Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
دوستان App بازی با نام ctOS Mobile در گوگل پلی و اپ استور موجوده و میتونین دریافت کنین
udy3e9eb.jpg
symuhuny.jpg
y8ede5u3.jpg
eze9aru3.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

با سلام
حدود ۱۰ روز پیش یکی‌ از کاربرها با نام کاربری jr07 ادعا میکرد که فامیلاشون که کارمند EuroGamer هست بازی رو بهش قرض داده
بعدش واسه اثبات حرفاش آخر بازی رو اینگونه تشریح کرد:
بازی از دو روز پیش دستم رسید و 25 ساعته تمومش کردم
در آخر بازی Clara Lille به شما خیانت می کنه و شما دو انتخاب دارین
انتخاب اول اینه که برید به سراغ کلارا که در اینصورت اونو می کشید ولی Jordi Chin می میره
انتخاب بعدی اینه که کلارا رو ول کنید و اون به شما پیشنهاد یه معامله می ده که اونو می پذیرید و باهاش معامله می کنید. اینو نفهمیدم چی میشه آخرش
همون طور که دیدین یه پایان کاملا آبکی و کلیشه ای دارهwd
می‌خوام بدونم راست گفته بوده یا دروغ?

آخرین ویرایش:
خوبه هنوز بازی نکردی عنوان رو اینقد ایراد میگیری:دیبازی کنی در یوبیسافت رو تخته میکنی احتمالا!

عزیزم کی میگه بازی نکردم.
توی 360 بازیش کردم و الان اکت 2م.

مریض نیستم که بازی نکرده پیش داوری کنم.
--------------------

جمله اولم هم به این علت بود که گرافیکش توی 360 تو ذوق می زنه

Fifa13
نه این تور نیست
تا جایی که من اومدم کلارا مرده و من نکشتم ادم های دیگه کشتنش وما اومدیم تا نجات بدیمش ولی مردوما نتونستیم نجات بدیم

بخرم یا نخرم مسئله اینست ؟:d
کسایی که بازی کردن رو ps4 یه توضیح بدن میصرفه بخرم ؟

شاعر میگه : گر صبر کنی زغوره حلوی سازی :دی صبر کن فرزندم :دی
من بازی رو نگرفتم ( ! ) اما شدیدا دوست دارم بگیرم ولی خب با این وضع قیمتا صبر کردن بهتره . اگه ازشون بخری پررو تر میشن و بازی های که بعد میاد رو عین الان میفروشن یا شاید هم با قیمت بالاتر . پولت رو هدر نده ، اگرم برات مهم نیست که هدر بره خب دیگه ... تصمیمش با خودته .

بچه ها يه سر تايپك pc بزنيد اون قد باحاله مردم از خنده :)) هنوز درگير پچ و كرك و آپديت و اين حرفان
روی Pc بازیش بهینه درست حسابی نشده ... برای همین هنوزم مشکل هست. مگرنه عجیب نسخه Pc ایش زیباست...

بازیش ارزش داره اصلا شک نکنید D: (البته با قیمت درست حسابی )
ولی من که کلی سرگرم شدم
این سیستم که خونه مردم رو میبینی خیلی خیلی باحاله ! هر چند feels creepy اما جالبه گذاشتن D:

امکانش رو دارید حتما این Online Race هاش رو امتحان کنید. خیلی خوبن .

روی Pc بازیش بهینه درست حسابی نشده ... برای همین هنوزم مشکل هست. مگرنه عجیب نسخه Pc ایش زیباست...

بازیش ارزش داره اصلا شک نکنید D: (البته با قیمت درست حسابی )
ولی من که کلی سرگرم شدم
این سیستم که خونه مردم رو میبینی خیلی خیلی باحاله ! هر چند feels creepy اما جالبه گذاشتن D:

امکانش رو دارید حتما این Online Race هاش رو امتحان کنید. خیلی خوبن .
والا گرافيكش ١٠ برابرم باشه ارزش اينو نداره كه يه هفته دنگ و فنگ بكشي تا بازي كني ..

دوستان من برنامه ctOS رو نصب کردم و اجرا شد و توی حساب یوبی سافت هم رفتم ولی وقتی میرم توی اکانت ps4 وقتی لوگین کامل میشه میزنه ارور 84....... مشکلش چیه؟
کسی اجراش کرده
اون قسمت وارد کردن کد واسه چیه؟

دوستانی که از خرید باز مطمئن نیستن برن با خیال راحت بازی رو تهیه کنن و بشینن بازی کنن که بسیار بازیه خوبیه :دی
خیلی سرگرم کننده ـست. درکل بازیه خوبیه و اگه قصد خرید بازی دارید بهترین گزینست

دوستان من برنامه ctOS رو نصب کردم و اجرا شد و توی حساب یوبی سافت هم رفتم ولی وقتی میرم توی اکانت ps4 وقتی لوگین کامل میشه میزنه ارور 84....... مشکلش چیه؟
کسی اجراش کرده
اون قسمت وارد کردن کد واسه چیه؟

اگه رو اندروید هستی که منم باهاش مشکل کرش کردن دارم برنامه باسد اپدیت بشه فک کنم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستانی که پلاس ندارن برن حالشو ببرن ، قسمت هک کردن و تعقیب کردن افراد دیگه رایگانه ولی بخش هایFreeroom, Racing ,Decryption پلاس لازم داره !!! :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or