Jun 8, 2026 نوشته ها: 16 سازنده: Team NINJA ناشر: KOEI TECMO America سبک: اکشن آر پی جی تاریخ عرضه: اوائل 2027 تریلر رونمایی: View attachment Wo Long 2_ Wings of Ember – Reveal Trailer _ XBOX Games Showcase 2026.mp4 Reactions: Iman Shadow, bezad, AmirPh78 و 12 کاربر دیگر بیشتر...
سازنده: Team NINJA ناشر: KOEI TECMO America سبک: اکشن آر پی جی تاریخ عرضه: اوائل 2027 تریلر رونمایی: View attachment Wo Long 2_ Wings of Ember – Reveal Trailer _ XBOX Games Showcase 2026.mp4
Hamid Payne کاربر سایت Jun 9, 2026 #16 من یه هفته پیش نصبش کردم، فکر میکردم سولز لایک باشه ولی نیست. بازی در کل بدک نیست ولی من خیلی خوشم نیومد. Reactions: m.d.makan
من یه هفته پیش نصبش کردم، فکر میکردم سولز لایک باشه ولی نیست. بازی در کل بدک نیست ولی من خیلی خوشم نیومد.
milad3d کاربر سایت Jun 10, 2026 #17 بازی مثل اینکه واسه سوییچ۲ هم منتشر میشه...نمیدونم شاید بعد سالها به خودشون اومدن و بازی رو بهینه کردن...وگرنه همون نسخه یک هم الکی سنگین بود Reactions: m.d.makan
بازی مثل اینکه واسه سوییچ۲ هم منتشر میشه...نمیدونم شاید بعد سالها به خودشون اومدن و بازی رو بهینه کردن...وگرنه همون نسخه یک هم الکی سنگین بود