Jun 8, 2026 نوشته ها: 16 سازنده: Team NINJA ناشر: KOEI TECMO America سبک: اکشن آر پی جی تاریخ عرضه: اوائل 2027 تریلر رونمایی: View attachment Wo Long 2_ Wings of Ember – Reveal Trailer _ XBOX Games Showcase 2026.mp4 Reactions: Iman Shadow, bezad, AmirPh78 و 12 کاربر دیگر بیشتر...
سازنده: Team NINJA ناشر: KOEI TECMO America سبک: اکشن آر پی جی تاریخ عرضه: اوائل 2027 تریلر رونمایی: View attachment Wo Long 2_ Wings of Ember – Reveal Trailer _ XBOX Games Showcase 2026.mp4
Hamid Payne کاربر سایت Jun 9, 2026 #16 من یه هفته پیش نصبش کردم، فکر میکردم سولز لایک باشه ولی نیست. بازی در کل بدک نیست ولی من خیلی خوشم نیومد.
من یه هفته پیش نصبش کردم، فکر میکردم سولز لایک باشه ولی نیست. بازی در کل بدک نیست ولی من خیلی خوشم نیومد.
milad3d کاربر سایت Jun 10, 2026 #17 بازی مثل اینکه واسه سوییچ۲ هم منتشر میشه...نمیدونم شاید بعد سالها به خودشون اومدن و بازی رو بهینه کردن...وگرنه همون نسخه یک هم الکی سنگین بود Reactions: m.d.makan
بازی مثل اینکه واسه سوییچ۲ هم منتشر میشه...نمیدونم شاید بعد سالها به خودشون اومدن و بازی رو بهینه کردن...وگرنه همون نسخه یک هم الکی سنگین بود