Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
آقا بازی رو خریدم عاااااااالیه، کلی ایده داره اصلا هیچ ربطی هم به gta نداره، اصلا! چنتا عکس گرفتم فردا میزارم الان خسته ام خوابم میاد....... اصرار نکنید اصلا راه نداره :d
کلا مقایسه با gta رو کنار بزارید هیچ ربطی بهم ندارن .....سبک راه رفتن و دویدن ایدین خودش 10 نمره داره :x
من شرمنده ام اینو میگم ولی اگه کسی شک کرد psn Id: MeTi_J70

در جواب دوستانی که گرافیکو با pc مقایسه میکنن .1.500 پول کنسول دادی انتظار داری بازیرو در حد pc سه چهار تومنی برات اجرا کنه خوب معلومه نمیشه. فقط 2 تومن
پول کارت گرافیک داده طرف .

درجواب کدوم دوستانی که گرافیک بازی رو با PC مقایسه میکنن؟:-/ آقا کی گرافیک بازی رو با PC مقایسه کرده بیاد خودشو معرفی کنه به ایشون :دی
درضمن اونی که 4 تومن به قول خودت داده سیستم جمع کرده بازی میخره نهایتاً 10 هزار تومن یا اصلاً دانلود میکنه ولی من خودم 2,600,000 پول کنسول دادم، هنوز 1 سال نشده 1 تومن پول بازی دادم حالا بگذریم که نسل قبل چقدر پول بازی دادم!! همینطور دوستان دیگه پس لطفاً پول سیستم 4 تومنی طرف رو حداقل به رخ ما نکش;)

نیما جان داداش چی شد منتظریم ها ظاهرا داری تمومش میکنی بیا یه توضیح بده ببینیم چه جوریاست
منتظرم عرضه جهانی بشه بعد بازی کنم :d حوصله ی دردسر و بن شدن ندارم:d
الان تازه میخوام شروعش کنم ....

آخرین ویرایش:
بازی اینجا هم اومده منتها گرونه ! باید صبر کرد ... سخته :دی من فعلا دچار دوگانگی ارزشی شدم :دی :| یه تعداد میگن فاجعست ( که فک کنم هنوز بازی رو نگرفتن :دی ) یه تعدادی هم که بدجور از بازی تعریف میکنن !

امروز امتیازات میاد دیگه ؟! ببینم این سایتا حداقل چی میگن من راحت بشم .

بچه ها برا pc خریدم 1 مرحله رفتم خیلی عالیی بود :D ولی چون رو low اومد حال نداد بم ولی واجب شد برای 4 بخرم یه چن تا سایت که بازی رو داره پ.خ کنید لطفا

يكي از بچه ها كه نامش رو فاش نميكنم گفت گيم پلي عاليه اما گرافيك خوب نيست :dاگه گيم پلي بازي خسته كننده نشه و ارزش ١٠٠٪ كردن بازي رو داشته باشه حتما ميخرمش چون از روش هاي هك گفت خيلي حال كردم واقعا جالب بود

بابا اینقد نکوبید تو سر بازی خونه دوستم بودم داشت رو ps3 بازی میکرد فوق العاده بود :-o
----
منکه حتما میخرمش عالی بود رو ps3 گرافیک هم حرف نداشت :x اول نسلی انتظار گرافیک در حد فیلم سینمایی دارین!:d:|

رو ps3 که داغونه از نظر گرافیک یه جاهای خوبه یه جاهای خوب نیست
ماشینا هم که دیگه هیچی
طی این 2 ساعتی که بازی کردم رو ps3 به نظرم گیم پلی خوبی داره :d
ولی احتمالا روی ps4 بگیرم :d

آخرین ویرایش:
دوستان کاری به WD ندارم ولی UBI بار اولش نیست که دروغ میگه! کنفرانس E3 سال 2012 یوبی سافت رو بخاطر بیارید.
یه مرحله ای توی بازی نشون داد که اصلا توی بازی اصلی نبود. این رو میشه ربط داد به تغییر داستان بازی ولی اصل گند کاری یوبی این بود که بازی رو از قبل ضبط کرده بود اما داشت به عنوان گیم پلی زنده نشونش می‌داد. دکمه هایی که بازی کننده می‌زد با اون چیزی که تو بازی عمل می‌کرد فرق داشت.
این یه تصویر از اون نمایش که طرف داره مربع می‌زنه اما کانر داره دفاع می‌کنه، بعد از اینکه کانر دفاع کرد و طرف رو کشت تازه، بازیباز شروع می‌کنه به پشت سرهم دایره زدن. خودتون ببینید:

چند ثانیه قبل از این مبارزه هم وقتی که کانر روی اسبه، بدون رفتن تو منوی انتخاب سلاح، سریع دو سلاحش تغییر می‌کنند:-&

دوستان کاری به WD ندارم ولی UBI بار اولش نیست که دروغ میگه! کنفرانس E3 سال 2012 یوبی سافت رو بخاطر بیارید.
یه مرحله ای توی بازی نشون داد که اصلا توی بازی اصلی نبود. این رو میشه ربط داد به تغییر داستان بازی ولی اصل گند کاری یوبی این بود که بازی رو از قبل ضبط کرده بود اما داشت به عنوان گیم پلی زنده نشونش می‌داد. دکمه هایی که بازی کننده می‌زد با اون چیزی که تو بازی عمل می‌کرد فرق داشت.
این یه تصویر از اون نمایش که طرف داره مربع می‌زنه اما کانر داره دفاع می‌کنه، بعد از اینکه کانر دفاع کرد و طرف رو کشت تازه، بازیباز شروع می‌کنه به پشت سرهم دایره زدن. خودتون ببینید:

چند ثانیه قبل از این مبارزه هم وقتی که کانر روی اسبه، بدون رفتن تو منوی انتخاب سلاح، سریع دو سلاحش تغییر می‌کنند:-&
اینارو خودت کشف کردی؟بابا دقت بابا ریزبین.
بیخیال بابا همه دروغگو شدن بازی کنید تروفی بگیرید بره پی کارش.

من شرط قبول میکنم ولی اگه شما باختید چی ؟:d
خُب بالاخره باید یکی شرط ببنده تا این پروسه شرط بندی به سرانجام برسه دیگه ! :d باخت ـمم زمانی مشخص میشه که یکی توی این مسابقه شرکت کنه، که ظاهر کسی نیست.. ! :d

اینارو خودت کشف کردی؟بابا دقت بابا ریزبین.
بیخیال بابا همه دروغگو شدن بازی کنید تروفی بگیرید بره پی کارش.
آره، E3 2012 اولین باری بود که کنفرانس هارو دانلود کردم بخاطر همین توی هارد سیستمم دارمشون و بعضی وقت ها نگاهشون می‌کنم. بیشترم کنفرانس سونی و یوبی رو میبینم. یوبی بخاطر AC 3 و تریلر قشنگ Zombie U و سونی هم بخاطر TLOU. چند ماه پیش بود که وقتی داشتم کنفرانس یوبی رو می‌دیدم به این نکته برخورد کردم. بیشتر تو نمایش دقت کردم و اون ماجرای تعویض سلاح رو هم دیدم.

بعد از امتحانات هم WD رو می‌گیرم. حاضر نیستم بخاطر حرف بقیه از این بازی بگذرم. روی PS3 که خیلی داغونه، احتمالا این و PS4 رو با هم بگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or