Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
کسایی که تموم کردن:

من الان اونجاییم که رفتم نمایش گاه ماشین بعد یکیو take down کردم بعدش رفتم توی کلاب queen. طبق گفته بچه ها قرار بود بازی مشکل دار نباشه که دقیقا همون جاش یک صحنه داشت. می خواستم بدونم از الان که دیکه بیشتر میرم (توی مراحل) توی کلاب کویین و پیشش، دیگه صحنه نداره بازی یا هنوزم باید مراقب خانوده باشم؟

ﺁﻗﺎ ﻫﺮﻛﺪﻭﻡ ﻛﻪ ﺑﺨﺶ ﺩاﺳﺘﺎﻧﻲ ﺭﻭ ﺭﻓﺘﻴﺪ ﺑﻬﻢ پ خ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﻛﺠﺎﺵ ﺻﺤﻨﻪ ﺩاﺭﻩ و ﺩﻗﻴﻘﺎ ﺻﺤﻨﺶ ﭼﻴﻪ!ﻭاﺳﻪ ﺣﻔﻆ اﺣﺘﺮاﻡ ﺗﺎﭘﻴﻚ پ خ ﻛﻨﻴﺪ ﭼﻮﻥ ﺩاﺩاﺵ ﻛﻮﭼﻴﻚ ﺩاﺭﻡ.

ﺁﻗﺎ ﻫﺮﻛﺪﻭﻡ ﻛﻪ ﺑﺨﺶ ﺩاﺳﺘﺎﻧﻲ ﺭﻭ ﺭﻓﺘﻴﺪ ﺑﻬﻢ پ خ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﻛﺠﺎﺵ ﺻﺤﻨﻪ ﺩاﺭﻩ و ﺩﻗﻴﻘﺎ ﺻﺤﻨﺶ ﭼﻴﻪ!ﻭاﺳﻪ ﺣﻔﻆ اﺣﺘﺮاﻡ ﺗﺎﭘﻴﻚ پ خ ﻛﻨﻴﺪ ﭼﻮﻥ ﺩاﺩاﺵ ﻛﻮﭼﻴﻚ ﺩاﺭﻡ.
اگه نسخه ی 15+ رو میگرفتی از این بابت راحت بودی فقط دیگه حال نمیداد :دی

آخرین ویرایش:
عاقا این Companion App ـش چجوری کار میکنه؟
من دانلود کردمش آموزششم رفتم ولی هرچی Quick Match رو میزنم کسی پیدا نمیشه!
چیز پی ان میخواد آیا؟
راستی کسی خواست با اپش و کنسول بازی کنیم آیدی پی اس انشو بده ادش کنم توی نرم افزارش

دوستاني كه از سايت ... پيش خريد كرده بودن تماس بگيرن ، بازي رسيده:bighug:;;)
=======
شايد سوالم تكراري باشه،گيم پلي بازي چقدره؟:-s

دوستاني كه از سايت ... پيش خريد كرده بودن تماس بگيرن ، بازي رسيده:bighug:;;)
=======
شايد سوالم تكراري باشه،گيم پلي بازي چقدره؟:-s
من 30 ساعت تا الان بازی کردم و وسط ACT 2
اگه بخوای 100% کنی بازیو بیش از 100 ساعت طول می کشه:d

عاقا این Companion App ـش چجوری کار میکنه؟
من دانلود کردمش آموزششم رفتم ولی هرچی Quick Match رو میزنم کسی پیدا نمیشه!
چیز پی ان میخواد آیا؟
راستی کسی خواست با اپش و کنسول بازی کنیم آیدی پی اس انشو بده ادش کنم توی نرم افزارش

ببینید این برنامه این جوریه که مثلا یکی بازی رو داره به صورت آنلاین بازی میکنه داخل کنسول ها و یا کامپیوتر .. داخل بازی یکی از مود های آنلاین ctOS mobile challenge هست یعنی کسی که این نرم افزار رو روی گوشی یا تبلت داره میتونه با شما رقابت کنه ..شما با کنسول آنلاین اونم با گوشی وتبلت ....

مثلا برای من که امتحان کردم من باید یکی از چلنجها که بردن یه وسیله با ماشین به یک مکان مشخص بود رو انجام میدادم . حالا اونی که با گوشی اومده بود کنترل یک هلیکوبتر رو داره که میتونه موانعی رو جلوی من قرار بده

یا داخل اون تلویزون های بزرگ که داخل شهر هستن برای من پیام بفرسته

آخرین ویرایش:
ببینید این برنامه این جوریه که مثلا یکی بازی رو داره به صورت آنلاین بازی میکنه داخل کنسول ها و یا کامپیوتر .. داخل بازی یکی از مود های آنلاین ctOS mobile challenge هست یعنی کسی که این نرم افزار رو روی گوشی یا تبلت داره میتونه با شما رقابت کنه ..شما با کنسول آنلاین اونم با گوشی وتبلت ....

مثلا برای من که امتحان کردم من باید یکی از چلنجها که بردن یه وسیله با ماشین به یک مکان مشخص بود رو انجام میدادم . حالا اونی که با گوشی اومده بود کنترل یک هلیکوبتر رو داره که میتونه موانعی رو جلوی من قرار بده

یا داخل اون تلویزون های بزرگ که داخل شهر هستن برای من پیام بفرسته

فقط تونستم یه دست بازی کنم
هرچی Quick Match رو میزنم هیشکی رو پیدا نمیکنه!
چیکار کنم؟

من تماس گرفتم میگه بعد از ظهر یا فردا میرسه که:-/

فراز تو پروف بهت ميگم:bighug:
من 30 ساعت تا الان بازی کردم و وسط ACT 2
اگه بخوای 100% کنی بازیو بیش از 100 ساعت طول می کشه
چنتا اكت داره؟،بازيم رسيده ولي وقت نكردم بازي كنم:|

اگه نسخه ی 15+ رو میگرفتی از این بابت راحت بودی فقط دیگه حال نمیداد :دی

مگه نسخه +15 داره؟؟ چطوری میشه خرید؟

- - -ویرایش - - -

به من هم پ.خ کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or