Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
خوب بازی تمام کردم باید بگم در یک کلام از نظر داستانی عالی بود .;)
بخش گیم پلی هم حرف نداشت واقعا تنوع عالی داشت .;)
فقط گرافیک یکم بعضی جاها کیفیت لازم نداشت اما شاهکار ترین صحنه های بازی :
حمله به اون گروه ملیشا وسط خیابان که میگیری میری جلو و ملت زنگ میزنن پلیس میگن یکی اینجاست اسلحه داره بعدش شروع میکنی به شلیک طرف ماشین ها میری جلو بعد یکی دیگه زنگ میزنه میگه یکی مثل فیلم ها داره به طرف مردم شلیک میکنه واقعا صحنه سینمایی عالی بود یعنی به نظر من بهترین صحنه بازی همین صحنه بود .
دوم صحنه قبرستان که واقعا عالی کار شده بود .
بعضی جاها هم باگ داشت اما در کل به نظرم اگه رو بازی بیشتر وقت میزاشتن بازی کاملا شاهکار از آب در میومد از الان منتظر معرفی نسخه بعدی هستم که از این نسخه هم بهتر باشه .:bighug:

تو رو خدا شروع نکنید :| :D

نه آخه بحثی نیست که. :دی بعضی ها نه بازی رو انجام دادن و نه چیزی دارن میگن که GTA فلان شد و ... . مخاطبم این دوستمون نیست کلی میگم.

به نظرم درسته گرافیک مثل E3 نیست ولی در حد قابله قبولی هم هستش واسه اول نسلی. میتونم اینو خواستید اثبات کنم. ولی بازم میگم اصلا مقایسه این بازی با GTA کار معقولی نیست.

^^

اتفاقا حدود دو ساعت قبل پست شما دوتا بازی رو رو دوتا مانیتور کنار هم اجرا کردم و واقعا برام عجیبه با به قول خودتون جسارت (!) این حرفو میزنید.

پویایی و داینامیک بودن واچ داگز قابل قیاس با GTAV نیست درسته اختلافشون در حد یک نسل نیست و واچ داگز میتونست خیلی بهتر از این باشه تو گرافیک اما تو هیچ زمینه گرافیکی از GTAV پایینتر نیست به هیچ وجه.

حالا این مقایسه گرافیک چیزی نیست که بخواهیم به هم ثابت کنیم اما به دوستان پیشنهاد میکنم اگر کوچکترین شکی دارند بازی ها رو کنار هم اجرا کنند و خودشون نتیجه گیری کنند.

اینقدر بدیهی هست این موضوع که فکرشم نمیکردم نیاز به این توضیحات باشه تو فروم

این 6 ماهی که ایکس باکس وان دارم بجز بتل فیلد 4 که اولا میدادن 350 تومن حباب قیمت ندیدم اما واتچ داگز 265 تومن واقعا زورم میاد بدم! بازی 60 دلاری! بعد اگرم خواستی دیجیتالی با نصف قیمت یعنی 100 تومن میخری اخه این چه روزگاریه! طرف فکر کرده نسل قبله !
متال 30 دلاری میچپونن بهمون 200 تومن :( واتچ داگز رو میده 265 تومن! ما که بازی رو دیجیتالی میگیریم!تف تو هرچی گرون فروشه دیگه رنگ بازی فیزیکی نمی بینم!

- - -ویرایش - - -

رانندگیش مثه Driver حرفه ای هست؟
یک مثال برات بیارم؟
مثله اسب سواری رد دد و اساسین کرید میمونه! سوارکاری ردد کجا و سوار کاری اساسین کجا!؟
البته مثال زدم!

^^

اتفاقا حدود دو ساعت قبل پست شما دوتا بازی رو رو دوتا مانیتور کنار هم اجرا کردم و واقعا برام عجیبه با به قول خودتون جسارت (!) این حرفو میزنید.

پویایی و داینامیک بودن واچ داگز قابل قیاس با GTAV نیست درسته اختلافشون در حد یک نسل نیست و واچ داگز میتونست خیلی بهتر از این باشه تو گرافیک اما تو هیچ زمینه گرافیکی از GTAV پایینتر نیست به هیچ وجه.

حالا این مقایسه گرافیک چیزی نیست که بخواهیم به هم ثابت کنیم اما به دوستان پیشنهاد میکنم اگر کوچکترین شکی دارند بازی ها رو کنار هم اجرا کنند و خودشون نتیجه گیری کنند.

منم موندم اخه چه طور میگن که یه بازی واسه PS3 گرافیکش از همه نظر بهتر از یه بازی PS4 هست

منم موندم اخه چه طور میگن که یه بازی واسه PS3 گرافیکش از همه نظر بهتر از یه بازی PS4 هست
ایشون اینو نگفتن که
ایشون منظورشون این بود که توی این 2 تا سبکی که اوپن وورد هستن و ( تقریبا ) گیم پلی مشابه دارن و این مال هر 2 نسله و gta v برای نسل قبله باز با این حال راک استار بهتر عمل کرده . حالا gta برای ای نسل هم میاد میتونیم خودمون ببینیم :)
راستش من هنوز واچ داگز رو بازی نکردم که بدونم چطوریه :( منتظر دسته دومشم :)

...
مثل red dead که ممکن بود هر کمپانی دیگه ای بسازه نتونه گرافیکشو به اون زیبایی در بیاره

^^

اولین پستی که من در این باره زدم این بود که دقت کرده باشید، (که متاسفانه نکردید) گفتم که قیاس این دو بازی کار درستی نیست.

ولی من حرفم اینه که گرافیک این بازی واسه من راضی کننده هست. ولی جاهایی رو از بازی تجربه کردم که در مقابل GTA واقعا مسخره به نظر میرسه. حالا مهم نیست موضوع بدیهی باشه یا نه. بدیهیات رو من تو اونچه که به چشمم میبینم قبول دارم.

این 6 ماهی که ایکس باکس وان دارم بجز بتل فیلد 4 که اولا میدادن 350 تومن حباب قیمت ندیدم اما واتچ داگز 265 تومن واقعا زورم میاد بدم! بازی 60 دلاری! بعد اگرم خواستی دیجیتالی با نصف قیمت یعنی 100 تومن میخری اخه این چه روزگاریه! طرف فکر کرده نسل قبله !
متال 30 دلاری میچپونن بهمون 200 تومن :( واتچ داگز رو میده 265 تومن! ما که بازی رو دیجیتالی میگیریم!تف تو هرچی گرون فروشه دیگه رنگ بازی فیزیکی نمی بینم!

- - -ویرایش - - -
حالا خوبه یه نت درست و حسابی داری میتونی لااقل دیجیتالی بگیری منم زورم میاد 260 بدم پای این بازی

آره من بازی کردم با جسارت اینو میگم :دی

بحثی داری در خدمتیم :دی
GTA V خیلی بهتره Yes

D:
من قبول دارم GTA V از نظر gameplayکلا rich تر هست. هزینه ساخت این بازی خیلی بالاست و گروهی که دارن میسازنش همیشه ایده های بازیهای قبلیشون رو تکمیل کردن و ایده های جدید رو گزاشتن و امروز GTA رسیده به اینجا ...
WD هم حدودی مثل AC هست. داره پیشترفت میکنه ... زمانی که AC1 اومد چیزی نبود به نظره من به جز یه بازی خالی open world با جزییات زیاد و داستان و مراحل کسل کننده اما هر روز بهتر شد . همین AC4 که ازش این همه تعریف کردیم کلا متاش توی 4 فکر کنم 82 یا 83 شده باشه .... meta این بازی WD با توجه به اولین تجربه و اولین بازی توی این فرنچایز خیلی خوب از اب در اومده !
ولی اصلا از نظر گرافیکی GTA V هیچ حرفی در قبالش نداره و اصلا مقایسشم کاره اشتباهی به نظره منم .

نسبت به جی تی ای نسل گذشته خیلی پایینتره یعنی به نظر شما ؟!
نه نمیگم پایین تره خیلی.قابل مقایسه زیاد نیستن.این اولین نسخه از این بازی هست اوله راهشه اما جی تی ای حاصل سال ها کاره که هر نسخه بهبود پیدا میکنه.ما نباید قدم اول اینو با قدم اخر جی تی ای مقایسه کنیم.با توجه به ظرفیت خودش واچ واقعا خوبه و کلی بخوایم مقایسه کنیم بازی بدی نمیشه اسمش رو گذاشت ولی خب جی تی ای یه شاهکاره این بازی خیلی خوب.تکنیکی منظورم نیست .بزرگی محیط و حس و حال اپن ورد منظورمه.در ضمن اینم در نظر بگیریم داستان واچ داگز خیلی قشنگه .
کلا واچ داگز به عنوان یه بازی و ای پی جدید خوب شروع کرده و در اینده باید مقایسه بشه با جی تی ای.

پس توقع داشتید بازی بیاد متا 97 بگیره ؟ :| یعنی واقعا میشه؟ به عنوان اولین شماره از بازی.. بیاد 97 بگیره مثلا؟!
خب هر بازی ای میاد نقص داره و تو شماره های بعدیش هی کامل تر میشه .. همون طور که آرمان هم گفت...
تازه این بازی که به عنوان اولین شمارش نمره خوبی هم گرفت.. 82 ...
گرافیکش هم اصلا شبیه به GTA V نیست :| خیلی خیلی بالاتره..

پس توقع داشتید بازی بیاد متا 97 بگیره ؟ :| یعنی واقعا میشه؟ به عنوان اولین شماره از بازی.. بیاد 97 بگیره مثلا؟!
خب هر بازی ای میاد نقص داره و تو شماره های بعدیش هی کامل تر میشه .. همون طور که آرمان هم گفت...
تازه این بازی که به عنوان اولین شمارش نمره خوبی هم گرفت.. 82 ...
گرافیکش هم اصلا شبیه به GTA V نیست :| خیلی خیلی بالاتره..
حرفات کاملا درسته.جالبه من به بعضی ها میگم این قدم اوله میگه یوبی اپن ورد قبلا زده اساسینس پس چی بوده فارکرای چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این جوابو بهم میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or