Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
3ساعت بازی کردم....خیلی باحاله....رفتم یه جایی پره پلیس بود...تا نیم ساعت با این موبایله مسخره شدن...هی این بالابر رو بالا میبردم هی پایین....خیلی خنده بود.....آقا گرافیکش هم عالی بود...چرا بد میگین از گرافیک؟؟(البته در E3 حد 2012 نیود)
در ضمن رانندگی هم خوبه...عادت کردم...فقط موتور روندن خیلی چرته......
درکل تجربه بازی واجبه.....

هی میخوام کمپین بازیرو ادامه بدم ولی نمیتونم.وسط راه یه نفر پیدا میشه که انلاین بزنیم.دلم نمیاد تمومش کنم.چندتا اکت داره؟چقدر طول میکشه؟وسطای اکت دو هستم

هی میخوام کمپین بازیرو ادامه بدم ولی نمیتونم.وسط راه یه نفر پیدا میشه که انلاین بزنیم.دلم نمیاد تمومش کنم.چندتا اکت داره؟چقدر طول میکشه؟وسطای اکت دو هستم

بازی کلا 5 تا Act داره. به نظر من بین 40 - 35 ساعت طول میکشه تا بازی رو تموم کنی. اگه درست یادم بیاد Act 2 طولانی ترینه.

آقا این گوجیرا کجا رفت :دی سواستیکا خبر نداری؟ چی شد؟ متای بازی که رو ps4 شد 82!

متای بازی رو Xbox One 79 شد !!
روی PS3 و Xbox 360 هم که ... :d
اینم ترتیبه گرافیک بازی از بد به خوب. Xbox 360, PS3, Xbox One, PS4, Pc. این حرف من نیست تو یه سایتی خوندم

آقا این گوجیرا کجا رفت :دی سواستیکا خبر نداری؟ چی شد؟ متای بازی که رو ps4 شد 82!

- - -ویرایش - - -

چند وقت پیش شنیدم باز دو نسخه ی 15+ و 18+ داره فکر کنم 15+ تو ایران پیدا نشه:دی صحنه هارو بیخیال درو فقل کن کسی نمیبینه :دی

گوجیرا خدا بیامرز که آواتارش به *** رفت سر همین شرط بندی :دی

در مورد صحنه هم بابا حالا چون زده Nud*ity دلیل نمیشه مثل Witcher باشه که :| من الان تا آخر ACII رفتم تا الان چیز خاصی ندیدم!
یک بار توی منطقه فقط چند تا با وضع نامناسب داشتن راه میرفتن :دی یک بارم دوربین یک خونهرو هکیدم دیدم طرف داره فیلم **** تو لپتاپش میبینه البته فقط صداش میومد :دی ولی قیافش ته خنده بود :)) از آخر زنش صداش زد میگه بلند شو برو بچه رو ساکت کن :))

در کل اونجوری که تصور میکنید چیز خاصی من ندیدم تو بازی! تا الان که در اتاق من باز بوده و تا آخرای ACT II رفتم :دی

اون یارو کره ایه(جردی) نفوذی داره تو زندان و اون موبایلشو قاچاقی میاره بهش میده. تو دیالوگای قبل اون قسمت اگه دقت میکردی راجع به این موضوع با هم حرف میزنن
اوکی نفوذی داشتن گوشی رو اوردن داخل ، اون احمقی که تو ایستگاه پلیس داره از ایشون عکس می اندازه . عکس تمام قد و نیم رخ برای تشکیل پرونده زندان ، موبایل رو تو دست راست ایشون نمی بینه که نذاره این اقا کامپیوترشون رو هک نکنه ؟ :))

دست کاراکتر هم موقع سوار شدن ماشین و موتور کلا قطع می شه و شما حق شلیک نداری ! اونم از وضع گرافیک ، اینم از داستان و کارگردانی بی نقصی که یه گوشه کوچیکش رو بهش اشاره کردم . بازی رو تموم کردم و نمره نهایی من به این بازی 7 هست . میانگین بازی هم کاملا حقشه .

p.s : حسرت به دل عرضه یک بازی قدرتمند از سوی یوبی سافت !!

مولتی بازی ارزش داره براش پلاس بگیرم؟
گذاشتم زمانی پلاس بگیرم که مولتی خوب بیاد بتل 4 هم ندارم الان برای این بازی ارزش داره پلاس شارژ کنم؟

مولتی بازی ارزش داره براش پلاس بگیرم؟
گذاشتم زمانی پلاس بگیرم که مولتی خوب بیاد بتل 4 هم ندارم الان برای این بازی ارزش داره پلاس شارژ کنم؟

مولتیش مثه GTA هست...من پلاس یه ماه خریدم...خیلی مولتیش فاز داره...

My PSN Id: Abadan-Game

منم نسخه Special رو دارم 2 تا کد تو باکس هست و من نمیدونم برای چی هست و باید چطور استفاده کنم کسی راهنمایی کنه خوب میشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

از توی منوی بازی قسمت dlc و بعد از اون گزینه redeems code رو می زنی و کدهای توی پک بازی رو وارد می کنی.

52278168766053798494.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or