Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
بچه ها تازگی ها شایعه شده RockStar میخواد Gta V رو برای Pc و Ps4 و Xone تایید کنه که در اون صورت کار Watch Dogs تمام میشه چون بازی عالی ای نیستش و Gta میاد و پیروز میشه

بچه ها تازگی ها شایعه شده RockStar میخواد Gta V رو برای Pc و Ps4 و Xone تایید کنه که در اون صورت کار Watch Dogs تمام میشه چون بازی عالی ای نیستش و Gta میاد و پیروز میشه

خب الان اين حرف چه ربطي به اين تاپيك داره ؟!
اصن پيروز بشه يا نشه به منو شما چي ميرسه ؟!

دوستان منم 4-5 ساعت بازی کردم. بر خلاف خیلیا من میخوام از خوبیاش بگم :D
داستان بازی به نظرم جالب شروع میشه و آدم مشتاقه بازیو ادامه بده (البته من 2 مرحله بیشتر نرفتم)
در مورد گرافیک هم که انقدر همه دارن میزنن تو سر بازی باید بگم من اصلا ازش بدم نیومد و تا الان تو بازیا (مخصوصا open world) جز بهترین ها به حساب میاد.. بارون تو بازی خیلی زیباست و اگه اینفیمس بازی کرده باشید قابل مقایسه هست باهاش. محیط شهر هم خیلی پویا و زنده هست و هرکسی داره یه کاری میکنه. البته اوایل بازی به خاطر تفاوت آب و هوایی شیکاگو و لس آنجلس همیشه آفتابی (جی تی ای) یکم رنگ ها سرد تر و آب و هوای گرفته داره و امکان داره خیلیا خوششون نیاد. ولی به نظر من خوبه که فرق داره. در مورد هندلینگ هم اولش شدیدا ناامید شدم ازش ولی بعد از 1 ساعت بهش عادت کردم که در این مورد gta خیلی بهتر عمل کرده. در مورد هوش مصنوعی هم بازی خوب عمل کرده و مردم به همه اتفاقات واکنش نشون میدن. ولی یه مورد دیدم که به نظرم جالب نبود اینکه وقتی یه خلافی میکنیم و یکی زنگ میزنه پلیس. یه محدوده زرد دایره شکل به وجود میاد که اگه ازش خارج بشی پلیس گمت میکنه ولی اکه بری تو یه کوچه قایم شی پلیس دقیقا میاد همونجا که هستی :d
میرسیم به بخش آنلاین بازی.. چند تا مود جالب داره که من همرو تست نکردم. یکی که من خیلی باهاش حال کردم هک کردن یه نفر دیگس که باید یکی که تو نقشه علامت داره بری هکش کنی طرف نفهمه که. اگه طرف شما رو شناسایی کرد باید بکشتتون تا اون xp بگیره و اگه شناسایی شدین و تونستین فرار کنین شما یه مقدار xp به دست میارین و اگه تونستین بدون اینکه شناسایی بشین هکش کنین xp خیلی بیشتری به دست میارین. مود free roam هم به این صورت که با دوستاتون میتونین آزادانه تو شهر بچرخین و به یه گروه دیگه حمله کنین که مثل gta online هست تقریبا. مود race هم داره که هنوز تست نکردم
در آخر درسته بازی اونجور که همه انتظار داشتن فوق العاده نیست ولی حقش هم نیست اینجوری ازش بد بگین.. به نظرم بهترین بازی ps4 تا الان همین بازیه (wolf رو بازی نکردم) چه از نظر گرافیک چه گیم پلی چه آنلاین خیلی خوب کار کرده و نمره های خوبی هم میگیره (من فکر میکنم 8.5) میگیره
خلاصه به همه توصیه میکنم بگیرین و لذت ببرین :)

سلام دوست عزیز

این مود آنلاین که میگی free roam داره چه جوری باید انتخاب کرد...داخل قسمت online app گوشی موبایلش فقط 4 مود هست که هیچ کدومشون اونی که شما میگی نیست

ممنون میشم راهنمایی کنید

شایان یه سوال دیجیتالی که بازیو میخری اول بادیسک بازی رو نصب میکنی یعد میخریش یا نه باید کلا بازی رو دانلود کنی؟؟؟

- - -ویرایش - - -

شایان یه سوال بازی رو که دیجیتالی میخری با دیسک نصب میکنی بازیو بعد میخری یا نه باید کل بازی رو دانلود کنی؟

دیجیتالی میخره و کلا بازی دانلود میشه

آخرین ویرایش:
باز که دارین نسخه pc رو با gta v کنسول های هفت سال پیش مقایسه میکنین:|
Watch Dogs performance analysis • Eurogamer.net
در نهایت خیلی خیلی زیاد به نظرم فرقی نیست با PC . یعنی کلا منظروم از نظر کیفیت تکنیکی هستا نه از res و فریم و اخرش سیستمهای که Nvidia سوار کرده . البته face off میاد بیرون . اما خب مسلعه این بود که چه نسخه pc چه نسخه 4 از نظر تکنیکی از gta v خیلی سرتره .

خوب به نظر من Watch Dogs بازی ضعیفی بود و از اونجایی که Ps4 بازی Open World کمبود هست RockStar هم Gta V رو برای Pc و Ps4 و Xone تایید میکنه
من که میگم شما اصلا میای اینجا سره کار بزاری و ترول کنی .
بیخیال .... این همه تاپیک و بازی .
پسته قبلی گفتم عزیز بیا قشنگ توضیح بده و با دلیل و اثبات که نکردی . پس اصلا ارزش بحث هم نیست ..
موفق باشی.

آخرین ویرایش:
دعا کنین بتونم روی ps4 انجامش بدم

به نظر من بعد گرافیکش خیلی فق العاده نیست ولی بدم نیست

گیم پلیش عالیه (البته با فاکتور گیری درایوینگ افتضاحش)

خداییش فیزیک ماشیناش هم خیلی بده!

ولی خداییش خیلی مراحل بازی خلاقانست

خوب به نظر من Watch Dogs بازی ضعیفی بود و از اونجایی که Ps4 بازی Open World کمبود هست RockStar هم Gta V رو برای Pc و Ps4 و Xone تایید میکنه
کاری با بقیه ی هیت هایی که ورزیدی ندارم!
اما PS4 کمبود بازی OW داره؟ شوخی بود دیگه؟ =))
بیا با هم بشماریم! یکدونه AC IV داریم، یکدونه Tomb Raider داریم ، یکدونه Infamous : Second Son داریم، یکدونه هم W_D ! همممم...برای کنسولی که هنوز 1 سالم از عرضه ـش نگذشته، 4تا بازی OW کمه؟؟؟ عجب!!!!!
تازه یاکوزا هم برای ژاپن هست! و همچنان میگویند بازی OW روی PS4 کمبود داره!!!
بازم از این جوکا بگو! :d

ببینید چه باگ جالبی در نسخه PC با نصب درایورهای جدید AMD و Nvidia پدید اومده:d

http://fat.gfycat.com/SereneCheeryFruitfly.mp4
والا من که رو PC بازی میکنم بعد از درایور ها همچین اتفاقایی نمیوفته! :دی شاید چیت زده یا ترینری چیزیه! با ترینر هر کاری بخوای میشه کرد! :دی

هنوز تو بازی اسلحه رو در میاری دویست نفر پشت سر هم داد میزنن" وای اون اسلحه داره در عرض یک دقیقه کلی پلیس میریزه توی محل :| "

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or