X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میگم Nariko Vs Bayonetta رو بزاریم برای دفعه بعد :دی

الان بین این دوتا یکی رو انتخاب کنید :d

Sam Fisher Vs BATMAN
Marcus Fenix Vs Shepard

دوستان دوستان اول از همه :d
I love you All
بعدش اینکه خواهشا دوباره کار رو سخت نکنین :d
این دو کاراکتر رو من معرفی می کنم کسایی که دوست دارن لایک بدن
Sam fisher Vs.Big boss

دوستان دوستان اول از همه :d
I love you All
بعدش اینکه خواهشا دوباره کار رو سخت نکنین :d
این دو کاراکتر رو من معرفی می کنم کسایی که دوست دارن لایک بدن
Sam fisher Vs.Big boss

خدایی همون Nariko VS Bayonetta بهتره. جون من همین رو بذار. :(

یه ابر قهرمان با یه جاسوس بالفطره ؟:|
کیان ؟ :| با این ایدت :|:دی !
خب کیوان تو هم 2تا ایده بده! فقط بلدی ایراد بگیری! !:|:d
اتفاقا خیلی هم به هم میان!:d کاری با ابر قهرمان بودن بتمن ندارم،جفتشون تو مخفیکاری استادن و بعضی روش های مبارزشون مثل همه! کلا اینجور شخصیتها قابلیت رو در رو شدن در برابر همو دارن!:d
h9ufkhehoq1zvh118cwj.jpg

یه ابر قهرمان با یه جاسوس بالفطره ؟:|
کیان ؟ :| با این ایدت :|:دی !
دقیقاً می خواستم همینو بگم :دی آخه چیِ این دو تا به هم می خوره ؟ :دی
خب کیوان تو هم 2تا ایده بده! فقط بلدی ایراد بگیری! !:|:d
اتفاقا خیلی هم به هم میان!:d کاری با ابر قهرمان بودن بتمن ندارم،جفتشون تو مخفیکاری استادن و بعضی روش های مبارزشون مثل همه! کلا اینجور شخصیتها قابلیت رو در رو شدن در برابر همو دارن!:d
h9ufkhehoq1zvh118cwj.jpg
نگو این حرفو کیان :دی بتمن کجا مخفی کاری و جاسوس بازی داره ! :دی اون یه نمه مخفی کاری ای هم که میبینی بعضاً برای ایجاد ترس بین دشمن هاست و بس :دی قرار نیست عین سم یا اسنیک ها مخفیانه وارد عمل بشه و mission accomplished بکنه که :دی
--------------------------------------
هم سم و بیگ باس عالیه هم ناریکو و بیونتا ! :دی با هر دو موافقم :دی

آخرین ویرایش:
نگو این حرفو کیان :دی بتمن کجا مخفی کاری و جاسوس بازی داره ! :دی اون یه نمه مخفی کاری ای هم که میبینی بعضاً برای ایجاد ترس بین دشمن هاست و بس :دی قرار نیست عین سم یا اسنیک ها مخفیانه وارد عمل بشه و mission accomplished بکنه که :دی
احســـان این حرفو نزن!!!x_x:d کلا یه بتمنه و مخفیکاریش! مخفیکاری رو از بتمن بگیرن که دیگه چیزی از این ابر قهرمان نمیمونه! حالا تو Arkham City رو درجه easy اکشن تموم کردی که دلیل نمیشه!:d گدجت های مختلف بتمن برای مخفیکاری مصداقیه بر حرفای من!>:d:d اگه اینجوره که Splinter Cell رو هم میشه اکشن رفت، نسخه آخرش که آخرت اکشن بازی بود!...:d

دستت درد نکنه
biggrin1.gif
بتمن مخفی کاری داره ولی نه اونی که مثل اسپلینتر سل و متال گیر هست ! تو اصلاً به اصل وجودی بتمن هم دقت کنی معلومه این بابا کلاً از تاریکی و ترس بنا شده
biggrin1.gif
همونطور هم که گفتم مخفی کاریش برای ایجاد ترس هست ! و گرنه اگه بنای تو بازیش هست توی همون بازیش هم همه متوجه حضورش هستن ولی توی متال گیر میتونی بدون حتی بیهوش کردن یا کشتن یه نفر بازی رو تموم کنی یعنی توی یه مرحله یا لوکیشن هیچ کس اصلاً نمی فهمه اسنیکی از اینجا رد شده یا حضور داشته
biggrin1.gif
اسپلینتر سل هم تا حدودی این موضوع براش صادق ـه
biggrin1.gif
ولی بتمن خودت هم می دونی به هیچ وجه اینطور نیست
biggrin1.gif
یعنی بتمن داره میاد که اصلاً ترس رو توی دل دشمن هاش بذاره و بگه من اینجا هستم
biggrin1.gif
تا با اعلام حضورش گاتهام رو از این جرم و جنایت نجات بده ! حالا ببینم تو این دو تا چیز مختلف رو یه نوع مخفی کاری حساب میکنی ؟
biggrin1.gif
آقا حرف شما کاملا درست!:d نمیدونستم مخفیکاری هم انواع مختلف داره!!!!:d ..... پس با این حساب نظرسنجی بعدی باشه Marcus Fenix Vs Shepard>:d:d

مخفی کاری انواع مختلف نداره , اهداف مختلف داره
biggrin1.gif
بله
biggrin1.gif
شرمنده احسان، نمیدونستم مخفیکاری "اهداف" مختلف داره!!!!:eek: :d

ببخشید با این حرفت یعنی الان آنچارتد یه بازی مخفی کاریه دیگه
yahoo_22.gif
همونقدر که آنچارتد به خاطر مخیکاریش بازی مخفی کاری حساب میشه همونقدر هم بتمن !
بله ! بستگی داره قصدت از اون مخفی کاری چی باشه ! مثل بتمن ایجاد ترس یا مثل متال گیر انجام وظیفه بدون دیده شدن !
احسان بیخیال قضیه رو .... تا فردا صبح هم بحث کنیم فکر نکنم به نتیجه ای برسیم!:d اصلا بتمن که مخفیکاری نیست،بتمن Hack n Slashـه!!!:d خوب شد!؟:d
اصلاً معتقدی من دارم اشتباه میگم ! برو به یه کسی که متال گیر باز قدیمی یا اسپلینتر سل باز قدیمی هست بگو بتمن یه بازی مخفی کاریه ! ببین با خنده بهت جواب میده یا نه !
biggrin1.gif
من خودم اسپلینتر سل باز قدیمیم! از نسخه 1 بازیش کردم.قبول دارم حرفتو احسان، بتمن فقط یه سری از المان های مخفیکاری رو اونهم فقط در بعضی مکانها داره.اما حرف من اینه هم بتمن و هم متال گیر ابزار مخفیکاری و اکشن رو بهمون دادن. این دست خودمونه چجور بازی رو پیش ببریم. یادمه MGS3 رو برای بار اول به اکشن ترین روش ممکن تمومش کردم!!!:d

پس تو هم از اون فن های SC ـی که متال گیر رو اکشن میبینن
biggrin1.gif
خب چرا اون نیمه ی لیوان رو نگاه نمیکنی ؟
biggrin1.gif
درسته بتمن و متال گیر رو میشه با اکشن ترین حالت ممکن تموم کرد ! ولی حالا برعکس متال گیر رو میشه بدون کشتن یا حتی بیهوش کردن یه نفر ! تکرار میکنم توی کل بازی بدو کشتن حتی 1 نفر تموم کرد ! حالا آیا بتمن یا اسپلینتر سل رو هم میشه اینجوری تموم کرد ؟
biggrin1.gif
نه من Fan جفتشونم!:d ولی با سبک مخفیکاری سری متال گیر خیلی مشکل دارم! آخه یعنی چی این!:d :
q1txn3l3nht37ytkt1sz.jpg
8k0bkgo58l8kr0jm278q.jpg

حالا طرفدارا تیکه پارم نکنن!:-s آقا نظرشخصیه.!!!!
احسان اگه به کشتنه که بتمن هم هیچکی رو نمیکشه(!) همه رو میزنه بیهوش میکنه! بعد ضربه فنیشون با Detective Mod نیگاشون کن!:d .... اما منظورتو گرفتم ، کاملا درست میگی، از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره!:d پس من هم هیچ جوابی نمی دم!!!!!:d:d:d

آخرین ویرایش:
احســـان این حرفو نزن!!!x_x:d کلا یه بتمنه و مخفیکاریش! مخفیکاری رو از بتمن بگیرن که دیگه چیزی از این ابر قهرمان نمیمونه! حالا تو Arkham City رو درجه easy اکشن تموم کردی که دلیل نمیشه!:d گدجت های مختلف بتمن برای مخفیکاری مصداقیه بر حرفای من!>:d:d اگه اینجوره که Splinter Cell رو هم میشه اکشن رفت، نسخه آخرش که آخرت اکشن بازی بود!...:d

دستت درد نکنه :biggrin1: بتمن مخفی کاری داره ولی نه اونی که مثل اسپلینتر سل و متال گیر هست ! تو اصلاً به اصل وجودی بتمن هم دقت کنی معلومه این بابا کلاً از تاریکی و ترس بنا شده :biggrin1: همونطور هم که گفتم مخفی کاریش برای ایجاد ترس هست ! و گرنه اگه بنای تو بازیش هست توی همون بازیش هم همه متوجه حضورش هستن ولی توی متال گیر میتونی بدون حتی بیهوش کردن یا کشتن یه نفر بازی رو تموم کنی یعنی توی یه مرحله یا لوکیشن هیچ کس اصلاً نمی فهمه اسنیکی از اینجا رد شده یا حضور داشته :biggrin1: اسپلینتر سل هم تا حدودی این موضوع براش صادق ـه :biggrin1: ولی بتمن خودت هم می دونی به هیچ وجه اینطور نیست :biggrin1: یعنی بتمن داره میاد که اصلاً ترس رو توی دل دشمن هاش بذاره و بگه من اینجا هستم :biggrin1: تا با اعلام حضورش گاتهام رو از این جرم و جنایت نجات بده ! حالا ببینم تو این دو تا چیز مختلف رو یه نوع مخفی کاری حساب میکنی ؟ :biggrin1:
---------
آقا حرف شما کاملا درست!:d نمیدونستم مخفیکاری هم انواع مختلف داره!!!:d
خواستم اینو اضافه کنم این سایت زد پست ما رو به فنا داد رفت :| اون چیزی که بتمن رو بتمن کرده مخفیکاریش نیست زور بازو و قدرت بدنیش هست ! چون بتمن عین هزار تا قهرمان دیگه انواع و اقسام قدرت های جادویی و ... نداره و فقط متکی به زور بازوی خودش ـه :دی
مخفی کاری انواع مختلف نداره , اهداف مختلف داره :دی بله :دی
شرمنده احسان، نمیدونستم مخفیکاری "اهداف" مختلف داره!!!!!!
eek.gif
yahoo_4.gif
ببخشید با این حرفت یعنی الان آنچارتد یه بازی مخفی کاریه دیگه :| همونقدر که آنچارتد به خاطر مخفیکاریش بازی مخفی کاری حساب میشه همونقدر هم بتمن !
بله ! بستگی داره قصدت از اون مخفی کاری چی باشه ! مثل بتمن ایجاد ترس یا مثل متال گیر انجام وظیفه بدون دیده شدن ! اصلاً معتقدی من دارم اشتباه میگم ! برو به یه کسی که متال گیر باز قدیمی یا اسپلینتر سل باز قدیمی هست بگو بتمن یه بازی مخفی کاریه ! ببین با خنده بهت جواب میده یا نه ! :دی
احسان بیخیال قضیه رو .... تا فردا صبح هم بحث کنیم فکر نکنم به نتیجه ای برسیم!
yahoo_4.gif
اصلا بتمن که مخفیکاری نیست،بتمن Hack n Slashـه!!!
yahoo_4.gif
خوب شد!؟
yahoo_4.gif
نه گُلم بتمن یه بازی اکشن ـه ولی اون دو تا استیلث هستن :دی چرا سفسطه میکنی ؟ :دی گفتم که به من اگه اعتباری نیست از هر کسی که فکر میکنی معتبره بپرس :دی
هر کسی به نظرت معتبر هست رو خودت بیار اگه گفت حرف من اشتباهه من دیگه پام رو توی این تاپیک نمی ذارم :دی منتظرم :دی
من خودم اسپلینتر سل باز قدیمیم! از نسخه 1 بازیش کردم.قبول دارم حرفتو احسان، بتمن فقط یه سری از المان های مخفیکاری رو اونهم فقط در بعضی مکانها داره.اما حرف من اینه هم بتمن و هم متال گیر ابزار مخفیکاری و اکشن رو بهمون دادن. این دست خودمونه چجور بازی رو پیش ببریم. یادمه MGS3 رو برای بار اول به اکشن ترین روش ممکن تمومش کردم!!!
yahoo_4.gif
پس تو هم از اون فن های SC ـی که متال گیر رو اکشن میبینن :دی خب چرا اون نیمه ی لیوان رو نگاه نمیکنی ؟ :دی درسته بتمن و متال گیر رو میشه با اکشن ترین حالت ممکن تموم کرد ! ولی حالا برعکس متال گیر رو میشه بدون کشتن یا حتی بیهوش کردن یه نفر ! تکرار میکنم توی کل بازی بدون کشتن حتی 1 نفر تموم کرد ! حالا آیا بتمن یا اسپلینتر سل رو هم میشه اینجوری تموم کرد ؟ :دی
خــیـــر :دی
اصلاً زمینه فراهم شد :دی نظرسنجی باید همین بیگ باس و سم باشه تا قضیه حل بشه :دی

آخرین ویرایش:
نظرسنجی جالبی میشه :دی به به میزنیم تو سرو کله‌ی هم >:d<:دی

خودمونیم بچه ها چه زود فراموش میکنن
بابا مگه قرار نبود بهترین انتخاب هارو به صورت نظرسنجی دربیاریم.
اصلا چرا
احسان Vs کیان :biggrin1:
امیر vs کیان :d
امیر vs احسان :d
امیر vs کل بچه های بازی سنتر =))
حالا کی مرده بیاد جلو

ای بابا یعنی دوباره قراره توی نظرسنجی بعدی هم شکست بخوریم :| :دی
من که اصلا Big Boss رو نمیشناسم مجبورم به سم رای بدم :دی ولی ظاهرا هوادارای Big Boss بیشتر هستن :| :دی

من هم با همین موافقم ولی بیوگرافی یادتون نره :دی

نظرسنجی واسه انتخاب شخصیتهای بعدی نظرسنجی بعدی که جالب نمیشه!!:)):d
حالا که از ناروتو و وارکرفت نمیذارین :( به نظر من بهترین شپرد و فینیکس هست!!
این سم و بیگ باس هم بدک نیست!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or