GTA : San Andreas دیگهcj از بازی gta5وشخصیت اول بازی gtaivیعنی.
![]()
تعجب کردید که این دفعه ساب زیرو با اسکور پیون رو نگفتم.:dولی جدا هر نظر سنجی که باشه اگر یک طرفش cjباشه نظر سنجی جنجالی میشه که با برد cj همراه میشه. اگه موافق این نظر سنجی هستید لایک بدید.:d
نسبت به کارتون های شاهکارش میگمHow dare you!![]()
انصافا از اون بهتر نمی شد ساختش.عالی بود.ته فان بود به قول شماها. اون که تو ps2 بود آشغال بود.![]()
روی ps1 هم بازی داشت ولی بازیاش مزخرف بودن !
آهان این شد یه حرفی.گرچه من با پلنگ صورتی بیشتر حال می کنم (بازی باحالی هم داشت) خب حالا اونایی که با کارآگاهه و پلنگ صورتی موافقن دستشون بالا:dنسبت به کارتون های شاهکارش میگم
مثلاً کسی انیمه ی ناروتو رو ندیده باشه خیلی با بازیش ارتباط برقرار میکنه ؟محبوبیت دانته تو دنیای بازی اصلا قابل مقایسه با ددپول نیست!!
همون ناروتو یا وارکرفت!!
یه چیز گولاخ هم الان به ذهنم رسیدبگم و برم بخوابم
خداییش این دو تا به شدت کِر همدیگه ـن :
Dante Vs Deadpool
هر جور حساب کنین به هم میانرنگ لباس , استفاده از اسلحه س گرم و سرد هم زمان , هر دو فان و ...
![]()
یه چیز گولاخ هم الان به ذهنم رسیدبگم و برم بخوابم
خداییش این دو تا به شدت کِر همدیگه ـن :
Dante Vs Deadpool
![]()
هر جور حساب کنین به هم میانرنگ لباس , استفاده از اسلحه ی گرم و سرد هم زمان , هر دو فان و ...
![]()
آقا Carl Johnson VS Niko Bellic هم که دوستمون sub-zero اشاره کرد به نظرم عالیه.
فقط تو رو خدا از ناروتو و وارکرفت نذارید![]()
How dare you!)x
انصافا از اون بهتر نمی شد ساختش.عالی بود.ته فان بود به قول شماها. اون که تو ps2 بود آشغال بود.
آهان این شد یه حرفی.گرچه من با پلنگ صورتی بیشتر حال می کنم (بازی باحالی هم داشت) خب حالا اونایی که با کارآگاهه و پلنگ صورتی موافقن دستشون بالا:d