X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی (کم کم دارم به عقلت امیدوار میشم :d) ببین لئون نه تنها بین اویل باز ها طرفدار داره بلکه سایر کائنات هم دوسش دارن ، ببین چه موجودیه این دیگه !!! حسودی بسه ! :d
بر عکس من به عقل تو شک کردم!!!:p تمام کائنات جمع شدن و با تمام نیرو و قدرت مواظبن که لیان با شاهکارهاش باعث نابودی دنیا نشه!!!=))

بر عکس من به عقل تو شک کردم!!!:p تمام کائنات جمع شدن و با تمام نیرو و قدرت مواظبن که لیان با شاهکارهاش باعث نابودی دنیا نشه!!!=))
عه... اینو ... پسر جان برو یه ذره خودت رو تو آینه نگاه کن یه آبی به دست و صورتت بزن ، یه لیوان چای گرم بنوش بعد بیا اینجا با هم حرف می زنیم :p
میشه بگی لئون چه کار اشتباهی کرد و چه دست گلی به آب داد که با اون کل بشریت نابود میشد ؟!!! خوبه هر کی لئون رو نجات داد فقط به خاطر شخصیت خوب و مهربونش بوده و البته دل نازک ;;)

عه... اینو ... پسر جان برو یه ذره خودت رو تو آینه نگاه کن یه آبی به دست و صورتت بزن ، یه لیوان چای گرم بنوش بعد بیا اینجا با هم حرف می زنیم :p
میشه بگی لئون چه کار اشتباهی کرد و چه دست گلی به آب داد که با اون کل بشریت نابود میشد ؟!!! خوبه هر کی لئون رو نجات داد فقط به خاطر شخصیت خوب و مهربونش بوده و البته دل نازک ;;)
لیان کلا یه اشتباهه که دست و پا در اورده!!!
شوخی کوچک طبیعت!!! خنگ ترین موجود رو انتخاب کن و بهش توانایی حرف زدن و تیر اندازی بده!!!=))
البته دل نازک
:-&

لیان کلا یه اشتباهه که دست و پا در اورده!!!
شوخی کوچک طبیعت!!! خنگ ترین موجود رو انتخاب کن و بهش توانایی حرف زدن و تیر اندازی بده!!!=))

:-&
بحث داره چیپ میشه ، چون دیگه کم کم هر دومون داریم غیر منطقی میشیم بزار بقیه دوستان هم نظراتشون رو بدن!

گرچه نتیجه ی رای گیری گویای همه چیز هست ! :p

این الان جواب من بود آقا احد :( والاه ما بی دلیل لئون رو دوست نداریم (یعنی خودمو می گم!) باور کن پشتکار و تلاشی که من در این بشر به قول شما ضعیف ، بد بخت بیچاره ، تو سری خوره ، عاشق دیدم ، در دنیای گیم تو شخصیت دیگه ای ندیدم
ای بابا منظور من یه چیز دیگه‌ای هست. من میگم واسه دوست داشتن یه شخصیت بازی لازم به دلایلی اینچنینی نیست. :دی

اما یه نکته در مورد لیان :دی
انگل لاس پلاگاس رو شسته و رفته داد دست ایدا :دی ایدا هم دادش به سازمان :دی بعد فروخت به اروینگ :دی وسکر از اروینگ خرید و اونو توسعش داد :دی همون انگل پخش شد کیجوجو :دی

گرچه نتیجه ی رای گیری گویای همه چیز هست ! :p
البته این نتیجه گیری با این نظرات سازنده:
خوب کاملا مشحصه که leon پر طرفدار تره....هم قیافش بیشتربه درد اویل میخوره و هم کرکترش
کاملا جای بسی امیدواری دارد و واقعا درست است!!!
انگل لاس پلاگاس رو شسته و رفته داد دست ایدا
biggrin1.gif
ایدا هم دادش به سازمان
biggrin1.gif
بعد فروخت به اروینگ
biggrin1.gif
وسکر از اروینگ خرید و اونو توسعش داد
biggrin1.gif
همون انگل پخش شد کیجوجو
biggrin1.gif
اقا احد ترکوندی!!!

انگل لاس پلاگاس رو شسته و رفته داد دست ایدا :biggrin1: ایدا هم دادش به سازمان :biggrin1: بعد فروخت به اروینگ :biggrin1: وسکر از اروینگ خرید و اونو توسعش داد :biggrin1: همون انگل پخش شد کیجوجو :biggrin1:
اَی لعنت خدا بر منکرش ! راست گفتی :( اصلا یادم نبود که لئون... :( (بچه ها من دوباره دچار پارادکس شدم ) آماااااااا خب همه ی آدما تو عمرشون اشتباهاتی رو مرتکب شدن ، به هر حال انسانه و جایزالخطا :d

درود بر همه عشاق رزیدنت اویل
شما فکر نکردید در مورد کرس هم میشه سؤالات خنده دار مطرح کرد؟!(قابل توجه آقا حامد):
کی بود که تو نسخه اول اگر وسکر به سگ شلیک نمیکرد کرس به فنا رفته بود(حادثه قبل از عمارت اسپنسر)
کی بود که تو کد ورونیکا شانسی از دست وسکر در رفت وگرنه تکه تکه می‌شد؟
کی بود که تو LIN اگر جیل فداکاری نمیکرد تو بقل وسکر به فنا رفته بود؟
کی بود که تو نسخه پنجم بدون کمک شوا و جاش له میشد؟
کی بود که تو نسخه پنجم کله شق بود و میخواست تنهایی با یک لشکر ماجینی بجنگه(بدون کمک شوا)؟
کی بود که چندین جا در آفریقا گروه نجات کمکش کردند وگرنه نصف شده بود؟
کی بود که اگر با هلیکوپتر کمکش نمیکردند وسکر نابودش میکرد؟
کی بود که هیکلش کراتینی بود؟:d

کی بود که تو نسخه پنجم کله شق بود و میخواست تنهایی با یک لشکر ماجینی بجنگه(بدون کمک شوا)؟
با تمام احترامی که براتون قائلم اما با این یکی مخالفم!!!
این 1000 بار ولی اولای ساخت بازی قرار بود کریس تنها باشه و خودم تریلراشو با دو تا چشمای خودم دیدم ولی یه دفعه کپکام دوباره دچار اون بیماری معروفش میشه و شوا (یه کاراکتر بیخود والکی) رو میچپونه کنج داستان!!!

با تمام احترامی که براتون قائلم اما با این یکی مخالفم!!!
این 1000 بار ولی اولای ساخت بازی قرار بود کریس تنها باشه و خودم تریلراشو با دو تا چشمای خودم دیدم ولی یه دفعه کپکام دوباره دچار اون بیماری معروفش میشه و شوا (یه کاراکتر بیخود والکی) رو میچپونه کنج داستان!!!
ملاک قضاوت، چیزی هست که الآن وجود داره، اینی که می‌خواستند داستان دیگه‌ای رو در نظر بگیرند و همچین اتفاقی نیفتاد موضوعش فرق میکنه. از کجا میدونید که کرس تو داستان قبلی نقطه ضعف‌های بیشتری نداشته؟!

بچه ها بچه ها یکم اروم من رفتم یه ناهار خوردم و برگشتم چی شد
حالا شروع کنیم ببینیم بچه ها چی گفتن چی نگفتن
اول از همه اگه بخوایم بشماریم که لیون و کریس چه قدر سوتی دادن که از کل داستان بازی طولانی تر میشه
بیایید واقعا این دو نفر رو مقایسه کنیم (این خط فقط به خاطر safe عزیز بود) یه لول بالاتر از بحث
خوب اول از همه ماموریت هایی که به این دو محول شد
بعدا بقیه کارا.
به لیون گفتن برو دختر رئیس جمهور رو بیار رفت دید قضیه پیچیده تر از این حرفاست
کریس رفت افریقا جلوی وسگر رو بگیره و همین
حالا ببینیم این دو توی ماموریتاشون چیکار کردن
شما بگید
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم قابل توجه اونایی که میگن اگه ایدا اون ارپی جی رو پرت نمی کرد لیون بی لیون مشد من سیو بازیرو پاک کردم و یه بازی جدید رو شروع کردم فقط
به خاطر که ثابت کنم لیون بدون اون ارپی جی میتونست سدلر روشکست بده فقط چند روز بهم مهلت بدید سیو بازی رو براتون میزارم و بهتون اطمینان میدم که از کد تقلب استفاده نمیکنم.چون یه گیمر واقعی از این چیزا استفاده نمیکنه

راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم قابل توجه اونایی که میگن اگه ایدا اون ارپی جی رو پرت نمی کرد لیون بی لیون مشد من سیو بازیرو پاک کردم و یه بازی جدید رو شروع کردم فقط
به خاطر که ثابت کنم لیون بدون اون ارپی جی میتونست سدلر روشکست بده فقط چند روز بهم مهلت بدید سیو بازی رو براتون میزارم و بهتون اطمینان میدم که از کد تقلب استفاده نمیکنم.چون یه گیمر واقعی از این چیزا استفاده نمیکنه
ببین بحث سر این نیست که تو از ار پی جی استفاده میکنی یا نه!!! وگرنه اصلا چرا ار پی جی رو نگذاشتن همون جا تا خود لیان برش داره؟
اصلا چرا میان یه کات سین نشون میدن که ایدا ار پی جی رو پرت میکنه؟
به نظرت چیو میخواد بگه؟ حتما میخواد وسط این مبارزه به این بزرگی بگه که:
"اهای لیان! بیا اینو بردار و برو بفروشش تا یه ذره بخندیم!!!"
نه دوستان من خداییش فکر کنین.منطقی باشین.
بیایید واقعا این دو نفر رو مقایسه کنیم (این خط فقط به خاطر safe عزیز بود) یه لول بالاتر از بحث
حیف که اعتبار ندارم وگرنه به خاطر این حرفت بهت اعتبار میدادم;)
من پایه.... اتیش کن بریم.....

خوب اول از همه ماموریت هایی که به این دو محول شد
بعدا بقیه کارا.
به لیون گفتن برو دختر رئیس جمهور رو بیار رفت دید قضیه پیچیده تر از این حرفاست
کریس رفت افریقا جلوی وسگر رو بگیره و همین
حالا ببینیم این دو توی ماموریتاشون چیکار کردن
شما بگید
خوب دیگه بر شما ثابت شده بنده طرف‌دار لیان هستم ولی با قسمت اول نظرتون مخالفم:
شما فکر کردید وسکر کم کسی هست؟ این طوری باید بهتون بگم که اگر وسکر نبود رزیدنت اویلی هم نبود! در ضمن کرس صرفاً برای مقابله با وسکر به آفریقا نرفت، در قالب یک مأموریت برای بررسی حوادث و اتفاقات پیش آمده در محل به اونجا رفت، و حتی برای پیدا کردن اخبار بیشتری از جیل.
در ضمن من هم موقع بازی در RE4 هیچ نیازی به RPG آیدا نداشتم و بدون اون کار سدلر رو تموم کردم، حتی صحنه‌ای رو که ایدا برای لیان RPG میاندازه رو برای اولین بار ندیدم.ولی به هر حال این قسمت جزوی از بازی بوده، ولی دلیلی بر نقطه ضعف لیان نیست، به نظر شما اگر لیان هم ایدا رو در همون حالت معلق در هوا به حال خودش رها میکرد شانسی برای زنده موندن داشت؟ نخیر چون لیان کمکش کرد.به نظر شما همون صحنه راهروی لیزرها و سقوط به سیاه چال بس نبود که اثبات بشه لیان در سخت ترین شرایط توانایی نجات جان خودش رو داره و نیاز چندانی به کمک دیگران نداره؟

ببین بحث سر این نیست که تو از ار پی جی استفاده میکنی یا نه!!! وگرنه اصلا چرا ار پی جی رو نگذاشتن همون جا تا خود لیان برش داره؟
اصلا چرا میان یه کات سین نشون میدن که ایدا ار پی جی رو پرت میکنه؟
به نظرت چیو میخواد بگه؟ حتما میخواد وسط این مبارزه به این بزرگی بگه که:
"اهای لیان! بیا اینو بردار و برو بفروشش تا یه ذره بخندیم!!!"
نه دوستان من خداییش فکر کنین.منطقی باشین.

حیف که اعتبار ندارم وگرنه به خاطر این حرفت بهت اعتبار میدادم;)
من پایه.... اتیش کن بریم.....

خوب دیگه بر شما ثابت شده بنده طرف‌دار لیان هستم ولی با قسمت اول نظرتون مخالفم:
شما فکر کردید وسکر کم کسی هست؟ این طوری باید بهتون بگم که اگر وسکر نبود رزیدنت اویلی هم نبود! در ضمن کرس صرفاً برای مقابله با وسکر به آفریقا نرفت، در قالب یک مأموریت برای بررسی حوادث و اتفاقات پیش آمده در محل به اونجا رفت، و حتی برای پیدا کردن اخبار بیشتری از جیل.
در ضمن من هم موقع بازی در RE4 هیچ نیازی به RPG آیدا نداشتم و بدون اون کار سدلر رو تموم کردم، حتی صحنه‌ای رو که ایدا برای لیان RPG میاندازه رو برای اولین بار ندیدم.ولی به هر حال این قسمت جزوی از بازی بوده، ولی دلیلی بر نقطه ضعف لیان نیست، به نظر شما اگر لیان هم ایدا رو در همون حالت معلق در هوا به حال خودش رها میکرد شانسی برای زنده موندن داشت؟ نخیر چون لیان کمکش کرد.به نظر شما همون صحنه راهروی لیزرها و سقوط به سیاه چال بس نبود که اثبات بشه لیان در سخت ترین شرایط توانایی نجات جان خودش رو داره و نیاز چندانی به کمک دیگران نداره؟
دوستان این قضیه ارپی جی ایدارو وسط نیارین چون یه جای دیگه باید دربارش بحث کنیم
خوب برسیم به ماموریت ها
گفتم که شما بگید چون من اولای داستان رو یادم نمیاد که چرا این دونفر داستانشون این جوری شد ولی بعد از اون رو خوب یادمه گفتم شما شروع کنید.
منظور از اول بازی شماره 123 رو میگم

آخرین ویرایش:
تازه هنوز هم کسی نتونسته اون نظر من در مورد اینکه لئون پشتکار داره رو به چالش بکشه :d
باور کن پشتکار و تلاشی که من در این بشر به قول شما ضعیف ، بد بخت بیچاره ، تو سری خوره ، عاشق دیدم ، در دنیای گیم تو شخصیت دیگه ای ندیدم
اَی لعنت خدا بر منکرش ! راست گفتی :( اصلا یادم نبود که لئون... :( (بچه ها من دوباره دچار پارادکس شدم ) آماااااااا خب همه ی آدما تو عمرشون اشتباهاتی رو مرتکب شدن ، به هر حال انسانه و جایزالخطا :d
اول درباره پشت کار لیان!!! گود پوینت!!! (دیدم بینگو خز شد :دی)
کاملاً این 3تا نقل قول باهم در ارتباطن! و شما تو این مورد استثنائن حق داری که دچار پارادوکس بشی :دی
یک! شما کجا میتونی بگی که کریس فاقد پشتکار بوده یا نبوده؟! دو! کریس باور پذیر هست یا نه؟!
حالا خودم جواب میدم بهتون (که دلایلم همون دلایلی هست که تو نظر سنجی به لیان باعث شد رأی بدم)
اولی: درباره کریس اصلاً شخصیت پردازی و داستان پردازی صورت نگرفته!!!! و این ضعف از داستان نویسی منشأ میشه! شما ببین تو همین شماره 2 لیان رو از فنچ بودنش نشون میدن و قابلیت هاش رو برامون اثبات میکنن و میبینیم که چه قابلیت هایی داره و تو شماره 4 میبینیم که چه پیشرفتی کرده (همون پشتکاری که شما میگی) اما کریس! از همون اول میان میگن که این مأمور کارکشتست! چراش هم کاری نداشته باشید؛ ما میگیم کار کشتست شما هم قبول کنید دیگه... و همون اول کریس رو در قالب استاد نشون میدن... و تو شماره هایه بعدی هرچی کاره شاخه ایشون انجام میده و ما هم میگیم آره دیگه؛ هرچی باشه سوپر هیروئه...
دوم: واقعاً کریس رو تخیلی در آوردن!!!! یعنی تا این حد که من فکر میکنم که اگه جایه کریس و دانته تو 2تا بازی عوض شه؛ آب از آب تکون نمیخوره! منتها دانته قوی بودنش دلیل داره (یعنی شخصیت پردازی کاملی داره) اما کریس؟!
=================================================

دیدم کلاً دارید کریس رو به چالش میکشید!!! لااقل وقتی دارید طرف رو به چالش میکشید؛ بی طرف باشید!!!!

من از هرکی که با کریس مخالفه یه سؤال میپرسم!!! اونم اینه که مهمترین مدارک بازی درباره آمبرلا، ویروس ها و اطلاعات کلی و جزئی بدست چه کسی بدست اوومد؟! مسلماً جواب لیان نیست...

نگید که منم دچار پارادوکس شدم!!! همون اول گفتم که من از جفتشون خوشم میاد و در نتیجه بی طرف هستم...

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or