Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
این اولین پُست من بعد از خبر اومدن تاخیر این بازی هست ـش، خلاصه بعضی دوستان دیگه خیلی بی لطفی میکنن، درسته گرافیک پسرفت داشته، ولی دلیل نمیشه که این عنوان رو تجربه نکرد، انقدر بعضیا با هیت ورزی به این بازی نظر میدن که انگار نه انگار بیشتر بازی های همین کُمپانی رو با اینکه خودم خیلی مخالف بودم، بازی کردن و لذت بُردن ! ولی جدی میگم بعد Bioshock: infinite میخوام این بازی رو تجربه کنم و تا پایان ـش برم ! و مطمئن هم هستم موفق عمل میکنه ! :d
من تمامی Footage ـهایی که بچه ها رکورد کردن رو دیدم، تمام ویژگی های یه بازی موفق رو داره ! البته نکته اینجاست که گرافیک بازی واقعا downgrade شده هست ـش ! :| که اصلا این کار از شرکت معتبری مثل یوبی سافت بعید بود واقعا.. که باز هم میشه ازش گذشت..:d
===
متای بالایی رو براش پیش بینی میکنم، دور ـو بر 85 الی 87 میشه ! بازی هم اصلا Epic-Fail نمیشه و نخواهد شد ! :d اگر کسی هم شرایط رو قبول کرد و شرط بست، اگر باخت به مدت 1 هفته آواتار مربوطه رو خواهد گذاشت ! نگران نباشید، آواتار خوش ساختیه..:d
31270342347590299741.jpg

نظر شخصی من این که یوبی سطح توقع از این بازی رو خیلی برد بالا جوری که تویه باتلاق گیر کرده و هر چقدر هم دست و پا میزنه و پشت سر هم صحبتشاو عوض میکنه ، بیشتر میره تو باتلاق

متاسفانه قیمت بازی ها تاثیر مستقیمی بر نقد بازی ها توسط کاربران گذاشته و توقع ها رو بالا برده!
در واقع یوبی توقع رو بالا نبرده اون قیمت دلار که توقع رو بالا برده.
همین بازی و یا بازی های دیگه رو کاربران 360 یا pc و یا کپی خور ps3 بازی می کنن و کاملا لذت هم میبرن ولی وقتی به نسخه ی اورجینال میرسه همه میگن این قیمت نمیارزه :d
و توقع دارن چون یه پول بیشتری دارن میدن باید بازی خیلی تخیلی باشه :d

متای بالایی رو براش پیش بینی میکنم، دور ـو بر 85 الی 87 میشه ! بازی هم اصلا Epic-Fail نمیشه و نخواهد شد ! :d اگر کسی هم شرایط رو قبول کرد و شرط بست، اگر باخت به مدت 1 هفته آواتار مربوطه رو خواهد گذاشت ! نگران نباشید، آواتار خوش ساختیه..:d
...

من شرط قبول میکنم ولی اگه شما باختید چی ؟:d

اين ٣ سال اخر اگه نبود نصف شاهكاراي ps3 نبودن و خيلي از بازياي فوق العاده ٣٦٠ هم نبودن.
با حرفت مخالفم
من شايد يكم منفهتي حرف مي زنم ولي دوست دارم اين نسلم ٧-٨ سال طول بكشه

توهین نیست دوست من داریم گفت و گو میکنیم . اینایی که میبینین بازی ها اینقدر زیبا بودن اسم هم بردین به خاطر گرافیک هنری بود که اوج خلاقیت و سینمایی بودن رو شاهد بودیم وگرنه خیلی وقت بود سازنده ها به 100 درصد استفاده از قدرت کنسول ها رسیده بودن . حالا از این بحث بگذریم طول کشیدن بیش از 5 سال رو به هیچ وجه قبول ندارم چون جلوی پیشرفت رو میگیره فقط . در هر صورت نظر هر کسی محترمه

من اون NOW PLAYING GS رو 720P ديدم !
اولا" بايد تاسف بخورم اگر اين دوتايي كه بازي مي كردن مي شينن بازي هاي فوق العاده رو نقد مي كنن و نمره ميدن ! در حد مرغ هم بلد نبودن بازي كنن

دوما" براي يه بازي كه سال 2011 يا 12 بود گمونم خودش رو خفه كرد با گرافيك وحشتناك واقعا" متاسفم !
ديگه نابود بود طراحي و مدلينگ ماشين ها و تكسچر هاي ضايع و گوشه هاي تيز و بازخورد فوق العاده بد تصاوير بيرون روي ماشين
نه به PS4 ربطي داره نه به تكنولوژي نميدونم عقب مونده و كامپيوتر هاي هميشه SUPER ULTRA VERY VERY ADVANCE و ... ! اينها همش نشون دهنده نابود بودن يه بازي و سازندگانشه !

توي اون مدت زماني هم كه اينها بازي كردن جز يه سري چيزهاي جالب و با نمك كه ميشد توسط سيستم هك انجام داد و بعد مدتي خسته كننده ميشد من چيزي نديدم !

ظهر SMS اومده برام از فروشگاه همين دور و اطراف كه قيمت فعلي بازي 275 تومن !!! من هم SMS شون رو لايك كردم !!!
اصلا" بازي ايي نيست كه بخواد پاش كلي خرج بشه (( نظر شخصي ))
اين كه براي پلاس سال اينده مياد !!! منتظرم اون موقع بازيش كنم ! نيمد هم نيمد به هيچ عنوان دلم نمي سوزه :):d

بابا اینقد نکوبید تو سر بازی خونه دوستم بودم داشت رو ps3 بازی میکرد فوق العاده بود :-o
----
منکه حتما میخرمش عالی بود رو ps3 گرافیک هم حرف نداشت :x اول نسلی انتظار گرافیک در حد فیلم سینمایی دارین!:d:|

بچه ها بازی در یک کلمه بخوام خلاصه کنم فاجعه هستش. اصلا بازی جالبی نیست و بازی عالی ای نیستش تا وسطاش رفتم الان اصلا بازی خوبی نیستش از هیچ لحاظ اصلا پیشنهاد نمیشه که فقط پولتونو دور ریختید
به نظر من که بازیش حرف نداره:x

در جواب دوستانی که گرافیکو با pc مقایسه میکنن .1.500 پول کنسول دادی انتظار داری بازیرو در حد pc سه چهار تومنی برات اجرا کنه خوب معلومه نمیشه. فقط 2 تومن
پول کارت گرافیک داده طرف .

من از دوستم امروز خریدم 210 تومان .....
2-3 ساعته دیگه میام توضیح میدم :d
نیما جان داداش چی شد منتظریم ها ظاهرا داری تمومش میکنی بیا یه توضیح بده ببینیم چه جوریاست

من پيش خريد كردم ولي همون 27 مياد :|
تو ايران زودتر اومده :d
آره ماشالله تو ایران زودتر اومده خیلی جالبه:d

در جواب دوستانی که گرافیکو با pc مقایسه میکنن .1.500 پول کنسول دادی انتظار داری بازیرو در حد pc سه چهار تومنی برات اجرا کنه خوب معلومه نمیشه. فقط 2 تومن
پول کارت گرافیک داده طرف .
دوست عزیز صبر کن ۲ روز از تاریخ عضویتت بگذره!!!!!
بعدش هم من اندازه ۶ تا pc پول گیم اورجینال دادم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or