Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
بخش آنلاين کجا هست؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
جهت بالا بزن تو خود منوی گوشیت ردیف دوم نوشته انلاین دقیق نوشتش یادم نیست اما تو همون برنامه های گوشی هست.

- - -ویرایش - - -

من خودم هزار بار گفتم بخوای ولگردی کنیم و عشق و حال تو شهر به لس سانتوس نمیشه .مثل اون بالا شهر پایین شهر وسیع نیست بیابون و جنگل و دشت و...نداره ولی خب چون اون شکلی نیست دلیل نمیشه بازی بدی باشه.هر روز هی میان میگن جی تی ای چی شد چی نشد.خب جی تی ای شاهکار اینو میدونم.ولی چه دخلی به این داره؟خب اینم یه بازی اپن ورد خوبه که میخوایم صفا کنیم .اصلا فضای این بازی اجازه نمیده مثل جی تی ای باشه.این یه هکره که داستانشم کلا فرق داره با جی تی ای .مثلا فکرشو بکنید خالکوبی به چه درد ایدن میخوره؟
زیاد مقایسه نکنید نه شیکاگو لس انجلس میشه نه ایدن فرانکلین.هردو خوبن سر جای خود.

بله حرف شما درسته اما اين حركت شدني نيست ، مثلا شما برا واچ داگز صبر ميكني اما برا TLOU يا Order نميتوني صبر كني كاملا هم طبيعيه كسي نميتونه بگه چرا زود ميخري ، خودت فكر ميكني پول ميذاري كنار ممكنه از يه چيزاي ديگتم بزني تا بازي رو زود بگيري
من خودم چون بازي ميخرم و ميفروشم ميتونم بعضي بازي هارو زود بخرم واچ داگز هم اولين بازي بود كه بيشتر از حد معمول پول دادم
اما متاسفانه چاره اي نيست

به هر حال ببخشيد اگه تند حرف زدم

مشكل اصلي جايه ديگه اي هست كه همه دوستان ميدونن و پولش از جيبه منو و شما ميره و هيچ راه حليم وجود نداره...اميدوارم حداقل تو اين نسله هشتم يكم وضعيت بهتر بشه... خواهش ميكنم دوسته عزيز من روي صحبتم كلي بود اگر باعثه انزجار خاطره شما شد شرمنده:)

Sent from my iPad using Tapatalk

میگم چرا تو بازی سیستم پول بی ارزشه؟؟میرم در ATM میزنم پول میده...یه تلاشی حداقل میزاشتن...ولی بازم خوبه....میگم وقتی دستگاه نوشابه رو هک میکنیم چه طور نوشابه بخوریم؟؟(تازه شروع کردم،تو استادیوم هستم...:d

My PSN Id: Abadan-Game

میگم چرا تو بازی سیستم پول بی ارزشه؟؟میرم در ATM میزنم پول میده...یه تلاشی حداقل میزاشتن...ولی بازم خوبه....میگم وقتی دستگاه نوشابه رو هک میکنیم چه طور نوشابه بخوریم؟؟(تازه شروع کردم،تو استادیوم هستم...:d

My PSN Id: Abadan-Game
وقتی حساب بانکی مردمو هک کنی می تونی بری ATM پول بگیری (در حالت کلی پول نمیده)
ولی کلا پول خیلی میده بازی
نمیشه نوشابه خورد، فقط برای پرت کردن حواس به درد می خوره:d

من همین الان بخش داستاتیه بازی رو تمام کردم و حال کردم جالب بود کلیشه ای نبود. حا انقد هم بخشهای جانبی داره که ساعت ها ادم رو مشغول میکنه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

بله حرف شما درسته اما اين حركت شدني نيست ، مثلا شما برا واچ داگز صبر ميكني اما برا TLOU يا Order نميتوني صبر كني كاملا هم طبيعيه كسي نميتونه بگه چرا زود ميخري ، خودت فكر ميكني پول ميذاري كنار ممكنه از يه چيزاي ديگتم بزني تا بازي رو زود بگيري
من خودم چون بازي ميخرم و ميفروشم ميتونم بعضي بازي هارو زود بخرم واچ داگز هم اولين بازي بود كه بيشتر از حد معمول پول دادم
اما متاسفانه چاره اي نيست

به هر حال ببخشيد اگه تند حرف زدم
اخه اینا هم خیلی ستم میکنن / من بازی کیلزون اولش که اومده بود از قطر خریدم واسم 160 افتاد در صورتی که اینجا وقتی ارزون شده بود 180 معامله میکردن. الان قیمت بازی ها اونور اب 160 تا 180 هستش/ اینجا 270 -250. اندازه یه کنسول باید پول بازی بدیم8-|

Watch Dogs | PS4

پولش آماده هست
بگیرم ؟ ارزش داره ؟ افت فریم نداره ؟ مولتی یکم توضیح میده ؟ مرسی
صبر كن ارزون بشه پولتو تو جيب دلالا نريز با صبر ميتونى با باقى مونده پولت بازى بخرى
اخه اینا هم خیلی ستم میکنن / من بازی کیلزون اولش که اومده بود از قطر خریدم واسم 160 افتاد در صورتی که اینجا وقتی ارزون شده بود 180 معامله میکردن. الان قیمت بازی ها اونور اب 160 تا 180 هستش/ اینجا 270 -250. اندازه یه کنسول باید پول بازی بدیم8-|
واقعا سر هر بازى قيمتا نجومى تر شد! مثلا يه سايتى هست بازيارو اول ميداد ١٨٠ اينفمس رو داد ٢٢٠ ولف رو ميده ٢٤٠ الان واچ داگز رو داره ميده ٢٥٥ با تخفيف ويژه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or