Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
دوستان چه جوری وقتی پلیس دنبالت هست، آیدن دستاش رو میبره بالا سرش ؟

53117701640629911606.jpg

بدون اینکه کاری کنید خودش اتوماتیک دستش رو میبره بالا و گوشیش رو فعال میکنه بعد میتونید از قابلیتهای گوشیش استفاده کنید

بازی به شدت Content-filled به نظر من کامل ارزش 60 دلار رو داره. همین بازی های گوشی ایدن در حد بازی های آرکیدن. من دیشب همین جوری این بازی madness رو زدم. وقتی به خودم اومدم دیدم 2 ساعته یه سره دارم همین مدنس رو بازی می کنم.

اون احمقی که ماموریت ورود به ایستگاه پلیس رو طراحی کرده با خودش نگفته اینا وقتی ایدن رو دستگیر می کنن و لباس نارنجی به تنش می پوشونن گوشی موبایلشم ازش می گیرن !؟ بی دلیل نیست یوبی سافت کلا نمی تونه وارد عرصه بزرگان بشه !

آقا فقط منو نکشید plz :d

میخواستم ps4 بگیرم واسه آنلاین بعد دیدم نت فضایی میخواد. بی خیال شدم. خیلی وقته اسم WD رو شنیدم ولی هیچ وقت درس حسابی نفهمیدم جریانش:-/ چیه. بیشتر به اکشن میزنه یا مخفی کاری؟ FREE ROAM ش چه جوریه؟ آنلاینش حال میده؟ کلا نت فضایی نمیخواد؟ سینگلش در کل چه جوریه؟ TDM داره آنش؟

با پینگ 160 الی 170 هرازگاهی هم 140 با لندن میتونم بی لگ بگیمم؟:|:-/

نه دوست عزیز نت فضایی نمیخواد با هر نتی که بشه 360 یا وان انلاین بازی کرد ps4 هم میشه بازی کرد
با پینگ 200 تا 250 هم میتونی بازی کنی مثل خودم;)
پینگ من الان 200 هست تو بیشتر سرور ها چهار خط دارم بتل 4 میزنم

اون احمقی که ماموریت ورود به ایستگاه پلیس رو طراحی کرده با خودش نگفته اینا وقتی ایدن رو دستگیر می کنن و لباس نارنجی به تنش می پوشونن گوشی موبایلشم ازش می گیرن !؟ بی دلیل نیست یوبی سافت کلا نمی تونه وارد عرصه بزرگان بشه !
اون یارو کره ایه(جردی) نفوذی داره تو زندان و اون موبایلشو قاچاقی میاره بهش میده. تو دیالوگای قبل اون قسمت اگه دقت میکردی راجع به این موضوع با هم حرف میزنن

من دیروز موقعیتش پیش اومد یک جا نسخه X360 بازی رو تجربه کنم

راستشو بخواید بازی خوبیه اما عالی نیست،برای سرگرم شدن در این سال (سال خشک سالی بازی ها) به خصوص نزدیک شدن فصل تابستون چیز جالبی هست اما به مانند سری AssAssins Creed ماموریتهای تکراری زیاد داره چیزی که باعث میشه زیاد خسته کننده نشه همین ویژگی های هک بازی هست که با جمع شدن XP ها ویژگی Upgrade توانایی هاتون رو هم دارا میشید

گرافیک بازی روی نسل هفتم که افتضاح نبود و من فکر می کنم دلیل اصلی دانگریدهای گرافیک بازی هم همین وجود نسخه های نسل هفتمی بوده چون سازنده نمیخواد تفاوت زیادی در یک بازی میان نسلی به وجود بیاد

کلام آخر: بازی خوب و جالبی هست،مشکلات و ضعفهای نسبی هم داره که امیدوارم در نسخه دوم برطرف بشن،گرافیکشم خوبه و در جزییات گیم پلی اگر کنار بازی GTA نگذاریمش میشه تحملش کرد و خودتون رو سرگرم کنید

منتظرم قیمت نسخه PS4 اش منصفانه بشه (180) بعد برم بگیرمش و اگر دوستانی هم مثل چند روز پیش من سر دو راهی موندن پیشنهاد میکنم که راهی که من انتخاب کردم رو پیش بگیرن چرا که بازی با تمام حاشیه هایی که داشته و داره اما ارزش یک بار تموم کردن رو داره

من با هندلينگ اين بازي هيچ مشكلي ندارم :d
گرافيك خيلي خوبه خوشم اومد
سيستم هك فوق العادست

زياد نتونستم بازي كنم ناجور خوابم مياد :d
ولي ميدونم كه بازي خوبيه و سرگرممون خواهد كرد

هیچ جوری نمیبکنی محض اینکه ببیننت بهت شلیک می کنند
شما خودت امتحان کردی؟

آره خودم امتحان کردم ... اون موقع که برای اولین بار پلیس دنبالتون میکنه ( یعنی وقتی نوشت police in pursuit ) می تونین این کارو بکنین

اگه به پایین mini map نگاه کنین وقتی پلیس دنبالتون باشه یه میزان درصد نشون میده ...کارش مثل ستاره ها تو gta هست

اگه درصد پایین باشه می تونی این کارو بکنی وگر نه نمی تونی

آره خودم امتحان کردم ... اون موقع که برای اولین بار پلیس دنبالتون میکنه ( یعنی وقتی نوشت police in pursuit ) می تونین این کارو بکنین

اگه به پایین mini map نگاه کنین وقتی پلیس دنبالتون باشه یه میزان درصد نشون میده ...کارش مثل ستاره ها تو gta هست

اگه درصد پایین باشه می تونی این کارو بکنی وگر نه نمی تونی

یعنی از لول چند نمیشه این کارو کرد!؟فقط لول یک میشه!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستان مودهای آنلاین بازی رو از دست ندید به شدت جذابن
یکی از جالب ترین ها وقتیه که با یکی که از طریق گوشی بازی میکنه بازی کنید شما میشی دزد و اون میشه پلیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or