Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
من همین الان از فروشگاه این پست رو میدم
الان بازی رو خریدم....بین این و Wolf the new مونده بودم که دیدم متای خوبی اورده

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

خب بالاخره یه مرحله از بازی رو رفتم ....:d
بازیش خیلی خوبه و گرافیکشم قابل قبول .... داستان هم تا اینجا مخلوطی از فیلم هندی و هالیووده :d هک کردن هم تا به اینجا فقط دوربین ها و چراغ های راهنمایی رو گذاشته که فعلا نمیتونم چیزی در موردش بگم ... ولی در مجموع هک کردنش باحاله :d
گیم پلی هم خوبه ولی این که خوده شخصیت هر وقت احساس کنه باید بپره خیلی رو اعصابه :| مثلا من چند بار اودم از یه مکان که کوتاه بود رد بشم ، به جای این که از در وارد بشه اویزون میشد و از دیوار میرفت بالا :)) :d
هندلینگ ماشین هم بی شباهت با اجر نیست :| اصلا نمیشه درست و حسابی ماشین رو کنترل کرد . ماشین ها هم که با سرعت 100 بکوبید تخریب نمیشن ! ولی جای تیر و خراش ها میمونه :d
گرافیک در هوای بارونی هم خوبه....
اینم یه کلیپ که از گرافیک هوای بارونی و ماشین سواری و تخریب ماشین ها گرفتم .

XboxClips | Silent City 1 playing Upload Studio

خب بالاخره یه مرحله از بازی رو رفتم ....:d
بازیش خیلی خوبه و گرافیکشم قابل قبول .... داستان هم تا اینجا مخلوطی از فیلم هندی و هالیووده :d هک کردن هم تا به اینجا فقط دوربین ها و چراغ های راهنمایی رو گذاشته که فعلا نمیتونم چیزی در موردش بگم ... ولی در مجموع هک کردنش باحاله :d
گیم پلی هم خوبه ولی این که خوده شخصیت هر وقت احساس کنه باید بپره خیلی رو اعصابه :| مثلا من چند بار اودم از یه مکان که کوتاه بود رد بشم ، به جای این که از در وارد بشه اویزون میشد و از دیوار میرفت بالا :)) :d
هندلینگ ماشین هم بی شباهت با اجر نیست :| اصلا نمیشه درست و حسابی ماشین رو کنترل کرد . ماشین ها هم که با سرعت 100 بکوبید تخریب نمیشن ! ولی جای تیر و خراش ها میمونه :d
گرافیک در هوای بارونی هم خوبه....
اینم یه کلیپ که از گرافیک هوای بارونی و ماشین سواری و تخریب ماشین ها و نحوه ی کاور گیری بازی گرفتم . ( نسخه ی XBOX ONE )

XboxClips | Silent City 1 playing Upload Studio

در مورد رانندگی و ماشین ها باید بگم خیلی خوب کار شده
بعد از گرفتن Skills ها و آپدیت بخش Driving بهتر هم میشه
هر ماشینی سرعت و هندلینگ خاص خودش رو داره
من مشکلی توش نمیبینم
--------------------------------
لباس Aiden رو عوض میکنیم خوش تیپ میشه
لباس اصلیش چرته:d
--------------------------------
بازیهای ریز و درشتش زیاده
من که فعلا پلاسم توی شهر و 3تا مرحله فقط رفتم

Sony يا microsoft اين قدر بي فكر نيستن كه برا اجرا كردن low يا medium بازي بيان كنسول بدن بيرون نسل قبل ٨ سال كار كرد با last of us و نهايت موفقيت كارشو تموم كرد اين نسل هم كه با قدرت نمايي مطلق كيلزون و رايس شروع شد پس پتانسيل اين نسل خيلي بالاتر از اين حرفاس دوست من شما يكم عجله نكن بزار انحصاري هاي هر دو طرف بياد بيرون
ناموفق بودن يه شركت رو نميشه پاي سوني يا ماكرو گذاشت اين همه روش مانورو داد كه چي مياد يه تريلر تخيلي ميده بيرون نظر كل دنيارو مطوف ميكنه بعد كم كم مياد پايين تا ميرسه به نمره ٨ گيم اسپات . حالا اين كار يوبي سياست بوده برا فروش يا هر چيز پست پرده اي كه ما نميدونيم بيخود انتظارات رو برد بالا
پس حق نداريم از كنسول ها ايراد بگيريم اونا قدرتشونو نشون دادن تو همون اول نسل تازه اين اولشه ! پس يكم صبور باشم ...

حرف من رو نمیگیری . من از کنسول های جدید بد نمیگم فقط میگم عمر مفید یه نسل به نظرم 5 ساله . همین ! از لایکایی که میخوری مشخصه دوستان با شما هم نظرن ولی عقیده من همونی بود که گفتم .
من خیلی واسه واچ داگز نگران بودم که متاش به 80 نرسه با این همه موج منفی فعلا بازخورد منتقدا خیلی خوب بوده . خوشحالم خیلی . این بازی به روحیات من خیلی جوره متنوعه خیلی:bighug:

- - -ویرایش - - -

FanSided چه فکری با خودش کرده 55 داده به بازی ؟ مشخصا GTA فن بودن ! چون تنها دشمنای این بازی gta بازان

مقایسه گیم پلی در gta iv و watch dogs (صرفا جهت اطلاع از هیچ کدوم طرفداری نمیکنم و بحث هم ندارم)

[video=aparat;g1A95]http://www.aparat.com/v/g1A95[/video]
فقــــــــــــــــــــط watch dogs :x اصلا نباید با gta مقایسه بشه .
watch dogs یه بازی جدید و ایده جدید ی است تازه اول راه میتونه بهتر از این هم بشه :bighug:

مقایسه گیم پلی در gta iv و watch dogs (صرفا جهت اطلاع از هیچ کدوم طرفداری نمیکنم و بحث هم ندارم)

[video=aparat;g1A95]http://www.aparat.com/v/g1A95[/video]
WOW
رسما gta iv یه سرو گردن از WD بهتره . فقط افکت آب تو WD خوبه . فیزیک و سیستم damage تو gta واقعا فوق العادست . فقط از rockstar همچین چیزی بر میاد .

فقــــــــــــــــــــط
watch dogs
yahoo_8.gif
اصلا نباید با gta مقایسه بشه .
watch dogs یه بازی جدید و ایده جدید ی است تازه اول راه میتونه بهتر از این هم بشه
yahoo_6.gif
مثلا چه ایده جدیدی داره ؟ یه گوشی داده دستت 4 تا چراغ راهنما رو هک میکنی ؟ :d

سلام این یه سری مقایسه بین 4 و pc هست. البته از DF نیست. از User ها هست.
از سایت HardCoreGamer
Watch Dogs Face-Off: PC vs. PS4 ‹ Hardcore Gamer

نسخه PC روی Ultra و 1080 اجرا شده .
PC:

PS4

توی این عکس میشه دید به دلیل وضوح بالاتر و AA بهتر در مجموع جزییات بهتر به نظر میرسه روی PC اما فرقه چندانی توی texture work نیست به نظرم.
مقداری texture ها کلا توی 4 مات به نظر میرسه . یه چیز دیگه جالبه interior mapping توی نسخه 4 اصلا دیده نمیشه ( تکنیکی هست که به نظر میرسه داخل ساختمونها قابل دید هست ) نمیدونم واقعا اینطوری هست یا نه اما چراغها ساختمون راست کلا توی 4 خاموش هستن

PC

PS4

این عکس ظاهرا توی زمانهای مختلفی گرفته شده اما کلا به نظر میرسه Texture work ها یکم فرق دارن . ( کلا نسخه PC نیاز به 3gb vram داره برای texture های ultra که لول) کلا زیاد نمیشه روی عکس بحثی کرد.

PC :

PS4:

تفاوته خاصی نیست الا اینکه نسخه pc کلا sharp تر هست

PC:

PS4:

تفاوته سایه ها خیلی معلومه

کلا که نسخه PC بهتره اما نه خیل خیلی زیاد D: نه در حدی که دوستان گفتن Very Low هست. واقعا در همون حده High هست . texture ها طبیعتا با Ultra مقداری فاصله دارن و Anisotropic یا وضوح تصویر مقداری باعث مات شدن هست و طبیعتا امکاناته Nvidia هم حضور ندارن اما در نهایت فرق بالایی نیست و بازی رو هر دو نسخه خیلی شبیه و زیبا اجرا میشه !

WOW
رسما gta iv یه سرو گردن از WD بهتره . فقط افکت آب تو WD خوبه . فیزیک و سیستم damage تو gta واقعا فوق العادست . فقط از rockstar همچین چیزی بر میاد .
خب اونا تجربش چندبرابره سازند های WD هست. خوده R* اون فیزیکه خراب شدن 4 رو توی 5 هم نداشت به نظرم ... 4 از اون نظر عجیب قوی بود .
اما WD به عنوانه ip جدیدی که تازه شروع کرده 100% بهتر میشه. مثل اینکه AC از کجا شروع شد و بعد به چه جاهایی رسید ؟
100% منتظره دنباله این بازی هستیم و پیشترفتهاش

یه نکته !
از ماشین نمیشه تیر اندازی کرد D: >_< مهم نیست ولی خب

شبا که بارون میاد فقط ادم دلش میخواد قدم بزنه !

خب يكي ديگه از بچه كه نام اون رو هم فاش نميكنم مسيج داد گفت نويد خوبه بگير ، مثل خودمم هيتر بود :d
حالا توضيحات تكميلي رو ميده خودش اما كلا كساني كه قبولشون داشتم همه گفتن خوبه و ارزش خريد داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or