Multi Platform Wo Long 2: Wings of Ember

آخرین ویرایش:
من سر بعضی از بازیها غر میزنم ولی شما گولم رو نخورین ، من تا تهش میرم:D

اما وولانگ 1 رو خیلی دیر متوجه شدم که جزو بازیهای خوب تیم نینجا نیست.
یعنی اولش با دموش عاشقش شدم ولی به مرور که بازی کردم ضعفهاش یکی یکی زد بالا ولی خب من تا گردن تو بازی بودم و دیگه دیر بود :D
البته من اصلا میونه ای با اینکه یه بازی رو نیمه کاره رها کنم ندارم ، حتما باید تموم کنم وگرنه میره روی مخم.

جدای از این بازیهای تیم نینجا حتی ضعیفترینشون هم کنار بازیهای دیگه که بزاریمشون خیلی باکیفیتن و حتما ارزش بازی کردن و وقت گذاشتن رو دارن.
من نظر شخصیم اینه که بازیهای تیم نینجا سولزلایک نیستن و این کلمه به خوبی نمیتونه شکل گیم پلی بازیهای اینها رو نمایندگی کنه و تعریف کنه.
اینکه میگن "تیم نینجا لایک" یا TN-Like‌ خیلی تعریف درستی به ذهن میاره.
دقیقا به قدری عمق گیم پلی زیاده و دست پلیر برای بیلدهای مختلف بازه که فقط توی بحث چک پوینت ها به نظرم به سولزها شباهت داره، بهترین بازی نزدیک بهشون از حیث گیم پلی برای من کازانه.
تنها چیزی که توی نسخه 2 و کازان نمی پسندیدم ساختار ماموریت محوره که توی شماره 3 با اوپن وراد شدن بیشتر باهاش ارتباط گرفتم، الانم که وولانگ جدید قراره محیطاش بزرگ باشه برام جذابیتش دو چندان شده.
اتفاقا یکی تو یوتوب نوشته بود Nioh-like که به نظرم حق مطلب رو کامل ادا می کنه.

• Like
Reactions: m.d.makan
آقا خودمونیم ولی به جز کمبو اتک و حالا کی پالس دیگه چیشون با سولزلایک متفاوته که می گید باید سبک خودشون رو داشته باشن؟
خب خیلی متفاوته.
اساسا بخش مبارزه Nioh خودش یه بازی دیگست.

کدوم سولزلایکی این عمق بخش مبارزه که فقط میشه تو کرکتراکشن/هک اند اسلشهای هاردکور دید رو داره؟
همون مکانیک Ki Pulse که اشاره میکنی و رد میشی :D خودش به اندازه یه بخش کامل از بازی سولزلایک دیگه عمق داره.
Stance‌های مختلف ، هر اسلحه مووست خودش رو داره و تکنیک های رزمی و انیمیشن خودش اونهم تو تعداد بالا.

تنوع بیلد به شدت بالا و بخش لوت اسلحه و آرمور که عملا از بازیهای arpg (شبه دیابلو/Diablo like) میاد.

اما بیشتر سولزلایکها نهایتا با داج کردن یا نهایتا پری کردن و ترکیبی از این دو پیش میرن اما اینجا بازی کاملا ازت میخواد که تا جایی که میتونی اگرسیو باشی و برعکس سولزلایکهای رایج خیلی پسیو بازی نکنی.

بحثم اینکه بگیم این بازیها به هیچ وجه نمیتونن سولزلایک باشن نبود.
اشاره کردم که که یکسری از مکانیکهای سولزبورن ها رو قرض گرفته ولی مشکل اونجایی پیش میاد که وقتی بخوایم بگیم فلان بازی هم سولزلایکه و این بازی تیم نینجا هم سولزلایکه پیش میاد!
خب مثلا مورتال شل یا Lotf سولزلایک هستن ، ولی آیا Nioh یا کلا بازیهای تیم نینجا هم به همون اندازه سولزلایک هستن و این کلمه میتونه نوع گیم پلی این بازیها رو هم نمایندگی کنه؟
به نظر من اصلا.

بازیهای تیم نینجا یکسری از موارد پایه ای رو به عنوان سولزلایک تو بستر خودش دارن ولی روی اونها یک عمارت چندین طبقه ساخته شده و رفتن بالا که این ویژگیهایی که با هر یک از این طبقه ها ارایه شده خودش دوباره شاخه میزنه و به اتاقهای متفاوتی ختم میشه.
این باعث شده که کلا هویت بازیهای تیم نینجا کاملا متفاوت با سولزلایکهای دیگه باشن.

برای همین وقتی میخوایم این بازیهای تیم نینجا رو مثال بزنیم بهتره که بگیم TN Like یا همین که دوستمون اشاره کرد Nioh like و...
تو مقایسه خیلی راحت تر میشه این رو از بازیهای دیگه تمیز داد و طبقه بندی کرد.

خب از اونجایی هم که فقط تیم نینجاست که خیلی جدی فقط از این نوع بازیها میسازه (غیر از خزان که خب یه کپی با کیفیت بود) ... به نظرم بهتره از همین تگها استفاده بشه که هم آشنا تره و هم خیلی راحت تر ذهن میتونه گیم پلی یه بازی رو متصور بشه که دقیقا چیه.

خب خیلی متفاوته.
اساسا بخش مبارزه Nioh خودش یه بازی دیگست.

کدوم سولزلایکی این عمق بخش مبارزه که فقط میشه تو کرکتراکشن/هک اند اسلشهای هاردکور دید رو داره؟
همون مکانیک Ki Pulse که اشاره میکنی و رد میشی :D خودش به اندازه یه بخش کامل از بازی سولزلایک دیگه عمق داره.
Stance‌های مختلف ، هر اسلحه مووست خودش رو داره و تکنیک های رزمی و انیمیشن خودش اونهم تو تعداد بالا.

تنوع بیلد به شدت بالا و بخش لوت اسلحه و آرمور که عملا از بازیهای arpg (شبه دیابلو/Diablo like) میاد.

اما بیشتر سولزلایکها نهایتا با داج کردن یا نهایتا پری کردن و ترکیبی از این دو پیش میرن اما اینجا بازی کاملا ازت میخواد که تا جایی که میتونی اگرسیو باشی و برعکس سولزلایکهای رایج خیلی پسیو بازی نکنی.

بحثم اینکه بگیم این بازیها به هیچ وجه نمیتونن سولزلایک باشن نبود.
اشاره کردم که که یکسری از مکانیکهای سولزبورن ها رو قرض گرفته ولی مشکل اونجایی پیش میاد که وقتی بخوایم بگیم فلان بازی هم سولزلایکه و این بازی تیم نینجا هم سولزلایکه پیش میاد!
خب مثلا مورتال شل یا Lotf سولزلایک هستن ، ولی آیا Nioh یا کلا بازیهای تیم نینجا هم به همون اندازه سولزلایک هستن و این کلمه میتونه نوع گیم پلی این بازیها رو هم نمایندگی کنه؟
به نظر من اصلا.

بازیهای تیم نینجا یکسری از موارد پایه ای رو به عنوان سولزلایک تو بستر خودش دارن ولی روی اونها یک عمارت چندین طبقه ساخته شده و رفتن بالا که این ویژگیهایی که با هر یک از این طبقه ها ارایه شده خودش دوباره شاخه میزنه و به اتاقهای متفاوتی ختم میشه.
این باعث شده که کلا هویت بازیهای تیم نینجا کاملا متفاوت با سولزلایکهای دیگه باشن.

برای همین وقتی میخوایم این بازیهای تیم نینجا رو مثال بزنیم بهتره که بگیم TN Like یا همین که دوستمون اشاره کرد Nioh like و...
تو مقایسه خیلی راحت تر میشه این رو از بازیهای دیگه تمیز داد و طبقه بندی کرد.

خب از اونجایی هم که فقط تیم نینجاست که خیلی جدی فقط از این نوع بازیها میسازه (غیر از خزان که خب یه کپی با کیفیت بود) ... به نظرم بهتره از همین تگها استفاده بشه که هم آشنا تره و هم خیلی راحت تر ذهن میتونه گیم پلی یه بازی رو متصور بشه که دقیقا چیه.
همه ی اینایی که می گی درسته ولی فقط نشون می ده که بخش مبارزه ی ساخته های تیم نینجا عمیق تره نه اینکه می تونه ساب ژانر جدیدی تعریف کنه (اگر سولزلایک رو ساب ژانر در نظر بگیریم)، چون برای ژانر یا ساب ژانر بنظرم باید خیلی متفاوت باشه. مثلا بازیای روگ لایک و یا لایت خیلی متفاوتی هم داریم ولی در نهایت روگ لایک یا لایت ان، بنظرم یجورایی بگیم سولزلایک نیوه لایک درست می شه :D چون همونطوری که خودت هم می گی این چیزا جای سولزلایک رو نمی گیره اتفاقا نوع سولزلایک بودنشون رو مشخص می کنه.

حرفم اینه سولزلایک همچنان هستن حالا با لایه های عمیق تر ARPG و اون nioh like معرف کامبت خاصش باید باشه.

همه ی اینایی که می گی درسته ولی فقط نشون می ده که بخش مبارزه ی ساخته های تیم نینجا عمیق تره نه اینکه می تونه ساب ژانر جدیدی تعریف کنه (اگر سولزلایک رو ساب ژانر در نظر بگیریم)، چون برای ژانر یا ساب ژانر بنظرم باید خیلی متفاوت باشه. مثلا بازیای روگ لایک و یا لایت خیلی متفاوتی هم داریم ولی در نهایت روگ لایک یا لایت ان، بنظرم یجورایی بگیم سولزلایک نیوه لایک درست می شه :D چون همونطوری که خودت هم می گی این چیزا جای سولزلایک رو نمی گیره اتفاقا نوع سولزلایک بودنشون رو مشخص می کنه.

حرفم اینه سولزلایک همچنان هستن حالا با لایه های عمیق تر ARPG و اون nioh like معرف کامبت خاصش باید باشه.
خب نمیشه گفت فلان بازی سولزلایک نیولایکه.
یه قطار اسم میشه که بابا:D

بخوام بیشتر توضیح بدم اونیموشا و نینجا گایدن هم بونفایر دارن و یکسری دیگه از مکانیکهای سولزلایک رو ، همینطور یه بازی مثل Beast of reincarnation و...
ولی خب ما به اونها هم نمیگیم سولزلایک.

حرفم اینه که این بازیهای تیم نینجا بیشتر از اونکه سولزلایک باشن و... خیلی بیشتر از اون اکشن هستن و اگه بخوایم تو شاخه سولزلایک طبقه بندیشون کنیم خیلی بیرون میزنن چون بیش از حد مکانیکهای متفاوتی از باقی عناوین اون سبک ارایه میدن.
به نظرم به همون اندازه که میشه اونها رو سولزلایک نامید میشه حتی بهشون arpg هم گفت که خب به نسبت سولزلایک که تو اینکه آیا خودش یه سبک جداست یا نه بحث وجود داره.

نهایتا ما به این بازی ها فلان تگ رو میدیم که بتونیم طبقه بندیشون کنیم و بگیم خب پس گیم پلی این بازی که این تگ رو داره به این شکله یا لول دیزاینش به یه شکل دیگه...
اینقدر این بازیها متفاوت هستن که به نظرم نمیشه تحت یه واژه سولزلایک تنها طبقه بندیشون کرد و به پلیر جدید اونها رو معرفی کرد.

در واقع یعنی بحثم این نیست که این بازیها هیچ شباهتی به سولزلایک ندارن ، خب قطعا دارن و اصلاً Nioh بدون تأثیر Souls حتما وجود نداشت.
بحثم اینه که سولزلایک برای توضیح هویت گیمپلی این بازی‌ها کافی نیست.

برای همین مثلاً Nioh-like و تگهای مشابه به نظرم توصیف دقیق‌ تری هستن و هم ریشه‌ بازی رو انکار نمیکنن چون به Nioh هم اشاره میکنه که خیلیها اون رو میشناسن و حتی اون رو سولزلایک میدونن و هم فقط این تصور رو ایجاد نمی‌کنه که با یک کلون از سولز طرفیم، مثل LOTF.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or