Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
مقایسه این دوبازی کاملا اشتباه هست gta خلق شده تا افتخاراتو درو کنه مثل real Madrid ولی watch dogs تازه میخواد یه خودی نشون بده مثل athletico Madrid . (فلسفم تو حلقتون )

به عنوان آخرين و مهمترين سوال خوب دقت كنيد دوستان مخصوصا آرمان و اميرحسين :d
آيا بازي به اندازه اي خوب و فان هست كه مجبورت كنه ١٠٠٪ كنيش ؟ خسته كننده نميشه ؟
من میگم Yes
دلایلشم توی نقدی که صفحه پیش خلاصه "مثلا لول" گفتم نوشتم . من خودم راستش احله 100% کردن هیچ بازی نیستن اما WD جا داره چون خیلی fun هست و به اندازه کافی content داره که حوصله ات سر نره در کل . مخصوصا Digital Trip هاش بازی رو خیلی تنوع میبخشه D: راحت بهت بگم برای خودم 25 الا 30 ساعت رو gampelay داره . فکر کنم برای 100% زمان بیشتر ببره ولی عنوانی هست که ارزش داره .

والا اگه دقت کرده باشید من با دلیل حرفامو ثابت میکنم و بازی در سطح بالایی قرار نداره. خوب مثلا فرض کنید رانندگی تو بازی Open World باید درجه یک باشه اگه همین یکی خراب شد کل بازی خراب میشه. خوب Watch Dogs در خیلی از موارد عالی نیستش و در کل بخوایم حساب کنیم میفهمیم بازی سطحش بالا نیست و مشکل تو جاهایی هست که نباید باشه البته یوبی سافت تو این زمنیه تازه کار هست. مطمئنا اگه Gta 1 هم بازی میکردید کلی ایراد میگرفتید اینم مثل همون اولین نسخه هست و جای کار داره و من هم یقین دارم که بازی ضعیفی هستش
دلیل ؟
پستهای قبلی شما فقط گفتی دیگه GTA هست چرا این رو بازی کنیم ؟ این شد دلیل ؟
رانندگی توی بازی اتفاقا خیلی خوب در اومده . شما یه Review به من نشان بده که بگه Handling توی بازی بدردنخور هست. اشکالی که اکثریت گرفتن و خودمم میگیرم اینکه اکثریت ماشینهای توی بازی پیدا میشه و دلیلی برای خردشون نیست و حتی تنوع ماشینها هم خوبه. توی بخشه Online racing حسابی خودش رو نشون میده .
اگر سطحش بالا نیست پس چرا متاش زیره 80 نشده ؟ این رو به من بدون اثبات کن شما !؟
ubisoft توی بازی open world تازه کار نیست شاید توی سبکه WD تازه کار باشه که اونم برای شروع این بازی خوبه ... نیست؟ یه بازی op که تازه شروع کرده متای 82 گرفته ! 100% جای پیشترفت رو داره.

بازی تا وسطاش که برید شاید از لحاظ تازه بودن بازی بهتون خوش بگذره اما از وسطاش به بعد دیگه خسته کننده میشه در حالی که داستان هنوز وسطاشه و ماموریت های فرعی هم هنوز مونده من الان دارم یکم تو شهر چرخ میزنم ببینم نکات دیگری رو پیدا میکنم یا نه اگه پیدا کردم حتما با شما دوستان در میان میزارم تا همه در جریان باشند

من خوشحالم که کاربرانی انسان دوست و مسئولیت پذیر هستند که وظیفه ای به این مهمی رو به عهده گرفتن و ما رو از خطرات مطلع و محافظت میکنن ... بسه دیگه از منبر بیا پایین ...

من همش میرم rest میکنم که شب شه .باز گرافیک توی شب قابل قبولتره .توری روز واقعا افتضاحه در حد گرافیک ps1

این کلیپایی که تو صفحه های قبل هست یا عکسا تو روز در حد ps1 نیست والا نمیدونم چرا اینقدر شما همه چیو بزرگ میکنین
هر چند هر کی نظری داره اما دیگه خیلی گیر دادین به این موضوع
----
یه چیزی راجب اینکه قبل اینکه استارت بزنی ماشین حرکت میکنه انگاری درسته :دی تو یه کلیپ که صفحه های گذشته بود دیدم .. حالا شاید تو همه ماشینا اینطوری نباشه ولی کلا بازی خوبه و ارزش خرید رو داره

در کل نظر خودمو گفتم شما باید بازیباز قدیمی باشید تا حرفمو بفهمید بازی واقعا ضعیف هستش و اصلا عالی نیستش نیازی به Review نیست باید قدیمی باشید تا بفهمید حرفمو خوب مشخص هست اون دوستانی هم که قدیمی هستن قبول دارن بازی ضعیف هستش و در کل هایپ الکی داده بود
دوست عزیز مشکل شما پول بازیه نه چیزی دیگه!!!
قدیما بازی ارزون بود بهت حال میداد الان گرون شده دیگه بهت نمیچسبه:)):|

والا اگه دقت کرده باشید من با دلیل حرفامو ثابت میکنم و بازی در سطح بالایی قرار نداره. خوب مثلا فرض کنید رانندگی تو بازی Open World باید درجه یک باشه اگه همین یکی خراب شد کل بازی خراب میشه. خوب Watch Dogs در خیلی از موارد عالی نیستش و در کل بخوایم حساب کنیم میفهمیم بازی سطحش بالا نیست و مشکل تو جاهایی هست که نباید باشه البته یوبی سافت تو این زمنیه تازه کار هست. مطمئنا اگه Gta 1 هم بازی میکردید کلی ایراد میگرفتید اینم مثل همون اولین نسخه هست و جای کار داره و من هم یقین دارم که بازی ضعیفی هستش
به نظر من که بازیش حرف نداره برای من که خوب بود:) و به هیچ عنوان حرف شمارو قبول ندارم که ای بازی رو میکوبید

در کل نظر خودمو گفتم شما باید بازیباز قدیمی باشید تا حرفمو بفهمید بازی واقعا ضعیف هستش و اصلا عالی نیستش نیازی به Review نیست باید قدیمی باشید تا بفهمید حرفمو خوب مشخص هست اون دوستانی هم که قدیمی هستن قبول دارن بازی ضعیف هستش و در کل هایپ الکی داده بود
دوسته من قدیمی و جدید بودن واقعا ملاکی اصلا نیست. همه چه جدید و چه قدیمی حرفشون قابله احترام هست و همچنین خودت
اما شما دیگه بیش از حد Negative کامل هست ....

الان این پسته شما بود :
سلام بچه ها من بازیو گرفتم یکم بازی کردم بدک نیست ولی زیاد هم عالی نیست در کل پیشنهاد میکنم اگه دو دل هستید اینو نخرید و پولتونو جمع کنید برای Sony VR Headset
این هست قدیمی بودن ؟ که یک بازی رو نخریم به جاش منتظره VR بمونیم ؟ اینه دلیل و اثباتی که شما گفتی ؟

شما گفتی با دلیل اثبات کردی ... نمونش اینا هست ؟
بچه ها من بازیو گرفته بودم اولاش بی تفاوت بودم اما حالا که بیشتر رفتم واقعا میبینم در سطح بالایی قرار نداره بازی . اصلا نخرید که پولتون رو دور ریختید فقط البته میل خودتونه اما اصلا بنظرم بازی جالبی نیست و در حد گیم های امروزی نیست. به احتمال زیاد Rockstar همین روزا هست که Gta V رو برای Pc و Ps4 و Xone تایید کنه.
بچه ها من بازیو دیروز گرفتم یکم هم جلو رفتم نظرمو هم گفتم بازم میگم به نظر من بازی عالی نیستش و اگه به قبل بر میگشتم نمیخریدمش به نظر من هم نخریدش و پولاتون رو بیشتر جمع کنید و پس انداز کنید چون واقعا هم بازیه عالی ای نیستش
ببخشید داداش آخه ما اصفهانی ها زیاد پول پس انداز میکنیم . در کل هدفم کمک هستش و کمک من به عنوان کسی که این بازیو بازی کرده این هستش که بازی زیاد جالبی نیستش و عالی نیست و بهتره نخرنش و زیاد ولخرجی نکنن و پولشونو پس انداز بکنن
بچه ها من یکم بیشتر که رفتم دیدم بازی اصلا در سطح بالایی قرار نداره و بازی جالبی نیست و در سطح عالی ای قرار نداره اصلا احساس نکردم یک بازی عالی رو دارم بازی میکنم چون بازی واقعا جالب نیست

من واقعا دوست دارم شما با دلیل بیای بگی بازی بده و بحث کنیم که چرا بده و چرا خوبه ...
به نظرم بیش از اندازه - هستی دیگه ...

اکثریت پستهات شبیه به هم هست !

والا اکثرا داشتن شرط میبستن واسه متای بالای 90 اما دیدیم که اینطور نشد مرز 80 هم هستش دیگه 82 چیزی نمونده بود دوستانی که شرط 80 هم بستن ببازن اما من از قبل پیش بینی کرده بودم بازی موفقی نخواهد شد و همینطور هم شد
نمیدونم در چه حالت ممکنه یک بازی با متای 82 نا موفق باشه :دی
آیا Infamous ناموفق بود؟ آیا Trials Fusion ناموفق ظاهر شد؟ متای 82 خیلی خوبه! اصلا کم نیست الکی میکوبینش!
همین الان یک لیست بزرگ از محبوب ترین بازی های تاریخ واست ردیف کنم که متای 82 گرفتن آیا؟ :دی

کسایی که فکر میکردن متای بازی بالای 90 میره معلومه نا امید شدن چون از اول امید الکی هم داشتن! چون اولا یوبی سافت راکستار که نیست بتونه یک دفعه GTA بزنه و متای 98 و 97 و اینا بگیره! و همینم واسه شروعش خیلی خوبه! برای شرکتی که اولین باره همچین چیزی میزنه!

از همه مهمتر اینو بگم Assassin's Creed I متای 81/100 رو گرفت ولی نسخه دوم که این سری رو به اوج خودش رسوند متا رو به 90 رسوند! این چیو نشون میده؟ این نشون میده یوبی سافت کم کم بازیشو به تکامل میرسونه و مثل شرکتایی مثل راکستار یا ND نیست که چند سال روی یک عنوان وقت بزاره و یک دفعه یک شاهکار بده و عناوینی مثل AC ـشو سال به سال رشد میده! :)
پس بنظرم منتظر یک چیز شاخ توی نسخه دوم باشید :)

کل تاپیکو زیر و رو کردم همش راجع به این چیزاس : گرافیک بازی اشغاله،در حد ps1 , خیلی از اساتیدم بازیو epic fail خطاب کردند! کلن 1 صفحم راجع به چیز دیگه مثل گیم پلی و تنوع مرحله ها صحبت نشده! یه عده ای هم فقط میان خودشونو اینجا خالی کنن! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or