Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
من امروز تا حدودای 17 درصد (11 از اکت 2) رفتم.
بازی بشدت زیبا شده!

واقعا این بازی عالیه و (متاسفانه یا خوشبختانه) اوایل خیلی خوب نبود ولی هر چی جلوتر میری بهتر میشه

واقعا بازی عالیه

تا موقعی که شما دوستان عزیز بازیارو با قیمت های نجومی 270 250 میخرید فروشنده های عزیزه مام حریص تر میشن و در اینده بازیارو با قیمتای نجومی تری تقدیمتون میکنن! جالبه بعضی از دوستان میان میگن نخرید بیاد پایین بعد خودشون اولین نفر میرن میخرن! فقط میتونم بگم خدا به داده اینده برسه!

تا موقعی که شما دوستان عزیز بازیارو با قیمت های نجومی 270 250 میخرید فروشنده های عزیزه مام حریص تر میشن و در اینده بازیارو با قیمتای نجومی تری تقدیمتون میکنن! جالبه بعضی از دوستان میان میگن نخرید بیاد پایین بعد خودشون اولین نفر میرن میخرن! فقط میتونم بگم خدا به داده اینده برسه!

من نميدونم به كسي چه ربطي داره كه كي چند ميخره يا چرا زود ميخره ؟ از شماها دزدي ميكنن ميخرن ؟ دوس داره زود ميخره شما صبر كن ارزون بشه كسي زورت نكرده بخري ، تا بوده توي اين خراب شده همين بود
الان همه مشكلا حل شده مونده اين ؟ همه تو دنياي مجازي خوب بلدن نطق كنن

من نميدونم به كسي چه ربطي داره كه كي چند ميخره يا چرا زود ميخره ؟ از شماها دزدي ميكنن ميخرن ؟ دوس داره زود ميخره شما صبر كن ارزون بشه كسي زورت نكرده بخري ، تا بوده توي اين خراب شده همين بود
الان همه مشكلا حل شده مونده اين ؟ همه تو دنياي مجازي خوب بلدن نطق كنن

بندم عرض نكردم به كسي ربطي داره يا دزدن يا ... اينا برداشتهاي منفي شما بود! ولي خيلي از دوستاني كه اينجا (بازيسنتر) هستن دم از اتحاد تو زمينه تحريم فروشندگان ميزنن ولي پاي عمل كه ميشه به دليل هايپ بالا سريعا وارده عمل ميشن...بنده صرفاروي صحبتم با شخصه شما يا كساني كه واچداگز خريدن نيست چون خودمم بارها شده بازي روزه اول خريدم من حرفم كلي هست...متاسفانه اتحادي نيست در اين زمينه

Sent from my iPad using Tapatalk

سلام. برای دوستانی که دارن PS4 و PC رو مقایسه میکنن:
PS4 پلتفرم اصلی WD بود پس بقیه ی پلتفرم ها رو پورت کردن. (مثلا برا Xbox 360, Xbox one و PC).
ورژن PS4 مثل PC و تنظیماته High هستش.
تا زمانی که GTA V Next Gen معرفی بشه WD بازی خوبیه. ; )

بچه ها شایعه شده RockStar میخواد Gta V رو برای Pc و Ps4 و Xone بزودی تایید کنه چون از قبل هم کلی حرفش بود و جدیدا هم خیلی صحبتش میشه احتمالا اینکار رو بکنه RockStar

بندم عرض نكردم به كسي ربطي داره يا دزدن يا ... اينا برداشتهاي منفي شما بود! ولي خيلي از دوستاني كه اينجا (بازيسنتر) هستن دم از اتحاد تو زمينه تحريم فروشندگان ميزنن ولي پاي عمل كه ميشه به دليل هايپ بالا سريعا وارده عمل ميشن...بنده صرفاروي صحبتم با شخصه شما يا كساني كه واچداگز خريدن نيست چون خودمم بارها شده بازي روزه اول خريدم من حرفم كلي هست...متاسفانه اتحادي نيست در اين زمينه

Sent from my iPad using Tapatalk

بله حرف شما درسته اما اين حركت شدني نيست ، مثلا شما برا واچ داگز صبر ميكني اما برا TLOU يا Order نميتوني صبر كني كاملا هم طبيعيه كسي نميتونه بگه چرا زود ميخري ، خودت فكر ميكني پول ميذاري كنار ممكنه از يه چيزاي ديگتم بزني تا بازي رو زود بگيري
من خودم چون بازي ميخرم و ميفروشم ميتونم بعضي بازي هارو زود بخرم واچ داگز هم اولين بازي بود كه بيشتر از حد معمول پول دادم
اما متاسفانه چاره اي نيست

به هر حال ببخشيد اگه تند حرف زدم

اگه رو اندروید هستی که منم باهاش مشکل کرش کردن دارم برنامه باسد اپدیت بشه فک کنم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

اره اندرویده
الان تست کردم بدون اپدیت کردن وارد شد و یه مرحله رفتم
ولی قشنگ بود میشد با کنسول خودمون هم این کار رو بکنیم نه واسه دیگران
با کنسول خودمون میشد دو نفر (یکی کنسول و اون یکی با گوشی)بازی کرد

بچه ها شایعه شده RockStar میخواد Gta V رو برای Pc و Ps4 و Xone بزودی تایید کنه چون از قبل هم کلی حرفش بود و جدیدا هم خیلی صحبتش میشه احتمالا اینکار رو بکنه RockStar
شما هم یه چیزیت میشه ها :))
در روز های آینده خودتو به دکتر ترول درمانی معرفی کن خوبه :) :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or