میگم Nariko Vs Bayonetta رو بزاریم برای دفعه بعد
الان بین این دوتا یکی رو انتخاب کنید :d
Sam Fisher Vs BATMAN
Marcus Fenix Vs Shepard
الان بین این دوتا یکی رو انتخاب کنید :d
Sam Fisher Vs BATMAN
Marcus Fenix Vs Shepard
دوستان دوستان اول از همه :d
I love you All
بعدش اینکه خواهشا دوباره کار رو سخت نکنین :d
این دو کاراکتر رو من معرفی می کنم کسایی که دوست دارن لایک بدن
Sam fisher Vs.Big boss
خب کیوان تو هم 2تا ایده بده! فقط بلدی ایراد بگیری! !یه ابر قهرمان با یه جاسوس بالفطره ؟![]()
کیان ؟با این ایدت
!
دقیقاً می خواستم همینو بگمیه ابر قهرمان با یه جاسوس بالفطره ؟![]()
کیان ؟با این ایدت
!
نگو این حرفو کیانخب کیوان تو هم 2تا ایده بده! فقط بلدی ایراد بگیری! !:d
اتفاقا خیلی هم به هم میان!:d کاری با ابر قهرمان بودن بتمن ندارم،جفتشون تو مخفیکاری استادن و بعضی روش های مبارزشون مثل همه! کلا اینجور شخصیتها قابلیت رو در رو شدن در برابر همو دارن!:d![]()
احســـان این حرفو نزن!!!نگو این حرفو کیانبتمن کجا مخفی کاری و جاسوس بازی داره !
اون یه نمه مخفی کاری ای هم که میبینی بعضاً برای ایجاد ترس بین دشمن هاست و بس
قرار نیست عین سم یا اسنیک ها مخفیانه وارد عمل بشه و mission accomplished بکنه که
![]()
آقا حرف شما کاملا درست!:d نمیدونستم مخفیکاری هم انواع مختلف داره!!!!:d ..... پس با این حساب نظرسنجی بعدی باشه Marcus Fenix Vs Shepard>:d:dدستت درد نکنهبتمن مخفی کاری داره ولی نه اونی که مثل اسپلینتر سل و متال گیر هست ! تو اصلاً به اصل وجودی بتمن هم دقت کنی معلومه این بابا کلاً از تاریکی و ترس بنا شده
همونطور هم که گفتم مخفی کاریش برای ایجاد ترس هست ! و گرنه اگه بنای تو بازیش هست توی همون بازیش هم همه متوجه حضورش هستن ولی توی متال گیر میتونی بدون حتی بیهوش کردن یا کشتن یه نفر بازی رو تموم کنی یعنی توی یه مرحله یا لوکیشن هیچ کس اصلاً نمی فهمه اسنیکی از اینجا رد شده یا حضور داشته
اسپلینتر سل هم تا حدودی این موضوع براش صادق ـه
ولی بتمن خودت هم می دونی به هیچ وجه اینطور نیست
یعنی بتمن داره میاد که اصلاً ترس رو توی دل دشمن هاش بذاره و بگه من اینجا هستم
تا با اعلام حضورش گاتهام رو از این جرم و جنایت نجات بده ! حالا ببینم تو این دو تا چیز مختلف رو یه نوع مخفی کاری حساب میکنی ؟![]()
![]()
شرمنده احسان، نمیدونستم مخفیکاری "اهداف" مختلف داره!!!!مخفی کاری انواع مختلف نداره , اهداف مختلف دارهبله![]()
![]()
احسان بیخیال قضیه رو .... تا فردا صبح هم بحث کنیم فکر نکنم به نتیجه ای برسیم!:d اصلا بتمن که مخفیکاری نیست،بتمن Hack n Slashـه!!!:d خوب شد!؟:dببخشید با این حرفت یعنی الان آنچارتد یه بازی مخفی کاریه دیگههمونقدر که آنچارتد به خاطر مخیکاریش بازی مخفی کاری حساب میشه همونقدر هم بتمن !![]()
بله ! بستگی داره قصدت از اون مخفی کاری چی باشه ! مثل بتمن ایجاد ترس یا مثل متال گیر انجام وظیفه بدون دیده شدن !
من خودم اسپلینتر سل باز قدیمیم! از نسخه 1 بازیش کردم.قبول دارم حرفتو احسان، بتمن فقط یه سری از المان های مخفیکاری رو اونهم فقط در بعضی مکانها داره.اما حرف من اینه هم بتمن و هم متال گیر ابزار مخفیکاری و اکشن رو بهمون دادن. این دست خودمونه چجور بازی رو پیش ببریم. یادمه MGS3 رو برای بار اول به اکشن ترین روش ممکن تمومش کردم!!!:dاصلاً معتقدی من دارم اشتباه میگم ! برو به یه کسی که متال گیر باز قدیمی یا اسپلینتر سل باز قدیمی هست بگو بتمن یه بازی مخفی کاریه ! ببین با خنده بهت جواب میده یا نه !![]()
نه من Fan جفتشونم!:d ولی با سبک مخفیکاری سری متال گیر خیلی مشکل دارم! آخه یعنی چی این!:d :پس تو هم از اون فن های SC ـی که متال گیر رو اکشن میبیننخب چرا اون نیمه ی لیوان رو نگاه نمیکنی ؟
درسته بتمن و متال گیر رو میشه با اکشن ترین حالت ممکن تموم کرد ! ولی حالا برعکس متال گیر رو میشه بدون کشتن یا حتی بیهوش کردن یه نفر ! تکرار میکنم توی کل بازی بدو کشتن حتی 1 نفر تموم کرد ! حالا آیا بتمن یا اسپلینتر سل رو هم میشه اینجوری تموم کرد ؟![]()
![]()
احســـان این حرفو نزن!!!:d کلا یه بتمنه و مخفیکاریش! مخفیکاری رو از بتمن بگیرن که دیگه چیزی از این ابر قهرمان نمیمونه! حالا تو Arkham City رو درجه easy اکشن تموم کردی که دلیل نمیشه!:d گدجت های مختلف بتمن برای مخفیکاری مصداقیه بر حرفای من!>:d:d اگه اینجوره که Splinter Cell رو هم میشه اکشن رفت، نسخه آخرش که آخرت اکشن بازی بود!...:d
خواستم اینو اضافه کنم این سایت زد پست ما رو به فنا داد رفتآقا حرف شما کاملا درست!:d نمیدونستم مخفیکاری هم انواع مختلف داره!!!:d
ببخشید با این حرفت یعنی الان آنچارتد یه بازی مخفی کاریه دیگهشرمنده احسان، نمیدونستم مخفیکاری "اهداف" مختلف داره!!!!!!![]()
![]()
نه گُلم بتمن یه بازی اکشن ـه ولی اون دو تا استیلث هستناحسان بیخیال قضیه رو .... تا فردا صبح هم بحث کنیم فکر نکنم به نتیجه ای برسیم!اصلا بتمن که مخفیکاری نیست،بتمن Hack n Slashـه!!!
خوب شد!؟![]()
![]()
پس تو هم از اون فن های SC ـی که متال گیر رو اکشن میبیننمن خودم اسپلینتر سل باز قدیمیم! از نسخه 1 بازیش کردم.قبول دارم حرفتو احسان، بتمن فقط یه سری از المان های مخفیکاری رو اونهم فقط در بعضی مکانها داره.اما حرف من اینه هم بتمن و هم متال گیر ابزار مخفیکاری و اکشن رو بهمون دادن. این دست خودمونه چجور بازی رو پیش ببریم. یادمه MGS3 رو برای بار اول به اکشن ترین روش ممکن تمومش کردم!!!![]()
Sam fisher Vs.Big boss
فعلاً نظر سنجی اینه :