Multi Platform Wo Long 2: Wings of Ember

آخرین ویرایش:
ایراداتت به نسخه ی قبلی چیا بود؟ الان رفع شدن تو این یکی؟
آره خیلی خیلی خوب شده نسبت به نسخه اول.

مشکل اصلیم لول دیزاین بود و بعد دشمنهای بازی.
البته چندتا مرحله داره که انصافا از خوبهای سبک هستن ولی اونقدر مراحل بد و نهایتا متوسط هم داره که زده کار رو خراب کرده.

تنوع اسلحه کم و مووستها و اینکه بازی بیش از حد روی دفلکت کردن تمرکز کرده بود که این اصلا مشکلی نبود و من هیچ مشکلی با پری کردن ندارم ولی اینکه همه دمیجها رو فقط باید با دیفلکت کردن زد...از جذابیت مبارزات کم کرده بود.
اما تو این نسخه این شکل از دیفلکت و که آوردن خیلی بازی رو جذابتر کرده، جدای از اون هم میشه با ترکیب موارد مختلف خوب دمیج زد.

لوت بازی هم خیلی ضعیف طراحی شده بود که تو این نسخه اومدن خیال خودشون رو راحت کردن و سیستم لوت رو کاملا از nioh کپی پیست کردن.

مورد دیگه که خیلی روی مخم بود این بود که اجباری یه یار ai احمق بعضی جاها مینداخت کنارت ، من از این خیلی بدم میاد.
اونم منی که اصلا به شدت از سامن کردن و کمک گرفتن بدم میاد و باسها رو خودم باید بزنم.
حالا اینجا که این احمقها کار خاصی هم نمیکردن و فقط اگروی باس رو میگرفتن و من باید میفتادم دنبال باس که تو رو خدا بیا یه نگاه هم به ما کن :))

اما خب تو این دمو که سامن کردن کاملا انتخابی بود.
من حتی به بونفایرها هم وریور ندادم که بخوام از قدرتهای اضافشون استفاده کنم، رسما یکی از مکانیکهای اصلی بازی رو کاملا ایگنور کردم :D

البته خب من فن دوآتیشه Nioh هستم و خب چون از Nioh 2‌ میومدم سراغش کمی که بازی کردم خورد تو ذوقم.
سطح انتظارم چیز دیگه ای بود.
ولی انصافا خود نسخه اول برای یه پلیر جدید فوق العادست، مخصوصا که اگه Nioh ها رو خیلی کژوال بازی کرده باشه.
یعنی اگه Nioh‌رو نادیده بگیریم خود این بازی رقیب نداره ولی خب ایشون سرحال و قبراق وجود دارن :D

البته این هم بگم نسخه دوم هم مشکلات خودش رو داره.
اینکه شکلی که بخش مبارزه داره خیلی روی Martial Arts و اسپلها تمرکز داره.
یعنی شاید خیلی فرقی نکنه که دستت نانچاک بگیری یا شمشیر، اتک استاندارد و Heavy attack اینها عملا نقش هویج رو داره و اکثرا باید بگردی ببینی کدوم اسلحه مارشال آرت بهتری داره و با کدوم بیشتر حال میکنی که اون بشه اسلحه اصلیت.

ولی خب بازی که هیچوقت بی نقص نمیشه ، همون Niohها رو هم که میزنم تو سر وولانگ تو بخشهایی بهشون ایراد وارده.

البته من تو انتشار وولانگ رو بازی کردم و خیلیها میگن که با DLCها و نسخه کامپیلیت ادیشن خیلی از موارد رو فیکس کردن ولی خب دیگه لول دیزاین و یکسری مشکلات که مربوط به هسته بازی بوده رو که نمیشد تغییر داده باشن.

آخرین ویرایش:
کل مپ، تموم باسها (هم lu bu)، همه ی فرعی و اصلیو هرچی که بود تو بازی تیک خورد و پاکسازی شد :D خود پلی استیشن زد 10 ساعت شده.
بخاطر سرعت بیشترش نسبت به Nioh (من اینجوری حس کردم) و تمام امکاناتی که این سیستم insight به بازی داده فوق العاده هیجانی و سرعتی شده بازی و به شدت حال می ده. مثلا insight skill سلاح spear خیلی خفنه (اسم skill اش دقیق یادم نیست گرچه دو سه تا خوب داشت واقعا).
سر lu bu من در لحظه اتک می دادم و همون بین هم پری می کردم. یعنی می خوام بگم بخاطر رسپانسیو بودن بازی می شه جوری فایت داد که حتی متوقف هم بزور بشی :D واقعا عالیه.

فقط یکی این mobilize warrior رو نفهمیدم چیه چون حس کردم ربط به co-op داره برای همین حتی نخوندم ببینم چیه و یکی هم اینکه اینونتوری فول می شه آیتم های اضافه رو باید یا به پانداها داد یا از battle flag ها sell کرد؟ storage نداره که بریزیم داخل اون؟

کل مپ، تموم باسها (هم lu bu)، همه ی فرعی و اصلیو هرچی که بود تو بازی تیک خورد و پاکسازی شد :D خود پلی استیشن زد 10 ساعت شده.
بخاطر سرعت بیشترش نسبت به Nioh (من اینجوری حس کردم) و تمام امکاناتی که این سیستم insight به بازی داده فوق العاده هیجانی و سرعتی شده بازی و به شدت حال می ده. مثلا insight skill سلاح spear خیلی خفنه (اسم skill اش دقیق یادم نیست گرچه دو سه تا خوب داشت واقعا).
سر lu bu من در لحظه اتک می دادم و همون بین هم پری می کردم. یعنی می خوام بگم بخاطر رسپانسیو بودن بازی می شه جوری فایت داد که حتی متوقف هم بزور بشی :D واقعا عالیه.

فقط یکی این mobilize warrior رو نفهمیدم چیه چون حس کردم ربط به co-op داره برای همین حتی نخوندم ببینم چیه و یکی هم اینکه اینونتوری فول می شه آیتم های اضافه رو باید یا به پانداها داد یا از battle flag ها sell کرد؟ storage نداره که بریزیم داخل اون؟
mobilize warrior که برای Coop و سامن کردنه.
برای آیتمها هم تو بازی اصلی آهنگر وجود داره و میتونی به اون هم بفروشی یا خوردشون کنی که بهت متریال بده.
اونجا صندوق بزرگتر هم داره که میتونی کل آیتمهات رو بریزی توش.

خود بازی هم تو تنظیماتش گزینه های اتوماتیک کردن اینها رو داره که یا بفروشه یا salvage کنه و نیاز نباشه هی بدو بدو بیای پیش آهنگر.

• Like
Reactions: jdepp
یکی از معدود بازی های team ninja که تجربش نکردم نسخه ی اول همینه و اصلن قصد هم ندارم اونو بازی کنم :)
شنیده بودم نسخه اول sekiro محلات محروم محسوب میشه و از اونجایی که سکیرو یکی از بهترین بازی های زندگیمه خیلی خورد تو ذوقم چیز هایی هم که دیده بودم اصلن جذبم نکرد ولی این خیلی خوب به نظر میاد ظاهرن خیلی از مشکلاتو برطرف کردن یه المان هایی از Nioh هم آوردن که همین منو برای تجربش وسوسه میکنه . الان هم فعلن دارم Nioh 3 رو میرم و به جز استایل نینجا که بازی عملن easy mode میشه بقیه چیزا به خصوص نیمه open world شدن بازی خیلی خوبه . اینو هم مشخصه روش بیشتر وقت گذاشتن و نظرات خیلی مثبت تر بوده .
امیدوارم فقط از نظر داستانی ربطی به نسخه قبلی نداشته باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan and jdepp
mobilize warrior که برای Coop و سامن کردنه.
برای آیتمها هم تو بازی اصلی آهنگر وجود داره و میتونی به اون هم بفروشی یا خوردشون کنی که بهت متریال بده.
اونجا صندوق بزرگتر هم داره که میتونی کل آیتمهات رو بریزی توش.

خود بازی هم تو تنظیماتش گزینه های اتوماتیک کردن اینها رو داره که یا بفروشه یا salvage کنه و نیاز نباشه هی بدو بدو بیای پیش آهنگر.
پس مثل همون Nioh این چیزاش اگه اشتباه نکنم.

البته من از 3 Nioh فقط 20 ساعت دموش رو بازی کردم که اونم عین همین نقشه رو کامل پاکسازی کردم اما زیاد جذبش نشدم حس کردم بقیش هم همینه و تکراری می شه.
چندین سال پیش هم Nioh 1 رو گرفتم از پلاس بود فکر کنم که شروع کنم هردوتاش رو برم اما نمی دونم چی شد بعد شاید 5-6 ساعت با اینکه از مبارزاتش خوشم هم اومده بود ادامه ندادم. کلا رابطه ی من با Nioh تاکسیک شده حس می کنم :D بیخیالش می شم، بعد یه مدت هوس مبارزاتش رو می کنم، میام سمتش بعد یه تایمی خسته کننده می شه برام.
Wo long fallen dynasty هم که اصلا بازی نکردم. اما این یکی خیلی خوشم اومد و خسته کننده نشد اصلا.
Rise of ronin هم که یه زمانی تو بک لاگ بود اما چون دیدم Nioh 3 اومد بیخیالش شدم گفتم نیو می رم مثل همونه دیگه لابد که اونم اینطوری شد.:D

• Like
Reactions: m.d.makan
پس مثل همون Nioh این چیزاش اگه اشتباه نکنم.

البته من از 3 Nioh فقط 20 ساعت دموش رو بازی کردم که اونم عین همین نقشه رو کامل پاکسازی کردم اما زیاد جذبش نشدم حس کردم بقیش هم همینه و تکراری می شه.
چندین سال پیش هم Nioh 1 رو گرفتم از پلاس بود فکر کنم که شروع کنم هردوتاش رو برم اما نمی دونم چی شد بعد شاید 5-6 ساعت با اینکه از مبارزاتش خوشم هم اومده بود ادامه ندادم. کلا رابطه ی من با Nioh تاکسیک شده حس می کنم :D بیخیالش می شم، بعد یه مدت هوس مبارزاتش رو می کنم، میام سمتش بعد یه تایمی خسته کننده می شه برام.
Wo long fallen dynasty هم که اصلا بازی نکردم. اما این یکی خیلی خوشم اومد و خسته کننده نشد اصلا.
Rise of ronin هم که یه زمانی تو بک لاگ بود اما چون دیدم Nioh 3 اومد بیخیالش شدم گفتم نیو می رم مثل همونه دیگه لابد که اونم اینطوری شد.:D
اینها بازیهاشون در ظاهر شبیهن ولی کاملا با هم متفاوتن.
ولانگ از Nioh بازی در دسترس تریه ، این رو که گیم پلیش بیفته به جونت بعد اتومات برمیگردی و چنبره میزنی روی باقی بازیهای تیم نینجا :D
هیچ جای دیگه حسی که این بازیها میدن رو نمیشه پیدا کرد.

یکی از معدود بازی های team ninja که تجربش نکردم نسخه ی اول همینه و اصلن قصد هم ندارم اونو بازی کنم :)
شنیده بودم نسخه اول sekiro محلات محروم محسوب میشه و از اونجایی که سکیرو یکی از بهترین بازی های زندگیمه خیلی خورد تو ذوقم چیز هایی هم که دیده بودم اصلن جذبم نکرد ولی این خیلی خوب به نظر میاد ظاهرن خیلی از مشکلاتو برطرف کردن یه المان هایی از Nioh هم آوردن که همین منو برای تجربش وسوسه میکنه . الان هم فعلن دارم Nioh 3 رو میرم و به جز استایل نینجا که بازی عملن easy mode میشه بقیه چیزا به خصوص نیمه open world شدن بازی خیلی خوبه . اینو هم مشخصه روش بیشتر وقت گذاشتن و نظرات خیلی مثبت تر بوده .
امیدوارم فقط از نظر داستانی ربطی به نسخه قبلی نداشته باشه
داستان که تو بازیهای اینها کشکی بیش نی‌است :D
کامل میتونی از همین شروع کنی.

ستینگ بازی اما خیلی جذابه ، چون برمیگرده به جنگهای افسانه سه برادر (سائو‌سائو/ لیو بی/ گوان یو/ جانگ فی).
دهه شصت و هفتادی هم که باشی با این کارتونهایی که تلویزیون میداد بزرگ شدیم ، خیلی احساس خوبی میده که تو جنگهایی که اونها هم داشتن میجنگیدن حضور داری.

خیلی ستینگ بازی روی گیم پلی بازی نشسته مخصوصا تو این نسخه که حالت open-field داره خیلی گیم پلی رو جذابتر کرده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad3d and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or