Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
چیزای جالب بازی از نظرم یکی اینه که صدا گزاری خوبه با هدفون و سیستم صوتی جواب میده مثلا تو خیابون میبینی چند نفر دور هم جمع هستن یکی داره بیت باکسینگ میکنه (همون که با دهانش صدای بیت در میاره )بقیه دارن باهاش فاز میگیرنیا ساحل میبینی یکی داره روپایی میزنه و یکی داره رزمی تمرین میکنه.و یه چیز دیگه تو ساحل یکی داره گیتار میزنه چند نفر ابجو بدست باهاش هستند یکیشون میخونه....کلا این چیزاش منو به وجد اورد شایدم جو گیر شدمSent from my GT-I9505 using Tapatalk
یعنی یه چیزی مثل بارهای AC IV ؟ من عاشق آهنگاشون بودم! بعضی وقتا همینجوری راه رو کج میکردم طرف یکی از این جزیره هایی که بار داشت که برم آهنگای اینا رو بشنوم! :d

چیزای جالب بازی از نظرم یکی اینه که صدا گزاری خوبه با هدفون و سیستم صوتی جواب میده مثلا تو خیابون میبینی چند نفر دور هم جمع هستن یکی داره بیت باکسینگ میکنه (همون که با دهانش صدای بیت در میاره )بقیه دارن باهاش فاز میگیرن
یا ساحل میبینی یکی داره روپایی میزنه و یکی داره رزمی تمرین میکنه.
و یه چیز دیگه تو ساحل یکی داره گیتار میزنه چند نفر ابجو بدست باهاش هستند یکیشون میخونه....
کلا این چیزاش منو به وجد اورد شایدم جو گیر شدم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

شما اگه جی تی ای وی بازی کرده باشی میبینی کلا دور زدن تو شهر خیلی حال میده .. اصلا کار به مرحله هاش ندارم .. منطورم مثلا سوار ماشین شدن .. سوار موتور شدن .. یا مردم عادی داخل شهر ( این چیزایی که گفتی فک میکردم نیس تو بازی پس جالب شد همین که تو ساحل مثلا ... در کل گرافیکش خوبه ؟؟ میخوام سفارش بدم بازیو اما هنوز شک دارم میگم شاید پشیمون شم بعد

یعنی یه چیزی مثل بارهای AC IV ؟ من عاشق آهنگاشون بودم! بعضی وقتا همینجوری راه رو کج میکردم طرف یکی از این جزیره هایی که بار داشت که برم آهنگای اینا رو بشنوم! :d

موسیقی واچ داگز و ترک هاش واقعا بی نظیره. بازی هر مشکلی داشته باشه تو این مورد به واقع ترکونده:d

رفتار مردم شهر هم طبیعی و جالب هست از واکنش هاگرفته تا دور هم جمع شدن ها و ...

گرافیک بازی رو pc بهتره یا ps4؟
موندم بازی رو برای pc بگیرم یا ps4
روی PC مطمئنن بهتره! اما سیستمتم باید قوی باشه! + 1080 60 فریم :دی

اینم چندتا عکس از نسخه PC:

• نمیخوام بحثو کنسولی و پی سی کنم ولی اسکرینایی که از PS4 دیدم بنظرم تفاوتاش مشهوده!
    چون روی PC کلا یک سری افکتای اضافه داره که روی کنسول نیست که مال انویدیا هست و همینطور روی PC تا 4K اجرا میشه!

روی PC مطمئنن بهتره! اما سیستمتم باید قوی باشه! + 1080 60 فریم :دی

اینم چندتا عکس از نسخه PC:

• نمیخوام بحثو کنسولی و پی سی کنم ولی اسکرینایی که از PS4 دیدم بنظرم تفاوتاش مشهوده!
    چون روی PC کلا یک سری افکتای اضافه داره که روی کنسول نیست که مال انویدیا هست و همینطور روی PC تا 4K اجرا میشه!

بازی کلا از لحاظ گرافیکی مشکل داره..تکسچرها خیلی ضعیفن..رو pc هم داغونه...مشکل شما که با این عکسها فکر میکنی گرافیک بازی رو pc خیلی بهتره اینه که همش داری کف زمین و اسفالت رو نگاه میکنی و اب کف اسفالتو داری میبنی فکر میکنی گرافیک بازی خیلی بالاست در صورتی که اگه به اطراف همین عکس هایی که گزاشتی نگاه کنی متوجه کیفیت گرافیکی پایین بازی میشی...ماشین هارو ببین..سبزها رو ببین..این کیفیت بافت پایین باسه 3 4 سال پیش باید باشه نه الان.

آخرین ویرایش:
بازی کلا از لحاظ گرافیکی مشکل داره..تکسچرها خیلی ضعیفن..رو pc هم داغونه...مشکل شما که با این عکسها فکر میکنی گرافیک بازی رو pc خیلی بهتره اینه که همش داری کف زمین و اسفالت رو نگاه میکنی و اب کف اسفالتو داری میبنی فکر میکنی گرافیک بازی خیلی بالاست در صورتی که اگه به اطراف همین عکس هایی که گزاشتی نگاه کنی متوجه کیفیت گرافیکی پایین بازی میشی...ماشین هارو ببین..سبزها رو ببین..این کیفیت بافت پایین باسه 3 4 سال پیش باید باشه نه الان.
درسته توی این هوا و آب روی زمین رفلکشنا زیاد هست و آدم فکر میکنه بازی گرافیک بالایی داره! ولی تکنیک های گرافیکی که توی بازی به کار رفته کاملا جدید و نسل بعدی هست و از این نظر خیلی خوب عمل کرده!
در مورد تکسچر ها هم کاملا حرفتو قبول دارم! کیفیت تکسچرا ضعیفه!
روی PC برای اینکه تکسچرا روی الترا قرار بگیره به یک کارت گرافیک با Vram بیشتر از 3 گیگ نیاز داره و در غیر اینصورت غیر فعاله!
در کل کلا از نظر تکسچر و بافت خوب عمل نکرده!

ولی در کل این گرافیک کاملا نسل بعدیه حداقل روی PC که اینطوره با وجود تکنیک های TXAA و +HBAO ولی مشکلات افت فریم و لگ بازی رو اعصابه!

,بدون رفلکشنا هم گرافیک بازی عالیه و واقعا نمیشه گیر الکی بهش داد:
41428756198444041419.jpg

کلا دیگه نقل قول نکن چون تاپیک از بحث اصلیش جدا میشه :)

آخرین ویرایش:
شما اگه جی تی ای وی بازی کرده باشی میبینی کلا دور زدن تو شهر خیلی حال میده .. اصلا کار به مرحله هاش ندارم .. منطورم مثلا سوار ماشین شدن .. سوار موتور شدن .. یا مردم عادی داخل شهر ( این چیزایی که گفتی فک میکردم نیس تو بازی پس جالب شد همین که تو ساحل مثلا ... در کل گرافیکش خوبه ؟؟ میخوام سفارش بدم بازیو اما هنوز شک دارم میگم شاید پشیمون شم بعد

اتفاقا تا دیشب چون رو PS4 بازی جدید نداشتم GTA V بازی میکردم ولی این رو که امروز بازی کردم باید اینطوری بگم اگه درایور باز باشید هندلینگ ماشین ها و فضای تصادفش اینهو Driver SF هست و کنترل ماشینها و دریفت خیلی بهتر از GTA V هست ولی تنوع ماشینها توی GTA V بیشتر بود و ماشینهای خاص مثل تراکتور و ... یا دچرخه توی WD نیست با موتور هم مثل GTA سری زمین نمیخوری که البته تصادف های موجب به مرگ و پرت شدن از شیشه جلوی ماشین توی GTA V به نظرم بهتر بود.
در مورد گرافیک خوب واقعا حس یه بازی OWرو نسل جدید رو میده مثلا تلالو آب دریاچه یا هوا که باد میزنه و تو فضا اتو اشغالا به اینطرف و اونطرف پرت میشن.
باز هم بگم اینا تجربه من تو چند ساعت بازی است و اگر اشتباههی میکنم بزارید پای این که تازه امروز بازیو گرفتم

نمیخوام بحثو کنسولی و پی سی کنم ولی اسکرینایی که از PS4 دیدم بنظرم تفاوتاش مشهوده!

مثلا چه چیز خاصی داره که رو PS4 نیست ؟؟

بحث اون چند تا تکنیک انویدیا و رزولوشن که همیشه بوده و فرق رزولوشن رو همه بازیها هست و چیز مختص این بازی نیست ! و فقط هم رو بالاترین رده PC ها ها ممکن هست . ( در ضمن الان چند نفر دارن رو PC بازی رو 4K میرن ؟؟ رو همین 1080 ، فریم گرفتن ازش سخته ... )

یه سری دوستان میگفتن بازی رو PC همون دمو E3 میشه و فلان و بسار ، که دیدیم این خبرا نیست و مثل همه بازیها فقط گرافیک نسخه PC رو حداکثر تنظیمات پولیش شده تر میشه و تمام .

آقا من معمولا عادت داشتم که تو GTA پلیس ها رو بندازم دنبال خودم و بعد حالشون رو بگیرم ! :دی خواستم ببینم WD راحت میکشنت یا میتونی حالشون رو بگیری ؟!! ( منظورم بکشیشون راحت )

آخرین ویرایش:
مثلا چه چیز خاصی داره که رو PS4 نیست ؟؟

بحث اون چند تا تکنیک انویدیا و رزولوشن که همیشه بوده و فرق رزولوشن رو همه بازیها هست و چیز مختص این بازی نیست ! و فقط هم رو بالاترین رده PC ها ها ممکن هست . ( در ضمن الان چند نفر دارن رو PC بازی رو 4K میرن ؟؟ رو همین 1080 ، فریم گرفتن ازش سخته ... )

یه سری دوستان میگفتن بازی رو PC همون دمو E3 میشه و فلان و بسار ، که دیدیم این خبرا نیست و مثل همه بازیها فقط گرافیک نسخه PC رو حداکثر تنظیمات پولیش شده تر میشه و تمام .
گفتم بحثو ادامه نده که کلا از تاپیک بدر شد! :دی
کسی هم نگفت اینجا 4K بازی میکنه! منظورم از 4K اینه که تا 4K هم ساپورت میکنه و خودمم گفتم فریم دهی خوب نیست زیاد!
همین پولیش شده تر که میگی شامل خیلی چیزای دیگه میشه! تمام تکنیکایی که روی PS4 هست یک درجه بالاتر روی PC از جمله AA و ...!

من این عکسارو گذاشتم تا فرق بین نسخه مشخص بشه گرچه نمیشه تشخیص داد به راحتی تا موقعی که قشنگ عکسا روی هم قرار بگیره ولی اگه همین نسخه PS4 و XboxOne رو مقایشو دیده باشی میبینی PS4 بهتر از XboxOne هست و جوری که توی یک دونه عکس نمیشه تشخیص داد! نسخه PC هم در مقابل PS4 اینطوریه! اینم روند عادیه!

خلاصه من دیگه قضاوتو به عهده خودتون میزارم و دیگه لطفا نقل قول نکن چون اینجا تاپیک PS4 ـه! :)

آقا من معمولا عادت داشتم که تو GTA V پلیس ها رو بندازم دنبال خودم و بعد حالشون رو بگیرم ! :دی خواستم ببینم WD راحت میکشنت یا میتونی حالشون رو بگیری ؟!! ( منظورم بکشیشون راحت )

اره از این نظر میشه حال کرد اگه فضای رانندگی منظورته

من نمیدونم چرا بحث هنوز سر PC و کنسول هست
ما قبول داریم که روی پی سی بازی بهتر هست ولی نه هر سیستمی
باید 4 برابر PS4 پول PC رو بدیم تا بازی رو روی اولترا روون بازی کنیم که به نظرم با توجه به تفاوت گرافیکی این دو نسخه (منظور سیستم های اند و PS4 ) نمی ارزه این هزینه

Last edited by a moderator:
بازی منم رسید.
بازی 100MB آپدیت داره.
.............
استریم بازی توسط من:d
Twitch
تا الان داشتم نگاه می‌کردم
بازیش عالیه :bighug:
بعضیها می‌گفتند گرافیکش آشغاله، در حد آتاریه،.... :-o
اما به نظر من گرافیکش از عالی هم عالی تره :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند