masiha_jfr
کاربر سایت
حالا با این حرفا یکی رو پیدا کنید بزاریم جلوی کریتوس
به نظرم تنها کسی که میشه جلو کریتوس گذاشت گابریل بلمونت هستشb-)
امیر جان اون بخشی که قرمز کردی توی اکثر موارد جواب نمیده ، مثلا شاید FF VII و DMC 3 شخصیت منفی های قوی ایی داشتن ( از لحاظ شخصیت پردازی منظورمهمن با این دوتا موافقم
ولی یه پیشنهاد دارم
ولی اولش اینو بگم که هر چند وقت یکبار تاپیک به خاطر عدم انتخاب دو کاراکتر مناسب می خوابه نمونش هم دیروز بود
من چقدر گفتم از فایتینگ انتخاب نکنین چون ازاینجاش خبر داشتم که تا پیک می خوابه منم دیروز عمدا پست ندادم تا تاپیک پایین بمونه
ولی خب الان یه پیشنهاد دارم برای نظر سنجی های بعد
چیزی که زیاده کاراکتر از دنیای بازیه ولی مسئله اینه که کی باید جلوی کی قرار بگیره
به جای انتخاب دو کاراکتر قهرمان از دو بازی یه قهرمان و یه ضد قهرمان انخاب کنیم
نمونه هاش هم هست مثل کلود و سفیروث ، مامور 41 و مکس پین
در اخر هم فکر تام و جری و پلنگ صورتی رو از مغزتون خارج کنید که میشه مثل نظر سنجی سونیک و ماریو که کلا 50 نفر شرکت کردن .
هر چند وقت یکبار بیایم با نظرات گرانبهامون تاپیک رو نجات بدیم :d
Commander Shepard Vs. Marcus Fenix
و
Ryu Hayabusa Vs. Dante
همیشه اونقدر بحث برای گفتن نیست کهولی اولش اینو بگم که هر چند وقت یکبار تاپیک به خاطر عدم انتخاب دو کاراکتر مناسب می خوابه نمونش هم دیروز بود
من چقدر گفتم از فایتینگ انتخاب نکنین چون ازاینجاش خبر داشتم که تا پیک می خوابه منم دیروز عمدا پست ندادم تا تاپیک پایین بمونه
منم با حرف شما موافقم ولی این قضیه شامل همه که نمیشهامیر جان اون بخشی که قرمز کردی توی اکثر موارد جواب نمیده ، مثلا شاید FF VII و DMC 3 شخصیت منفی های قوی ایی داشتن ( از لحاظ شخصیت پردازی منظورمه) و میشد در مقابل همدیگه قرارشون داد و رقابت سنگین بود ولی توی اکثر بازی ها شخصیت منفی زیاد قوی کار نشده برای همین اگه بزاریمش جلوی قهرمان بازی کاملا نتیجه قابل پیش بینیه
![]()
در مورد کریتوس هم دانته راحت میتونه شکستش بده ( اگه توی بازی روبروی همدیگه قرار بگیرن) ولی توی نظرسنجی ...
![]()
حتی اگه بحث زیادی هم نباشه حداقل حداقل تاپیک نمی خوابهبا فجایع اخیر نینجا گایدن 3 عمراً نمیشه ریو رو جلوی دانته علم کرد بویژه که دو شماره ی قبل به دلیل سخت بودن فقط یه سری مخاطب و هوادار خاص داره در مقابل سیل عظیمی از طرفداران دانته
همیشه اونقدر بحث برای گفتن نیست کهتوی نظر سنجی کلود و سفیروث هم 2-3 روز آخر فقط بحث در مورد نظر سنجی بعدی بود
![]()
من هنوز سر حرفممCole Macgrath Vs Alex Mercer
این من هستم شدید الکس به خاطر خوش تیپ بودنش و کول به خاطر انحصاری بودنش رقابت شدید میشه
درود بر همه
خوب حالا که قصد تغییر نظرسنجی رو دارید، برای عقب نموندن از قافله پیشنهاددهندگان و همچنین محض خالی نبودن عریضه، نظرکی بدم:
Gabriel Vs Dante
(Gabriel Vs Prince(Prince Of Persia
Bayonetta Vs Nariko (اینو هر دفعه میگم:d)
فعلاً همین، دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه:d
بدرود