X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تو تاپیک اویل هم همین بحث بود و آخرشم نتیجه نداد چون کسی نمیخواد قبول کنه لیان ضعف داره
ببینید شوا کنار کریس بود به عنوان پارتنر خب این قضیش مشخصه پارتنره و باید تو جاهایی که ناز هست خودشو بیاره جلو
درضمن جیل که با اون وضعیت پیش وسکر کبیر بودش و کریس خودشو تا مرز کشتن برد تا بتونه نجاتش بده پس باید یه جوری کمک کریس میکرد
ولی ایدا چی؟ اگه نبود کلا لیان نبود در صورتی که نیاز کمک به لیان رو نداشت شما حرفت بد نیست ولی داری چشمت رو رو بعضی مسائل میبندی که من هرچقدر هم دلیل و مدرک بیارم بازم قبول نمیکنی
لیان - ایدا = لیان دود شده تو راکون سیتی
این ایدا بوده که کمک میکرده اگه پارتنره لیانه بیاد جلو اگه پارتنر نیست پس بره سراغ کار خودش
اون چون نیاز داره لیان کار هایی که ایدا نمیتونه از پسش بر بیاد رو براش انجام بده به لیان کمک میکنه وگرنه بگیم لیان میتونست به زور اویل 2 رو بگذرونه ولی تو اویل 4 تو همون دهکده کباب میشد
من که برام فرقی نداره کی ببره کی ببازه ولی نکته بین باشید الان اگه وسکر و لیان رو یه جا قرار بدن تو نظرسنجی باز لیان میاره اگه آهنگ بازی ها رو بزارن بازی هایی که لیان توشه رای میاره

• Like
Reactions: Safety & Peace
من با اینکه خودم لئون رو بیشتر دوست دارم ولی به کریس رای دادم چون تاثیر بیشتری توی داستان داره، گرچه لئون از re2 باهام بود ولی کریس رو بیشتر بعد از re5 شناختم (توی re1 نمیتونستم جیل رو ول کنم با کریس بازی کنم :-" :دی ).

مهم ترین ویژگی کریس هم که احد بهش اشاره کرد همون وسکر هستش که لئون رو اصلا نمیشناسه ! :دی ولی کریس رو از دشمنای اصلیش میدونه (گرچه کریس جوجه هم نیست براش :دی )

البته اینکه لئون جای زیادی توی داستان اصلی هم نداره یه جورایی نکته مثبت هم واسش حساب میشه به شرطی که درست ازش استفاده بشه.

ولی به شخصیت پردازی اینا باشه لئون رو من خیلی برتر از کریس میدونم، مخصوصا از اینش که فرز هستش بر خلاف کریس که هیکلی و یواشه :دی

خوب فرض رو بر این میگیریم که لیان یه شخصیت باهوش هست. اما حماقتش در مورد ایدا و بازیچه‌ی دست اون شدن یه نمره‌ی منفی واسش داره. :biggrin1:

بچم عاشقه خو ! :دی

پ.ن: نظر سنجی بعدی اگه بین دخترای re باشه جذابیتش خیلی بیشتره :دی

• Like
Reactions: Mr.Death
پ.ن: نظر سنجی بعدی اگه بین دخترای re باشه جذابیتش خیلی بیشتره :biggrin1:
بعله همین فکر رو داشتم ;)

خوب فرض رو بر این میگیریم که لیان یه شخصیت باهوش هست. اما حماقتش در مورد ایدا و بازیچه‌ی دست اون شدن یه نمره‌ی منفی واسش داره. :biggrin1:
این حرف رو نزنین دیگه ، لئون خو عاشقه به قول دوستان ، شما خودت رو در نظر بگیر :d جلوی دختر مورد علاقت هم می خوای کم نیاری هم هول میشی ! خو بعضی وقتها هم حماقت به خرج می دی ! :d
اینجا نشون میده که وقتی سرو کله ی ایدا پیدا میشه از اون باهوشیش فاصله میگیره. البته کرس چون جیل رو داره تو همچین موقعیتی قرار نمیگیره. با این حال لیان نسبت به کرس حرکات هوشمندانه ی بیشتری انجام داده. اما عوضش کرس نمره‌ی منفی نداره.
نه ببین خوبه خودت هم گفتی کریس هم بدون جیل نمی تونست دووم بیاره ! به نظر من هر مردی به یه زن احتیاج داره در ماموریتاش :d

از نظر قوای جسمانی خوب میشه این طوری نتیجه گیری کرد. کرس قدرتی هست. یعنی هم ضرباتش محکمتره و هم استقامت بیشتری داره. عوضش لیان ظریف تره اما انعطاف بیشتری داره. به عبارت ساده‌تر کرس واسه نبرد های تن به تن بهتره چون دیر از پا در میاد. لیان هم تو جاهای شلوغ بهتر جواب میده.
این یکی رو موافقم ! اما کریس نیرو زا مصرف کرده ها! :d
اما از نظر شجاعت... اول اینو بگم که واسه تشخیص شجاع بودن یه نفر یا نبودنش میان جاهایی رو بررسی میکنن که شخص در اون قسمت‌ها ترسیده. کرس با اینکه همیشه میدونه از وسکر میخوره و حتی تمرینات قبل RE5 هم واسش کارساز نیست (همون تمریناتی که باعث شده بازوهاش هندونه بشن :biggrin1:) باز هر دفعه میبینتش باهاش درگیر میشه. لیان هم عوضش توی اسپانیا بوده و با گانادو ها سروکله زده. خلاصه ی کلام این که هر 2 تاشون شجاع هستن و اگه شجاع نبودن واسه همچین ماموریت‌هایی انتخاب نمیشدن. تو این قسمت برابرن.
درسته اما من به نسبت سن گفتم
:d

از نظر سخت کوش بودن هم میشه کرس. چون آمبرلا رو اون نابود کرده و آخر سر هم پرونده ی وسکر رو اون میبنده. به عبارتی چند هدف خیلی بلند داشته که همش رو به پایان رسونده. کلا منظورم اینه که واسه کرس یک نقطه ی شروع و پایانی میشه مطرح کرد. نقطه ی شروع : عمارت اسپنسر و نقطه ی پایانی: مرگ وسکر. کرس همچین هدفی رو دنبال کرده و اون رو به سرانجام رسونده. پس از نظر سخت کوشی میشه کرس :biggrin1:
نه موافق نیستم از لحاظ سنی و اینکه لئون در سال 1998 یه پلیس عادی تازه کار بود و بعدش با کلی پشتکار اونم در یه سن کم تونست به مقامات خودش رو ثابت کنه

از نظر تیپ و قیافه و ... خوب لیام میشه اول :دی
اما از نظر داستانی کرس مهمتره. چون همیشه با وسکر طرف بوده :دی
بچه ها من خودم هم به لیان رأی دادم!!! ولی حقیقت همینه که احد خان گفت...
به هرحال داستان کریس بیشتر به اویل میخوره؛ تا فیلم هندیه لیان و ایدا!!! مگه اینکه بعداً رو داستان این 2تا بیشتر کار بشه...
راستی به این سؤال حامد هم جواب بدید :دی
کی بود که اگه ایدا نبود اونم نبود؟
=)) =)) =))
راستی اینم بگم که اگه وسکر تو این نظرسنجی بود، بدونه شک بهش رأی میدادم... چون همه چیش از خوشگلیش بگیر تا هوشش حرفه اول تو اویل رو میزنه!!! و اگه وسکر نبود هیچکی نبود :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: alfisisili
یه سوال از بچه هایی که میگن لیون هیچی نیست
برفرض اینکه داستان لیون یه داستان بیخودیه هیچی نیست حاشیست اصلا بود و نبودش فرقی نمیکنه
چرا وسگر کبیر دستور کشتنش رو داد اگه این همه ادم بیخودی بود
وسگر کی بود وسگر یه ادم باهوش بود که همه چی رو در نظر میگرفت .

جمع کنین که من اومدم!!!
حقیقت امر همینه دوست عزیز ، تازه به نظر من هوش لئون خیلی بیشتر از کریس
LOLEST!!!
کاملا مشخصه!!!
بچه ها به یه سری دلایل تکراری که جای دیگه هم گفتن دارن از کریس دفاع میکنه
اره دیگه!!! دلایل شما کاملا منطقی!!!
این ایدا بود که هی به لیون کمک کنه ولی انگار کریس کمک نداشت
اول از همه شوا بود که توی همه وضعیت کنار کریس بود
بعد کی بود که کریس نقطه ضعف وسگر رو گفت تا بتونه اونو شکست بده
کی بود اون دارو رو برداشت بعد به کریس داد
کی بود که وقتی زامبی های موتور سوار بهش حمله بهش کمک کرد یا بهتر بگم کیا بودن
کی بود که توی اخر بازی با هلی کوپتر اومد دنبال اون و ارپی جی بهش داد تا وسگر رو نابود کنه و....
اگه خواستین بازم می نویسم
از اخر شروع میکنم:
اره بازم بنویس!!! اصلا یه طومار بنویس!!! فقط منطقی بنویس!!!
شاهکار کردی با این حرفت!!! یه ار پی جی رو از جاش بلند کردن و دادن به کریس...!!! اره دیگه خیلی سخته!!!واقعا اگر جیل نبود که اصلا کریس نبود!!!
دقیقا!!! کی اگه رانندگی نمیکرد الان لیان رو پشت اون ماشین بزرگه تو RE4 ترکونده بودن؟ اره اشلی!!!
به اون قرمزه مراجه کن!!!
ببینم مثل اینکه سناریوی ایدا رو برای خنده نگذاشتن!!! گذاشتن که طرفدارای لیان حوادث پشت پرده رو ببینن تا عرق شرم بر صورتشون جاری بشه!
کی بود تو اون کلبه اومد کمک لیان؟ اره لوییس سرا!!!
وایسا وایسا!!! اروم اروم:
کی بود که سوییچ قایقشو داد به لیان که باهاش بره جزیره؟ دقیقا!!! ایدا!!! -اینم یه نمونه مثل دلیل خودت ولی از نوع منطقیش!!!
کی هست که خود سازنده ها هیچوقت روبروی وسکر نمیاندازنش؟
کی هست که داستانش اصلا مهم نیست؟ (داستان رو وسکر میچرخه!!! نه سدلر و دختر رئیس جمهور!!!)
بازم دوست داری؟ باش میگم:
اول دلیلای چرت و پرت میگم مثل خودتون:
کی بود که با یه اشاره-ش،لیان به زانو در میومد؟---سدلر
کی بود با دوتا اره برقی در افتاد؟----لیان
کی بود که در طول بازی راهنمایی یشد؟---لیان به وسیله هانیگان
کی بود که دو نفر افسر رسوندنش به اون دهکده؟---لیان
اینا چرت و پرت بودن.اگر میخوای بگو تا برات ازشون رمان بنویسم!!!
جمع کنین بابا!!! اگه میتونین جواب تک تک اینا رو بدین تا براتون دلیل بیارم مثل هلو!!! داستان لیان هیچوقت مهم نبوده و همچنین داستان شوا.
راستی یه چیزی یادم رفت:
به نظرتون با شوا میرفتی فرقی داشت تا با کریس؟---------------------------- حالا اخ کنین!!!
اصلا تو به من بگو کی وسکر دستور کشتن لیان رو داد؟فکر کنم ایدا از وسکر دستور گرفته بود تا اون نمونه انگل رو بدزده و این وسط گفت که وظیفمه مواظب این بچه سوسول هم باشم!!!
خوش باشین!!!

اصلا هم اینطور نیست جفت شخصیت ها به اندازه خودشون تو داستان سهیم بودن حالا هرکدوم یه قسمتی...
لیان که شماره 2 سهم زیادی داشت کریس هم تو 5 و...
ولی من کلا از استیل لیان خوشم و به این شخصیت رای میدم.

برفرض اینکه داستان لیون یه داستان بیخودیه هیچی نیست حاشیست اصلا بود و نبودش فرقی نمیکنه
بینگو زدی تو خال ، اگه به قول شما یه آدم بی اهمیت بود چرا وسکر دستور قتلش رو داد ؟!!!!!!!!!

---------- نوشته در 01:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 PM ارسال شده بود ----------

جمع کنین که من اومدم!!!

LOLEST!!!
کاملا مشخصه!!!

اره دیگه!!! دلایل شما کاملا منطقی!!!

از اخر شروع میکنم:
اره بازم بنویس!!! اصلا یه طومار بنویس!!! فقط منطقی بنویس!!!
شاهکار کردی با این حرفت!!! یه ار پی جی رو از جاش بلند کردن و دادن به کریس...!!! اره دیگه خیلی سخته!!!واقعا اگر جیل نبود که اصلا کریس نبود!!!
دقیقا!!! کی اگه رانندگی نمیکرد الان لیان رو پشت اون ماشین بزرگه تو RE4 ترکونده بودن؟ اره اشلی!!!
به اون قرمزه مراجه کن!!!
ببینم مثل اینکه سناریوی ایدا رو برای خنده نگذاشتن!!! گذاشتن که طرفدارای لیان حوادث پشت پرده رو ببینن تا عرق شرم بر صورتشون جاری بشه!
کی بود تو اون کلبه اومد کمک لیان؟ اره لوییس سرا!!!
وایسا وایسا!!! اروم اروم:
کی بود که سوییچ قایقشو داد به لیان که باهاش بره جزیره؟ دقیقا!!! ایدا!!! -اینم یه نمونه مثل دلیل خودت ولی از نوع منطقیش!!!
کی هست که خود سازنده ها هیچوقت روبروی وسکر نمیاندازنش؟
کی هست که داستانش اصلا مهم نیست؟ (داستان رو وسکر میچرخه!!! نه سدلر و دختر رئیس جمهور!!!)
بازم دوست داری؟ باش میگم:
اول دلیلای چرت و پرت میگم مثل خودتون:
کی بود که با یه اشاره-ش،لیان به زانو در میومد؟---سدلر
کی بود با دوتا اره برقی در افتاد؟----لیان
کی بود که در طول بازی راهنمایی یشد؟---لیان به وسیله هانیگان
کی بود که دو نفر افسر رسوندنش به اون دهکده؟---لیان
اینا چرت و پرت بودن.اگر میخوای بگو تا برات ازشون رمان بنویسم!!!
جمع کنین بابا!!! اگه میتونین جواب تک تک اینا رو بدین تا براتون دلیل بیارم مثل هلو!!! داستان لیان هیچوقت مهم نبوده و همچنین داستان شوا.
راستی یه چیزی یادم رفت:
به نظرتون با شوا میرفتی فرقی داشت تا با کریس؟---------------------------- حالا اخ کنین!!!

اصلا تو به من بگو کی وسکر دستور کشتن لیان رو داد؟فکر کنم ایدا از وسکر دستور گرفته بود تا اون نمونه انگل رو بدزده و این وسط گفت که وظیفمه مواظب این بچه سوسول هم باشم!!!
خوش باشین!!!
با کمال احترام نظرات هم رو به چالش بکشین :d
مسابقه20 سوالی که نیست برادر:d
فعلا که رای لئون بیشترتره !!! هر وقت از ما زدی جلو اونوقت بیا اینجا سوال طرح کن :d

این حرف رو نزنین دیگه ، لئون خو عاشقه به قول دوستان ، شما خودت رو در نظر بگیر :d جلوی دختر مورد علاقت هم می خوای کم نیاری هم هول میشی ! خو بعضی وقتها هم حماقت به خرج می دی !

خوب مشابه همچین حالتی تو کرس هم بود. جیل اسی وسکر بود. اما کار احمقانه‌ای نکرد واسه نجات دادنش :دی

نه موافق نیستم از لحاظ سنی و اینکه لئون در سال 1998 یه پلیس عادی تازه کار بود و بعدش با کلی پشتکار اونم در یه سن کم تونست به مقامات خودش رو ثابت کنه

QUOTE]
مشکل همینه دیگه
biggrin1.gif
لیان همیشه یکی بالاسرش بوده
biggrin1.gif
هیچ وقت تنها نبوده. کرس بیچاره توی عمارت اسپنسر با اون اتمسفرش تنها بود
yahoo_2.gif
هیچ کس هم نیومد کمکش!

معمولا لیان به عنوان یک بازیچه مطرح بوده :دی ایدا که هیچی وسکر هم بعد اینکه کرازور میمیره به ایدا میگه که ...
That's fine. We can use him to clean up Saddler for us. When they fight it out, neither one of them will manage to come out unharmed

مشکل همینه دیگه :biggrin1: لیان همیشه یکی بالاسرش بوده :biggrin1: هیچ وقت تنها نبوده. کرس بیچاره توی عمارت اسپنسر با اون اتمسفرش تنها بود :( هیچ کس هم نیومد کمکش!
عه...خب...حال... یه چیزی....
جلوی حرف حق نمیشه حرف زد :d
آمااااااا قبول حالا که شما می گین کریس فلان ، کریس بهمان کریس خدا ! خداییش لئون هم آچار فرانسه بود یه جورایی دیگه یعنی واسه هر ماموریت سختی می فرستادنش اگه ضعیف و شل و ول و دستاپاچلفتی بود که می گفتن تو همون پلیس راهنمایی رانندگی بمون نمی خواد بری مبارزه !!!
تازه هنوز هم کسی نتونسته اون نظر من در مورد اینکه لئون پشتکار داره رو به چالش بکشه :d

فعلا که رای لئون بیشترتره !!! هر وقت از ما زدی جلو اونوقت بیا اینجا سوال طرح کن :d
خیلی جالبه که هیچکس جواب سوالای منو نمیده!!!
منم اینو به حساب برتری حرفام به شماها میذارم!!!
مشکل همینه دیگه :biggrin1: لیان همیشه یکی بالاسرش بوده :biggrin1: هیچ وقت تنها نبوده. کرس بیچاره توی عمارت اسپنسر با اون اتمسفرش تنها بود :( هیچ کس هم نیومد کمکش!
به قول اون بالایی:
بینگو
و اخرین چیزی که با گفتنش شرمندگی نصیب طرفدارای لیان میشه:
راستی اون سگه هم به لیان کمک کرد!!!=))
کلا کائنات جمع شدن که به لیان کمک کنن!!!=))
خوش باشین با لیانتون!!!
چقدر تلفظ لیان شبیه لول هست!!!=)) ببینین این خودش یه نکته هست!!!

• Like
Reactions: arash gh
عه...خب...حال... یه چیزی....
جلوی حرف حق نمیشه حرف زد :d
آمااااااا قبول حالا که شما می گین کریس فلان ، کریس بهمان کریس خدا ! خداییش لئون هم آچار فرانسه بود یه جورایی دیگه یعنی واسه هر ماموریت سختی می فرستادنش اگه ضعیف و شل و ول و دستاپاچلفتی بود که می گفتن تو همون پلیس راهنمایی رانندگی بمون نمی خواد بری مبارزه !!!
تازه هنوز هم کسی نتونسته اون نظر من در مورد اینکه لئون پشتکار داره رو به چالش بکشه :d

خوب من یه چیزی بگم.

بحث دوست داشتن فرق داره. ممکنه یه کارکتر ابله ترین شخصیت روی زمین باشه اما یکی ازش خوشش بیاد. مثل تام :دی (تام و جری) لازم نیست واسه دوست داشتن همچین استدلالاتی کرد. این هایی که الان تو تاپیک مطرح میشه نقد شخصیت هست که اصلا مرتبط با دوست داشتن نیست :دی

و اخرین چیزی که با گفتنش شرمندگی نصیب طرفدارای لیان میشه:
راستی اون سگه هم به لیان کمک کرد!!!=))
کلا کائنات جمع شدن که به لیان کمک کنن!!!=))
اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی (کم کم دارم به عقلت امیدوار میشم :d) ببین لئون نه تنها بین اویل باز ها طرفدار داره بلکه سایر کائنات هم دوسش دارن ، ببین چه موجودیه این دیگه !!! حسودی بسه ! :d

خوب کاملا مشحصه که leon پر طرفدار تره....هم قیافش بیشتربه درد اویل میخوره و هم کرکترش

خوب من یه چیزی بگم.

بحث دوست داشتن فرق داره. ممکنه یه کارکتر ابله ترین شخصیت روی زمین باشه اما یکی ازش خوشش بیاد. مثل تام :دی (تام و جری) لازم نیست واسه دوست داشتن همچین استدلالاتی کرد. این هایی که اان تو تاپیک مطرح میشه نقد شخصیت هست که اصلا مرتبط با دوست داشتن نیست :دی
این الان جواب من بود آقا احد :( والاه ما بی دلیل لئون رو دوست نداریم (یعنی خودمو می گم!) باور کن پشتکار و تلاشی که من در این بشر به قول شما ضعیف ، بد بخت بیچاره ، تو سری خوره ، عاشق دیدم ، در دنیای گیم تو شخصیت دیگه ای ندیدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or