سازنده: Team NINJA
ناشر: KOEI TECMO America
سبک: اکشن آر پی جی
تاریخ عرضه: 4 مارس 2027
تریلر رونمایی:
View attachment Wo Long 2_ Wings of Ember – Reveal Trailer _ XBOX Games Showcase 2026.mp4
آخرین ویرایش:
آره خیلی خیلی خوب شده نسبت به نسخه اول.ایراداتت به نسخه ی قبلی چیا بود؟ الان رفع شدن تو این یکی؟

mobilize warrior که برای Coop و سامن کردنه.کل مپ، تموم باسها (هم lu bu)، همه ی فرعی و اصلیو هرچی که بود تو بازی تیک خورد و پاکسازی شدخود پلی استیشن زد 10 ساعت شده.
بخاطر سرعت بیشترش نسبت به Nioh (من اینجوری حس کردم) و تمام امکاناتی که این سیستم insight به بازی داده فوق العاده هیجانی و سرعتی شده بازی و به شدت حال می ده. مثلا insight skill سلاح spear خیلی خفنه (اسم skill اش دقیق یادم نیست گرچه دو سه تا خوب داشت واقعا).
سر lu bu من در لحظه اتک می دادم و همون بین هم پری می کردم. یعنی می خوام بگم بخاطر رسپانسیو بودن بازی می شه جوری فایت داد که حتی متوقف هم بزور بشیواقعا عالیه.
فقط یکی این mobilize warrior رو نفهمیدم چیه چون حس کردم ربط به co-op داره برای همین حتی نخوندم ببینم چیه و یکی هم اینکه اینونتوری فول می شه آیتم های اضافه رو باید یا به پانداها داد یا از battle flag ها sell کرد؟ storage نداره که بریزیم داخل اون؟
پس مثل همون Nioh این چیزاش اگه اشتباه نکنم.mobilize warrior که برای Coop و سامن کردنه.
برای آیتمها هم تو بازی اصلی آهنگر وجود داره و میتونی به اون هم بفروشی یا خوردشون کنی که بهت متریال بده.
اونجا صندوق بزرگتر هم داره که میتونی کل آیتمهات رو بریزی توش.
خود بازی هم تو تنظیماتش گزینه های اتوماتیک کردن اینها رو داره که یا بفروشه یا salvage کنه و نیاز نباشه هی بدو بدو بیای پیش آهنگر.
اینها بازیهاشون در ظاهر شبیهن ولی کاملا با هم متفاوتن.پس مثل همون Nioh این چیزاش اگه اشتباه نکنم.
البته من از 3 Nioh فقط 20 ساعت دموش رو بازی کردم که اونم عین همین نقشه رو کامل پاکسازی کردم اما زیاد جذبش نشدم حس کردم بقیش هم همینه و تکراری می شه.
چندین سال پیش هم Nioh 1 رو گرفتم از پلاس بود فکر کنم که شروع کنم هردوتاش رو برم اما نمی دونم چی شد بعد شاید 5-6 ساعت با اینکه از مبارزاتش خوشم هم اومده بود ادامه ندادم. کلا رابطه ی من با Nioh تاکسیک شده حس می کنمبیخیالش می شم، بعد یه مدت هوس مبارزاتش رو می کنم، میام سمتش بعد یه تایمی خسته کننده می شه برام.
Wo long fallen dynasty هم که اصلا بازی نکردم. اما این یکی خیلی خوشم اومد و خسته کننده نشد اصلا.
Rise of ronin هم که یه زمانی تو بک لاگ بود اما چون دیدم Nioh 3 اومد بیخیالش شدم گفتم نیو می رم مثل همونه دیگه لابد که اونم اینطوری شد.![]()
داستان که تو بازیهای اینها کشکی بیش نیاستیکی از معدود بازی های team ninja که تجربش نکردم نسخه ی اول همینه و اصلن قصد هم ندارم اونو بازی کنم
شنیده بودم نسخه اول sekiro محلات محروم محسوب میشه و از اونجایی که سکیرو یکی از بهترین بازی های زندگیمه خیلی خورد تو ذوقم چیز هایی هم که دیده بودم اصلن جذبم نکرد ولی این خیلی خوب به نظر میاد ظاهرن خیلی از مشکلاتو برطرف کردن یه المان هایی از Nioh هم آوردن که همین منو برای تجربش وسوسه میکنه . الان هم فعلن دارم Nioh 3 رو میرم و به جز استایل نینجا که بازی عملن easy mode میشه بقیه چیزا به خصوص نیمه open world شدن بازی خیلی خوبه . اینو هم مشخصه روش بیشتر وقت گذاشتن و نظرات خیلی مثبت تر بوده .
امیدوارم فقط از نظر داستانی ربطی به نسخه قبلی نداشته باشه