهاجمی حمله کردی به جمع که چی؟ لئون رو ایدا نجات داد و نمی دونم کریس بهتر چون وسکر اونو دشمن خودش می دونه این حرفا ! اینجا یه محیط دوستانه س جنبه نداری برو بیرون ! کسی که واست کارت دعوت نفرستاده که هی میای می پری به این و اون ! همون طوری هم که می بینی حتی طرفداران کریس هم از نظراتت دفاع نمی کنن چون خیلی تهاجمی بحث می کنی !
می خوای بحث قشنگ حرفت رو بزن منتظر جواب باش ، همه که نباید مثه تو فکر کنن
نیازی به حمایت کسی ندارم!شما میتونی خیلی ریلکس نظراتو بخونی که متوجه بشی همون حرفی رو که من میزنم بقیه هم میزنن!
من به کسی نپریدم!پریدن مال سگ و گربه است!لطفا مودب باش!من دارم خیلی منطقی برات دلیل میارم ولی شما به جای دلیل اوردن همش داری مقابله میکنی!
درضمن اینجا سند مالکیتش به نام شما خورده که تعین میکنی کی بیاد کی نیاد؟
بحثیه که راه افتاده!اگر میتونی جواب بده،نمیتونی چرا پرخاش میکنی؟

شادی کنین که وقت تنگه................. موج بزرگی از طرفدارا در راه هست................
خب حالا من:
کریس به دلایل زیر:
شخصیت جالب و قاطع و مصمم
داشتن تجربه ای چندین ساله در این سری
گول نخوردن!!!!=))
یکی از اولین و مهمتری کاراکترهای این سری
مهربان و در عین حال شجاع و بی ادعا
وظیفه شناس--به طوریکه کارشو بی عیب و نقص انجام میده---نه کمتر و حتی بیشتر!!!
فعلا این دلایل اولیه...
ایول!
من به کیریس رای می دم به خاطره همه چیزش مخصوصا قاطع بودنش!

نیازی به حمایت کسی ندارم!شما میتونی خیلی ریلکس نظراتو بخونی که متوجه بشی همون حرفی رو که من میزنم بقیه هم میزنن!
من به کسی نپریدم!پریدن مال سگ و گربه است!لطفا مودب باش!من دارم خیلی منطقی برات دلیل میارم ولی شما به جای دلیل اوردن همش داری مقابله میکنی!
درضمن اینجا سند مالکیتش به نام شما خورده که تعین میکنی کی بیاد کی نیاد؟
بحثیه که راه افتاده!اگر میتونی جواب بده،نمیتونی چرا پرخاش میکنی؟
درسته ولی شما همون اول اومدی گفتی ! کاری به نظر سنجی ندارم و حالت پرخاشگری گرفتی و گفتی این آخرین پستم اینجاس ! اما حالا می بینم که بیش از 2 پست هم دادین
خو قرار بر این است که یه نفر دلیل بیاره نفر دیگه دلیل اون رو به چالش بکشه ، من هم دلیل اوردم شما اگه پستهای قبل من رو بخونی متوجه میشی
نه نمیگم که اینجا مال منه میگم اگه می خواین بحث کنین خیلی مودبانه و بدون تمسخر دیگران بحث کنین
آخه من تو هر پستی از شما دیدم دارین مسخره می کنین ، ممکنه دلایلتون منطقی باشه اما تمسخر در لحنتون واضحه !
بعدشم اینطور فکر نکنین که فقط خودتون این بازی رو بازی کردین و فقط خودتون درست می گین ، به هر حال نظرات بقیه هم محترمه و باید کمی به دیگران هم احترام گذاشت
من پرخاش نکردم ، جواب من در جواب تمسخر بی جای شما بود

حالا هم نمی خوام این بحث ادامه پیدا کنه پس برگردیم سر همون موضوع تاپیک

همون بهتر که با زن جماعت بحث نکنیم
اویل بازای حرفه (+خودم) بیخیال این تاپپیک بشید هی میگیم نره هی میگن بدوش
بیخیال ما که رفتیم تو تاپیک خودمون شما هم اینجا خوش باشید

---------- نوشته در 08:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:31 PM ارسال شده بود ----------

درسته ولی شما همون اول اومدی گفتی ! کاری به نظر سنجی ندارم و حالت پرخاشگری گرفتی و گفتی این آخرین پستم اینجاس ! اما حالا می بینم که بیش از 2 پست هم دادین
خو قرار بر این است که یه نفر دلیل بیاره نفر دیگه دلیل اون رو به چالش بکشه ، من هم دلیل اوردم شما اگه پستهای قبل من رو بخونی متوجه میشی
نه نمیگم که اینجا مال منه میگم اگه می خواین بحث کنین خیلی مودبانه و بدون تمسخر دیگران بحث کنین
آخه من تو هر پستی از شما دیدم دارین مسخره می کنین ، ممکنه دلایلتون منطقی باشه اما تمسخر در لحنتون واضحه !
بعدشم اینطور فکر نکنین که فقط خودتون این بازی رو بازی کردین و فقط خودتون درست می گین ، به هر حال نظرات بقیه هم محترمه و باید کمی به دیگران هم احترام گذاشت

اگه یک نفر تو ایران باشه که لحظه به لحظه سری بازی اویل رو حفظ باشه اون کسی نیست جز alfisisili
پس مراقب باشید با کی دارید بحث میکنید حقیقت تلخه ولی واقعیه و همونطور که دوستم میگه
sad but true

• Like
Reactions: alfisisili
همون بهتر که با زن جماعت بحث نکنیم
اویل بازای حرفه (+خودم) بیخیال این تاپپیک بشید هی میگیم نره هی میگن بدوش
بیخیال ما که رفتیم تو تاپیک خودمون شما هم اینجا خوش باشید
قبل از اینکه این پست بی محتوا رو بدین از این تاپیک با احترام می رفتین ، زن و مرد هم نداره آدمی که منطق نداره رو نمیشه باهاش بحث کردم
من با اون دوستمون صحبت می کردم و یه بحث کوتاهی داشتیم ،مخاطب که شما نبودین که عین چی خودتون رو می اندازین وسط و فکر نکرده یه چی می گین !
امان از دست آدمهای فضول که کاری جز بهم زدن جو و توهین کردن بلد نیستن

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:35 PM ارسال شده بود ----------

اگه یک نفر تو ایران باشه که لحظه به لحظه سری بازی اویل رو حفظ باشه اون کسی نیست جز alfisisili
پس مراقب باشید با کی دارید بحث میکنید حقیقت تلخه ولی واقعیه و همونطور که دوستم میگه
ایشون خودشون می تونن از خودشون دفاع کنن نیازی به وکیل وصی ندارن

من اصلا به اون دوستم کاری ندارم من به کسایی گفتم که نتونستن یه جواب منطقی به سوالام بدن وگرنه من چیکار دارم به شما و این تاپیک برید خوش باشید با لیانتون

---------- نوشته در 08:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 PM ارسال شده بود ----------

منم وکیل وصی نشدم فقط خواستم اطلاع رسانی کنم نمیدونم چرا این لیانی ها اینجورین تحمل شنیدن حقیقت رو ندارن:))

من اصلا به اون دوستم کاری ندارم من به کسایی گفتم که نتونستن یه جواب منطقی به سوالام بدن وگرنه من چیکار دارم به شما و این تاپیک برید خوش باشید با لیانتون

---------- نوشته در 08:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 PM ارسال شده بود ----------

منم وکیل وصی نشدم فقط خواستم اطلاع رسانی کنم نمیدونم چرا این لیانی ها اینجورین تحمل شنیدن حقیقت رو ندارن:))

حرف زن و مرد رو حتما من کشیدم وسط ! اگه کاری نداری برو دیگه چرا هی میای جواب میدی !
آره حقیقت رو تو می دونی حتما ، اولش با احترام حرف زدم ولی مثل اینکه...
لطفا اگه می خوای چرت و پرت بگی تمومش کن

اتفاقا من عاشق اینم که بحثی باشه و توش دلایل به چالش کشیده بشن،ولی از جانب شما این به چالش کشیده شدن دیده نمیشه.
ببین موضوع این نیست که من فکر میکنم فقط خودم بازی کردم همه ی نسخه هارو.اصلا فرض رو بر این میذارم که من هیچ شماره ایی رو بازی نکردم و فقط داستان بازی رو خوندم.خوب؟
الان من هرچی که گفتم از بازی نبوده.من از داستان بازی دارم میگم.
من مسخره نکردم کسی رو.فقط دارم میگم که دلیل بیارید.از داستان بازی.از فایل های بازی.از مستندات بازی.نه از گیم پلی!
خوب شما خودتون این همه کرس رو مسخره میکنید میگید کراتین زده،دمبل زده و...اولا این چیز بدی نیست که کاراکتر یه آدم ورزیده است.دوما شما به این چیزا میگی به چالش کشیدن؟اینکه کرس گنده است و ضمخته و بی ریخته و...آیا کرسو اینجوری به چالش کشیدین؟
نظرات بقیه محترمه،درسته.ولی وقتی که منطقی باشه.نه اینکه بگیم لیون پشتک وارو زد،یا از روی لیزر پرید یا...چون من دارم اینجا وقت میذارم و دقیق تایپ میکنم،اما جواب هایی میگیرم که خیلی سطحین!دراصل داره بی احترامی به من میشه!
چون من توقع دارم از مستندات بازی حرف زده بشه.وقتی اون دوستمون میگه من اویل4 رو بدون آرپی جی هم تموم میکنم آیا من نباید ناراحت بشم؟اخه این واقعا جواب این حرفه که ایدا به لیون کمک میکنه؟خوب من هم میتونم اویل5 رو با چاقو تموم کنم آیا این ثابت میکنه که کشتن وسکر کار راحتیه؟یا این نوع بازی کردن من تغییری توی داستان به وجود میاره؟نه!این سبک بازیه.
پس میبینید که دراصل داره به ما توهین میشه نه شما.
باور کنید کسی دشمن خونی لیون نیست.صحبت سر اینه که کرس نقشش خیلی پررنگ تر از لیونه.من گفتم کاری به نتیجه ندارم هنوزم همینو میگم.گفتم اویل بازهای حرفه ایی از لیون خوششون نمیاد هنوزم همینو میگم.
چون همه میدونن که نفر اول مبارزه با خرابکاری ها کرس هستش و اگر کرس کاری نمیکرد،هیچ چیزی عوض نمیشد و حتی شاید خود لیون هم ویروسی میشد.
چون مهمترین دلیل انتخاب لیون فقط و فقط ظاهرشه!همه دارن اینو علنا میگن!آیا واقعا این دلیل خوبی برای انتخاب کاراکتره؟
من میگم لیون کارش در مقابل کرس خیلی سطح پایین تره،چون اونو فرستادن دنبال نجات دختر رئیس جمهور ولی همون هایی که به لیون ماموریت دادن از کرس توقع دارن و چشمشون به کرسه که این غائله رو بخوابونه.
بعد در جواب این حرف من ببین چی جواب دادن!
اگه لیون مهم نبود وسکر نمیگفت بکشیدش!:|(همون وسکری که بهش اسناد میکنید تنها دشمنش فقط و فقط کرسه.اینو خودش میگه)
آیا من نباید بهم بربخوره که یه همچین جواب پرتی به من میدن و بعد میگن ما تورو به چالش کشیدیم؟
یه کم انصاف بد نیست.
حامد جان من کوچیکتم.من هیچی نیستم و اینجا دارم در حضور شما و دیگر اساتید درس پس میدم.بیشتر از این شرمندم نکن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or