بر عکس من به عقل تو شک کردم!!!اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی (کم کم دارم به عقلت امیدوار میشم :d) ببین لئون نه تنها بین اویل باز ها طرفدار داره بلکه سایر کائنات هم دوسش دارن ، ببین چه موجودیه این دیگه !!! حسودی بسه ! :d
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
بر عکس من به عقل تو شک کردم!!!اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی (کم کم دارم به عقلت امیدوار میشم :d) ببین لئون نه تنها بین اویل باز ها طرفدار داره بلکه سایر کائنات هم دوسش دارن ، ببین چه موجودیه این دیگه !!! حسودی بسه ! :d
عه... اینو ... پسر جان برو یه ذره خودت رو تو آینه نگاه کن یه آبی به دست و صورتت بزن ، یه لیوان چای گرم بنوش بعد بیا اینجا با هم حرف می زنیمبر عکس من به عقل تو شک کردم!!!تمام کائنات جمع شدن و با تمام نیرو و قدرت مواظبن که لیان با شاهکارهاش باعث نابودی دنیا نشه!!!
![]()
لیان کلا یه اشتباهه که دست و پا در اورده!!!عه... اینو ... پسر جان برو یه ذره خودت رو تو آینه نگاه کن یه آبی به دست و صورتت بزن ، یه لیوان چای گرم بنوش بعد بیا اینجا با هم حرف می زنیم
میشه بگی لئون چه کار اشتباهی کرد و چه دست گلی به آب داد که با اون کل بشریت نابود میشد ؟!!! خوبه هر کی لئون رو نجات داد فقط به خاطر شخصیت خوب و مهربونش بوده و البته دل نازک![]()
البته دل نازک
بحث داره چیپ میشه ، چون دیگه کم کم هر دومون داریم غیر منطقی میشیم بزار بقیه دوستان هم نظراتشون رو بدن!لیان کلا یه اشتباهه که دست و پا در اورده!!!
شوخی کوچک طبیعت!!! خنگ ترین موجود رو انتخاب کن و بهش توانایی حرف زدن و تیر اندازی بده!!!
![]()
ای بابا منظور من یه چیز دیگهای هست. من میگم واسه دوست داشتن یه شخصیت بازی لازم به دلایلی اینچنینی نیست.این الان جواب من بود آقا احدوالاه ما بی دلیل لئون رو دوست نداریم (یعنی خودمو می گم!) باور کن پشتکار و تلاشی که من در این بشر به قول شما ضعیف ، بد بخت بیچاره ، تو سری خوره ، عاشق دیدم ، در دنیای گیم تو شخصیت دیگه ای ندیدم
البته این نتیجه گیری با این نظرات سازنده:گرچه نتیجه ی رای گیری گویای همه چیز هست !![]()
کاملا جای بسی امیدواری دارد و واقعا درست است!!!خوب کاملا مشحصه که leon پر طرفدار تره....هم قیافش بیشتربه درد اویل میخوره و هم کرکترش
اقا احد ترکوندی!!!انگل لاس پلاگاس رو شسته و رفته داد دست ایداایدا هم دادش به سازمان
بعد فروخت به اروینگ
وسکر از اروینگ خرید و اونو توسعش داد
همون انگل پخش شد کیجوجو![]()
![]()
اَی لعنت خدا بر منکرش ! راست گفتیانگل لاس پلاگاس رو شسته و رفته داد دست ایدا :biggrin1: ایدا هم دادش به سازمان :biggrin1: بعد فروخت به اروینگ :biggrin1: وسکر از اروینگ خرید و اونو توسعش داد :biggrin1: همون انگل پخش شد کیجوجو :biggrin1:
با تمام احترامی که براتون قائلم اما با این یکی مخالفم!!!کی بود که تو نسخه پنجم کله شق بود و میخواست تنهایی با یک لشکر ماجینی بجنگه(بدون کمک شوا)؟
ملاک قضاوت، چیزی هست که الآن وجود داره، اینی که میخواستند داستان دیگهای رو در نظر بگیرند و همچین اتفاقی نیفتاد موضوعش فرق میکنه. از کجا میدونید که کرس تو داستان قبلی نقطه ضعفهای بیشتری نداشته؟!با تمام احترامی که براتون قائلم اما با این یکی مخالفم!!!
این 1000 بار ولی اولای ساخت بازی قرار بود کریس تنها باشه و خودم تریلراشو با دو تا چشمای خودم دیدم ولی یه دفعه کپکام دوباره دچار اون بیماری معروفش میشه و شوا (یه کاراکتر بیخود والکی) رو میچپونه کنج داستان!!!
ببین بحث سر این نیست که تو از ار پی جی استفاده میکنی یا نه!!! وگرنه اصلا چرا ار پی جی رو نگذاشتن همون جا تا خود لیان برش داره؟راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم قابل توجه اونایی که میگن اگه ایدا اون ارپی جی رو پرت نمی کرد لیون بی لیون مشد من سیو بازیرو پاک کردم و یه بازی جدید رو شروع کردم فقط
به خاطر که ثابت کنم لیون بدون اون ارپی جی میتونست سدلر روشکست بده فقط چند روز بهم مهلت بدید سیو بازی رو براتون میزارم و بهتون اطمینان میدم که از کد تقلب استفاده نمیکنم.چون یه گیمر واقعی از این چیزا استفاده نمیکنه
حیف که اعتبار ندارم وگرنه به خاطر این حرفت بهت اعتبار میدادمبیایید واقعا این دو نفر رو مقایسه کنیم (این خط فقط به خاطر safe عزیز بود) یه لول بالاتر از بحث
خوب دیگه بر شما ثابت شده بنده طرفدار لیان هستم ولی با قسمت اول نظرتون مخالفم:خوب اول از همه ماموریت هایی که به این دو محول شد
بعدا بقیه کارا.
به لیون گفتن برو دختر رئیس جمهور رو بیار رفت دید قضیه پیچیده تر از این حرفاست
کریس رفت افریقا جلوی وسگر رو بگیره و همین
حالا ببینیم این دو توی ماموریتاشون چیکار کردن
شما بگید
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم قابل توجه اونایی که میگن اگه ایدا اون ارپی جی رو پرت نمی کرد لیون بی لیون مشد من سیو بازیرو پاک کردم و یه بازی جدید رو شروع کردم فقط
به خاطر که ثابت کنم لیون بدون اون ارپی جی میتونست سدلر روشکست بده فقط چند روز بهم مهلت بدید سیو بازی رو براتون میزارم و بهتون اطمینان میدم که از کد تقلب استفاده نمیکنم.چون یه گیمر واقعی از این چیزا استفاده نمیکنه
ببین بحث سر این نیست که تو از ار پی جی استفاده میکنی یا نه!!! وگرنه اصلا چرا ار پی جی رو نگذاشتن همون جا تا خود لیان برش داره؟
اصلا چرا میان یه کات سین نشون میدن که ایدا ار پی جی رو پرت میکنه؟
به نظرت چیو میخواد بگه؟ حتما میخواد وسط این مبارزه به این بزرگی بگه که:
"اهای لیان! بیا اینو بردار و برو بفروشش تا یه ذره بخندیم!!!"
نه دوستان من خداییش فکر کنین.منطقی باشین.
حیف که اعتبار ندارم وگرنه به خاطر این حرفت بهت اعتبار میدادم
من پایه.... اتیش کن بریم.....
دوستان این قضیه ارپی جی ایدارو وسط نیارین چون یه جای دیگه باید دربارش بحث کنیمخوب دیگه بر شما ثابت شده بنده طرفدار لیان هستم ولی با قسمت اول نظرتون مخالفم:
شما فکر کردید وسکر کم کسی هست؟ این طوری باید بهتون بگم که اگر وسکر نبود رزیدنت اویلی هم نبود! در ضمن کرس صرفاً برای مقابله با وسکر به آفریقا نرفت، در قالب یک مأموریت برای بررسی حوادث و اتفاقات پیش آمده در محل به اونجا رفت، و حتی برای پیدا کردن اخبار بیشتری از جیل.
در ضمن من هم موقع بازی در RE4 هیچ نیازی به RPG آیدا نداشتم و بدون اون کار سدلر رو تموم کردم، حتی صحنهای رو که ایدا برای لیان RPG میاندازه رو برای اولین بار ندیدم.ولی به هر حال این قسمت جزوی از بازی بوده، ولی دلیلی بر نقطه ضعف لیان نیست، به نظر شما اگر لیان هم ایدا رو در همون حالت معلق در هوا به حال خودش رها میکرد شانسی برای زنده موندن داشت؟ نخیر چون لیان کمکش کرد.به نظر شما همون صحنه راهروی لیزرها و سقوط به سیاه چال بس نبود که اثبات بشه لیان در سخت ترین شرایط توانایی نجات جان خودش رو داره و نیاز چندانی به کمک دیگران نداره؟
تازه هنوز هم کسی نتونسته اون نظر من در مورد اینکه لئون پشتکار داره رو به چالش بکشه :d
باور کن پشتکار و تلاشی که من در این بشر به قول شما ضعیف ، بد بخت بیچاره ، تو سری خوره ، عاشق دیدم ، در دنیای گیم تو شخصیت دیگه ای ندیدم
اول درباره پشت کار لیان!!! گود پوینت!!! (دیدم بینگو خز شداَی لعنت خدا بر منکرش ! راست گفتیاصلا یادم نبود که لئون...
(بچه ها من دوباره دچار پارادکس شدم ) آماااااااا خب همه ی آدما تو عمرشون اشتباهاتی رو مرتکب شدن ، به هر حال انسانه و جایزالخطا :d