Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
منظورشون اینه بازی رو به صورت دانلودیبل از استور میخرن ولی دانلودش نمیکنن دیسک بازی رو اجاره میکنن روی هارد کنسول نصب میکنن و این اطلاعات نصبی درواقع همون اطلاعاتی هست که میخواد دانلود شه که با این کار میزان دانلود به صفر میرسه و نمیخواد فایلی دانلود کنن (به جز آپدیت ها البته که اونم با اومدن قابیلت پشتیبانی از هازد اکسترنال رفع میشه و میشه آپدیت هارم جا به جا کرد)
یعنی واقعا شدنیه؟جایی تایید شده این خبر یا هنوز در حد احتماله؟!
اگه واقعا بشه ابدیت ها رو از هارد نصب کرد فوق العاده میشه،خیلی به نفع ما ایرانی هاست.

توی ACT III وقتی برای اولین بار میرید که T - BONE رو ببینید تو بار به قسمت پشتی برید و پشت سر یارو رو نگاه کنی این Rabbids ها رو می‌بینید که اگر هکش کنید شروع به اواز خوندن میکنه ! :دی
47678634551558810699.jpg

ممنون.بخش چند نفره چی کار باید کنی چه سبکیه واقعا جذاب هست؟؟؟

من یبار که داشتم تو شهر میگشتم برای خودم یهو دیدم پیام داده که یه پلیر دیگه تو این منطقه داره هکت میکنه و باید پیداش کنی.
منم که اساسی استرس گرفتم هرچی زور زدم پیداش نکردم اخر سر نشون داد تو یه ماشین پارک شده که چندبار هم از کنارش رد شدم بود:d

البته این یکی از مود ها آنلاین بود. ولی درکل انلاین جالبی داره که ترکیبش با پخش تک نفره جذاب از آب دراومده

بالاخره منم گرفتمش
دارم حال میکنم
مشکل اینه که دوستان بازی و با جی تی ای مقایسه میکنن
در حالیکه این بازی واتچ داگزه
گرافیک شب عالیه
گرافیک روزم بعضی جا فوقلعاده
و بعضی جاها تنها قابل قبوله
ای این هک کردن چزاغ راهنمایی چه حالی میده:d

ممنون.بخش چند نفره چی کار باید کنی چه سبکیه واقعا جذاب هست؟؟؟

مود های مختلفی داره وقتی Dpad رو بزنی و L1 میری تو بخش انلاین و هر مودی رو بخای انتخاب میکنی
یکیش که ازاد هست با 8 نفر میتونی با هم شهر رو بهم بریزی
یکی دیگه اینکه بدون اینکه طرف بفهمه هکش کنی یکی دیگه رانندگی و ریسینگ و بقیه رو هنوز تست نکردم
کلا جالب و سرگرم کنندست
درضمن روم هاش تا 8 نفر میتونه وارد بشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
اگه پول داری و راحت میتونی 250 بدی که بخر.ولی اگه نداری و به زور 250 میخوای جور کنی به هیچ وجه نخر.در کل اگه خیلی ذوق نداری صبر کن یه مدت که علکی این دلالا رو پر رو نکنی.من خیلی منتظرش بودمو پولمو آماده گذاشته بودم که تا اومد بخرم.اگه مثل من خیلی دنبالشی بخر وگرنه صبر کن ارزون بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or