X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ای بابا یعنی دوباره قراره توی نظرسنجی بعدی هم شکست بخوریم :| :دی
من که اصلا Big Boss رو نمیشناسم مجبورم به سم رای بدم :دی ولی ظاهرا هوادارای Big Boss بیشتر هستن :| :دی

من هم با همین موافقم ولی بیوگرافی یادتون نره :دی

تو چطوری از اکسیژنی تنفس میکنی که من هم تنفس میکنم ، و Big Boss رو نمیشناسی ؟:|

87118996388545314033.jpg

تایید شد :d میریم برا جمع بندی و بر می گردیم :d
-------------------
-------------------
Ken Vs.Ryu
تعداد کل شرکت کنندگان : 100 نفر
Ryu: 59 رای
Ken: 41 رای

برنده ی نظرسنجی : Ryu قهرمان اصلی سری Street Fighter
دلایل برتری:

SF = Ryu

1-ریو نماد بازی استریت فایتر هست یه اسطوره ی ژاپنی که اگه به رنگبندی لباسش دقت کنید لباس سفید و هدبند و دستکش قرمز نماد پرچم سرزمین آفتاب سرخ ـه

2-شخصیت بسیار فروتنی داره و اصلاً اهل خودنمایی و ... نیست !

3-تلاشش هست که تمام زندگیش رو وقف مبارزه کرده !

4-توانایی های منحصر به فردش هست که به واسطه ی مورد قبل بدست آورده !

5-مبارزه با نیروی اهریمن حتی خودش ! به واسطه ی استفاده از نیروی هادو , قدرت این نیرو توی بدن ریو به حدی رسیده که هادوی تاریک توی بدنش آزاد شده و ریو با آزاد کردن این نیرو در خودش میتونه قدرتی چند برابر اینی که الان هست بدست بیاره ولی به دلیل شیطانی بودن این قدرت دائم در حال مبارزه و سرکوب کردنش هست !
و ...

آخرین ویرایش:
خب من اولین نفری بودم که به سم ماهیگیر رای دادم. >:d<
من کلا با شخصیت های MGS حال نمی کنم. نمی دونم چرا. :دی
البته یکی از دلایلش زیاد از حد اغراق تو رفتارهاشون هست. :دی

تو چطوری از اکسیژنی تنفس میکنی که من هم تنفس میکنم ، و Big Boss رو نمیشناسی ؟:|

87118996388545314033.jpg

خیلی راحت :دی بجای عکس گذاشتن یه بیوگرافی براش بنویس تا باهاش آشنا بشیم :| :دی ( به قول سید قیافه خمودی داره :دی )

من مخالفم! کار به گیس و گیس کشی میکشه!!!:d ناریکو رو که خیلی نمیشناسن،اون زمانی که PS3 کپی خور نبود اومد خیلی بازی نکردنش. PCبازا به کنار ، حتی 360بازا هم نمیشناسنش! نظرسنجیه گرمی نمیشه....
من میگم بزاریم Sam Fisher Vs. Batman>:d< تقریبا همه گیمرها با جفت اینا آشنان. سم به لطف سابقه و قدمتی که داره رأی میاره ، بتمن هم که دو نسخه آخرش ترکونده....! نتیجه غیر قابل پیش بینی!:d
کاملا موافقم.
آقا هر کی با کول(این فیمس)و الکس مرسر(پروتوتایپ)موافقه بگه

---------- نوشته در 02:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 PM ارسال شده بود ----------

به سم فیشر رای میدم چون:

1- مهارت بالا در مبارزات و ماموریت های مخفی کاری
2- پیشینه ی قدیمی
3- اخلاقی عجیب، خاص و تند
4 استاد حرف کشیدن از دیگران
:D
5-با اینکه دخترش رو از دست داده اما هنوز امیدش رو از دست نداده و به دنبال انتقامه:D

يا حضرت بيگ باس !!!!^:)^:praying::praying:

يعني به شخصه وحيد ( ع ) فتوا ميدهد به هركي جز بيگ باس راي بديد تا سه سال عمرا بتونيد به بازي نزديك بشيد با كيف و ميل !!:d

من پيش بيني ميكنم بيگ باس با اختلاف 20 راي برنده ميشه !:>:d

يا حضرت بيگ باس !!!!^:)^:praying::praying:

يعني به شخصه وحيد ( ع ) فتوا ميدهد به هركي جز بيگ باس راي بديد تا سه سال عمرا بتونيد به بازي نزديك بشيد با كيف و ميل !!:d

من پيش بيني ميكنم بيگ باس با اختلاف 20 راي برنده ميشه !:>:d
زرشک. :دی
به همین خیال باش.>:d<
این سم اینقد ماهیگیر زبده ای هست که همه رو تو تورش اسیر کنه. ;;) منتها اگه مثل سری قبل که با نامردی و تقلب لارا از ناتان باخت، این سری هم با تقلب Big Boss رو برنده اعلام نکنید. :|

روایت داریم جایی که رئیس بزرگ هست حتی فکر کردن به شخصیت های دیگه هم حرامه ، چه برسه به رای دادن :دی

حالا راست و دروغش پای خودشون :دی

زرشک. :دی
به همین خیال باش.>:d<
این سم اینقد ماهیگیر زبده ای هست که همه رو تو تورش اسیر کنه. ;;) منتها اگه مثل سری قبل که با نامردی و تقلب لارا از ناتان باخت، این سری هم با تقلب Big Boss رو برنده اعلام نکنید. :|

يعني ميخواي ابهت بيگ باس رو با اين پشه سه چشم مقايسه كني ؟؟ :d

اون لارا كه مال اين حرفها نبود كه جلوي نيتن قرار بگيره !!!:d

بيگ باس هم ميزنه اين ماهي گير سه چشم رو نابود ميكنه تا درسي بشه براي همگان !!!:d

images

ادم ابهت رو ميبينه لرزه بر اندام و وجودش ميفته !!!

اصلا قابل مقایسه نیستن...
شخصیت Big boss کجا و سم کجا! باید big boss رو با یکی مثل boss مقایسه کرد! نه با یه بچه‌ای مثل سم (نظر شخصی!)

مطمئن هستم هر کسی که به سم رای میده تا حالا MGS بازی نکرده => به نظرم این مقایسه کاملا اشتباهه:|

از Sam هم ( چه قافیه ای :d) خوشم میاد ولی در مقابله با ....... میخندیم=))

55440362510573741201.jpg

بیگ باس اسم رمزی است برای یکی از بزرگترین سربازان قرن بیستم. کسی که بارها به عنوان بزرگترین سرباز قرن 20 و تاریخ امریکا نام گرفت.

در سال 1935 متولد شد اسم اصلی اون john بود که بعد ها بیشتر به نام جک او را صدا میکردند.سابقه نظامی او به سال 1950 بر می گردد زمانی که تصمیم به پیوستن یه گروه green berets گرفت و در آن زمان به عنوان شاگرد the boss پذیرفته شد.

در 24 آگوست 1964 جک به عنوان یک مامور cia از بخش fox unit ماموریت یافت تا مخفیانه به خاک روسیه نفوذ کرده و دانشمندی به نامSokolov را نجات دهد. این اولین باری بود که به او لقب Naked SNAKE داده شد.پس از نجات دانشمند آنها پس از عبور از یک پل اسنیک با استاد سابق خود THE BOSS روبه رو می شودکه برای خود یک هم پیمان جدید به نام colonel volgin پیدا کرده است طی یک نبرد سخت توسط باس شکست خورده و به پایین از پل پرت می شود و سوکولاو توسط باس ربوده شده و ولگین نیز برای پوشش این کار خود یک بمب هسته ای را منفجر میکند و به این ترتیب این ماموریت با شکست مواجه میشود.

پس از آن که هواپیمای اسنیک توسط دولت شوروی شناسایی میشود شوروی دولت امریکا را متهم به منفجر کردن بمب در خاک خود میکند. دولت امریکا موافقت خود را برای از بین بردن the boss و volgin اعلام می کند.

یک هفته بعد اسنیک تحت ماموریت جدیدی به نام snake eater وارد خاک روسیه می شود در این بین یک مامور دیگر به نام ایوا اورا همراهی می کند. پس یک سری در گیری بین اسلات و اسنیک, اسنیک موفق به شناسایی مکان سوکولاو میشود ولی در حین نجات او توسط نیروهای ولگین دستگیر می شود.. پس از شکنجه اسنیک توسط اسلات درست زمانی که اسنیک قصد محافظت از ایوا را داشت بر اثر برخورد گلوله چشم خودرا از دست می دهد.

در ادامه اسنیک موفق به نابود کردن پایگاه ولگین و تانک متالگیر که توسط سوکولاو ساخته شده بود میشود و در این بین ولگین نیز کشته میشوددرست قبل از فرار اسنیک با استاد خود مواجه میشو و در یک نیرد موفق به شکست او میشود. ایوا و اسنیک به آلاسکا فرار مبکنند. روز بعد اسنیک متوجه ناپدید شدن ایوا میشود. ایوا در کاست به اسنیک توضیح می دهد که در اصل یک مامور دو جانبه بوده وبرای چین کار میکند.

پس از ان دولت آمریکا طی یک قدر دانی از اسنیک به او لقب big boss را اعطا میکند.

دوستان اگه متن ایرادی داشت حتما بگین تا اصلاح کنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or