ایراداتت به نسخه ی قبلی چیا بود؟ الان رفع شدن تو این یکی؟
آره خیلی خیلی خوب شده نسبت به نسخه اول.
مشکل اصلیم لول دیزاین بود و بعد دشمنهای بازی.
البته چندتا مرحله داره که انصافا از خوبهای سبک هستن ولی اونقدر مراحل بد و نهایتا متوسط هم داره که زده کار رو خراب کرده.
تنوع اسلحه کم و مووستها و اینکه بازی بیش از حد روی دفلکت کردن تمرکز کرده بود که این اصلا مشکلی نبود و من هیچ مشکلی با پری کردن ندارم ولی اینکه همه دمیجها رو فقط باید با دیفلکت کردن زد...از جذابیت مبارزات کم کرده بود.
اما تو این نسخه این شکل از دیفلکت و که آوردن خیلی بازی رو جذابتر کرده، جدای از اون هم میشه با ترکیب موارد مختلف خوب دمیج زد.
لوت بازی هم خیلی ضعیف طراحی شده بود که تو این نسخه اومدن خیال خودشون رو راحت کردن و سیستم لوت رو کاملا از nioh کپی پیست کردن.
مورد دیگه که خیلی روی مخم بود این بود که اجباری یه یار ai احمق بعضی جاها مینداخت کنارت ، من از این خیلی بدم میاد.
اونم منی که اصلا به شدت از سامن کردن و کمک گرفتن بدم میاد و باسها رو خودم باید بزنم.
حالا اینجا که این احمقها کار خاصی هم نمیکردن و فقط اگروی باس رو میگرفتن و من باید میفتادم دنبال باس که تو رو خدا بیا یه نگاه هم به ما کن
اما خب تو این دمو که سامن کردن کاملا انتخابی بود.
من حتی به بونفایرها هم وریور ندادم که بخوام از قدرتهای اضافشون استفاده کنم، رسما یکی از مکانیکهای اصلی بازی رو کاملا ایگنور کردم
البته خب من فن دوآتیشه Nioh هستم و خب چون از Nioh 2 میومدم سراغش کمی که بازی کردم خورد تو ذوقم.
سطح انتظارم چیز دیگه ای بود.
ولی انصافا خود نسخه اول برای یه پلیر جدید فوق العادست، مخصوصا که اگه Nioh ها رو خیلی کژوال بازی کرده باشه.
یعنی اگه Niohرو نادیده بگیریم خود این بازی رقیب نداره ولی خب ایشون سرحال و قبراق وجود دارن
البته این هم بگم نسخه دوم هم مشکلات خودش رو داره.
اینکه شکلی که بخش مبارزه داره خیلی روی Martial Arts و اسپلها تمرکز داره.
یعنی شاید خیلی فرقی نکنه که دستت نانچاک بگیری یا شمشیر، اتک استاندارد و Heavy attack اینها عملا نقش هویج رو داره و اکثرا باید بگردی ببینی کدوم اسلحه مارشال آرت بهتری داره و با کدوم بیشتر حال میکنی که اون بشه اسلحه اصلیت.
ولی خب بازی که هیچوقت بی نقص نمیشه ، همون Niohها رو هم که میزنم تو سر وولانگ تو بخشهایی بهشون ایراد وارده.
البته من تو انتشار وولانگ رو بازی کردم و خیلیها میگن که با DLCها و نسخه کامپیلیت ادیشن خیلی از موارد رو فیکس کردن ولی خب دیگه لول دیزاین و یکسری مشکلات که مربوط به هسته بازی بوده رو که نمیشد تغییر داده باشن.