سازنده: Team NINJA
ناشر: KOEI TECMO America
سبک: اکشن آر پی جی
تاریخ عرضه: اوائل 2027
تریلر رونمایی:
View attachment Wo Long 2_ Wings of Ember – Reveal Trailer _ XBOX Games Showcase 2026.mp4
شاید نظر نامحبوب باشه.حین نمایش هم انزجار خود را از ساخت این ادامه کچل ابراز داشته ام.
ولی خب بازی تیم نینجاست ، حتی منزجرکننده هاش رو هم باید بازی کرد.
نسخه قبلی رو نزدیک به 200 ساعت بازی کردم
مطمئنم این رو هم یه چی تو اون حول و حوش بازی میکنم ولی اصلا نه ستینگ بازی رو هستم و نه یکسری از ویژگیهای مزخرفی مثل اون اسپلها/استایلهای زمین ، آتیش و... ( اسمشون یادم نیست) که تو درخت مهارت میگرفتیم.
بعدها اینطور به نظر میرسید که انگاری داشتن برای Rise of Ronin یکسری از ویژگیها رو تست میکردن که همچین بیراه هم نیست.
امیدوارم تو این یکی کلی تغییرات داشته باشیم.
اصولا نسخه های ادامه ای که تیم نینجا میسازه همیشه از قبلیها بهتره.
ببینیم اینجا چی کار میکنن.

لیست بازیای که سولزلایک و نینجا هستن رو از کجا باید پیدا کنم ؟منظور سبک بازیمن نسخه اول رو خیلی دوست داشتم. البته میدونم برای طرفدارهای تیم نینجا و سولز لایک خیلی بازی خوبی نیست و اصلاً به پای سری مثل Nioh نمیرسهاما چون این یکی از اولین بازیهایی بود که تو این سبک تموم کردم در کل تجربه خیلی خوب و لذت بخشی بود. نمایش امشب هم خوب بود. امیدوارم نسبت به نسخه اول پیشرفت خوبی داشته باشه.
نینجا گایدن و دویل که اصلا سولز لایک نیستن. ووکانگ هم تفاوت هایی داره با سولز لایک های دیگه.لیست بازیای که سولزلایک و نینجا هستن رو از کجا باید پیدا کنم ؟منظور سبک بازی
اصلا بازیایی مثل devil may cry , Sekiro Shadows , black myth wukong , nioh , Ninja Gaiden , Wuchang , Wo Long در چه سطحی هستن ؟
کلا اگه بخام سبک بازیاهیی که سولز لایک و غیره هستن رو بدونم , باید از کدوم سایت پیدا کنم ؟ یامثلا لیست بازیای سولز لایک هستن رو بخام ؟نینجا گایدن و دویل که اصلا سولز لایک نیستن. ووکانگ هم تفاوت هایی داره با سولز لایک های دیگه.
سکیرو که عالیه وسخت البته. بهترین بازی سال 2019 شد. ولی اگر به مبارزه با شمشیر و دیفلکت و پری و ...علاقه مند باشی، حتی ضعیف ترینشون که ووچانگ هست هم سرگرمت میکنه.
پیامبر قرن 21 حضرت گوگل.کلا اگه بخام سبک بازیاهیی که سولز لایک و غیره هستن رو بدونم , باید از کدوم سایت پیدا کنم ؟ یامثلا لیست بازیای سولز لایک هستن رو بخام ؟
به نظر منم حداقل بخش مبارزه خیلی جذابتری داشت.شاید نظر نامحبوب باشه.
ولی از Lords of the Fallen بهتر بود به نظر من![]()
همه رو که نمیتونی با هم بازی کنی.لیست بازیای که سولزلایک و نینجا هستن رو از کجا باید پیدا کنم ؟منظور سبک بازی
اصلا بازیایی مثل devil may cry , Sekiro Shadows , black myth wukong , nioh , Ninja Gaiden , Wuchang , Wo Long در چه سطحی هستن ؟
واسه شروع بنظرم elden ringلیست بازیای که سولزلایک و نینجا هستن رو از کجا باید پیدا کنم ؟منظور سبک بازی
فعلا یه 2 هفته س وگانگ شاه میمون رفتم . خوب بود . پر از باس بود . باس اخررش خیلی اذیت کرد تا تمومش کردم Erlang Shen . پری و دفاع درست حسبای نداشت . دوج و جا خالی یا تبدیل به سنگ شدن داشتبه نظر منم حداقل بخش مبارزه خیلی جذابتری داشت.
تازه Lotf رو به نظرم بعد آپدیتها ترکوندنش و به یه بازی سطح پایین و بدون چالش تبدیل شد.
اما وولانگ با آپدیتها حتی بهتر هم شد.
ولی خب من با بازیهای خود تیم نینجا مقایسه کردم.
ارزش این همه وقتی که براش گذاشتم رو نداشت
همه رو که نمیتونی با هم بازی کنی.
از یه بازی به عنوان نقطه ورودی شروع کن که دستت بیاد.
اصولا همون بازی اول بعد از چندساعت راه میفتی.
بازیهای برای شروع مثل Mortal Shell یا Lords of The Fallen 2023 و... خیلی برای این خوبن.
به نظرم مورتال شل حتی برای شروع سبک بهتره ، چون جمع و جورتره و ساده سازیهای بیشتری داره.
بعد از بازی اول تصادفی هر بازی سولزبورن/سولزلایکی رو که انتخاب کنی میتونی با کمی وقت گذاشتن اوستا بشی.
اینقدر سخت نگیر.
کلا اگه بخام سبک بازیاهیی که سولز لایک و غیره هستن رو بدونم , باید از کدوم سایت پیدا کنم ؟ یامثلا لیست بازیای سولز لایک هستن رو بخام ؟
من کلا خودم رو فن سولزلایک نمیدونم ذاتا شایدم هیتر!معروف ترينا ايناس:
بازياى خود فرام سافتور:
دارك سولز ١ تا ٣
ديمونز سولز
سكيرو
بلادبورن
الدن رينگ
بازياى تيم نينجا:
سرى nioh
Rie of the ronin
Wolong
بازياى متفرقه خوب: