Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
خُب بالاخره باید یکی شرط ببنده تا این پروسه شرط بندی به سرانجام برسه دیگه ! :d باخت ـمم زمانی مشخص میشه که یکی توی این مسابقه شرکت کنه، که ظاهر کسی نیست.. ! :d

پس من الان چیم ؟هویجم:|:d

دوستان کاری به WD ندارم ولی UBI بار اولش نیست که دروغ میگه! کنفرانس E3 سال 2012 یوبی سافت رو بخاطر بیارید.
یه مرحله ای توی بازی نشون داد که اصلا توی بازی اصلی نبود. این رو میشه ربط داد به تغییر داستان بازی ولی اصل گند کاری یوبی این بود که بازی رو از قبل ضبط کرده بود اما داشت به عنوان گیم پلی زنده نشونش می‌داد. دکمه هایی که بازی کننده می‌زد با اون چیزی که تو بازی عمل می‌کرد فرق داشت.
این یه تصویر از اون نمایش که طرف داره مربع می‌زنه اما کانر داره دفاع می‌کنه، بعد از اینکه کانر دفاع کرد و طرف رو کشت تازه، بازیباز شروع می‌کنه به پشت سرهم دایره زدن. خودتون ببینید:

چند ثانیه قبل از این مبارزه هم وقتی که کانر روی اسبه، بدون رفتن تو منوی انتخاب سلاح، سریع دو سلاحش تغییر می‌کنند:-&
چیز عجیبیه مگه؟
خیلی وقتا یک چیزی پخش میشه توی بازی اصلی نیست!
Bioshock که جز شاهکارای تاریخ محسوب میشه همین Infinite یک چیزایی توی تریلراش بود که توی بازی اصلی نبود! از جمله یک اسلحه بود که توی بازی کلا به یک شکل دیگه بود!
یا همین AC IV ـم یک مرحله بود که جشن گرفته بودن توی جزیره اون مرحله رو تغییرات کلی داده بودن! ولی در کل اصلیتش همون بود و یک سری تغییرات روش اعمال شده بود!

در کل چیز عجیبی نیست خیلی جاها دیده شده!

چیز عجیبیه مگه؟
خیلی وقتا یک چیزی پخش میشه توی بازی اصلی نیست!
Bioshock که جز شاهکارای تاریخ محسوب میشه همین Infinite یک چیزایی توی تریلراش بود که توی بازی اصلی نبود! از جمله یک اسلحه بود که توی بازی کلا به یک شکل دیگه بود!
یا همین AC IV ـم یک مرحله بود که جشن گرفته بودن توی جزیره اون مرحله رو تغییرات کلی داده بودن! ولی در کل اصلیتش همون بود و یک سری تغییرات روش اعمال شده بود!

در کل چیز عجیبی نیست خیلی جاها دیده شده!
خودم که گفتم این بخاطر تغییر داستان بازیه. اون چیزی که عجیبه اینه که میان گیم پلی ضبط شده رو بعنوان گیم پلی زنده برای مردم پخش می‌کنند. عکس واضحه، اگه خودتون هم به این کنفرانس دسترسی دارید می‌تونید ببینیدو
(فکر کنم دیگه بحث بیش از حد از مسیر اصلیش منحرف شد. از دوستان بخاطر این مسئله عذر میخوام.)

سلام من اگه اين نسخه كه زود تر از موعد ده روز پيش برا ps4!اومده رو بخرم فرقي با اين كه امروز ٢٧ مي رسما عرضه ميشه نداره ؟؟؟
از نظر گرافيك و اينا ميگم

...Assassin’s Creed Easter Egg

مثل اینکه این قضیه everything is connected حداقل واسه بازی های خود یوبی سافت، حقیقت داره و صدق میکنه ! :d فکر کنم دنیای شیکاگو مکان جالبی برای گشت و گذار باشه ! یکی از کاربرا توی اینترنت یه easter egg پیدا کرده که خیلی قضیه رو جالب کرده ! توی شیکاگو یه نفر رو پیدا کرده که برای سازمان Abstergo کار میکرده ! حتما دزموند مایلز رو هم توی شیکاگو پیدا خواهیم کرد..:d

hH6MRjW-670x375.jpg

به نظر میاد چیزهای جالبی داخل بازی برای گشت ـو گذار و کاوش قرار داده شده ! از کجا معلوم مثلا یه شعبه ای چیزی، از این سازمان در شیکاگو باشه ! اصلا نکنه Aiden هم جزو گروه Assassin ـها هستش ! :-/:d نمیدونم دقت کردین یا نه، ولی حرکت و طرز گرفتن آدم ها توسط Aiden دقیقا شبیه الطائر در AC هست ـش ! دویدن ها و حرکات ـش هم ایضا ! من که خیلی منتظرم ببینم یوبی چیکار کرده، چون واقعا IP جاه طلبانه ای هست ـش... !

پ.ن: :-s..

آخرین ویرایش:
مثل اینکه این قضیه everything is connected حداقل واسه بازی های خود یوبی سافت، حقیقت داره و صدق میکنه ! :d فکر کنم دنیای شیکاگو مکان جالبی برای گشت و گذار باشه ! یکی از کاربرا توی اینترنت یه easter egg پیدا کرده که خیلی قضیه رو جالب کرده ! توی شیکاگو یه نفر رو پیدا کرده که برای سازمان Abstergo کار میکرده ! حتما دزموند مایلز رو هم توی شیکاگو پیدا خواهیم کرد..:d

به نظر میاد چیزهای جالبی داخل بازی برای گشت ـو گذار و کاوش قرار داده شده ! از کجا معلوم مثلا یه شعبه ای چیزی، از این سازمان در شیکاگو باشه ! اصلا نکنه Aiden هم جزو گروه Assassin ـها هستش ! :-/:d نمیدونم دقت کردین یا نه، ولی حرکت و طرز گرفتن آدم ها توسط Aiden دقیقا شبیه الطائر در AC هست ـش ! دویدن ها و حرکات ـش هم ایضا ! من که خیلی منتظرم ببینم یوبی چیکار کرده، چون واقعا IP جاه طلبانه ای هست ـش... !

پ.ن: :-s..

بازی کلا easter eggs زیاد داره

مثلا یجا یه پسر داره با تبلتش child of light بازی می‌کنه

یا تو اتاق یه بچه یه عروسک rabbids هست :d

عجب روزیه امروز D:
رسما هیچ وقت تو عمرم انقدر منتظره اینکه review های یه بازی بیاد نبودم D:
ببینیم چی میشه. تا چند ساعت اینده review های سرازیر میشه ...

من اصلا نگران انیکه از بازی زدن یا نزدن یا افته گرافیکی کرده نیستم. مهم اینکه چقدر از نظر داستانی و gameplay به قولش وفادار بوده برای یک عنوانه open world که next gen واقعی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or