Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
این بازی تو ps3 و xbox360 که اصلا مسخرس زیر خط فقر .ولی من این بازیرو هم تو pc وهم ps4 که تازه دیروز خریدمش بازی کردم .گرافیک بازی تو ps4 در حد low pc هستش .توی روز که دیگه فاجعس
چرا دروغ میگی:))
عمرا اگه بازی رو برای ps4 خریده باشی!!!!

- - -ویرایش - - -

ربطش اینه که عمر ps4 خیلی کمتر از اونه که فکرشو بکنی
از تاریخ عضویت و نوع نظرات شما معلومه برای خنده داری نظر میدی!!!

اين طول عمر كنسول چه ربطي داره!!!

هرچند نسل قبل ٩ سال كارخودشو به بهترني نحو كرد ولي بازم بازياي پر گرافيك و عالي براش منتشر خواهد شد. كي ميگه طول عمر به گرافيكه؟؟؟ اصن به نظر شما تنها فايده دادن كنسول نسل بعدي گرافيكه؟؟؟ تنها كاري ك كنسول نسل قبلي نمي كنه گرافيكه؟؟؟

الان بيا بازي اي ك سال ٢٠٠٥ براي 360 اومدو ببين بعد هيلو ٤رو ك ٢ سال پيش اومد يا gta v رو هم ببين . يكيه؟؟؟
يا برو بازي بسيار پر گرافيك انچارتد ١و ك ٢٠٠٧ اومده رو بيين بعد tlou رو ببين. ايا يكيه؟؟؟

اگه يكي بود ك شركتا هر سال بايد يك كنسول نسل جديد بدن!!!

دوستان بازی چطوره ؟ میارزه برای ps4 بخرم ؟ گرافیک در چه حده ؟ لطفا یه توظیحی بدید دوستانی که بازی کردید ممنون
دوست عزیز ۱۰۰٪ بازی رو بخر و خودت تجربه اش کن
شما کنسول بازی گرفتی که ازش لذت ببری نه اینکه فقط نگاش کنی
من خودم چون این بازی رو دیجیتالی گرفتم تا الان تجربه اش نکردم وگرنه همون روز اول می خریدم:d
این سناریو watch dogs خیلی وقته که تو بازی سنتر را افتاده یادمه
Thief اومد گفتن نخرین آشغاله/
Tomb raider اومد گفتن نخرین تکراری و گرون و آشغاله!
Wolfenstein اومد گفتن بازی گرافیک نداره و با 360 یکیه و....
از نظر من هر بازی میاد بگیر و تجربه اش کن;)

اين طول عمر كنسول چه ربطي داره!!!

هرچند نسل قبل ٩ سال كارخودشو به بهترني نحو كرد ولي بازم بازياي پر گرافيك و عالي براش منتشر خواهد شد. كي ميگه طول عمر به گرافيكه؟؟؟ اصن به نظر شما تنها فايده دادن كنسول نسل بعدي گرافيكه؟؟؟ تنها كاري ك كنسول نسل قبلي نمي كنه گرافيكه؟؟؟

الان بيا بازي اي ك سال ٢٠٠٥ براي 360 اومدو ببين بعد هيلو ٤رو ك ٢ سال پيش اومد يا gta v رو هم ببين . يكيه؟؟؟
يا برو بازي بسيار پر گرافيك انچارتد ١و ك ٢٠٠٧ اومده رو بيين بعد tlou رو ببين. ايا يكيه؟؟؟

اگه يكي بود ك شركتا هر سال بايد يك كنسول نسل جديد بدن!!!
البته باید این رو هم قبول کنیم tlou ساختن کار هر کسی نیست . نوابغ بازی سازی دور هم جمع شدن این شاهکار رو جمع کردن . اگه ناتی داگ نبود tlou هم عمرا نبود

گرافیک بازی واقعا تو ps4 نا امید کنندس .همین اول نسلی ps4 کم اورده .چجوری میتونه پنج سال عمر کنه

ps4 کم نیاورده ..یوبی ان طور که بعضی ها انتظار دارن نتونسته روو ps4 اجراش کنه...منم خودم قبل از این که بیاد انتظار یه گرافیک در حد devision یا infamous رو از لحاظ تکسچر ها داشتم ولی متاسفانه در اون حد نشد و یکم پایین تره...من خودم بازی رو تجربه نکردم هنوز ولی اگه گیم پلی و داستان عالی باشه من کاملا راضیم(باگ ضایع هم نداشته باشه)

البته باید این رو هم قبول کنیم tlou ساختن کار هر کسی نیست . نوابغ بازی سازی دور هم جمع شدن این شاهکار رو جمع کردن . اگه ناتی داگ نبود tlou هم عمرا نبود

نميخام اصلا توهين كنم ولي اصلا ربطي نداره. منظور من اختلاف گرافيك و پيش رفته!!! بياند هم گرافيك فوق العاده داشت. هيلو ٤ هم گرافيك عالي اي داشت-gta v فوق العاده بود گرافيكش- گيرز ها هم گرافيكي عالي داشتن- گاد اف وار ها هم گرافيكي عالي داشتن

ps4 کم نیاورده ..یوبی ان طور که بعضی ها انتظار دارن نتونسته روو ps4 اجراش کنه...منم خودم قبل از این که بیاد انتظار یه گرافیک در حد devision یا infamous رو از لحاظ تکسچر ها داشتم ولی متاسفانه در اون حد نشد و یکم پایین تره...من خودم بازی رو تجربه نکردم هنوز ولی اگه گیم پلی و داستان عالی باشه من کاملا راضیم(باگ ضایع هم نداشته باشه)
ربطی به پی اس 4 نداره. بازی روی پی سی هم زاییده

البته درست میگه . این نسل به 5 سال نمیکشه که بعدی معرفی شه
درستشم همینه . نسل قبل 8 سال بود 3 سال اخر وخداوکیلی صنعت بازی در جا زد

اين ٣ سال اخر اگه نبود نصف شاهكاراي ps3 نبودن و خيلي از بازياي فوق العاده ٣٦٠ هم نبودن.
با حرفت مخالفم
من شايد يكم منفهتي حرف مي زنم ولي دوست دارم اين نسلم ٧-٨ سال طول بكشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or