devil girl
کاربر سایت
سلاااااااااااااااااااااام
بابا چی کار کردین ترکوندین رسما تاپیک رو گرد و خاکی کردین اساسی... ای ول...
می بینم که همه ی اویل باز ها و غیر اویل بازها و اسپمرها و غیر اسپمرها اینجا هستن خب پس شروع می کنم ، تا حالا لئون بیشتر رای آورد چونکه (به ترتیب اهمیت، جمع بندی سخنان دوستان طرفدار لئون)
1- شخصیت پردازی خوبی داره
2-به نسبت سن کمش شجاعت زیادی رو به خرج داد و جسور بود
3- کاراکتر شوخی بود و گاهی اوقات دیالوگهای طنز جالبی رو به کار می برد
4-کمی ساده س و گاهی اوقات زودباور(به نظرم این هم می تونه یه نقطه ی +باشه)
5-با لیاقت بود (چون بعد از گذشت فقط 6 سال تونست خودش رو به مقامات بالا اثبات کنه و مامورت بالایی رو برعهده بگیره)
6- چهره و ظاهر خاص و دوست داشتنی داره نسبتا به سایر کاراکترهای re
خب فعلا همینا بود ، یادتون نره که نظر سنجی هنور پا برجاست ممکنه ، کریس اول رده قرار بگیره (به هر حال یک هفته وقت دارین کریس رو بکشونین بالا ----> قابل توجه طرفدارای این خرس قطبی!:d)
---------- نوشته در 08:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:20 AM ارسال شده بود ----------
اینم از عکس این آقایون اویلی
بابا چی کار کردین ترکوندین رسما تاپیک رو گرد و خاکی کردین اساسی... ای ول...
می بینم که همه ی اویل باز ها و غیر اویل بازها و اسپمرها و غیر اسپمرها اینجا هستن خب پس شروع می کنم ، تا حالا لئون بیشتر رای آورد چونکه (به ترتیب اهمیت، جمع بندی سخنان دوستان طرفدار لئون)
1- شخصیت پردازی خوبی داره
2-به نسبت سن کمش شجاعت زیادی رو به خرج داد و جسور بود
3- کاراکتر شوخی بود و گاهی اوقات دیالوگهای طنز جالبی رو به کار می برد
4-کمی ساده س و گاهی اوقات زودباور(به نظرم این هم می تونه یه نقطه ی +باشه)
5-با لیاقت بود (چون بعد از گذشت فقط 6 سال تونست خودش رو به مقامات بالا اثبات کنه و مامورت بالایی رو برعهده بگیره)
6- چهره و ظاهر خاص و دوست داشتنی داره نسبتا به سایر کاراکترهای re
خب فعلا همینا بود ، یادتون نره که نظر سنجی هنور پا برجاست ممکنه ، کریس اول رده قرار بگیره (به هر حال یک هفته وقت دارین کریس رو بکشونین بالا ----> قابل توجه طرفدارای این خرس قطبی!:d)
وااااااای که الیکا جون زدی تو خال که اصلش هم همینه !حالا نمیخواد اینقدر به هیکل کریس بنازی! باز خوبه تو گیم اسپات به عنوان شخصیت برتر تست استفاده از داروهای نیروزا انتخاب شد!
هیچ وقت این انتخاب گیم اسپات رو یادم نمیره:d
خب من که فکر می کنم حقیقت هم همینه یعنی از re1 تا re5 یه نفر هر چقدر هم ورزش کن این بازوهاش انقدر که نمیشه... اه اه یادش بخیر موقع re5 چقدر به حال شوا تاسف می خوردم که با یه همچین خرسی پارتنره :dبابا آخه راست میگن دیگه، تو اویل دیدینش خودش شده اندازه نمسیس!!! لامذهب بازوهاش اندازه قفسه سینه منه :biggrin1:
---------- نوشته در 08:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:20 AM ارسال شده بود ----------
اینم از عکس این آقایون اویلی