X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلاااااااااااااااااااااام
بابا چی کار کردین ترکوندین رسما تاپیک رو گرد و خاکی کردین اساسی... ای ول...\m/
می بینم که همه ی اویل باز ها و غیر اویل بازها و اسپمرها و غیر اسپمرها اینجا هستن خب پس شروع می کنم ، تا حالا لئون بیشتر رای آورد چونکه (به ترتیب اهمیت، جمع بندی سخنان دوستان طرفدار لئون;))
1- شخصیت پردازی خوبی داره
2-به نسبت سن کمش شجاعت زیادی رو به خرج داد و جسور بود
3- کاراکتر شوخی بود و گاهی اوقات دیالوگهای طنز جالبی رو به کار می برد
4-کمی ساده س و گاهی اوقات زودباور(به نظرم این هم می تونه یه نقطه ی +باشه)
5-با لیاقت بود (چون بعد از گذشت فقط 6 سال تونست خودش رو به مقامات بالا اثبات کنه و مامورت بالایی رو برعهده بگیره)
6- چهره و ظاهر خاص و دوست داشتنی داره نسبتا به سایر کاراکترهای re

خب فعلا همینا بود ، یادتون نره که نظر سنجی هنور پا برجاست ممکنه ، کریس اول رده قرار بگیره (به هر حال یک هفته وقت دارین کریس رو بکشونین بالا;) ----> قابل توجه طرفدارای این خرس قطبی!:d)

حالا نمیخواد اینقدر به هیکل کریس بنازی! باز خوبه تو گیم اسپات به عنوان شخصیت برتر تست استفاده از داروهای نیروزا انتخاب شد!=))
هیچ وقت این انتخاب گیم اسپات رو یادم نمیره:d
وااااااای که الیکا جون زدی تو خال که اصلش هم همینه !
بابا آخه راست میگن دیگه، تو اویل دیدینش خودش شده اندازه نمسیس!!! لامذهب بازوهاش اندازه قفسه سینه منه :biggrin1:
خب من که فکر می کنم حقیقت هم همینه یعنی از re1 تا re5 یه نفر هر چقدر هم ورزش کن این بازوهاش انقدر که نمیشه... اه اه یادش بخیر موقع re5 چقدر به حال شوا تاسف می خوردم که با یه همچین خرسی پارتنره :d

---------- نوشته در 08:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:20 AM ارسال شده بود ----------

1255136036507_f.jpg

اینم از عکس این آقایون اویلی ;)

با نام و یاد خدا شروع میکنم:
1-اگر کلیر نبود الان لیان نبود
2-اگر ایدا نبود الان اون تایرانت اخر بازی داشت شکمشو مالش میداد!!! کی بود برای لیان ارپی جی انداخت؟
3-کی بود تو شماره 4 رفت ناقوس کلیسا رو به صدا در اورد تا مردم دهکده برن از اونجا وگرنه الان لیانی نبود که طرفداریش کنین؟
4-کی بود وقتی لیان،اشلی رو پیدا کرد و سدلر اومد،حواس سدلر رو پرت کرد تا لیان و اشلی فرار کنن؟
5-کی بود بازم تاریخ تکرار شد و برای لیان ار پی جی انداخت؟
6-کی بود اومد از پشت شیشه به موندز شلیک کرد وقتی موندز داشت لیان رو چپ و راست میکرد؟
7-کی بود که به خاطر علاقه ای که به لیان داشت همیشه جلو جلو میرفت تا مسیر رو هموار کنه؟
اره ایدا!!!
اما کریس:
خودت بگو بودن یا نبودن شوا فرقی میکرد تو RE5؟ یه شخصیت بیخود و الکی؟ که نه داستان داره و فایده؟
مثل اینکه اون زمان که RE5 میخواست بیاد هیچکس نمیدونه که اول قرار بود کریس تنها باشه!!! بعدش شوا رو وارد کردن!!!

نه خیر جناب!!! خود ایدا وقتی میبینه یه جایی لیان هستش شخصا میره کمکش تا دست گل به اب نده!!!

وای! لیان! خاصیت! مثل اینکه نمیدونی که تو RE2 لیان یه تازه کار بود و تازه روز اول کاریش بود!!! ولی کریس رفته بود تا ماموریت 29875645895263-مشو انجام بده!!!
فعلا که من اینجا تک و تنها هستم!!!

یه جمله میگم و میرم.
اصلا هم کاری به نتیجه ی این نظر سنجی ندارم.
هیچ اویل باز حرفه ایی رو ندیدم که از لیون خوشش بیاد.
اویل4 که اویل نبود!
اویل میخواهید؟1یا ریمیک!
حرفه ایی های اویل طرفداران سه نفر اول استارز هستند.کرس،جیل و وسکر.
خوش باشید.

کی بود که کلا rookie بود؟
کی بود که اگه ایدا تو اویل 2 کمکش نمیکرد تا الان بخار شده بود تو راکون سیتی؟
کی بود که خودشو نمیتونست جلو ایدا جمع کنه و هوش از کلش میپرید و هی ازش رودست میخورد؟
کی بود که اگه ایدا کمکش نمیکرد توسط سدلر مرده بود؟
کی بود که تو اویل 4 توسط ایدا به جزیره رفت تا اشلی رو نجات بده اگه نمیبردش چه بلایی سر اشلی میومد؟
کی بود که باز از ایدا تو اویل 4 رودست خورد؟
کی بود که کلا اگه ایدا نبود اونم نبود؟
کی بود که کلا اورضه گفتن یه دوستت دارم ساده رو به ایدا نداره؟
کی بود که کلا بود و نبودش فرقی به حال هیچ کس که سهله تو روند بازی نداشت؟
یک جواب
لیان
سلام بچه ها روز برفی همتون به خیر
تاپیک رو دیدم اومدم تو که از لیون دفاع کنم
بچه ها به یه سری دلایل تکراری که جای دیگه هم گفتن دارن از کریس دفاع میکنه
من کلا این لیون رو نه به خاطر قیافش بلکه به خاطر تکنیک هاشه که دوست دارم به خاطر اینکه توی هر وضعیتی می خواست که راهش ادامه و هیچی جز هدفش براش مهم نبود
این ایدا بود که هی به لیون کمک کنه ولی انگار کریس کمک نداشت
اول از همه شوا بود که توی همه وضعیت کنار کریس بود
بعد کی بود که کریس نقطه ضعف وسگر رو گفت تا بتونه اونو شکست بده
کی بود اون دارو رو برداشت بعد به کریس داد
کی بود که وقتی زامبی های موتور سوار بهش حمله بهش کمک کرد یا بهتر بگم کیا بودن
کی بود که توی اخر بازی با هلی کوپتر اومد دنبال اون و ارپی جی بهش داد تا وسگر رو نابود کنه و....
اگه خواستین بازم می نویسم
alfisisili عزیز اویل 4 ساخته کی بود چرا میگی هیچ اویل بازی از لیون خوشش نمیومد

حقیقت امر همینه دوست عزیز ، تازه به نظر من هوش لئون خیلی بیشتر از کریس بود و تو شرایط خاص و اضطراری کریس هول میشد و اگه پارتنر نداشت صد درصد تا حالا مرده بود ! اما لئون در شرایط خاص اعتماد به نفس داره و روی مسائل متمرکز میشه !

خب من مشخصات و یه سری اطلاعات از هر کدومشون میذارم

1912173c0.jpg.size-300_square-true.jpg

نام :کریس ردفیلد

سال تولد:1973

در RE5 :سی و پنج سال

گروه خونی:O

قد:185 سانتی متر

وزن:98 کیلوگرم

وضعیت اشتغال:
قبل از سال 1998 در نیروی هوایی آمریکا
درسال 97 و 98 و 98 عضو S.T.A.R.S Alpha به عنوان خلبان پشتیبانی
از 98 تا 2004 : در واحدهای خصوصی منطقه ای مبارزه با Biohazard
از 2005 تا حالا عضو BSAA

حضور در :

Resident Evil
Resident Evil 2 (Extreme Battle Mode)
Resident Evil Code: Veronica
Resident Evil Survivor 2 Code: Veronica (Unlockable)
Resident Evil 5
Resident Evil: The Umbrella Chronicles
Resident Evil: The Darkside Chronicles
Resident Evil: Afterlife
Resident Evil: The Mercenaries 3D
Resident Evil: Revelations

3eb0bc413a6d4ef937518285aafc1cf6.jpg

نام : لیان اسکات کندی

سال تولد:1977

در RE4:بیست و هفت سال

گروه خونی:A

قد:180 سانتی منر

وزن:70.2 کیلوگرم

وضعیت اشتغال:
1988:افسر پلیس
از 1988 به بعد مامور فدرال

حضور در :

Resident Evil 2
Resident Evil Operation Raccoon City
Resident Evil 4
Resident Evil: Degeneration
Resident Evil: The Darkside Chronicles
Resident Evil Damnation

این عکس خنده دار هم ببینید خالی از لطف نیست همینطوری گذاشتم یه وقت درگیری ای پیش نیاد :d اون عکس رو دیوار منو کشته :d
Chris_Redfield_Beefcake_by_shadesofcerulean.jpg

حقیقت امر همینه دوست عزیز ، تازه به نظر من هوش لئون خیلی بیشتر از کریس بود و تو شرایط خاص و اضطراری کریس هول میشد و اگه پارتنر نداشت صد درصد تا حالا مرده بود ! اما لئون در شرایط خاص اعتماد به نفس داره و روی مسائل متمرکز میشه !
با این حرفت کاملا موافقم برای مثال همون جایی که توی قلعه زیر پاش خالی شد سریع یه سیم دراورد پرت کرد کرد و جون خودشو نجات داد ولی کریس مطمئنا نمیتونست اینکارو بکنه
یه اعتبار برای همین سخن گرانبهات

خب من به کریس رای دادم
اصولا از ادمای گردن کلفت و خرکی و زورگو استقبال میکنم :d
اگر بخوام تشبیه کنم لیان ادم تاکتیک و فن هست
اما کریس بیشتر شخصیت تهاجمی داره

با این حرفت کاملا موافقم برای مثال همون جایی که توی قلعه زیر پاش خالی شد سریع یه سیم دراورد پرت کرد کرد و جون خودشو نجات داد ولی کریس مطمئنا نمیتونست اینکارو بکنه
یه اعتبار برای همین سخن گرانبهات
دقیقا
کی بود که توی اخر بازی با هلی کوپتر اومد دنبال اون و ارپی جی بهش داد تا وسکر رو نابود کنه و....
اینم نکته خوبیه. وگرنه شده بود گرد و غبار
اینم اعتبار

• Like
Reactions: Arth@s
پس این مسئله هوش و زکاوت که لئون در اون برتره ! حالا می رسیم به لیاقت و پشتکار لئون خودتون ببینین:
1988:افسر پلیس
از 1988 به بعد مامور فدرال
مگه نمیگین لئون در سن 21 سالگی یه مامور تازه کار پلیس بوده اما از همون سال به بعد اونقدر تلاش می کنه و پشتکار به خرج میده که میشه یه مامور ویژه اونم توی سن 27 سالگی !!! لئون خیلی با استعداد بوده !

خب من به کریس رای دادم
اصولا از ادمای گردن کلفت و خرکی و زورگو استقبال میکنم :d
اگر بخوام تشبیه کنم لیان ادم تاکتیک و فن هست
اما کریس بیشتر شخصیت تهاجمی داره
دوست عزیز اگه طرفدار گردن کلفتا و زور گو ها هستی منتظر شو تا وسگر بیاد توی نظر سنجی
چون خیلی گردن کلفته

از نظر تیپ و قیافه و ... خوب لیام میشه اول :دی
اما از نظر داستانی کرس مهمتره. چون همیشه با وسکر طرف بوده :دی

پس این مسئله هوش و زکاوت که لئون در اون برتره ! حالا می رسیم به لیاقت و پشتکار لئون خودتون ببینین:

مگه نمیگین لئون در سن 21 سالگی یه مامور تازه کار پلیس بوده اما از همون سال به بعد اونقدر تلاش می کنه و پشتکار به خرج میده که میشه یه مامور ویژه اونم توی سن 27 سالگی !!! لئون خیلی با استعداد بوده !
اینم درسته

دوست عزیز اگه طرفدار گردن کلفتا و زور گو ها هستی منتظر شو تا وسگر بیاد توی نظر سنجی
چون خیلی گردن کلفته
وسکر رو هم دوست دارم !
ولی فعلا نظرسنجی بین این دوتاست !!
----------------------------------
اگر بین شخصیت منفی های رزیدنت ایول باشه که استارز سرامد همشونه !!!

از نظر فن و تاکتیک چی
کریس میتونست بپره هوا و حشره هارو بزنه
لیون میزد

سلام واقعا سرافرازمون کردین ;;)
ولی حرفتون رو قبول ندارم ، به قول آقا امیر پس از نظر هوش ، استعداد ، لیاقت ، شجاعت ؟!!! اینا چی میشن؟!!!!

سلام واقعا سرافرازمون کردین ;;)
ولی حرفتون رو قبول ندارم ، به قول آقا امیر پس از نظر هوش ، استعداد ، لیاقت ، شجاعت ؟!!! اینا چی میشن؟!!!!

خوب فرض رو بر این میگیریم که لیان یه شخصیت باهوش هست. اما حماقتش در مورد ایدا و بازیچه‌ی دست اون شدن یه نمره‌ی منفی واسش داره. :دی اینجا نشون میده که وقتی سرو کله ی ایدا پیدا میشه از اون باهوشیش فاصله میگیره. البته کرس چون جیل رو داره تو همچین موقعیتی قرار نمیگیره. با این حال لیان نسبت به کرس حرکات هوشمندانه ی بیشتری انجام داده. اما عوضش کرس نمره‌ی منفی نداره.

از نظر قوای جسمانی خوب میشه این طوری نتیجه گیری کرد. کرس قدرتی هست. یعنی هم ضرباتش محکمتره و هم استقامت بیشتری داره. عوضش لیان ظریف تره اما انعطاف بیشتری داره. به عبارت ساده‌تر کرس واسه نبرد های تن به تن بهتره چون دیر از پا در میاد. لیان هم تو جاهای شلوغ بهتر جواب میده.
اما از نظر شجاعت... اول اینو بگم که واسه تشخیص شجاع بودن یه نفر یا نبودنش میان جاهایی رو بررسی میکنن که شخص در اون قسمت‌ها ترسیده. کرس با اینکه همیشه میدونه از وسکر میخوره و حتی تمرینات قبل RE5 هم واسش کارساز نیست (همون تمریناتی که باعث شده بازوهاش هندونه بشن :دی) باز هر دفعه میبینتش باهاش درگیر میشه. لیان هم عوضش توی اسپانیا بوده و با گانادو ها سروکله زده. خلاصه ی کلام این که هر 2 تاشون شجاع هستن و اگه شجاع نبودن واسه همچین ماموریت‌هایی انتخاب نمیشدن. تو این قسمت برابرن.

یه نکته‌ی مهم دیگه در مورد مهم بودن کرس: وسکر که مهمترین شخصیت بازی محسوب میشه همیشه کرس رو خطاب میکنه و اون رو دشمن اصلیش و عامل بر هم زننده‌ی همه چی اعلام میکنه :دی

از نظر سخت کوش بودن هم میشه کرس. چون آمبرلا رو اون نابود کرده و آخر سر هم پرونده ی وسکر رو اون میبنده. به عبارتی چند هدف خیلی بلند داشته که همش رو به پایان رسونده. کلا منظورم اینه که واسه کرس یک نقطه ی شروع و پایانی میشه مطرح کرد. نقطه ی شروع : عمارت اسپنسر و نقطه ی پایانی: مرگ وسکر. کرس همچین هدفی رو دنبال کرده و اون رو به سرانجام رسونده. پس از نظر سخت کوشی میشه کرس :دی

اما لیان واسه خودش یه ویژگی هایی داره. یکی از اونها اینه که کلا هدف مشخصی نداره و همین باعث میشه راحت تر توی داستان گنجانده بشه. مثلا واسه اینکه لیان رو توی RE4 بیارن یه داستان ساده درست کردن و چیز پیچیده‌ای رو مطرح نکردن. اما وقتی رسید به داستان RE5 و نویسنده‌هاش دیدن کرس و وسکر قراره بیان تو سختی بزرگی گرفتار شدند و مجبور شدن داستانی کاملا دقیق بنویسند. واسه این دلیل هست که RE5 بهترین داستان سری رو داره چون در برگیرنده‌ی همه چیز هست.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or